trawa24_2 16.09.09, 13:13 Witam, Mam pytanko, gdzie w Czewie można je kupić Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: knd Re: elektroniczne papierso IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.09, 14:08 jakiś czas temu widziałem stoisko w realu, w pasażu przed wejściem do praktikera Odpowiedz Link Zgłoś
dominik.wu Odradzam 16.09.09, 14:42 To kosztowna zabawka - głównie za sprawą zużywających się atmoizerów, a i akumulatorki przypominają działaniem te znane nam z telefonów komórkowych sprzed 20. lat... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jam Re: cena/ IP: *.chello.pl 17.09.09, 09:14 za cały komplet 279 w realu jest stoisko Collins colinss.com.pl/index1.php?go=5 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hanka e-papieros IP: *.152.145.196.dsl.dynamic.eranet.pl 17.09.09, 21:11 Też sie właśnie zastanawiam na kupnem. Moje pytanko to czy warto wydać tą kasę. Czytałam trochę ale były to teksty sponsorowane. Czy smak przypomina normalną fajeczkę i czy nie ma wrażenia złamanego papierosa Odpowiedz Link Zgłoś
green_eyed_girl Re: e-papieros 15.01.10, 08:12 Przyjdź do galerii i sama spróbuj, jak smakuje :) Odpowiedz Link Zgłoś
emerytwojsko Re: e-papieros 15.01.10, 08:25 Szukałem w internecie dla mojej żony. Sam nie palę od 39 lat. Wyczytałem, że e-pap. Collinsa są ładne ale drogie i często sie psują. Szukam dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: e-papieros IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.10, 21:36 Wpisz na allegro NICKOLS. Są to bardzo fajne zestawy, co prawda trochę drogie, ale naprawdę warto je kupić. Sprzedaje je gość z Częstochowy, można się z nim skontaktować telefonicznie. W zestawie masz papierosa, przenośną ładowarkę, komplet wkładów, olejek, ładowarke samochodową, kabel USB. Zestaw jest o tyle fajny, że możesz ładować i przez USB jak i podłączając do normalnego gniazdka przenośną urządzenie magazynujące, w którym jednocześnie ładujesz e-papierosa. Urządzenie magazynujące po naładowaniu można nosić przy sobie (jest wielkości paczki od papierosów), i jak papieros się wyładuje to można go włożyć do środka i naładuje się w kilka minut bez ponownego podłączania do gniazdka (bo bateria jest naładowana). Ja palę e-papierosa już miesiąc, przez ten czas ani razu nie zapaliłem zwykłego papierosa (palę od 10 lat). Wg. mnie te e-papierosy to super sprawa dla chcących rzucić palenie, olejek wystarczył mi na miesiąc, teraz przeszedłem na ten ze słabszą zawartością nikotyny. Wdychasz samą nikotynę, a nie rakotwórcze substancje smoliste, nie śmierdzisz fajami, nie masz osadu na zębach, a puszczasz dyma jak ze zwykłego papierosa. No i nie musisz się kryć z paleniem bo możesz go palić (o ile można to nazwać paleniem) wszędzie gdzie chcesz. Dymek jest bezwonny, nie narażasz nikogo na bierne palenie. W gardło też potrafi dać nieźle:) Ja kupiłem to po to żeby rzucić palenie i nie musieć się kryć wszędzie, wychodzić na fajkę na mróz i nie smrodzić w domu. I jak na razie się sprawdza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olga Re: e-papieros IP: 94.254.191.* 15.01.10, 22:34 Stoisko jest na pasażu w realu, tesco i galeri Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: e-papieros IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.10, 20:28 Gość portalu: ja napisał(a): > Wpisz na allegro NICKOLS. Są to bardzo fajne zestawy, co prawda trochę drogie, > ale naprawdę warto je kupić. Sprzedaje je gość z Częstochowy, można się z nim > skontaktować telefonicznie. W zestawie masz papierosa, przenośną ładowarkę, > komplet wkładów, olejek, ładowarke samochodową, kabel USB. Zestaw jest o tyle > fajny, że możesz ładować i przez USB jak i podłączając do normalnego gniazdka > przenośną urządzenie magazynujące, w którym jednocześnie ładujesz e-papierosa. > Urządzenie magazynujące po naładowaniu można nosić przy sobie (jest wielkości > paczki od papierosów), i jak papieros się wyładuje to można go włożyć do środka > i naładuje się w kilka minut bez ponownego podłączania do gniazdka (bo bateria > jest naładowana). Ja palę e-papierosa już miesiąc, przez ten czas ani razu nie > zapaliłem zwykłego papierosa (palę od 10 lat). Wg. mnie te e-papierosy to super > sprawa dla chcących rzucić palenie, olejek wystarczył mi na miesiąc, teraz > przeszedłem na ten ze słabszą zawartością nikotyny. Wdychasz samą nikotynę, a > nie rakotwórcze substancje smoliste, nie śmierdzisz fajami, nie masz osadu na > zębach, a puszczasz dyma jak ze zwykłego papierosa. No i nie musisz się kryć z > paleniem bo możesz go palić (o ile można to nazwać paleniem) wszędzie gdzie > chcesz. Dymek jest bezwonny, nie narażasz nikogo na bierne palenie. W gardło te > ż > potrafi dać nieźle:) Ja kupiłem to po to żeby rzucić palenie i nie musieć się > kryć wszędzie, wychodzić na fajkę na mróz i nie smrodzić w domu. I jak na razie > się sprawdza. No i dalej używam e-papierosa i daję radę. Palić normalne chce się już mniej, a nawet zaczynają mi już śmierdzieć. Lepiej się czuję, cera mi się poprawiła. Używam już słabszego olejku. Na razie e-papieros się sprawdza, zobaczymy jak będzie. Puszczam sobie dymka w knajpach dla niepalących, w sklepie, gdzie tylko mi się podoba. Polecam z czystym sumieniem dla chcących rzucić palenie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: premium Re: e-papieros IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.10, 16:57 jesli chcesz miec gwarancje dobrego zakupu, to polecam nasz sklep internetowy, z zestawami na prawde wysokiej jakosci. www.premiumecigarette.com/pl/ . Są dostepne zestawy i wszystkie niezbędne akcesoria. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miki13 Re: e-papieros IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.13, 14:30 Jak dla mnie elektryczne papierosy są dużo lepsze od tych tradycyjnych, więc jak najbardziej polecam zakup. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patryk Re: cena/ IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 14.03.10, 14:45 I dodajmy że to stoisko jest bardzo drogie.. Wystarczy porownac ceny np z tym sklepem www.mptech.com.pl/index.php zawsze u nich kupuje i jestem zadowolony. Mila i profesjonalna obsługa. Odpowiedz Link Zgłoś
kromka30 Re: elektroniczne papierso 03.02.10, 16:42 witam, podbijam wątek, czy warto kupić? pomaga? proszę o opinie, dziękuję i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośćiówa Re: elektroniczne papierso IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.10, 17:20 nie wiem jakie efekty są dla palacza, choć powyżej zostało to opisane, lecz wypowiem się jako osoba będąca dotychczas biernym palaczem. moja mama zaczęła palić e-papierosy, ok 2miesiące - efekt;-nie śmierdzi w domu, jak i nie śmierdzi sam palacz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: papieros Re: elektroniczne papierso IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 07.02.10, 19:06 A dobre e-papieorsy trzeba troszkę zapłacic,ale tutaj możesz kupic w rozsądnej cenie www.mptech.com.pl/index.php jeszcze sie nie zawiodłem na tej firmie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tata Re: elektroniczne papierso IP: *.net.stream.pl 08.02.10, 16:46 ceny niestety wysokie Odpowiedz Link Zgłoś
ecocamel Re: elektroniczne papierso 13.02.10, 11:15 Zapraszam do nowootwartego sklepu autoryzowanego marki Casablanca. Ceny niewygórowane a jakość wysoka. Sklep mieści się przy ulicy Armii Krajowej 66 w mrówkowcu przy hali polonia w Częstochowie. telefon 663-955-258. w ofercie posiadamy e-papierosy ,e-liquidy oraz akcesoria. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pan Re: elektroniczne papierso IP: *.54.173.110.tvksmp.pl 13.02.10, 11:24 A może ktoś z Forumowiczów wie, ile kosztuje miesięczne użytkowanie takiego papierosa?? Odpowiedz Link Zgłoś
ecocamel Re: elektroniczne papierso 13.02.10, 12:14 sam papieros kosztuje u mnie w sklepie 185zl natomiast miesiecznie wychodzi tanio bardzo tanio. tzn liquid plyn do uzupelniania wkladow kosztuje 16 zl za 10ml i starcza na okolo 7-10 dni czyli koszt dzienny palenia zamyka sie wlasciwie w kwocie miedzy 2zl a 1,6zl. koszt miesieczny: 2zl razy 30 dni co daje nam 60 zl. a palenie zwyklych 8zl razy 30 dni 240zl. zysk 180zl miesiecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
ecocamel Re: elektroniczne papierso 13.02.10, 12:25 e-papieros kosztuje 185 zl, plyn do uzupelniania wkladow 16zl i starcza na okolo 8-10dni czyli dziennie wychodzi miedzy 2zl a 1,6 zl miesiecznie 60zl max. dla porownania zwykle papierosy 8-10zl paczka przez 30 dni 240-300zl zysk minimum 180zl. nie wspominajac juz o tym ze w zwyklym papierosie jest okolo 4 tysiecy substancji szkodliwych i rakotworczych a w epapierosie zadnej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: elektroniczne papierso IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.10, 13:13 Mnie jeden liqud (ok. 20 zł) wystarczył na miesiąc (10 ml), do tego paczka kartridzy (10 szt.) po 20 zł = 40 zł całość. Liqud wlewałem do atomizera i do kartridża, bo lubię jak mocny dym leci i drapie w gardło:) Miesięcznie na zwykłe fajki traciłem około 200 zł. Na epapierosa wydałem 250 zł (w komplecie już liquid i kartridże), i miesięcznie tracę około 40 na użytkowanie. Palę epapierosa już ponad 2 miesiące, więc koszt całości mi się zwrócił. Odpowiedz Link Zgłoś
ecocamel Re: elektroniczne papierso 13.07.10, 20:20 www.ecocamel.com.pl Armii Krajowej 66 (mrówkowiec) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: elektroniczne papierso IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.10, 13:08 Zwróci Ci się szybko (w zależności od tego ile wydajesz na normalne fajki). Mi się po 2 miesiącach zwróciło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tata Re: elektroniczne papierso IP: *.net.stream.pl 13.02.10, 18:23 na allegro można kupić 5 zapasów + papierosa z ładowarką za - 29 PLN Cena W SAM RAZ by się przekonać,(wyrób zresztą jest znanego producenta i raczej jednorazowy tzn działa do zepsucia baterii ok 200 cykli ładowania) . Mankamentem jest ŻE TYLKO JEDNA BATERIA w nim jest Bateria to ważna rzecz w tym urządzeniu ( niezależnie od producenta) bo niestety szybko siadają i zawsze przydała by się następna ...naładowana. Odpowiedz Link Zgłoś
ecocamel Re: elektroniczne papierso 13.02.10, 23:37 Mozna kupic przy ulicy Armii Krajowej 66 ( mrowkowiec przy hali polonia) tel. 663-955-258. Odpowiedz Link Zgłoś
truthmaker Re: elektroniczne papierso 14.03.10, 20:53 Osobiście to słyszałem, że był przypadek kiedy e-papieros wybuchł komuś w ustach ( nie muszę chyba mówić co zostało z jego zębów) więc podchodziłbym do tej innowacji z dystansem. Zresztą jaki sens ma zamiana formy uzależnienia z jednej w drugą, przecież e-papierosy nie uwalniają od nałogu, to tak jakby alkoholik przeniósł się ze spirytusu na tradycyjną wódkę - nałóg ten sam tylko dawki mnie szkodliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: elektroniczne papierso IP: 83.238.29.* 15.03.10, 10:19 To czym ten ktoś kropił tego papierosa? Benzyną? To nie dziwne że wybuchł :) Szczerze to nie chce mi się w to wierzyć. E-papieros jest mniej szkodliwy i wcale nie jest to kwestia dawki. W normalnym papierosie masz oprócz nikotyny około 5 tys. różnych szkodliwych i w większości rakotwórczych substancji smolistych. W e-papierosie jest tylko nikotyna, która rakotwórcza nie jest, i jest glikol propylenowy jako składnik olejków, który również szkodliwy nie jest. Mnie osobiście e-papieros pomógł rzucić palenie. Obecnie używam tylko wkładów beznikotynowych i została mi tylko likwidacja przyzwyczajenia. Odpowiedz Link Zgłoś
czajusssss Re: elektroniczne papierso 15.03.10, 18:00 Uważam, że najrozsądniej będzie go kupić na allegro. Najkorzystniejsze ceny, duże rozeznanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tata Re: elektroniczne papierso IP: *.net.stream.pl 16.03.10, 09:18 tylko najpierw trzeba wiedzieć że większość tanich e-papierosów to tandeta. przed zakupem trzeba rozeznać temat polecam forum o - papierosach Odpowiedz Link Zgłoś
ecocamel Re: elektroniczne papierso 16.03.10, 11:00 polecam strone papierosyforum.pl duzo jest o e-papierosach i jest tez o tandetach o ktorych mowa za 100zl firmy drucik bez gwarancji Odpowiedz Link Zgłoś
ecocamel Re: elektroniczne papierso 24.03.10, 17:13 Oficjalnie mogę szanownych forumowiczów zaprosić na stronę ecoCamel.com.pl pozdrawiam i zapraszam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: labada Re: elektroniczne papierso IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.10, 22:52 ECOCAMEL NIE REKLAMUJ swojej firmy z e-papierosami, bo są do bani !!! kupiłem tą casablance i nie jestem zadowolony. NIE POLECAM CASABLANEK ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: elektroniczne papierso IP: 213.25.14.* 28.05.10, 11:20 Polecam colinssa. Jestem póki co zadowolony. Wychodzi taniej niż normalne fajki. Kupiłem w galeri. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: elektroniczne papierso IP: *.adsl.inetia.pl 31.05.10, 15:01 Polecam marke premium, wlasnie prowadzimy kampanie promujaca ich polska strone, na ktorej mozna zakupic wszystkie niezbedne akcesoria! www.premiumecigarette.com/pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alicja Re: elektroniczne papierso IP: *.adsl.inetia.pl 29.05.10, 01:38 SPIER****J SZANOWNY FORUMOWICZU ZE SWĄ HÓJOWĄ STRONKĄ !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania 1000lecie Re: elektroniczne papierso IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 22.06.10, 11:55 a ja mam casablance i jestem zadowolona! z collinsem bylam mniej wiecej 2 razy w tygodniu z reklamacja! casablance mam juz od 2 miesiecy i sklep odwiedzam tylko po liquidy. A co najwazniejsze nie pale juz smierdzieli zwyklych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jwjarus Re: elektroniczne papierso IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.07.10, 07:02 A ja kupiłem nikolsa, po miesiacu sie zepsul i teraz czekam juz miesiac, az mi go naprawia. Wiec krotko, papieros do bani i firma sprzedajaca do bani Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cccr Re: elektroniczne papierso IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 23.06.10, 18:59 nie ma nic głupszego jak uwierzyć w skuteczność tego badziewia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx82 Re: elektroniczne papierso IP: *.cpe.marton.net.pl 23.06.10, 21:57 nie polecam, nic to nie daje niestety Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cccr Re: elektroniczne papierso IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 24.06.10, 14:05 Silna wola może dać skutek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ankaPÓŁNOC Re: elektroniczne papierso IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 13.07.10, 14:17 a ja polecam mnie pomogło! na poczatku paliłam jakis wynalazek z allegro. póżniej kupiłam colinsa w m1 i bylo ok. Przedwczoraj chcialam wymienic baterie bo padła, i tu problem:( punkt w m1 skasowany wiec pojechalam do galerii i co ciekawe tam tez skasowali punkt colins! Znalazlam na necie firme ecocamel z czestochowy (sprzedaja tylko Casablance) ale trafilam na promocje i za stary zestaw colinssa dostalam 40zł rabatu na ich nowy zestaw! jesli chodzi o samego e-papierosa bardzo fajny pali sie lzej niz poprzednik. pozdrawiam ania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: elektroniczne papierso IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 13.07.10, 16:23 ja tez skorzystałem z tej promocji i kupilem zestaw za 145zl! dodatkowo jeszcze dostalem pokrowiec. zastanawialem sie jeszcze nad mild ale csablanca ma dluzsza gwarancje i lepsza cene Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nalogowy Re: elektroniczne papierso IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.10, 19:58 a gdzie dokladnie jest ten sklep ecocamel? jakies blizsze namiary prosze Odpowiedz Link Zgłoś
ecocamel Re: elektroniczne papierso 13.07.10, 20:21 www.ecocamel.com.pl Armii Krajowej 66 (mrówkowiec) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nalogowy Re: elektroniczne papierso IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.10, 22:30 dzieki! jutro podjade obejrzec i moze kupic sprzet Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miko Re: elektroniczne papierso IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 23.10.13, 17:19 jedna wielka usterka ,ciągle jakas zagłada ,a to nie można odkręcić do podładowania ,a to bateria nie trzyma ,mam milda x7 i każdemu odradzam ,już na gwarancji miał wiele usterek a teraz to już do kosza [koszt 199 na początek itd. .nie kupujcie tego gówna ,znam ludzi co kupili na rynku za 50 zł i mają super palonko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: elektroniczne papierso IP: *.zana.trustnet.pl 24.10.13, 22:51 epapierosylodz,to sobie wpiszcie w google,najlepsze liquidy i duży wybór epapierosów,są też na allegro,epalę 20 miesięcy i próbowałem różnych-ci mają najlepszy stosunek jakości do ceny,a jeśli ktoś chce kpić na miejscu niech jedzie na Mirów,tam za 150-180 zł dobioą mu zestaw z którego będzie zadowolony. Jeszcze jedna rzecz,w epapierosach wymienia się grzałki,najlepiej co 7-10 dni,to gwarancja satysfakcji z epalenia,nazwa Colins,Srolins czy inna markowa nie pomoże,zasada działania we wszystkich jest ta sama-bateria + atomizer z grzałką,te "markowe są tak sam chińskie ja nonamy,tylko cena jest inna,to mówię ja doświadczony epalacz Odpowiedz Link Zgłoś