zaspokojny 31.01.10, 23:20 "- Ptakami interesuję się od szóstego roku życia. Sam nie wiem co jest w nich tak fascynującego" - znakomita fraza... A tak na marginesie to ile naliczono tych krogulców? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
por1 Zimowe ptakoliczenie na Lisińcu 01.02.10, 09:48 Krogulca nie widziałem w Cz-wie ,ale pustułek coraz więcej.Natomiast na Rakowie nawet sowe raz spotkałem na ul. Dąbrowskiej, upolowała gołębia, ale nie mogła sobie poradzic z przeniesieniem go w spokojniejsze miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
wska13 Lisiniec ul. Podolska 01.02.10, 11:08 U mnie na podwórku są : kosy, gnazdo srok, sikorki, przylatuję kilka razy w tygodniu sojki (pieknie ubarwione !)w gęstych tujach w płocie sąsiada widziałem szczygły, latem i jesienią prawie codziennie siedza na drzewie gołębie skalniaki (takie z kolorową szyją !). Często widzę także raszki-rudziki. (WSKA@autograf.pl). Odpowiedz Link Zgłoś
rumekr Zimowe ptakoliczenie na Lisińcu 01.02.10, 18:22 Krogulec ostatnio zawitał na śniadanko do mojego ogrodu (a mieszkam 100m od Bałtyku) i upolował jednego z dokarmianych przez nas kosów. nawet udało mi się zrobić kilka fotek. patrz link: Tekst linka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan Re: Zimowe ptakoliczenie na Lisińcu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.02.10, 18:54 no no, ladne fotki:) Odpowiedz Link Zgłoś