rajmi6 06.05.10, 23:53 " Kliknij w brzuszek pajacyka, a pomożesz nakarmić głodne dziecko " Codziennie klikam...a Ty...? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: er Re: www.pajacyk.pl IP: *.alfanet24.pl 07.05.10, 02:12 Już jest taki temat więc nie wiem czy jest sens jego powielania, zwłaszcza że cieszy sie on duża popularnością.Ja też klikam codziennie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obserwator Re: www.pajacyk.pl IP: *.54.170.116.tvksmp.pl 07.05.10, 16:52 Ja tez klikam, a kolega chyba ma duza potrzebe zaistnienia na forum, zaklada bezsensowen watki... Odpowiedz Link Zgłoś
rajmi6 Re: www.pajacyk.pl 09.05.10, 21:58 Zaistnienie na forum...? No mnie przynajmniej na tym nie zależy. Nie wiem jak Tobie...? Może zaskoczę rozmówcę... Reprezentuje młodo powstałe Stowarzyszenie i tak samo jak pozostali jego członkowie jestem bardzo wyczulony na takie akcje jak Pajacyk. Nie przechodzę obok nich obojętnie i wolę czasem przypomnieć o ich istnieniu innym aby i oni obojętnie nie przechodzili. W końcu to nic nas nie kosztuje. Prawidłowa odpowiedź na Twoje stwierdzenie: "..ma dużą potrzebę zaistnienia na forum.." to MAM DUŻĄ POTRZEBĘ PROMOWANIA-PRZYPOMINANIA AKCJI PAJACYK.PL NA FORUM Nie oceniaj proszę książki po okładce...pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś