bjms 23.02.10, 16:41 Witam! Szukam lekarza ginekologa, który miał już do czynienia z pacjentkami chorymi na epi i pomógł im urodzić zdrowe dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gfr Re: ciąża a epilepsja IP: 195.205.171.* 23.02.10, 22:33 Poproś o "diagnozę" Panią Wandę Prątnicką. Kup sobie jej książkę i przeczytaj. Poszukaj na necie i na allegro. Warto spróbować, bo to częsta przyczyna epilepsji i można z tego wyjść. To nie są żarty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: ciąża a epilepsja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.10, 17:10 Pacjentki w ciąży chorujące na epilepsję często prowadzi dr Rafał Schiller, ginekolog polożnik, jego zona jest neurologiem i z tego co wiem czesto się "uzupełniają", warto sprawdzić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Re: ciąża a epilepsja IP: *.net.stream.pl 01.03.10, 17:02 Choruję na epi od 16 lat, od 7 lat prowadzi mnie dr Kamila Szyller, w tym czasie byłam dwa razy w ciązy i obie ciąże prowadził mi jej mąż dr Rafał Szyller. Oboje są niesamowici, nie miałam zadnych problemów w ciąży, jeśli chodzi o epi, dr Rafał jest bardzo taktowny, miły ma ogromną wiedzę tylko jest troche ekstrawagancki, trzeba się przyzwyczaić i od razu gadać z nim jak z kumplem. Ja tam nigdy nie zmienie ginegologa, on jedyny na kazdej wizycie w pierwszych słowach jak moją padaczką, inni ginekolodzy nawet czasem o nią nie pytali i nie wiedzieli ze choruję. Pozdrawiam Doktorze.. i Panią Doktor !!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bjms Re: ciąża a epilepsja 03.03.10, 15:30 Chciałabym prosić o jakieś namiary na p. doktor Szyller i p. doktora Szyllera.Z góry bardzo dziękuję.Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Re: ciąża a epilepsja IP: *.net.stream.pl 04.03.10, 20:37 dr szyller ma gabinet w nzozach na księżycowej 15 i na andersa 12 na północy. Mam jego wizytówkę 601750062z adnotacją żeby dzwonić po 18. Dr kamila szyller pracuje w kilku gabinetach ale głównie w przychodni na zana, mościckiego i na księżycowej. Niestety nie mam do niej namiary na telefon Odpowiedz Link Zgłoś
bjms Re: ciąża a epilepsja 05.03.10, 10:45 Witam! Bardzo dziękuję za namiary na Panią i Pana doktora Schyller i mam jeszcze jedną, ogromną prośbę.Podam Pani mojego maila i gdyby mogła Pani się do mnie odezwać to będę wdzięczna.Mam jeszcze kilka pytań i nie chciałabym zadawać ich na forum. Mój adres to : beataslonce15@o2.pl Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś