Dodaj do ulubionych

OPTYK Częstochowa- który polecacie?

06.11.09, 20:26
Witam mam, do wykupienia receptę na okulary. Słyszałam o optyku na Starym
Rynku. Podobno jest niedrogi i cechuje się fachową obsługą. Wie ktoś może na
jakiej to jest dokładnie ulicy? A może polecacie jakiś inny optyk? Będę
wdzięczna za podpowiedzi i rady:)
Obserwuj wątek
    • Gość: ghgfdjh Re: OPTYK Częstochowa- który polecacie? IP: 91.198.179.* 07.11.09, 12:39
      Polecam Optimax na ul. Wolności.
      Napewno taniej niż na Starym Rynku.
    • Gość: dakota Re: OPTYK Częstochowa- który polecacie? IP: *.net.stream.pl 07.11.09, 14:20
      Koło Desy, ceny przyzwoite, a dziewczyny potrafią szczerze doradzić wybór
      oprawek, bo mają gust.
      • Gość: do dakota Re: OPTYK Częstochowa- który polecacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.09, 15:51
        To jest kompromitująca wypowiedż.Do optyka i okulisty idzie się po
        dobór szkieł a nie oprawek.Ale widać jaki jest poziom ludzi który do
        optyka idzie po oprawki.
        • Gość: dakota Re: OPTYK Częstochowa- który polecacie? IP: *.net.stream.pl 07.11.09, 19:13
          Wątek dotyczy optyka, nie okulisty. Optyk zamawia szkła na podstawie recepty
          uzyskanej od okulisty i ustala techniczne szczegóły.
          PS. Co kompromitującego jest w gustownych oprawkach?
          • Gość: gosc .....skwer Sokołów IP: *.alfanet24.pl 07.11.09, 20:23
            .....koło tej przychodni "Pawełczaka"...profesjonlna obsługa..aż
            miło tam wejść..takie uprzejme panie tam są...a szkła
            profesjonalne..oprawki cudne..fachowe doradztwo.....polecam
    • gregorhc1 Re: OPTYK Częstochowa- który polecacie? 03.12.15, 13:34
      niestety odradzam, dwa razy reklamowałem szkła z powodu popękanego antyrefleksu, obsługa z wielką łąską wymianiła mi szkłą ponownie na nowe twierdząc iż nieprofesjonalnie dbam o ich czystość :), kolejne szkła miały być nowe, niestety po odbiorze towaru zauważyłem iż są porysane, oczywiście nie doczekałem się telefonu z zakładu z informacją o odbiorze okularów i jeśli sam bym nei zadzwonił prawdopodobnie nie dostałbym żadnej informacji, nadmienię iż cały proces trwał 3 tygodnie.
    • gregorhc1 Re: OPTYK Częstochowa- który polecacie? 03.12.15, 13:44
      niestety odradzam zakład optyczny na Starym Rynku, dwa razy reklamowałem szkła z powodu popękanego antyrefleksu, szkłą z wielką łaską zostały wymienione ponownie na nowe twierdząc iż obecnie antyrefleksowa powłoka jest znaczne słabsza :), oraz że nieprofesjonalnie dbam o ich czystość :), (nadmienię iż chodzę w okularach ponad 20 lat i pierwszy raz spotkałem się z taką sytuacją), kolejne szkła miały być nowe, niestety po odbiorze towaru zauważyłem iż soczewki są porysane, oczywiście nie doczekałem się telefonu z zakładu z informacją o odbiorze okularów i jeśli sam bym nie zadzwonił, prawdopodobnie nie dostałbym żadnej informacji, nadmienię iż cały proces trwał 3 tygodnie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka