Dodaj do ulubionych

Jan Pośpieszalski -pokazał realne oblicze Polaków

27.04.10, 09:00
Film dokumentalny wyemitowany wczoraj w TV pokazuje realną, zdecydowaną
większość świadomości Polaków. Dlatego my Częstochowianie możemy być dumni z
naszego rodaka Pośpieszalskiego. Taki pokaz autentycznych nastrojów
społeczeństwa od Tatr po Bałtyk, przy całym dramatyzmie tego wydarzenia, jest
wyraźnym odświeżeniem świadomości patriotycznej, obywatelskiej, narodowej.
Wielu moich znajomych było w czasie żałoby narodowej i w Warszawie i w
Krakowie i dokładnie takie relacje też przywozili.
Ci, którzy dotychczas czuli się odosobnieni w swoich poglądach zobaczyli,
że nie są sami.
Obserwuj wątek
    • Gość: Anna Re: Jan Pośpieszalski -pokazał realne oblicze Po IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.10, 09:40
      Popieram..

Tacy są Polacy. Reszta to zdrajcy.
      • Gość: ..... Re: Jan Pośpieszalski -pokazał realne oblicze Po IP: *.51.57.168.tvksmp.pl 27.04.10, 09:45
        no trudno, Ja jestem tą zdrajczynią, ale Pospieszalski to
        nawiedzony facet, szkoda mi go...........................
        • Gość: elka Re: Jan Pośpieszalski -nawiedzony IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.10, 10:38
          Pospieszalski to nawiedzony facet jak cały PiS. To co wczoraj
          pokazał w publicznej telewizji było wyraźną jego manipulacją,
          wykorzystującą zamieszanie jakie powstało po katastrofie.
          Nie wiem tylko skąd wziął tych wszystkich zwolenników prezydentury
          Kaczyńskiego. U mnie w pracy twierdzą,że to były osoby podstawione.
          Wstyd mi za Pospieszalskiego.
          • Gość: rowan blu Co ty elka telewizja kłamie afuj IP: *.adsl.inetia.pl 30.04.10, 23:54
            Te tlumy na pogrzebie i ten płacz też udawny i te świece i kwiaty
            sztuczne ? akysz poczwaro.
        • Gość: Polak patriota Re: Jan Pośpieszalski -pokazał realne oblicze Po IP: *.net.stream.pl 27.04.10, 10:42
          Nie przepadam za natchnionym Jankiem, ale w przypadku tego programu to były
          opinie ludzi. Byłem w Krakowie na pogrzebie, ludzie w pociągu, na Rynku
          wypowiadali takie same opinie jak te w programie. Było przeciwko PO, Tuskowi,
          Komorowskiemu, GW i TVN, nikt nimi nie sterował, były to ich sądy i opinie.
          Mam rodzinę w Warszawie, byli świadkami tamtych wydarzeń. Ich relacje są zbieżne
          z tymi z programu TV. "Cała" Warszawa huczy od plotek i spekulacji, wielu ludzi
          jest przeciw obecnym elitom sprawującym władzę.
          GW i TVN sieją wrogą propagandę, ale Naród ma swój rozum i mówi dość otumaniania!
          • Gość: Pablo_79 Re: Jan Pośpieszalski -pokazał realne oblicze Po IP: 193.138.240.* 27.04.10, 11:03
            Gość portalu: Polak patriota napisał(a):

> Nie przepadam za natchnionym Jankiem, ale w przypadku tego programu to były
            > opinie ludzi. Byłem w Krakowie na pogrzebie, ludzie w pociągu, na Rynku
            > wypowiadali takie same opinie jak te w programie. Było przeciwko PO, Tuskowi,
            > Komorowskiemu, GW i TVN, nikt nimi nie sterował, były to ich sądy i opinie.
            > Mam rodzinę w Warszawie, byli świadkami tamtych wydarzeń. Ich relacje są zbieżn
            > e
            > z tymi z programu TV. "Cała" Warszawa huczy od plotek i spekulacji, wielu ludzi
            > jest przeciw obecnym elitom sprawującym władzę.
            > GW i TVN sieją wrogą propagandę, ale Naród ma swój rozum i mówi dość otumaniani
            > a!

no i się zaczęło...(.)
            • Gość: a Program pokazał co myślą "zwykli" ludzie IP: *.apus-net.pl 27.04.10, 11:16
              Program pokazał, co myśla zwykli ludzie. dlaczego telewizja ma
              ukazywać jedynie wypudrowanych, wyczesanych "myślicieli"? trzeba
              pokazać co myśli ulica a nie tylko "salony" z ustawionymi przez
              pewne "środowiska" poglądami. każdy ma prawo do własnych poglądów a
              nie tylko GW i TVN

Nie chcę kraju, w którym za feleiton wylatuje się z pracy. CENZURA.

"(...) "Wprost" ostatecznie rozstaje się ze swoim wieloletnim
              naczelnym i właścicielem, a ostatnio felietonistą Markiem Królem.
              Przyczyną jest felieton. Tekst Króla "Nie polezie orzeł w GWna"
              poświęcony był "Gazecie Wyborczej". Król ostro zaatakował w nim
              Adama Michnika i Andrzeja Wajdę (...)"

dziennik.pl/polityka/article594704/Krol_ostatecznie_wyciety_z_Wprost.
              html
              • Gość: Qlawy Re: Program pokazał co myślą "zwykli" ludzie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.10, 12:48
                No to krótka notka o tym bohaterze ( za Wikipedia ):

Marek Król

Absolwent I LO w Poznaniu oraz studiów z zakresu filologii klasycznej na
                Uniwersytecie im. Adama Mickiewicza w Poznaniu. Należał do ZSMP w okresie PRL,
                od 1979 działał w PZPR. Od 1984 pozostaje związany z tygodnikiem "Wprost". W
                lutym 1989 został redaktorem naczelnym tego pisma, ustąpił ze stanowiska w maju
                2006. Pozostał prezesem wydawnictwa AWR "Wprost" Sp. z o.o. i stałym
                felietonistą tygodnika.

Od lipca 1989 do stycznia 1990 był członkiem i sekretarzem Komitetu Centralnego
                Polskiej Zjednoczonej Partii Robotniczej. W latach 1989–1991 sprawował mandat
                posła na Sejm kontraktowy w okręgu Poznań-Grunwald z puli PZPR, był rzecznikiem
                jej klubu poselskiego. Po rozwiązaniu tej partii został członkiem Polskiej Unii
                Socjaldemokratycznej.

W 1996 tygodnik "NIE" napisał, iż był tajnym współpracownikiem Służby
                Bezpieczeństwa o pseudonimie "Rycerz". Marek Król wystąpił przeciw Jerzemu
                Urbanowi, naczelnemu "Nie", z pozwem o ochronę dóbr osobistych. W grudniu 2007
                IPN podał, iż Marek Król rzeczywiście został zarejestrowany, lecz pod
                pseudonimem "Adam"[1].

W kwietniu 2010 po felietonie o Adamie Michniku, Gazecie Wyborczej i Andrzeju
                Wajdzie na łamach Wprost, zwolniony przez Platformę Mediową Point Group –
                obecnego wydawcę tygodnika[2].
                Przypisy
                • Gość: a Qlawy, komuna grzebała ludziom w życiorysach IP: *.apus-net.pl 27.04.10, 13:06
                  Qlawy, komuna grzebała ludziom w życiorysach. komuna wyrzucała za
                  niezależne poglądy. komuna dbała o cenzurę. za komuny była jedyna
                  słuszna droga światopoglądowa.
                  fakty są takie: facet napisał felieton i wyleciał. jeśli było to
                  kłamstwo, co napisał, powinni oddać go do sądu.
                  jakby tak rozpatrywać życiorys poszczególnych dziennikarzy, to
                  wyszłyby różne rzeczy. a mogą wyjść jak się teczuszki odtajni.
                  • Gość: Qlawy Re: Qlawy, komuna grzebała ludziom w życiorysach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.10, 13:14
                    Jego wyrzucił Wprost !!! Nie Wajda ani Michnik. Jak już pisałem we Wprost GW i
                    wyżej wymienionych raczej nie głaskali nigdy po plecach - co chyba daje do
                    myślenia. Poczytaj wypowiedzi dziennikarzy Wprost i redakcji, takie załatwienie
                    tego działacza PZPR wynikało z protestów pracowników Wprost i czytelników, więc
                    nie rozumiem tych insynuacji ??
                • Gość: rowen blu Wajda na pewno na Wawel się nie dostanie IP: *.adsl.inetia.pl 01.05.10, 00:03
                  Naparza na rękę która go karmiła i doceniała.Zydowska świnia tak się
                  odpłaciła.I to nie człowiek z marmuru,tylko papierowy.
          • Gość: luron40 Re: Jan Pośpieszalski -pokazał realne oblicze Po IP: *.pcz.pl 27.04.10, 11:21
            rowniez byłem w krakowie i jest oczywista zgodnosc wypowiedzi z programu z
            komentarzami uczestnikow pogrzebu.Polak a nie patriota to nie polak a obywatel
            naszego kraju,gosc lub wrog ,ciemniak lub perfidny oszczerca.Tezy dzisiejszej
            tzw tolerancji mijaja sie z prawdziwym znaczeniem tego slowa.Czy my polacy mamy
            tolerowac wszystkie poglądy ,zachowania ,głupotę? .Czy nie mamy swoich zasad i
            tradycji.Mamy oczywiscie, i jestesmy z nich dumni.Nie pozwalam szydzic z mojej
            ojczyzny ,jesli musicie to robcie to w innym kraju ,języku i koniecznie zmiencie
            nazwisko by byc wiarygodnym i nie kojarzonym z krajem ktorego sie wstydzicie.
            • Gość: Leon Re: Jan Pośpieszalski -pokazał realne oblicze Po IP: *.net.stream.pl 27.04.10, 11:31
              Nieważne czy Polska będzie biedna czy bogata ,ma być katolicka :)
              • Gość: micha Re: Jan Pośpieszalski -pokazał realne oblicze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.10, 11:53
                Polak się składa z 25% żyda + 25% niemca + 25% rosjanina + 25% dziada. Jak to
                odkryli "spieprzaj dziadu" mówili. Tak mówiła "elita" i to jest prawdziwa prawda
                odkryta!:-)
                • Gość: Karol Re: Jan Pośpieszalski -pokazał realne oblicze IP: 94.76.254.* 27.04.10, 12:15
                  Teraz lament się podniosł na Platformie. Kto sieje wiatr, zbiera burzę.

Malowany profesur Bartoszewski podzielił ludzi na bydło i niebydło.

No to macie elyto. Teraz boicie się wyrżniecia zdaje się.
                  • Gość: rf Re: Jan Pośpieszalski -pokazał realne oblicze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.10, 12:28
                    lol. bardzo się boimy :D
                  • Gość: Romper Stomper Re: Jan Pośpieszalski -pokazał realne oblicze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.10, 13:42
                    Zaraz jak to było?
                    "Z tym dziadkiem to ściema, ale motłoch to kupi".
                    No i kupił.
                    A co kupi w tej kampanii?
                    "Walnie się na bilboardy zdjęcie Jarka ze smutną miną, obowiązkowo w
                    sepii, jedno wystąpienie na całą kampanię i wygrana w cuglach".

A co do wczorajszego programu, ktoś pisze, że to był "szczery głos
                    ludu" z ulicy - rozumiem , że wczoraj już wycięto głos reporterki,
                    która po zadaniu pytania recytuje początek odpowiedzi, aż
                    przedstawiciel "głosu ludu" załapie?
                    • Gość: Qlawy Re: Jan Pośpieszalski -pokazał realne oblicze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.10, 13:51
                      Nie wycieli na youtubie jest ten moment jakoś około 3 min . słychać podpowiedź
                      suflerki , o przepraszam " głosu ludu"
            • may.qa Re: Jan Pośpieszalski -pokazał realne oblicze Po 27.04.10, 12:49
              Gość portalu: luron40 napisał(a):

> Czy my polacy mamy tolerowac wszystkie poglądy ,zachowania ,głupotę?

Wiesz, wierzę, że czujesz się polakiem. Ja czuję się Polką.
              Wyczuwasz różnicę?...
              • Gość: luron40 Re: Jan Pośpieszalski -pokazał realne oblicze Po IP: *.pcz.pl 27.04.10, 15:01
                to nie wina szkoły czy kogokolwiek ,po prostu jestem leń, choc mam nadzieję, nie
                małostkowy.Polką - bardzo mi miło .Za uwagę i troskę o naszą ortografię dziękuję
                i polecam się na przyszłosc .
          • Gość: gość 1958 Re: Jan Pośpieszalski -pokazał realne oblicze Po IP: *.net.stream.pl 27.04.10, 14:49
            Gość portalu: Polak patriota napisał(a):

> Nie przepadam za natchnionym Jankiem, ale w przypadku tego programu to były
            > opinie ludzi. Byłem w Krakowie na pogrzebie, ludzie w pociągu, na Rynku
            > wypowiadali takie same opinie jak te w programie. Było przeciwko PO, Tuskowi,
            > Komorowskiemu, GW i TVN, nikt nimi nie sterował, były to ich sądy i opinie.
            > Mam rodzinę w Warszawie, byli świadkami tamtych wydarzeń. Ich relacje są zbieżn
            > e
            > z tymi z programu TV. "Cała" Warszawa huczy od plotek i spekulacji, wielu ludzi
            > jest przeciw obecnym elitom sprawującym władzę.
            > GW i TVN sieją wrogą propagandę, ale Naród ma swój rozum i mówi dość otumaniani
            > a!

Jeżeli Naród ma swój rozum (taki właśnie rozum) i mówi "dość otumaniania" to ja uważam, że Naród (mam nadzieję, że jednak jest to tylko garstka ludzi) nie ma rozumu. W takim tłumie wystarczy że odezwie się ktoś głupio, drugi go poprze to reszta będzie tak samo p.....ć głupoty nie zastanawiając się nad tym co mówi. Ja się tam z "takim narodem" nie utożsamiam a przecież też jestem Polakiem i kocham swój kraj. Czy tylko ci którzy wszędzie widzą złodziei i wszelkie zło są "jedynymi prawdziwymi Polakami i patriotami" ? A reszta obywateli to kto ? A pan Pospieszalski to ..... szkoda komentować.
          • Gość: xx Re: Jan Pośpieszalski -pokazał realne oblicze Po IP: *.icis.pcz.pl 27.04.10, 18:51
            Zawsze tak juz bylo w naszym kraju:
            Prawdziwy Polak - Patriota wszedzie weszy spiski, a ludzi o innych pogladach
            uwaza za zdrajcow.
    • Gość: mietek Re: Jan Pośpieszalski -pokazał realne oblicze Po IP: *.prenet.pl 27.04.10, 14:35
      a ja uważam, że Pospieszalski jest nawiedzonym bufonem, karierowiczem i wstyd
      mi, że jest moim krajanem !!!
      • Gość: rowan blu Re: Jan Pośpieszalski -pokazał realne oblicze Po IP: *.adsl.inetia.pl 01.05.10, 00:00
        Pokaż mi swoją rodzinę ,a powiem ci kim jesteś.Co osiągnołeś
        mietek .Bo rodzina Pospieszalskich muzycznie uzdolnona i
        wykształcona.A ty nawet po rusku nie mówisz boś tłumok.
    • Gość: smuga Pospieszalski -pokazał prawdziwe oblicze TVPiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.10, 15:13
      Pospieszalski -pokazał prawdziwe oblicze TVPiS
      • Gość: @ Re: Pospieszalski -pokazał prawdziwe oblicze TVPi IP: *.net.stream.pl 27.04.10, 15:22
        www.youtube.com/watch?v=JfDEAjoo1f4
        • Gość: Karol Re: Pospieszalski -pokazał prawdziwe oblicze TVPi IP: 94.76.254.* 27.04.10, 17:42
          Kundle rzuciły się do jazgotu.

To może wasz Tusk pocałuje Putina w przedziałek, aby raczy mu powiedzieć chociaż
          o której godzinie załatwiły Tupolewa.
          Bo coraz więcej niewiadomych, a filmik co krąży po sieci jest autentyczny, co
          potwierdziło ABW.

Tylko jego właściciel już nie żyje. Dostał nożem i nie przeżył.
          Oczywiście to też przypadek. Mgła była.
          • Gość: Qlawy Re: Pospieszalski -pokazał prawdziwe oblicze TVPi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.10, 19:25
            Możesz podać skąd ta wiadomość , że "właściciel" filmiku nie żyje bo wczoraj
            podano wiadomość , że to tylko plotka a " właściciela " już przesłuchano tydzień
            temu ??
            Nie jestem cały dzień na bieżąco i może coś przeoczyłem.
    • Gość: sceptico Nigdy nie poznamy prawdy o tej katastrofie IP: *.apus-net.pl 27.04.10, 18:01
      Nigdy nie poznamy prawdy o tej katastrofie. tak jak nie poznaliśmy
      prawdy o katastrofie, w której zginął gen. Władysław Sikorski.
      Przy dzisiejszej technice nie potrafią odczytać zapisu czarnych
      skrzynek? nie potrafią przeanalizować amatorskiego filmiku z
      komórki? nie potrafią ustalić czy to były wystrzały czy nie? nie
      można zrozumieć co mówią na tym filmiku? wiatr im przeszkadza?
      bzdury.
      na początku byłem bardzo sceptyczny do newsów o "zamachu". Ale teraz
      ta nagła "niemoc" w odczytywaniu zapisów czarnych skrzynek i
      amatorskich filmików jest zastanwiająca. trzeba byc naiwnym, żeby
      wierzyć, że przy dzisiejszej technice czegoś się nie da
      przenalizować. po wypowiadanym dzwięku potrafią nawet ustalić na co
      jesteś chory. a co dopiero "odszyfrować" co mówią.
      ale teraz takimi bajkami, że się nie da, będą nas "karmić".

• Gość: dakota.dakota Re: Nigdy nie poznamy prawdy o tej katastrofie IP: *.net.stream.pl 30.04.10, 23:40
        Otóż to, a do tego po trzech tygodniach od powołania komisji nie potrafią
        wskazać godziny katastrofy, ani obliczyć, czy możliwe jest wykonanie półbeczki
        na wysokości kilku metrów, a potem rozsypanie się samolotu w drobny pył w
        promieniu 1 km.
    • basiecza50 Re: Jan Pośpieszalski -pokazał realne oblicze Po 27.04.10, 20:36
      Ludzie opanujcie się!!! Jak można zapomnieć tego co jeszcze działo się dzieki
      PIS-owi rok temu. I ludzie kościoła , PiS-u mają czelność nazywać się ludźmi
      prawymi, patriotami ? Już na nowo mogą obrażać innych?? Pan Pospieszalski to
      nawiedzony człowiek, czuję się fatalnie,że jest on częstochowianinem.
      • Gość: Ja Re: Jan Pośpieszalski -pokazał realne oblicze Po IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.10, 20:41
        Co się działo rok temu?
      • Gość: rowen blu Imię mi się podoba bo żony , ale ty basieczka IP: *.adsl.inetia.pl 01.05.10, 00:09
        cosik nie tak .Za PISu miałem płacę na czas i jakoś bezpiecznie się
        czułem .A teraz to wszystko się w gówno obróciło.Piszesz 50 no to
        jeszcze musisz zapylać , bo po chce to przedłużyć.Ale twoja brocha
        kogo lubisz.
    • Gość: zenek Re: Jan Pośpieszalski -pokazał realne oblicze Po IP: *.adsl.inetia.pl 27.04.10, 20:49
      Można to gdzieś obejrzeć?
      • pluto37 Re: Jan Pośpieszalski -pokazał realne oblicze Po 28.04.10, 02:31
        z sieci:Na pokład samolotu lecącego do Smoleńska, wsiadł
        człowiek "mały", kłótliwy, przeciętny prezydent, zaściankowy i
        ksenofobiczny, mierny polityk. Autor słów: "spieprzaj
        dziadu", "małpa w czerwonym", "ja panią załatwię", nieznający za to
        słów refrenu hymnu... Pośmiewisko nie tylko satyryków, ale całej
        Europy i prezydent z rekordowo niskim poparciem społecznym...
        W trumnie ze Smoleńska, przywieziono "wybitnego męża
        stanu", "patriotę", "bohatera narodowego", "ojca
        narodu", "największego Polaka", "równego królom"...

Ja się pytam kto podmienił zwłoki?! Gdzie jest ciało Kaczyńskiego?!
        • emerytwojsko Re: Jan Pośpieszalski -pokazał realne oblicze Po 28.04.10, 07:56
          Jestem częstochowianinem od 1964 roku. Czytając to, właściwie jedyne
          forum częstochowskie widzę, że dawniej większośc uczestników
          stanowili zwolennicy komuny a obecnie większość stanowią zwolennicy
          PO. Dlatego wypowiedzi o Janie Pośpieszalskim zioną nienawiścią. Ja
          jestem dumny z tego, że wśród naszej mniejszości jest taki wspaniały
          człowiek.
          • Gość: pospiszil Re: Jan Pospieszalski - pokazał realne oblicze Po IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.10, 09:08
            Czy dobry i wspaniały, raczej kontrowersyjny.
            Już w przeszłości (2005) zapracował sobie na takie opinie:

A hiena dziennikarska-Pospieszalski, to PiS, ...
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=32089086&a=32116427
            Pospieszalski to ujadający bury kundel
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=33068921
            Manipulator
            forum.gazeta.pl/forum/w,28,29338479,,Konkurs_na_najwieksza_hiene_dziennikarska_.html?v=2
          • n.i.p.69 Re: Jan Pośpieszalski -pokazał realne oblicze Po 28.04.10, 16:08
            ....a mógłbyś wyjaśnić, jak doczekałeś tej swojej wojskowej emerytury, bez
            "czerwonej książeczki" ...hmmmmm???
          • the-only-bodzio Re: Jan Pośpieszalski -pokazał realne oblicze Po 01.05.10, 00:19
            Powiem Ci emerycie jaod urodzenia 55.Ale takiego oszołomstwa i
            nalotu na naszą wiarę niewidziałem .Toć to prawdziwą wojnę toczę ja
            samotny biały żagiel.I z niezłym skutkiem .Robactwo trzeba
            rozdeptywać.Pospieszalski pokazał prawdziwą ukrywaną twarz naszego
            narodu.I nie ma co tam to, mogą zochydzać ,ale i tak będę glosował
            na Jarka , a by nie daj Boże coś mu się stało to na kota jego.Bo do
            niego też się przyczepili.Szmaty. Pozdrawiam .Pospieszalskiemu to
            mogą najwyżej buty czyścić.
    • Gość: bob Re: Jan Pośpieszalski -pokazał realne oblicze IP: *.isd-hcz.com.pl 28.04.10, 08:03
      nawiedzony Jan -bijący pianę
    • Gość: Bo-eK Re: Jan Pośpieszalski -pokazał realne oblicze Po IP: *.54.168.53.tvksmp.pl 28.04.10, 09:56
      do zbyszeklysin:
      Dlaczego piszesz "my Cestochowianie"?, ja jestem Częstochowianinem z
      dziada pradziada ale z p. Pośpieszalskiego wcale nie jestem dumny.
      Pisz w soim imieniu.
      • Gość: babcia Re: Jan Pośpieszalski -pokazał realne oblicze Po IP: *.iplus.com.pl 28.04.10, 15:42
        " Dlaczego piszesz "my Cestochowianie"?, ja jestem Częstochowianinem
        z dziada pradziada ale z p. Pośpieszalskiego wcale nie jestem
        dumny."

A ja nie chcę byc częstochowianką ,jeżeli mam byc tak prawa jak
        POśpieszalski .
        A swoją droga kto pamięta za co został on odzanczony " hienią
        roku "

• Gość: @ Re: Jan Pośpieszalski -pokazał realne oblicze Po IP: *.net.stream.pl 28.04.10, 15:50
          www.tuskwatch.pl/
    • Gość: Marek Re: Jan Pośpieszalski -pokazał realne oblicze Po IP: *.adsl.inetia.pl 28.04.10, 11:00
      Prawda jest taka. Jeśli w michnikowskiej gadzinówce rzucają w kogoś błotem,
      opluwają i wyszydzają to ta osoba powinna czuć się dumnie. Tak jak wszyscy Ci,
      których tam odżegnują od czci i wiary.

Prawdziwy Polak wie, że to co tam piszą nie służy interesom Naszej Ojczyzny.

Smash The Reds!!!
      • Gość: gościu Re: Jan Pośpieszalski -pokazał realne oblicze Po IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.10, 14:36
        Ja też jestem dumny z Pospieszalskiego. Najwyższy czas zdjąć z oczu
        szkła kontaktowe i przegonić te WSI-e kanalie.
        • Gość: ooooo "Ulotki w Warszawie:"Te karły szydziły z naszego.. IP: *.apus-net.pl 28.04.10, 15:30
          "Ulotki w Warszawie: "Te karły szydziły z naszego prezydenta"
          Mieszkańcom Warszawy rozdawano dzisiaj ulotki z cytatami
          dziennikarzy i polityków nt. Lecha Kaczyńskiego z podpisem: "Te
          karły szydziły z naszego prezydenta. Teraz my bojkotujemy ich!". -
          Ja mam 178 cm wzrostu, więc nazwanie mnie "karłem" jest karkołomne -
          komentuje Katarzyna Kolenda-Zaleska. Marek Suski z PiS-u twierdzi z
          kolei, że to może być "głos ludu".
          "Polityczne i medialne karły udające autorytety" - to tytuł ulotki
          rozdawanej na ulicach Warszawy. Są na niej zamieszczeni znani
          politycy, dziennikarze, artyści: Janusz Palikot, Donald Tusk, Stefan
          Niesiołowski, Lech Wałęsa, Bronisław Komorowski, Julia Pitera,
          Radosław Sikorski, Magdalena Środa, Kazimierz Kutz, Michał Figurski,
          Piotr Tymochowicz, Jacek Żakowski, Grzegorz Miecugow, Tomasz Lis,
          Piotr Najsztub, Mikołaj Lizut i Katarzyna Kolenda-Zaleska oraz ich
          cytaty, które według autorów ulotek obrażały tragicznie zmarłego
          prezydenta Lecha Kaczyńskiego. Ulotkę podpisana jest
          stwierdzeniem: "Te karły szydziły z naszego prezydenta. Teraz my
          bojkotujemy ich!" (...)"
          całość:
          wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,7823893,Ulotki_w_Warszawie___Te_karly_szydzily_z_naszego_prezydenta_.html
          • Gość: Karol Re: "Ulotki w Warszawie:"Te karły szydziły z nasz IP: 94.76.254.* 28.04.10, 15:51
            I co cytujesz? Wybiórczą?

Zgadzam się z określeniem 'karły'. Bo tylko karły moralne mogły tyle czasu pluć
            na naszego Prezydenta.
            I teraz aż przebierają nogami aby dopaść Jarosława.

PATRZCIE CO SIĘ DZIEJE.

Człowiek nic nie mówi, jest w rozpaczy, postarzał się o 10 lat.
            Ale karły plują.
            • Gość: do Karola Re: "Ulotki w Warszawie:"Te karły szydziły z nasz IP: *.iplus.com.pl 28.04.10, 16:14
              Karol
              A kto powiedział "zaplute karły ????
              • Gość: do karola Re: "Ulotki w Warszawie:"Te karły szydziły z nasz IP: *.iplus.com.pl 28.04.10, 16:17
                Miało byc " zaplute karły reakcji"
            • n.i.p.69 Re: "Ulotki w Warszawie:"Te karły szydziły z nasz 28.04.10, 16:17
              ...po co ma mówić? wystarczy, że będzie patrzył smutnymi oczkami z plakatów
              wyborczych......... ale bez obaw, tylko do pierwszej tury. pozdr
              • Gość: babcia Re: "Ulotki w Warszawie:"Te karły szydziły z nasz IP: *.iplus.com.pl 28.04.10, 18:12
                n.i.p.69
                ...po co ma mówić? wystarczy, że będzie patrzył smutnymi oczkami z
                plakatów wyborczych......... ale bez obaw, tylko do pierwszej tury.
                pozdr

A jeżeli tak jak sądzi poseł Kurski dopłynie na tej fali
                litości ....
                do władzy i wygra.
                Wtedy zacznie wybieranie prawych Polaków ,a reszta ma iśc tam gdzie
                stało ZOMO .
                I zasada kto nie jest z nami jest przeciwko nas zostanie
                wprowadzona w życie .!!!

• Gość: babcia Re: "Ulotki w Warszawie:"Te karły szydziły z nasz IP: *.iplus.com.pl 28.04.10, 18:59
                tylko milcząc Jarek ma jakieś szanse na drugą turę .
                A całą robote wykonają jego wierne pieski .
                • Gość: wnuczka Re: "Ulotki w Warszawie:"Te karły szydziły z nasz IP: *.adsl.inetia.pl 01.05.10, 00:22
                  babcia walnij sobie drina , bo ma szanse i to dużą.Widzisz te dwie
                  ręce co obejmują ci szyję .To już wygrywa
            • Gość: Qlawy panie Karolu prosze o odpowiedź! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.10, 18:15
              Proszę odpowiedzieć (w końcu) na pytanie, które zadałem panu wcześniej ,
              dotyczące pana wypowiedzi o morderstwie na właścicielu filmiku z
              youtube,zaciekawiło mnie to a wciąż nie mogę odszukać źródła pana rewelacji ???
              Ktoś wypowiadał się na ten temat , czy może jest to gdzieś napisane , czy to
              tylko plotka o morderstwie , którą pan rozsiewa ( bez uszczypliwości ) po prostu
              jestem ciekawy?
              • Gość: Nie Karol Re: panie Karolu prosze o odpowiedź! IP: *.adsl.inetia.pl 28.04.10, 19:43
                www.kavkazcenter.com/eng/content/2010/04/22/11899.shtml Proszę.
                • Gość: xx Re: panie Karolu prosze o odpowiedź! IP: *.icis.pcz.pl 28.04.10, 20:01
                  Takie same internetowe forum jak to nasze - kazdy moze napisac co mu sie zywnie
                  podoba. Tym bardziej ze przytaczasz zdania z forum prowadzonego przez Czeczencow
                  i ludzi z nim powiazanych.

Rowniez dobrze mozesz powolwywac sie na Pospieszalskiego jako wybitnego i
                  obiektywnego dziennikazra.
                • Gość: Qlawy Re: panie Karolu prosze o odpowiedź! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.10, 20:04
                  Przepraszam ale to ma być jakaś prowokacja?
                  Kavkazcenter :))

Za komuny pamiętam ( kiedy nie było internetu ) podawano informację z "
                  przedrostkiem ": " radio Moskwa podało...." i już wszyscy kładli się na podłogę
                  ze śmiechu .
                  Pozdrawiam i proszę o jeszcze
                  • Gość: Nie Karol Re: panie Karolu prosze o odpowiedź! IP: *.adsl.inetia.pl 28.04.10, 22:51
                    Bardzo przepraszam, zapomniałem, że tylko dziennikarze w gazjetce i
                    czytelniko-zwolennicy udzielający się na jej forum mają rację i są pewnym
                    źródłem wiedzy. Poprawię się na przyszłość i jeszcze raz przepraszam was -
                    wszystkowiedzących.

Takie same, pierdolone źródło wiedzy jak ta wasza gazjetka.
                    • Gość: Qlawy Re: panie Karolu prosze o odpowiedź! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.10, 07:06
                      Irzykowski pisało o Słonimskim:" Ja mu proponuje partię szachów a on zgarnia
                      figury i majchrem we mnie..."

Nie Karol , informuje że nie jestem właścicielem żadnej gazjetki
                      Jeżeli chodzi Ci o gazetę na , której forum się udzielasz to przeczytaj jeszcze
                      raz co napisałeś powyżej , chyba że jesteś masochista i naśmiewanie się z samego
                      siebie sprawia Ci przyjemność??
                      Masz chyba delikatnie mówiąc problem ze zrozumieniem tekstu.
                      Jeżeli masz zamiar używać wulgaryzmów jak w poście powyżej to po prostu mi nie
                      odpisuj.
                      Pozdrawiam.
                      • Gość: Nie Karol Re: panie Karolu prosze o odpowiedź! IP: *.adsl.inetia.pl 29.04.10, 07:26
                        Znów muszę prosić o wybaczenie, ale to raczej Ty masz problem z niezrozumieniem
                        pisma czytanego.

Tak czy inaczej, Ty nie przekonasz mnie a ja Ciebie. Więc, rozluźnij się razem z
                        Tobie podobnymi, słuchając swoich idoli:

www.youtube.com/watch?v=tp-kTUMKpyc
                        • Gość: Qlawy Re: panie Karolu prosze o odpowiedź! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.10, 07:36
                          Jeżeli nie potrafisz zrozumieć tego co sam napisałeś to poproś kogoś o analizę ,
                          ironię trzeba umieć używać bo po prostu , wyśmiewasz sam siebie.
                          Na Twoje posty nie będę odpisywał , skoro próbujesz mi wmawiać , że ktokolwiek
                          jest moim idolem, to Twój problem i nie zbadane ścieżki myślenia, i nie szereguj
                          mnie pisząc " z tobie podobnymi " skoro mnie nie znasz.
                          Ja nie piszę: z Tobie podobnymi i nie podaje jakieś głupie linki na youtube.
                          OT i tyle
                          Pozdrawiam

• Gość: Qlawy Re: panie Karolu prosze o odpowiedź! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.10, 07:38
                            Panie Karolu cały czas czekam na potwierdzenie informacji o śmierci właściciela
                            filmiku na youtube.
                        • Gość: xx Re: panie Karolu prosze o odpowiedź! IP: *.icis.pcz.pl 29.04.10, 12:55
                          Zamiast argumentow linki do czegos tam w sieci.

A gdzie mózg ?
                  • Gość: babcia Re: panie Karolu prosze o odpowiedź! IP: *.iplus.com.pl 29.04.10, 11:55
                    Gość portalu: Qlawy napisał(a):
                    Za komuny pamiętam ( kiedy nie było internetu ) podawano informację
                    z przedrostkiem ": " radio Moskwa podało...." i już wszyscy kładli
                    się na podłogę ze śmiechu.

A ja pamiętam ,że było to radio Erewań
                    • Gość: Qlawy Re: panie Karolu prosze o odpowiedź! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.10, 12:12
                      He he, faktycznie takie żarty krążyły, czasami mówiono też po prostu , że "to
                      radio podało".
            • Gość: xx Re: "Ulotki w Warszawie:"Te karły szydziły z nasz IP: *.icis.pcz.pl 28.04.10, 18:58
              Zaplute karły reakcji - ktos kiedys już używał tego okreslenia - w najgorszych
              dla Polski czasach.

• bluegrazyna Re: "Ulotki w Warszawie:"Te karły szydziły z nasz 28.04.10, 18:50
            Gość portalu: ooooo napisał(a):

> "Ulotki w Warszawie: "Te karły szydziły z naszego prezydenta"
            > Mieszkańcom Warszawy rozdawano dzisiaj ulotki z cytatami
            > dziennikarzy i polityków nt. Lecha Kaczyńskiego z podpisem:

A miało byc spokojnie ,poważnie , kulturalnie ,a jest jak zwykle .
            A to dopiero początek kampanii wyborczej .
            Co będzie pózniej ?
            Ale nie masz cwaniaka na warszawiaka i nikt takiego badziewia nie
            kupi!
      • Gość: babcia Re: Jan Pośpieszalski -pokazał realne oblicze Po IP: *.iplus.com.pl 28.04.10, 15:53
        Gość portalu: Marek napisał(a):
        Prawdziwy Polak wie, że to co tam piszą nie służy interesom Naszej
        Ojczyzny.

No i już mamy prawdziwych i prawych Polaków i tych co stali tam
        gdzie stało ZOMO .
        I znowu podziały na lepszych i gorszych Polaków
        A ja miałam jeszcze nadzieje ,że po tej katastrofie nastąpi
        narodowa zgoda.
        I jeszcze te podjudzające warszawskie ulotki ,puszczone w obieg,
        z nadzieją jak powiedział poseł Kurski "głupi naród to kupi!!!!!
        Ale naród nie jest głupi i drugi raz na przysłowiowego dziadka z
        Wermachtu nie da się nabrac .
        I tylko żał , w tej partii wszystko jest na sprzedaż ,nawet
        śmierc bliskich .
        I jak powiadział z uśmieszkiem poseł Kurski "na tej fali '' możemy
        dopłynąc do władzy

• Gość: Julka Re: Jan Pośpieszalski -pokazał realne oblicze Po IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.10, 15:58
          Ty miałaś nadzieję, że nastąpi zgoda?
          To żart?
          Twoje wypowiedzi są pełne jadu i nienawiści. Te niekończące się wykrzykniki...
          Zacznij może od siebie, jeśli chodzi o tę zgodę.
          • n.i.p.69 Re: Jan Pośpieszalski -pokazał realne oblicze Po 28.04.10, 16:03
            ....no właśnie !!!!... zacznij od siebie(?????)
            • Gość: Julka Re: Jan Pośpieszalski -pokazał realne oblicze Po IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.10, 16:06
              Używanie dużej liczby wykrzykników, pytajników świadczy o słabej psychice i
              braku argumentów.
              Spokojnie. Dużo zdrowia życzę.

• n.i.p.69 Re: Jan Pośpieszalski -pokazał realne oblicze Po 28.04.10, 16:24
                A może to manifestacja bezradności, w obliczu LUDZKIEJ GŁUPOTY
                ????????????????????????????????????????????????????????
                .... czasu! życzę, na spokojne przemyslenia i gratuluję silnej psychiki:-)
              • Gość: Stangor Re: Jan Pośpieszalski -pokazał realne oblicze Po IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.10, 22:28
                Wstyd mi za Polaków dla których ważniejsze są ideologie od spraw gospodarczych,
                od tego jak nas postrzegają inni. Stacje telewizyjne zrobiły show żałobny
                prześcigając się nawzajem w ilości wyemitowanych godzin a teraz publicyści
                bazując na rekordowej oglądalności (jaki był wybór oglądać lub wyłączyć)
                stawiają tezę że wracamy do kościoła, że to co nas łączy to kościół. Tworzy się
                obraz Polski jako państwa całkowicie katolickiego.Tak manipuluje się
                społeczeństwem. Media i niektórzy publicyści przywłaszczyli sobie prawo do
                pouczania, wypowiadania się w naszym imieniu.To jest misja mediów publicznych.
                Na tym polu również próbuje się prowadzić kampanię prezydencką z wykorzystaniem
                tragedii Smoleńskiej. Szczególnie aktywni są ludzie z PIS lub im sprzyjający
                twierdząc że nie będą wykorzystywać tragedii jednocześnie przytaczają wątki jej
                dotyczące. Dlaczego zamiast wspominać nie podejmuje się dyskusji merytorycznych.
                Dlaczego tak bardzo nas obchodzi światopogląd drugiego człowieka a tak mało
                sprawy jego ubóstwa oraz przyczyny wszelkiego zła. Dlaczego ludzie PISu i
                katolicy uważają człowieka mającego odmienne zdanie za wroga, komucha, SBeka,
                POwca czy SLDowca. Dlaczego tak łatwo osądzają innych tylko na podstawie
                własnych poglądów. Rozdrapuje się świeże rany miast zająć się sprawami
                gospodarki. Dlaczego media grają uczuciami ludzi tak jakby je znały. Kto im dał
                prawo wypowiadania się za mnie w sprawach tak intymnych. Jak może być dobrze w
                kraju gdzie z taką nienawiścią atakuje się drugiego człowieka tylko dlatego ze
                ma inne poglądy a niektórzy publicyści jeszcze to potęgują. Jednocześnie
                zastanawia mnie fakt agresji i nienawiści wśród katolików i partii pro
                katolickich, skąd ta zaciekłość u uczniów JPII i wyznawców Chrystusa.

• n.i.p.69 Re: Jan Pośpieszalski -pokazał realne oblicze Po 28.04.10, 16:01
          ...obserwując ten "zbiorowy rzut psychotyczny" znacznej części społeczeństwa i
          sparalizowaną! szantażem emocjonalnym, jego pozostałą część (na szczęście
          znacznie wiekszą!!).... zaczynam rozumieć jak hitler doszedł do władz. pozdr......
          • Gość: @ Re: Jan Pośpieszalski -pokazał realne oblicze Po IP: *.net.stream.pl 28.04.10, 16:02
            www.youtube.com/watch?v=JfDEAjoo1f4
            • n.i.p.69 Re: na poziomie..... 28.04.10, 16:12
              ... PiSuaru.
              • Gość: luron40 Re: na poziomie..... IP: 109.243.66.* 28.04.10, 18:46
                czy wy wiecie o co sie klocicie?.Polska to przede wszystkim jej historia,potem
                budowa terazniejszosci i przyszlosc.Czy zwolennicy po nie chca prawdy i
                rozliczenia przeszlosci ? czy chca polprawd i niesprawiedliwosci ? czego chcecie
                ? jakie sa wasze idee ?skad w was ta nienawisc ,ironia i szyderstwo kto jest
                waszym autorytetem?ile potraficie poswiecic dla ojczyzny?.Te pytania wynikaja z
                troski o moich rodakow o was ,tylko prosze zastanowcie sie zanim sobie
                odpowiecie.Nie szanujac nas nie szanujecie przede wszystkim siebie.
                • Gość: art Re: na poziomie..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.10, 19:10
                  Panie Pospieszalski, wróć Pan do grania, czeka gitara basowa...
                  lubiłem Pana w VooVoo, ale teraz to szkoda gadać... muzyka łagodzi
                  obyczaje i łączy ludzi :)
                  • n.i.p.69 Re: na poziomie..... 28.04.10, 19:39
                    ....a jęli posłucha "kolegów" (Maleńczuk Waglewski).... to może nawet zrozumie
                    swój błąd :-) Pozdr....
                    • Gość: Tom Re: na poziomie..... IP: *.adsl.inetia.pl 28.04.10, 19:50
                      Nie posłucha na szczęście. Ćpun-autorytet i doradca to domena wyborców PO. Są
                      też trzeźwi, choć pierdolnięci - Wojewódzki wraz z Figurskim. Długo by tak
                      wymieniać. Na dobranoc oczywiście "Włatcy Móch". Ale fakt, przecież idziecie z
                      duchem czasu, a my jesteśmy ciemnogrodem.
                      • n.i.p.69 Re: na poziomie..... 29.04.10, 11:36
                        ....to czarną listę artystów też juz macie?.........rozumiem, że pierwszy na
                        niej jest Andrzej Wajda(?)......

p.s.....szkoda, że nie zdajesz sobie sprawy ze swoich zaburzeń... może mógłbys
                        sie leczyc?
                • n.i.p.69 Re: na poziomie..... 28.04.10, 19:35
                  ....hmmmm? ironizując lub szydząc, robie to świadomie, kierowany być może
                  emocjami lub chęcią zwrócenia uwagi na konkretny problem, zazwyczaj na sposób
                  interpretacji faktów lub na ich instrumentalne traktowanie ...Ty jak przeczytasz
                  uważnie jeszcze raz swoj "apel"... powinienes zauwazyć, że również szydzisz i
                  ironizujesz a w kontekscie treści tej "odezwy" Twoja hipokryzja jest szczególnie
                  rażąca .Pozdr...
                  • Gość: stefan Re: na poziomie..... IP: *.net.stream.pl 28.04.10, 20:15
                    O znowu nadaje Płatny Opluwacz tego forum niejaki nip69. Dla stałych bywalców
                    tego forum nie jest tajemnicą, że ten człowieczek nie od dzisiaj ziaje jadem do
                    PIS i Kaczyńskich. Na tym buduje swoją POzycję w lokalnych strukturach jedynie
                    dzisiaj słuszniej partii. To człowiek bez zasad i kręgosłupa moralnego, typowy
                    przedstawiciel Partii Oszołomów...
    • Gość: Jan Re: Jan Pośpieszalski -pokazał realne oblicze Po IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.10, 22:34
      Janku wstyd mi za ciebie, kto ci płaci za taką brudną robotę ?
    • Gość: idioposzp Re: Jan Pośpieszalski -pokazał realne oblicze Po IP: *.2.11.53.tvksmp.pl 28.04.10, 23:18
      w mediach nie powinno być miejsca dla takich redaktorków jak ten oszołom
      • Gość: Janusz Re: Jan Pośpieszalski -pokazał realne oblicze Po IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.10, 23:45
        Wstyd mi że znałem go w młodości jako przyzwoitego człowieka.
        Wróć Jasiu do muzykowania - w tym byłeś dobry.
        Odbiło Ci po przeniesieniu się do warszawki - chcesz być lepszy od
        Kurskiego ?

• Gość: olga Re: Jan Pośpieszalski -pokazał realne oblicze Po IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.10, 23:49
          Nie wiesz o co mu chodzi?Podlizuje się pisowcom,ponieważ chce zdobyć
          jakąś fuchę.Nie młody z niego chłopak,to musi się troche obłowić,aby
          starczyło na emeryturze.Nie sądziłam,że z niego taki prymityw
          zażarty.Wstrętny Pośpieszalski,wstyd że z Częstochowy.Niech lepiej
          już do na s nie wraca.A może chce zostać pierwszą damą?
          • Gość: luron40 Re: Jan Pośpieszalski -pokazał realne oblicze Po IP: 109.243.178.* 29.04.10, 00:52
            konstatujecie film a nie znacie jego tytułu ,Solidarni 2010 i juz .Jest to film
            o nas czyli o tych ktorzy sa solidarni w swoich pogladach na rzeczywistosc.
            jesli chcecie obejrzec film wojenny to szukacie wsrod odpowiednich tytułow ,nie
            rozumiem waszego oburzenia ,mam nadzieje ze wynika z niedopatrzenia.
    • Gość: Pospiszil Jan Pospieszalski - "Solidarni 2010" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.10, 05:38
      Pospieszalski wspiera PiS?
      Środa, 28 kwietnia 2010, (08:38)
      film.interia.pl/telewizja/wiadomosci/news/pospieszalski-wspiera-pis,1470896,3604

Sporo kontrowersji wywołał wyemitowany przez telewizyjną Jedynkę
      film dokumentalny Jana Pospieszalskiego - "Solidarni 2010".
      Produkcja pokazywała Polskę w żałobie - z poważnymi oskarżeniami,
      bez wyjaśnień. Co ciekawe, film ukazał się niespodziewanie w dniu,
      gdy PiS ogłosiło swojego kandydata na prezydenta.

Protest w sprawie filmu Pospieszalskiego
      Środa, 28 kwietnia 2010, (14:47)
      film.interia.pl/telewizja/wiadomosci/news/protest-w-sprawie-filmu-pospieszalskiego,1471153,3604

Politycy SLD zwrócili się do przewodniczącego KRRiT Witolda
      Kołodziejskiego o ocenę filmu Ewy Stankiewicz i Jana
      Pospieszalskiego "Solidarni 2010", wyemitowanego w poniedziałek, 26
      kwietnia, w TVP1. Kołodziejski zapowiada, że odniesie się do pisma
      Sojuszu, gdy dotrze ono do niego.
    • Gość: kupa powiatowa Wojewódzki, Figurski pokazali oblicze, kogo? IP: *.apus-net.pl 29.04.10, 12:02
      ""Jarek po trupach do celu, każdy chce leżeć na Wawelu"

"Jarek po trupach do celu, każdy chce leżeć na Wawelu" wyśpiewali na
      antenie radia Eska Rock Kuba Wojewódzki i Michał Figurski. Prezes
      radia nie uważa, by piosenka była przekroczeniem granic dobrego
      smaku - pisze "Rzeczpospolita".

Kontrowersyjna piosenka została wyemitowana w czasie porannego
      programu prowadzonego przez dziennikarzy "Poranny WF Wojewódzki i
      Figurski". Kuba Wojewódzki nie widzi w zaprezentowanym przez siebie
      utworze niczego zdrożnego.To zupełnie normalna piosenka - mówi.
      Michał Figurski zapytany o zamysł piosenki powiedział dziennikowi,
      że jej celem było ośmieszenie kampanii wyborczej Jarosława
      Kaczyńskiego oraz prób wykorzystania w niej tragedii (...) Magdalena
      Bajer, przewodnicząca Rady Etyki Mediów uważa, że takie zachowanie
      dziennikarzy jest haniebne i karygodne. - To, co jest
      zaprezentowane, jest bardzo poważnym przekroczeniem podstawowych
      reguł kultury i etyki dziennikarskiej - powiedziała Bajer.
      Fragment tekstu piosenki:
      "Do celu"
      Jarek, Jarek - wróci wspomnień czar, irasiad i borubar
      na oczach twoich cały kraj wylał jak dziecko z kąpieli
      po trupach do celu
      jeszcze Polska nie zginęła, póki my żyjemy
      co nam obca przemoc wzięła, szablą odbierzemy
      po trupach do celu
      kocham cię Polsko! (...)"

wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Jarek-po-trupach-do-celu-kazdy-chce-lezec-na-Wawelu,wid,12219073,wiadomosc_prasa.html
      • Gość: Qlawy Re: Wojewódzki, Figurski pokazali oblicze, kogo? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.10, 12:19
        To chyba jakiś wyścig głupoty dziennikarskiej Pospieszalski, Wojewódzki i
        Figurski wystartowali , kto założy laurowy wieniec dziennikarskiej gadziny.
        Smutne to wszystko i tyle.
      • Gość: agnicha Re: Wojewódzki, Figurski pokazali oblicze, kogo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.10, 14:43
        Wyjątkowa głupota tych dziennikarzy. Wstyd.
      • Gość: Bogdan O. Re: Wojewódzki, Figurski pokazali oblicze, kogo? IP: 77.236.0.* 01.05.10, 16:03
        To jest dobre pytanie. Ci dwaj nie mają żadnego oblicza. Oblicze może mieć ktoś
        kto szanuje powszechnie obowiązujące normy. Ci dwaj pokazują jak bardzo można
        się ześwinić. Chociaż takie stwierdzenie jest krzywdzące dla świń. Rada Etyki
        Mediów powinna reagować bardziej zdecydowanie i postawić im zarzuty na jakie
        zasługują. Za publiczne znieważanie nie tylko żywych. To, że takie męty nie
        znajdują publicznego potępienia świadczy o tylko tym jak bardzo nisko upadliśmy.
        I niczego to nie zmienia, że są to ludzie z marginesu społecznego. Opinię o
        Polakach tworzą męty, bo najgłośniej wrzeszczą.
        • Gość: agnicha Re: Wojewódzki, Figurski pokazali oblicze, kogo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.10, 20:28
          Ale na nich jak widać niewielu narzeka
          • Gość: pospieszalski Pospieszalski IP: *.prenet.pl 03.05.10, 20:31
            Kolejny pOSPIESZALSKI zyje za panstwowa kase . Dzis graja jego kompozycje na
            Biegana . Moze wprowadzmy podatek POSPIESZALSki??
            • Gość: meloman Re: Pospieszalski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.10, 09:13
              Nie przesadzaj,muzyka co innego, a dziennikarstwo co innego
    • emerytwojsko Re: Jan Pośpieszalski -pokazał realne oblicze Po 29.04.10, 14:18
      teologiapolityczna.salon24.pl/176100,oswiadczenie-ewy-stankiewicz-na-temat-filmu-solidarni-2010
    • Gość: gryf Re: Jan Pośpieszalski -pokazał realne oblicze Po IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.10, 22:52
      qrwa, pisząc o kimś, wypadałoby wiedzieć, jak poprawnie należy napisać jego nazwisko!!!!! Jan PoSpieszalski!!!!!!!!!!!
      • Gość: Qlawy Re: Jan Pośpieszalski -pokazał realne oblicze Po IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.04.10, 07:11
        Gryf masz absolutnie rację z tym nazwiskiem,ale wypadało by też nie pisać tego
        słowa na "q", którego użyłeś , oraz chyba Pospieszalski a nie PoSpieszalski (
        pisze bo zaraz ktoś podchwyci i napisze PiSpieszalski), ale zgadzam się w
        zupełności jak już o kimś się pisze to wypadało by używać jego nazwiska
        poprawnie bez względu co się o nim sądzi.
        Pozdrawiam
        • Gość: taki jeden Re: Jan Pośpieszalski -pokazał realne oblicze Po IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.04.10, 08:47
          Pospieszalski pokazał prawdę.

Tak mówią ludzie w autobusach, w sklepach i na ulicy.

Starczy TUSKO-landii. Premier zrobił wielkie oczy, na pytanie -
          dlaczego nie ma map satelitarnych z miejsca katastrofy.

NIkt biedaka nie przygotował, ale solennie przyrzekł się dowiedzieć.

DNO, DYLETANCTWO+ DONALD = Doopa.
          • Gość: @ Re: Jan Pośpieszalski -pokazał realne oblicze Po IP: *.net.stream.pl 30.04.10, 11:06
            cogito.salon24.pl/175471,wszyscy-ludzie-bronislawa-k
            • Gość: Juup Re: Jan Pośpieszalski -pokazał realne oblicze Po IP: *.adsl.inetia.pl 03.05.10, 12:19
              Podsyłając taki link i tak nic nie zmienisz. Przekonanych do Korowskiego tylko
              utwierdzisz w przekonaniu, że to jedyny słuszny wybór.

Im więcej hołoty obok Komorowskiego, tym lepiej - najwyraźniej taka jest dewiza
              popierających go.

Piłsudski: "Naród wspaniały, ale ludzie to ku.wy".
        • Gość: gościu Re: Jan Pośpieszalski -pokazał realne oblicze Po IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.10, 22:17
          Babcia napisała jak to babcia..
          No i już mamy prawdziwych i prawych Polaków i tych co stali tam
          gdzie stało ZOMO .
          I znowu podziały na lepszych i gorszych Polaków
          A ja miałam jeszcze nadzieje ,że po tej katastrofie nastąpi
          narodowa zgoda.
          I jeszcze te podjudzające warszawskie ulotki ,puszczone w obieg,
          z nadzieją jak powiedział poseł Kurski "głupi naród to kupi!!!!!
          Ale naród nie jest głupi i drugi raz na przysłowiowego dziadka z
          Wermachtu nie da się nabrac .
          I tylko żał , w tej partii wszystko jest na sprzedaż ,nawet
          śmierc bliskich .
          I jak powiadział z uśmieszkiem poseł Kurski "na tej fali '' możemy
          dopłynąc do władzy

Naród dziadka nie kupi, bo Tusk już przepadł.

Za to Bronek - Hiena będzie miał okrzyk uurraaaaaa,
          o minutę dłuższy niż inny.
          Pewnikiem mu to poprawi notowania.:):)

Chciałaś babciu zgody narodowej?
          To gdzie byłaś jak opluwano twojego prezydenta? Tylko nie pisz, że
          to nie był twój prezydent, bo kązdy jest twój.
          • Gość: babcia Re: Jan Pośpieszalski -pokazał realne oblicze Po IP: *.iplus.com.pl 25.06.10, 19:34
            gościu napisał(a):
            Za to Bronek - Hiena będzie miał okrzyk uurraaaaaa,
            > o minutę dłuższy niż inny.
            > Pewnikiem mu to poprawi notowania.:):)

A ty jak szanujesz człowieka , który pełni obowiązki prezydenta i
            będzie nim w lipcu !
            i co sądzisz o nowej przemianie twojego kandydta ,który brata się
            z troche starszymi lewicowcami , takim jak Oleksy i przekreśla
            wszystko to co z bratem robili w IVRP
    • Gość: (gość portalu) Re: Jan Pośpieszalski -pokazał realne oblicze Po IP: *.54.168.109.tvksmp.pl 30.04.10, 06:01
      Ja po obejrzeniu programu p.Pospieszalskiego doszłam do jednego tylko wniosku.A
      mianowicie jesteśmy w większości totalnie nawiedzonym narodem.Pytam się czy
      każdy kto tak żle mówił o p.Tusku i o Rosjanach osądzał ich wedle własnej
      osoby.To by znaczyło że co druga osoba znajdująca się w tedy na pogrzebie gotowa
      była by zabić.Jest mi smutno z tego powodu.Jak można tak pochopnie osądzać
      innych.A mieliśmy się zjednoczyć po tej tragedii,ale nie głupocie.
    • Gość: Leszek Koledzy Pospieszalskiego IP: *.apus-net.pl 01.05.10, 16:47
      Znaliśmy się pod koniec lat 70-tych, to była grupa zgromadzona wokół
      częstochowskiego "Plastyka". Janek był wspaniałym kolegą z szerokim horyzontem
      pomsyłów.
      Dzisiaj jest nam strasznie przykro, że wybrał tak niezrozumiałą (nieobiektywną)
      drogę kariery zawodowej.
      Dlaczego tak postępuje, wtedy był zupełnie inny.
      • Gość: rowan blu Re: Koledzy Pospieszalskiego byli bo są straceni IP: *.adsl.inetia.pl 01.05.10, 19:35
        Pani gosposia z plebani też paru straciła.A otworzyła oczy po
        wypadku samolotu.Ja takich kolegów miałem w wojsku ni jak nie mogłem
        doliczyć się tych onuc.Koledzy to rzecz nabyta są wierni ,albo ich
        nie ma.
        • harry1983 Re: Koledzy Pospieszalskiego byli bo są straceni 03.05.10, 00:16
          Poszukajcie sobie w internecie kim byli ci "przypadkowi" obywatele - jeden to aktor z blachowni. Oczywiście nic nie było ustawiane, jak to zwykle u pospieszalskiego.
      • Gość: Janusz Re: Koledzy Pospieszalskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.10, 11:06
        Mam podobne uczucia. Mnie też jest bardzo przykro,
        bardziej chyba jestem oburzony i zniesmaczony.
        Jakiś "koniunkturalizm" sprawił że z szerokich horyzontów

nie zostało nic.
        Po trupach do celu.
        Propaganda, manipulacja, pranie mózgu
        To czyste wyrafinowanie - też go znałem i nie mieści mi się w głowie
        że można się tak zeszmacić.
        • Gość: Julka Re: Koledzy Pospieszalskiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.05.10, 11:15
          Dlaczego zeszmacić?
          Takie ma poglądy i tyle. W dodatku udostępnili mu media to może swoje poglądy
          głosić.
          • Gość: Julka Re: Koledzy Pospieszalskiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.05.10, 11:23
            Według mnie to zeszmacił się Daukszewicz=zombie w szkle kontaktowym
            • emerytwojsko Re: Koledzy Pospieszalskiego 04.05.10, 10:34
              Julko. Dzięki Ci, bo myślałem, że to ja jestem pozbawiony poczucia
              humoru oglądając posępnego Daukszewicza w Szkle.
    • Gość: Zen Prawdziwe oblicze prezydenta IP: *.jasnogorska.trustnet.pl 03.05.10, 20:34
      pokazały media po katastrofie. Dlaczego wcześniej np. z wielu zdjęć
      zamieszczano najgorsze?
      • Gość: Wayne Re: Prawdziwe oblicze prezydenta IP: *.adsl.inetia.pl 04.05.10, 10:20
        Nikt Ci na to nie odpowie. Oni wolą jebac Pospieszalskiego niż merytorycznie
        rozmawiać.
        • n.i.p.69 Re: Prawdziwe oblicze prezydenta 18.05.10, 18:38
          ..... jeśli Pospieszalskiemu zrobi reportaż, z "parady wolności" to dowiesz się,
          że wszyscy Polacy, to geje i lesbijki a jak zrobi reportaż z zakładu karnego to
          wszyscy będziemy złodziejami i gwałcicielami...... Pspieszalski = gebels.

p.s......do teraz nie było tych "pięknych" fotek prezydenckiej pary, bo takie
          one piekne, ze wcześniej nikt nie chciał ich oglądać....zwykłe prawa rynku, ale
          matołki, się tym zachłystują i węszą kolejny spisek:-)
      • Gość: ciekawe Re: Prawdziwe oblicze prezydenta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.10, 10:58
        www.youtube.com/watch?v=Lun0kzX84og
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka