IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.04, 16:14
Jeżeli jesteś czytelnikiem Playboy'a, koniecznie przeczytaj:
www.prolife.pl/tor/playboy.htm
Pozdrawiam,.
DK
Obserwuj wątek
    • mis.kubsonik Re: Playboy 13.03.04, 16:25
      co to wogole jest za post???
      a juz wiem, ty należysz do tych co wysyłają niby to śmieszne rzeczy pocztą do
      znajomych...
    • Gość: stock Re: Playboy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.04, 16:35
      Witam!
      Jestem czytelnikiem PLAYBOY'A i z niejakim rozbawieniem i poczuciem ciemnogrodu
      przeczytałem "bardzo ciekawy" artykuł kryjący siępod wskazanym przez Ciebie
      linkiem. Cóż, może faktycznie jestem dewiantem nie odczuwającym żadnych
      bodźców - ni to intelektualnych ani seksualnych - czytając Niedzielę czy też
      Małego Gościa Niedzielnego. Wiem, że kazdy ma prawo do wygłaszania własnych
      opini, więc i ja pozwole sobie ją wygłosić. Autor artykułu, moim zdaniem, jest
      osobą bardzo słabą psychicznie i wręcz niedojżałą emocjonalnie skoro tak mocne
      bodźce jak oglądanie półnagich kobiet w gazecie moga jego zdaniem wpłynąc na
      wzrost statystyki gwałtów i przemocy w katolickiej rodzinie. Szczególne moje
      zainteresowanie zwróciło zdanie: "Działania sprzeczne z naturą (np. złożenie
      nasienia w innym miejscu niż pochwa) zasługują na miano wynaturzonych." Jest
      to - w moim odczuciu głęboko zacofana opinia. Fakt, nie jestem osobą głęboko
      praktykującą i może dlatego kochając się z żoną nie składam nasienia tylko w
      jej pochwie, p[rzy czym skutków ubocznych w postaci pogłębiającej sie
      impotencji czy też coraz nowszych mocniejszych "zboczeń" nie zauważyłem.
      Odnośnie współżycia tylko w celu poczęcia... to jest katolicka POlska właśnie.
      Takimi artykułami namawia się młodych, wierzących ludzi do płodzenia coraz
      szerszej grupy żyjących w skrajnym ubóstwie katolików.
      Reasumując, dla mnie większe zagrożenie zdrowia psychicznego niesie czytanie
      takich jak wmieniony przez Ciebie artykułów, niż czytanie Playboy'a.
      Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka