Dodaj do ulubionych

klykciny odbytu ;/ do jakiegolekarza sie udac?

06.01.10, 15:55
witam mam mega wstydliwy problem ale mam juz dosyc i musze udac sie
do lekarza.mam klykciny odbytu.moze ktos z was mial ta sama
przypadlosc i jakis lekarz w czestochowie pomogl wam sie pozbyc tego?
powiem szczerze ze nie wiem czy ma byc to
proktolog,dermatolg,wenerolog :/ prosze o pomoc bo jest to pilna
sprawa :(
Obserwuj wątek
    • Gość: Pablo__79 Re: klykciny odbytu ;/ do jakiegolekarza sie udac IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.01.10, 16:06
      o boże co to jest ..... gdzie to dziecko złapałeś???

pewnie na jakiejś dyskotece hehhee

może anastezjolog ????
      sprawdź sobie w internecie jak umiesz!!!
    • Gość: pielegniarka Re: klykciny odbytu ;/ do jakiegolekarza sie udac IP: *.poczesna.netcominternet.pl 06.01.10, 16:23
      Najpierw udaj sie do lekarza pierwszego kontaktu po skierowanie do chirurga ogolnego.Lub idz do dermatologa po porade,ale tu juz nie musisz miec skierownia.
    • Gość: gość Re: klykciny odbytu ;/ do jakiegolekarza sie udac IP: *.54.175.20.tvksmp.pl 06.01.10, 18:43
      Terapią kłykcin zajmują się zarówno chirurdzy, jak i dermatolodzy.
      • Gość: soniiak Re: klykciny odbytu ;/ do jakiegolekarza sie udac IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.01.10, 21:50
        do pablo dziecko napewno nie mam zamiaru tlumaczyc sie tobie skad to
        mam i co to jest ciekawski medaliku(swoja droga jesli myslisz ze
        jest to choroba tylko dupodajek z dyskotek to gratuluje jesli jestes
        taki madry w tym temacie powinienes wiedziec ze nawet male dzieci na
        to choruja).jesli nie masz nic do powiedzenia na ten temat siedz
        cicho trolu internetowy ;]

a znacie moze jakiegos konkretnego lekarza co sie tym zajmuje i
        byliscie u niego z tym problemem?moze ktos ma doswiadczenia w tym
        temacie?
        • Gość: Pablo__79 [...] IP: *.net.stream.pl 07.01.10, 00:37
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: Anna Re: klykciny odbytu ;/ do jakiegolekarza sie udac IP: *.net.stream.pl 06.01.10, 21:55
        To podobno wirusowe.
        A może do ginekologa- oni często leczą kłykciny, a to tuż obok...
        I na pewno mają większe doświadczenia z okolicą odbytu, niż dermatolodzy.
        • Gość: Anna Re: klykciny odbytu ;/ do jakiegolekarza sie udac IP: *.net.stream.pl 06.01.10, 22:00
          Jest jakiś preparat do smarowania albo można zamrozić aparatem krio
          • Gość: autor Re: klykciny odbytu ;/ do jakiegolekarza sie udac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.10, 22:28
            albo do proktologa-jesli jestes męzczyzną, albo do ginekologa jesli jestes
            kobieta. pozdrawiam
            nie ma sie czego wstydzić.lekarz patrzy na to przez pryzmat swojej praktyki :)
            odwagi pozdro
            • Gość: soniiak Re: klykciny odbytu ;/ do jakiegolekarza sie udac IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.01.10, 22:33
              wolala bym isc do jakiegos proktologa poniewaz z tego co czytam na
              stronach wiekszosc ludzi nie wazne czy to kobieta czy facet ida do
              protologow.tylko tutaj problem bo nie wiem do ktorego sie
              wybrac.dlatego pytam czy ktos moze mial ten sam problem i moze
              polecic jakiegos konkretnego lekarza.cena nie gra roli wazne zeby
              mozna bylo isc jak najszybciej i pozbyc sie tego swinstwa... ;/
              • Gość: znającyzioła Re: klykciny odbytu ;/ do jakiegolekarza sie udac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.10, 22:49
                ja bym jeszcze próbował smarować jaskółczym zielem (chyba na allegro można kupić
                sok z glistnika)
                • Gość: waclaw Proktolog-Parkitka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.10, 09:43
                  Na parkitce w szpitalu jest poradnia proktologiczna, potrzeba
                  skierowanie od lekarza POZ, ja polecam tam dra Iljina
    • Gość: HPV Re: klykciny odbytu ;/ do jakiegolekarza sie udac IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.01.10, 22:51
      Kup sobie maść aldara,dosyc drogie bo około 90 zł za 3 malutkie
      saszetki ale działa. Niestety na recepte to jest.
      • Gość: znający zioła Re: klykciny odbytu ;/ do jakiegolekarza sie udac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.10, 22:54
        na wirusy brodawczaka najlepsze jest jaskólcze ziele /glistnik/-latem rosnie
        prawie pod kazdym płotem-jaskółcze ziele dziala w przypadku kurzajek i kłykcin
        rewelacyjnie-nie ma nawrotów, tak jak np.po laserze, ale ludzie zapominają już o
        ziołach
    • Gość: wujekdobrarada Re: klykciny odbytu ;/ do jakiegolekarza sie udac IP: 217.6.213.* 06.01.10, 22:59
      na przyszlosc uwazaj kto sie zabawia twoja pupcia.
      • Gość: znającyzioła Re: klykciny odbytu ;/ do jakiegolekarza sie udac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.10, 23:05
        na allegro 50g glistnika kupisz za ok 3.50zł. bo nalewka ze względu na dodatek
        etanolu raczej nie nadaje się do miejsc intymnych-chyba, ze potrafisz wytrzymać
        pieczenie. posłuchaj mojej rady
        • Gość: pielegniarka Re: klykciny odbytu ;/ do jakiegolekarza sie udac IP: *.poczesna.netcominternet.pl 07.01.10, 08:02
          Jeszcze raz Ci pisze idz do lekarza.Nie lecz klkcin zadnymi ziolami.Klykciny są przenoszone droga kontaktow seksualnych.Naprawde trzeba uwazac.Lekarz usuwając je, materiał pobrany wysyla do badania. Jezeli klykciny są na okolicy narzadu rodnego wowczas nimi zajmuje sie ginekolog.
          • Gość: HPV Re: klykciny odbytu ;/ do jakiegolekarza sie udac IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.01.10, 17:08
            Masz rację ,najlepiej iść do lekarza a przenoszone są nie tylko
            drogą płciową ale także na basenach,w publicznych toaletach,przez
            uzywanie wspólnych ręczników itp.
            • Gość: soniiak Re: klykciny odbytu ;/ do jakiegolekarza sie udac IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.01.10, 17:19
              dokladnie te trole internetowe mysla ze tylko przez sex mozna sie
              zarazic.
              a ja dalej czekam na kogos kto mial juz jakies doswiadczenia w tym
              temacie i moze polecic jakiegos dobrego lekarza ktory wam pomogl
              (najlepiej proktolog nie chce isc do ginekologa poniewaz mysle ze
              proktolog zrobi jakies bardziej specjalistyczne badania tych okolic).
              pozdrawiam
    • Gość: gość Re: klykciny odbytu ;/ do jakiegolekarza sie udac IP: *.54.175.20.tvksmp.pl 07.01.10, 18:17
      Poradnia proktologiczna w szpitalu na PCK- Lek. Unton Kazimierz. I na Twoim miejscu nie siedziałbym na forum tylko ruszył się do lekarza.
      • Gość: soniiak Re: klykciny odbytu ;/ do jakiegolekarza sie udac IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.10, 14:29
        a znacie kogos kto przyjmuje prywatnie i pomaga pozbc sie tego
        swinstwa?cena za wizyte nie gra roli wazne zeby nie czekac dlugo
        (troche pojezdzilam i wszedzie trzeba czekac ok tygodnia)
        • Gość: piguła Re: klykciny odbytu ;/ do jakiegolekarza sie udac IP: *.chello.pl 09.01.10, 18:12
          Człowieku,już nie nudź!Czekałaś z tym tak długo, to tydzień cię nie zbawi.
          • Gość: Ola Re: klykciny odbytu ;/ do jakiegolekarza sie udac IP: 195.88.28.* 09.01.10, 20:49
            Komed, dr Korzekwa
        • Gość: Przyjaciółka Re: klykciny odbytu ;/ do jakiegolekarza sie udac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.10, 17:01
          Ci ludzie komplenie nie wiedzą co piszą... Ja również nabawiłam się
          tego dziadostwa nie mam pojęcia kiedy (mam jednego stałego
          partnera). Niestety nic na to nie poradzę że to mam, muszę z tym
          walczyć. Byłam już u 5 lekarzy w Częstochowie. Polecam Panią doktor
          mającą gabinet przy ul. Waszyngtona. Jest to Poradnia
          dermatologiczna "A-dream-servis". Nie wstydź się i jak najszybciej
          się tam udaj. Nieleczone kłykciny rosną i się rozmnażają w
          straszliwym tempie. Jeden zabieg wymrażania kosztuje 50-100 zł.
          PS: Ludzie którzy nie mają pojęcia o temacie niech się najlepiej nie
          wypowiadają. Pozdrawiam i życzę powodzenia.
          • Gość: tratatata Re: klykciny odbytu ;/ do jakiegolekarza sie udac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.10, 17:10
            moje brodawki też mnożyły się w zastraszającym tempie i co? Lekarze nie
            potrafili ich wyleczyc-nawet laser nie pomógł, ciagle nawracały. zacząlem
            smarowac jaskółczym zielem i teraz smieje sie medykom w nos-po tygodniu jak reką
            odjął do dziś sie nie pojawily
    • Gość: piorun51 Re: klykciny odbytu ;/ do jakiegolekarza sie udac IP: *.inetservices.com 10.01.10, 12:26
      Tylko dobry seks doodbytniczy może pomóc, mnie przetkał jeden mój młody
      przyjaciel, było bosko.

Wielką jest mądrością umieć znosić głupotę innych -Pitagoras
    • Gość: anna Re: klykciny odbytu ;/ do jakiegolekarza sie udac IP: *.net.stream.pl 07.02.10, 13:03
      najlepiej udaj sie do normalnego ginekologa, ja miałam podobny problem, może nie tak wielki jak u Ciebie. Lekarz dał mi leki a same zmiany zamroził. było to jakieś pół roku temu w gabinecie ginekologii w nzoz na księżycowej 5, tam jest doktórka i taki młody doktór. Podobno ten facet lepiej wykonuje zabiegi,. już nie pamiętam jak się nazywał, miał takie niemieckie nazwisko.
      Polecam Ci go, od tego czasu, odpukać, nie mam problemów.

Anka.D.
    • Gość: anna Re: klykciny odbytu ;/ do jakiegolekarza sie udac IP: *.net.stream.pl 07.02.10, 13:09
      zapomniałam dodać że zabieg zrobił mi pod miejscowym znieczuleniem i nie chciał za to zadnej forsy, bo wizyta była na nfz.. ale i tak mu wcisnęłam pieniądze, bo gość jest zajebisty......
      Ania
      • Gość: waclaw doktór i doktórka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.10, 13:57
        I tak własnie robi się dziadostwo w służbie zdrowia, po co ludzie
        lekarzom wciskają kase nawet za zabiegi na które się długo nie czeka i
        są bezpłatne?
        • Gość: anka Re: doktór i doktórka? IP: *.net.stream.pl 13.02.10, 10:12
          zapłaciłam, bo facet był przemiły, nie traktował mnie jak kolejny numer w kolejce, a poza tym znieczulenia nie sa refundowane z nfz i gosc podał mi znieczulenie z własnych leków, wiec chyba sam za nie zap lacił, wiem ze to kosztuje grosze, ale dla mnie liczy sie cos innego.... podejsicie do pacjentki jako do cierpiacego człowieka a nie kolejnej nkarty choroby na biurku....

ANKA
          • Gość: waclaw Re: doktór i doktórka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.10, 15:50
            Od kiedy to znieczulenia nie są refundowane z NFZ? zastanów się co
            piszesz a nie wprowadzaj ludzi w błąd.

Oczywiście, że lekarz mógł być miły ale można się odwdzięczyć w
            zupełnie inny sposób (dobra kawa,butelka wina- wbrew pozorom
            podarowanie drobnego prezentu nie jest karalne-kontratyp taki nazywa
            się zwyczajowym dowodem wdzięczności)

Jeszcze raz napisze, że takie zachowanie jak Twoje powoduje
            powstawanie dziadostwa w służbie zdrowia... Utrwala się przez to
            pewne złe obyczaje. Pomyśl ze taki lekarz jeśli dostanie od paru osob
            po 100 zł może uzależnic wykonanie jakieś zabiegu od przyjęcia
            pieniędzy albo już po oczekiwać jakiegos "dowodu wdzięczności".
            • Gość: anna Re: doktór i doktórka? IP: *.net.stream.pl 14.02.10, 00:06
              poszukałam i sprawdziłam :-)
              Procedura nr 67,7 usuniecie ciała obcego z okolic warg sromowych odbytu i okolic krocza. Jest to procedura zabiegowa punktowana na 7 punktów ( jeden punkt ok 8,7 zł) W opisie procedury jest tylko natryskowe zneczulenie lidocainą, która szczypie jak jasna cholera, lignokaina z adrenaliną podana strzykawką przez lekarza to tylko jego dobra wola.
              Ale masz racje, dr. R.S. powinien mieć dostatecznie wysoka pensję, żeby absolutnie nie przyjmować pieniedzy od pacjentów. Chodze do niego nadal i głowe dam sobie obciąć że nie uzależniłby czegokolwiek od pieniedzy. Przy okazji jak tyle o nim piszemy serdecznie go pozdrawiam, może akurat czyta ten wątek....

Anka
    • Gość: ja_corka Re: klykciny odbytu ;/ do jakiegolekarza sie udac IP: 91.198.227.* 13.02.10, 16:16
      Ja leczyłam się u dr Maruszaka na Armii Krajowej. Po zaleczeniu zdarzają się
      nawroty, ropne wycieki z odbytu, ale jakos da się z tym żyć.
    • Gość: macho Re: klykciny odbytu ;/ do jakiegolekarza sie udac IP: 217.6.213.* 14.02.10, 11:28
      ja cie te klykcinki i rope wylize, mam szorstki jezyk, mniam, mniam.
    • Gość: jacek Re: klykciny odbytu ;/ do jakiegolekarza sie udac IP: *.chello.pl 14.02.10, 12:38
      Nie macie dosyć tego tematu.Leczcie ,kto chory i pa .pa.,a kto zdrowy niech uważa.......bo to musi być paskudne!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka