Dodaj do ulubionych

dr Wójcik pediatra

28.09.09, 10:49
Proszę o opinie nt. tego lekarza
Obserwuj wątek
    • mamulinka2 Re: dr Wójcik pediatra 28.09.09, 12:10
      up
      • eufrazja Re: dr Wójcik pediatra 28.09.09, 12:53
        Był już wątek z wypowiedziami o panu doktorze (między innymi).
        Spróbuj poszukać :)
        "Nagle tak cicho zrobiło się w moim świecie bez Ciebie..."
    • Gość: mama Re: dr Wójcik pediatra IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 28.09.09, 18:53
      zajżyj sobie na portal znany lekarz, jest tam mnóstwo rewelacyjnych opini o dr. Wójciku, jak dla mnie rewelacja wspaniały człowiek i i świetny specjalista do tego uwielbia dzieci a dziei jego polecam
    • Gość: gabana Re: dr Wójcik pediatra IP: *.54.171.214.tvksmp.pl 28.09.09, 19:22
      forum.gazeta.pl/forum/w,55,46314406,46314406.html?v=2&f=55&w=46314406&a=46314406&wv.x=2
      • Gość: mamia Re: dr Wójcik pediatra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.09, 16:56
        gość jest wporządku tylko czemu po wizycie nie dostaję rachunku
        fiskalnego a wizyta nie jest tania 40zł za pięć minut
        • Gość: egs Re: dr Wójcik pediatra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.09, 18:01
          po to doktor studiowal medycyne przez 6 lat i specjalizowal sie przez nastepne
          6 lat zeby w 5 minut wiedziec o co chodzi i co dolega twemu dziecku .glupias jak
          but....-a rachunek jak poprosisz doktor na pewno wypisze a dawac nie ma
          obowiazku ,ale skad to masz wiedziec pusta kobieto - zaloze sie ze na paznokcie
          wydajesz 100 ale warto bo ladnie wygladaja i wysiedzisz sie ze 2 godziny ,a
          doktor co przyjdzie sluchawki przylozy do ucha zajrzy i recepte wypisze to
          zdzierca....Glupias Glupias po trzykroc...
          • Gość: mamcia Re: dr Wójcik pediatra IP: *.chello.pl 30.09.09, 10:36
            zgadzam sie . koro ci nie pasuje placic to jedz do przychodni po
            cochodzisz prywatnie . ciekae czy od ginekologa tez bierzesz paragon
            hihiihihhi dobre .
            Ja jestem bardzo zadowolna synem sie opiekuje medycznie od samego
            poczatku. nie zamerzam zmieniac pelne zaufanie,profejonaliam i
            swietne podejscie do dziecka . becnie synus ma 8 miesiecy . chodze
            prywatnie i nie przeszkadza mi ze place bo jest to nie wielka cena
            za zdrowie mojego synka ;-)
            • Gość: asd Re: dr Wójcik pediatra IP: *.alfanet24.pl 30.09.09, 10:43
              Bo lekarz nie ma obowiązku prowadzenia kasy fskalnej. To jest odp.
              na Twoje pytanie.
              • pin-is-one Re: dr Wójcik pediatra 30.09.09, 11:21
                Mój synek ma 2 lata i od początku opiekuje się nim dr Wójcik. Jest fantastycznym człowiekiem i lekarzem. Nie przepisuje od razu antybiotyku nie ma też "układu" z firmami farmaceutycznymi. Bo znam lekarzy którzy przepisują jeden lek wszystkim i na wszystko w zamian za prezenty od firmy.
                • Gość: mama Re: dr Wójcik pediatra IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 01.10.09, 18:35
                  Dr wójcik jak pisałam wcześniej jest świetnym specjalistą i wspaniałaym człowiekiem a jeżeli chodzi o to 40 zł to nie przesadzaj inni lekarze biorą znacznie więcej. Przykład pani doktor lewandowska póki nie znalazłam dr Wójcika wzięła odemnie 130 zł odrazu przepisała zastrzyki dziecku które nigdy przez 7 lat życia nie brało antybiotyków pozatym upieral się na ponowną kontrolną wizytę a gdy sie nie zgodziłam zaczęła mi wymyślać przez telefon koszmarna baba najlepiej zaszczyki przepisać i z głowy zero wywiadu z rodzicami dziecka!!! Natomiast dr. Wójcik jak pisałam wcześniej człowiek anioł i do tego te pieniążki co bierze są naprawdę bardzo niewielkie.
                  • Gość: mama M Re: dr Wójcik pediatra IP: *.116.125.10.tvksmp.pl 01.10.09, 19:15
                    no to p.dr. Lewandowska juz sobie nie źle liczy ja tez kiedys
                    chodziłam z synkiem do przychodni do niej ale prawda jest że taniej
                    mi wychodziła wizyta dr.Wójcika wraz z wykupionymi receptami niż
                    same recepty od Lewandowskiej z przychodni
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka