Gość: dk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.04, 16:14 Jeżeli jesteś czytelnikiem Playboy'a, koniecznie przeczytaj: www.prolife.pl/tor/playboy.htm Pozdrawiam,. DK Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mis.kubsonik Re: Playboy 13.03.04, 16:25 co to wogole jest za post??? a juz wiem, ty należysz do tych co wysyłają niby to śmieszne rzeczy pocztą do znajomych... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stock Re: Playboy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.04, 16:35 Witam! Jestem czytelnikiem PLAYBOY'A i z niejakim rozbawieniem i poczuciem ciemnogrodu przeczytałem "bardzo ciekawy" artykuł kryjący siępod wskazanym przez Ciebie linkiem. Cóż, może faktycznie jestem dewiantem nie odczuwającym żadnych bodźców - ni to intelektualnych ani seksualnych - czytając Niedzielę czy też Małego Gościa Niedzielnego. Wiem, że kazdy ma prawo do wygłaszania własnych opini, więc i ja pozwole sobie ją wygłosić. Autor artykułu, moim zdaniem, jest osobą bardzo słabą psychicznie i wręcz niedojżałą emocjonalnie skoro tak mocne bodźce jak oglądanie półnagich kobiet w gazecie moga jego zdaniem wpłynąc na wzrost statystyki gwałtów i przemocy w katolickiej rodzinie. Szczególne moje zainteresowanie zwróciło zdanie: "Działania sprzeczne z naturą (np. złożenie nasienia w innym miejscu niż pochwa) zasługują na miano wynaturzonych." Jest to - w moim odczuciu głęboko zacofana opinia. Fakt, nie jestem osobą głęboko praktykującą i może dlatego kochając się z żoną nie składam nasienia tylko w jej pochwie, p[rzy czym skutków ubocznych w postaci pogłębiającej sie impotencji czy też coraz nowszych mocniejszych "zboczeń" nie zauważyłem. Odnośnie współżycia tylko w celu poczęcia... to jest katolicka POlska właśnie. Takimi artykułami namawia się młodych, wierzących ludzi do płodzenia coraz szerszej grupy żyjących w skrajnym ubóstwie katolików. Reasumując, dla mnie większe zagrożenie zdrowia psychicznego niesie czytanie takich jak wmieniony przez Ciebie artykułów, niż czytanie Playboy'a. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś