Dodaj do ulubionych

Z pompą otwarto nowy komisariat przy ul. Czecha

IP: *.i.czest.pl 21.02.04, 04:07
Po cóż mnie i mieszkańcom Północy komisariat, który miałby być w dzień
zamknięty?!A za policjantami miałbym gonić po ulicach?!Czyli inspektorska
nowomowa na starą modłę radosnej twórczości socrealu! A dla lokalnej
społeczności realne straty z powodu uprzednio zamkniętych i teraz dużym
kosztem-reanimowanych komisariatów! Rozkoszny Szczerbak przeciął, wyściskał,
oblał i odjechał! Instalacje, lustra, biurka, szafy, stoły - a czy jest tam
choćby jeden ...komputer???
Obserwuj wątek
    • Gość: Adam Komisariat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.04, 07:57
      Bardzo się cieszę z otwarcia komisariatu, myślę że będzie teraz bezpieczniej a
      żule z pod sklepu będą się na baczności - Gratulacje dla władz.
    • Gość: Adam Komisariat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.04, 08:04
      Może częstsze wizyty policjantów skończą żuloterapie koło sklepu przy
      ul.Gombrowicza. :) jeszcze raz gratuluję komisariatu i życzę aby na każdym
      osiedlu był komisariat, może wreszcie bandziory czuliby sie trochę niepewnie.
      • Gość: EuGene Re: Komisariat IP: 82.160.44.* 21.02.04, 10:02
        > Może częstsze wizyty policjantów skończą żuloterapie koło sklepu przy
        > ul.Gombrowicza

Osobiscie szczerze w to watpie - wszak najciemniej zawsze pod latarnia...

>>Prace budowlane wartości 100 tys. zł sfinansowała Spółdzielnia Mieszkaniowa "Północ"<< - no tak, wreszcie widac na co ida pieniadze z 'wpisowego' w spoldzielni, tylko czy ktos pytal sie mnie o zgode?
      • Gość: KbA Re: Komisariat IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.04, 10:41
        Moim zdaniem otwarcie komisariatu nic nie zmieni. Dalej pod sklepami beda zule,
        w nocy beda krasc i napadac a policja bedzie siedziec w swoim nowo otwartym
        komisariacie i wszystko bedzie jak dawniej
    • Gość: alfa Re: Z pompą otwarto nowy komisariat przy ul. Czec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.04, 10:39
      Komisatiat w dzielnicy Północ to rzeczywiście wspaniały pomysł!
      Jednak trzeba pamiętać, że w dz.Północ istniał juz kiedyś komisatiat Policji,
      zlikwidowany w dniu gdy miasto straciło status wojewódzwta. Pomysł nie jest
      więc całkowitą nowością, a jednynie powrotem do istniejącego wcześniej
      sprawdzonego rozwiązania. Dlaczego więc nazywacie p.Wronę pomysłodawcą?
      • Gość: WM Re: Z pompą otwarto nowy komisariat przy ul. Czec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.04, 13:51
        dlatego, że gdyby o tym nie pomyslał i nie chciał to by go nie było. a poniewaz
        widział potrzebe i wykorzystał nadarzającą sie okazje - to komisariat mamy.
        trzeba przypomniec że jak likwidowano komisriaty w bczwie rządziła lewica i
        nikt z zarzadu w tedy nie protestował. Teraz - nie tak łatwo namówić policję
        żeby wydała sporo kasy na wyposażenie nowego i etaty...
        tak wiec Wrona odbudowuje z mozołem to, co sknocili jego poprzednicy.
        • Gość: Ohara Re: Z pompą otwarto nowy komisariat przy ul. Czec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.04, 15:52
          Ale krótkowzroczność przemawia:):):) a dlaczego na północy najpierw a nie na
          Rakowie?? odpowiedź prosta: bo niealeko komisariatu mieszka sam pan prezydent
          Wrona, którego to ugrupowanie będąc u władzy doprowadziło do tego iż mamy
          powiat a nie miasto WOJEWÓDZKIE!!!!! coś nie tak z pamięcią WM:):)
          • Gość: KaJA Re: Z pompą otwarto nowy komisariat przy ul. Czec IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.04, 18:38
            JAK BYŁO , TAK BYŁO. NIE MA SIĘ TERAZ O CO SPIERAĆ I WYPOMINAĆ SOBIE BŁĘDY.NIE
            BRAKUJE ICH I PO JEDNEJ I PO DRUGIEJ STRONIE. WAŻNE JEST TO ,ŻE PONOWNIE MAMY
            KOMISARIAT.Nie prorokujmy,że będzie tak samo- może będzie lepiej.Dajmy policji
            szansę.
        • Gość: alfa Re: Z pompą otwarto nowy komisariat przy ul. Czec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.04, 13:23
          Trzeba też pamiętać, że jak nam odbierano status województwa, to w Polsce
          rządziła prawica, a Tadeusz Wrona głośno krzyczał, że pod skrzydłami Śląska
          będzie nam najlepiej! To, że teraz przywraca zlikwidowane komisariaty świadczy
          o jego kompletnym braku konsekwencji!
          To jakaś chorągiewka, a nie prezydent...
      • Gość: Michal komisariat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.04, 19:37
        Co Ty mozesz wiedzieć? zastanów się jak by wyglądała Częstochowa jakby Wolski
        rządził :( Byłoby przesrane.
    • Gość: B.policjant Re: Z pompą otwarto nowy komisariat przy ul. Czec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.04, 22:15
      Wrona zlikwidował komisariaty i ten na Północy i ten na Rakowie głosując za
      liwodacją województwa, a teraz wydaje setki tysięcy z naszych pieniędzy na
      odtworzenie tego co sknocił.
    • Gość: beta Re: Z pompą otwarto nowy komisariat przy ul. Czec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.04, 00:49
      Jest komputer a nawet nowoczesna sieć komputerowa
      Wszyscy mówią że likwidowany był komisariat na Północy , a guzik prawda to był
      jedynie posterunek. Wiem bo go likwidowałem i zamieniałem pomieszczenia w
      mieszkania .
      • Gość: ya Re: Z pompą otwarto nowy komisariat przy ul. Czec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.04, 11:59
        Mowisz o Michalowskiego 12 czy o Krajewskiego 2? Bo w tych dwoch miejscach byly
        placowki milicyjne.
      • Gość: likwidator Re: Z pompą otwarto nowy komisariat przy ul. Czec IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.04, 19:50
        Pani(e) Beta- czy wiesz jaka jest różnica między komisariatem i posterunkiem?
        Po drugie bez względu na to, czy wiesz czy nie informuję, żę na Północy nigdy
        nie było posterunku a Komisriat VI Policji który ja także likwidowałem.
    • Gość: Pesymista !!! IP: 213.199.204.* 25.02.04, 01:12
      no i co z tego ze otwarli komisariat?? Myslicie ze to cos zmieni? Macie
      nadzieje ze nie bedzie zuli pod sklepami - otoz jestescie w bledzie! Mieszkam
      na polnocy i widze co sie wokol dzieje - policja prawie wcale na zuli nie
      reaguje a ich interwencjami sa mandaty za zaklucanie ciszy nocnej bo jakis
      upierdliwy sasiad nie moze spac :| Mieszkam kolo jednego sklepu i nic sie nie
      zmienilo - luziki zuluja a paly chodza 20 m dalej i udaja ze nic sie nie
      dzieje.A co do nowego budynku - no coz beda mieli przytulne gniazdko na nocne
      zmiany.I cieszcie sie ludzie cieszcie z tego ze jak przyjdzie lato i bedziecie
      chcieli sobie browarka wypic na laweczce na promenadzie to przyjdzie dwoch
      takich i bedzie straszylo mandatem albo mandaty do domkow zaczniecie przynosic
      bo nie macie psow na smyczy - hehe
      Pozdrawiam
      Bye
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka