Dodaj do ulubionych

Łagodny Poród - hipnoza

03.02.16, 09:06
Witam,
czy któraś z Was ma jakieś doświadczenia z tym programem i mogłaby coś o nim napisać. Mało w sieci informacji poza reklamą i artykułami, które nie wiem na ile są wiarygodne. Ciekawi mnie też czy głos jest dobrze dobrany, dużo relaksacji z jakimi się spotkałam ma fatalnego lektora/lektorkę, co całkowicie uniemożliwia mi słuchanie tych nagrań. Na stronie programu nie ma niestety sampli:( Pozdrawiam i będę wdzięczna za sugestie.
Obserwuj wątek
    • katarzynaoles Re: Łagodny Poród - hipnoza 08.02.16, 20:30
      Widzę, że żadna dziewczyna nic nie napisała to napiszę ja. Miałam już kilka podopiecznych korzystających z programu hipnozy do porodu i wszystkie były zadowolone. Nie wiem tylko, czy mówimy o tym samym programie. Pozdrawiam ??
    • nammkha Re: Łagodny Poród - hipnoza 26.03.16, 13:57
      Jestem po porodzie przy użyciu hipnozy - nagrania na mp3. Nie skupiaj się na głosie lektorki/lektora, czasami jest tak, że za pierwszym razem czyjś głos nam się nie podoba, ale po jakimś czasie słuchania zaczynamy się do niego przyzwyczajać i jest ok. Korzystałam z Cudu Narodzin. Polecam ten program.
      Mój poród do łatwych nie należał i myślę, że gdybym nie słuchała wcześniej tych nagrań to mogłabym go znieść o wiele trudniej. Więc polecam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka