Dodaj do ulubionych

Wody płodowe - pilnie prosze o odpowiedz

25.04.08, 13:42
Witam, jestem w 41 tc
czop sluzowy odszedł mi ponad 1,5 tygodnia temu, po czym wydzielina pochwowa była bardzo gęsta i koloru żóltawego, jest juz rozwarcie na 2 palce i skurcze, które wystepują średnio co 5-7 min - nie są bolesne , pojawiają się i znikają. Dzisiaj od rana zauwazyłam, że wydzielina z pochwy zmieniła się i jest przezroczysta i bardzo rzadka, jest jej dużo. Czy to mogą być sączące się wody płodowe? proszę o odpowiedz
czekam akurat na męża, który ma wrócić z pracy i chyba wybiorę się do szpitala, bo trochę mnie to martwi
pozdrawiam
Agata
Obserwuj wątek
    • arabela27 Re: Wody płodowe - pilnie prosze o odpowiedz 25.04.08, 14:09
      jak mi zaczęły odchodzić wody to wyglądało to tak jak gdybym popuściła siku nie
      wiedząc o tym. Co jakiś czas po prostu leciały więc nie zastanawiałam się i
      pojechałam do szpitala i tobie również to polecam
    • 987ania Re: Wody płodowe - pilnie prosze o odpowiedz 25.04.08, 14:35
      Pani Kasi nie ma do niedzieli. Telefon do lekarza, w takiej sytuacji, to chyba
      lepsze rozwiązanie.
    • mysza_myszynska Re: Wody płodowe - pilnie prosze o odpowiedz 25.04.08, 15:47
      To mogą być wody. Z tym że wody to wody - tj konsystencja musi być wodnista,
      konsultacja z lekarzem na pewno nie zawadzi.
    • katarzynaoles Re: Wody płodowe - pilnie prosze o odpowiedz 28.04.08, 23:39
      Witam. Jeśli były to wody - to jest już Pani po porodzie :). Jeśli
      nie - to sprawa się wyjaśniła w inny sposób. Czasem, szczególnie pod
      koniec ciąży, ilość wydzieliny znacząco się zwiększa i jest to
      całkowicie normalne. Pozdrawiam :)
      • gosia244 Re: Wody płodowe - pilnie prosze o odpowiedz 29.04.08, 14:21
        czyli jak odchodza wody plodowe to nie maja konsystencji sluzu
        ciagnacego pzrezorczytsego tylko poprostu jak wody tak??
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka