Dodaj do ulubionych

Poród w Łodzi

15.05.06, 13:37
Witam wsystkich. Prawdopodobnie będę ponownie mamą (mam córeczkę 10 lat) a
tak naprawde od niedawna mieszkam w Łodzi i zupełnie nie wiem, ani który
szpital ew. wybrać do porodu, ani nie znam żadnego lekarza, który mógłby mnie
i mojego dzidziusia przeprowadzić przez ciążę i poród. Będę wdzięczna za
opinie i wszelkie podpowiedzi.
Lonia
Obserwuj wątek
    • blum Re: Poród w Łodzi 15.05.06, 16:53
      Kiedy urodzilam pierwszego synka mieszkalam w Lodzi od pół roku, wybrałam doskonale.
      Teraz za 6 tyg urodzę drugiego w tym samym szpitalu, w Rydygierze na Sterlinga.
      Chodzę prywatnie do dr Niewierowicz z tego szpitala. Mały, kameralny, swietny personel od salowej po
      lekarzy, nie ma odwiedzin w pokojach co mnie cieszy. Przez tydzień ani razu nie przewinelam ani nie
      ubralam dziecka, bo tak mnie zmasakrowal poród, ale nikt nie robił mi zadnych uwag, ani min.
      Niezbyt dobre jedzenie. Ja - polecam!!
      b.
      • annapk Re: Poród w Łodzi 15.05.06, 17:12
        No cóż ja Rydygierem wcale nie byłam zachwycona!
        Nie wysterylizowane pokoje, z personelu nie byłam zachwycona, bo właśnie robiły
        "miny" że trzeba małego przewinąc. Tam stawiają na poród naturalny więc męczono
        mnie 17 godz i wyciskano dziecko. Czy było warto ?.............
        • blum Re: Poród w Łodzi 15.05.06, 18:07
          To rzeczywißcie przykre...widziałam niestety , że wiele dziewczyn miało niezwykle roszczeniową
          postawę wobec umeczonych pielegniarek, jeśli któras nie zjawiała sie natychmiast, okazywały
          niezadowolenie. Moxe to i kwestia stosunku nas samych do sióstr?
          pamietam, xe minusem był tylko 1 czy 2 laktatory na cały oddział, musiałam chodzic po nocach i
          szukać, dlatego teraz biore własny.
          b.

annapk napisała:

> No cóż ja Rydygierem wcale nie byłam zachwycona!
          > Nie wysterylizowane pokoje, z personelu nie byłam zachwycona, bo właśnie robiły
          > "miny" że trzeba małego przewinąc. Tam stawiają na poród naturalny więc męczono
          > mnie 17 godz i wyciskano dziecko. Czy było warto ?.............
      • lonia2 Re: Poród w Łodzi 16.05.06, 11:50
        Ktoś już mi wspominał o szpitalu na Sterlinga również w samych pozytywach. A dr
        Niewierowicz przyjmuje prywatnie w jakiejś klinice czy przychodni? Jeżeli mogę
        prosić o jakiś namiar, to będę wdzięczna.
        • annapk Re: Poród w Łodzi 31.05.06, 18:43
          No óż, trudno powiedziec o mojej postawie by była roszczeniowa.
          Zastój miałam 3 dniowy pokarmu. Mimo wielu próśb o pomoc, otrzymałam ją 3 dnia
          gdy było już zapóżno, zrobił się ropień.
          • kropka1005 Re: Poród w Łodzi 31.05.06, 19:35
            2 tyg temu rodziłam w matce polce i jestem zachwycona oddziłem matczyno -
            płodowym.wietna opieka i fachowa pomoc.Proponuje ci dr podciechowskiego lub
            bielaka. poszukaj opinii o szpitalach na forum szpitale - duzo tam tego.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka