gosiak672 11.01.10, 19:12 Czy ktoś może podpowiedzieć gdzie składa sie ofertę zatrudnienia w TRW? ,a moze ktoś wie czy są aktualnie przyjęcia??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nick Re: Praca w TRW IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 13.01.10, 00:48 W firmie TRW przyjecia na produkcje są przez agencje tymczasowe jest ich kilka: Interkadra,Work Serwice, GI Work, Nantech i jeszcze pewnie powstana inne tylko dla tego ze po roku musza zmienic umowe tym pracownikom z tego co wiem to Interkadra jest koło Hali Polonia a Gi Worker jest na Kościuszki. Na obecna chwilę nie ma przyjęć nowych pracowniów ale to jest poczatek roku wiec tzreba czekac. Najlepiej iść do jednej z tych agencji, popytac zostawić Cv i czekać na telefon na testy ( jesli umiesz szyć to raczej szybko sie odezwa i czeka cie test zdolności manualnych). Na poczatku nie spodziewaj sie kokosów finansowych ale lepsze pare groszy w kieszeni niz nic. Powodzenia!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ojjjjjjjjjjj boze znowu TRW qurw IP: *.net.stream.pl 13.01.10, 01:07 najlepiej zlozyc podanie o przyjecie do pracy u babci klozetowej jezuuuu jaka pusta ta mlodziez .....TAKIE DENNE PYTANIA ECHHHH szkoda gadac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Praca w TRW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.10, 21:43 Przyjąc można się raczej tylko prze4z spółki. Sporadycznie pojawiają się oferty stażu ale chętnych mnóstwo a przyję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Praca w TRW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.10, 21:44 a przyjęc mało. Sorki wysłałam a nie zauważyłam że coś klawiatura zaszwankowała:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bezrobotny Re: Praca w TRW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.10, 11:33 prosze o opinie Odpowiedz Link Zgłoś