Dodaj do ulubionych

Anulowac Swieta Bozego Narodzenia

18.12.07, 23:31
Święta należy zlikwidować,ponieważ:
-należy chronić lasy,więc na całym świecie ocaleje paręnaście milionów
choinek,a papier zużyty na kretyńskie kartki pocztowe też wart jest paręset
tysięcy sztuk drzew
-kasę wydawaną na parę dni obżarstwa i opilstwa można wydać rozsądniej i np.w
styczniu pić za to cały miesiąc,samemu,a nie z bandą pasożytów która zwali się
nam na odwiedziny
-trzydniowe,ckliwe udawanie miłości do bliźniego nie będzie musiało wywoływać
w nas uczucia obrzydzenia,bo wszyscy i tak kłamią oraz o tym wiedzą
-sporo ludzi będzie żyć nadal,zamiast ginąć w pożarach choinek,lub umierać od
przejedzenia
i zatrucia gorzałą,jak też ginąć z rąk własnych krewnych podczas kłótni przy
stole wigilijnym
-na tacę dla pazernego księdza możemy kopsnąć kasę co niedzielę,wyjdzie
zresztą taniej,bo na święta „wypada”niby dać nieco więcej
-trzeba żyć spokojniej i nie dostawać jobla przy sprzątaniu mieszkania i myciu
okien,bo zrobić to można zawsze,a jeszcze lepiej wychlać zamiast-browarek
-szał zakupów doprowadza niejednego do zawału,wylewu lub innego nagłego
zejścia przez stress,a niby po cholerę sprawiać sobie taką przyjemność
-zaproszony do domu bezdomny może podpalić nam mieszkanie,pijąc ukradkiem przy
choince z prawdziwymi świeczkami denaturat z piersiówki,a jeżeli nawet i
nie,to zawsze może nam jeszcze zgwałcić psa lub użyć rybek z akwarium na
zagrychę do denaturatu
-benzyna spalona na dojazd do krewnych i innych ludzi,których normalnie nigdy
nie odwiedzamy,wystarczy nam na 3 miesiące dojazdów do pracy
-nie trzeba będzie się wieszać,lub skakać z 20 piętra,widząc na zawiadomieniu
z banku,jaką ratę kredytu świątecznego musimy zapłacić w styczniu

Same zalety.I nie gadajcie mnie tu o tradycji,duchu świątecznym i innych
słodziutkich bzdurkach,wmawianych wam przez lata przez
nauczycieli,rodziców,dziadków, babcie,propagandę gazetowo-telewizyjną,bo
człowiek tak tym nasiąknął,że nie wyobraża sobie iż można inaczej.A można!

Obserwuj wątek
    • lusia501 Re: Anulowac Swieta Bozego Narodzenia 18.12.07, 23:33
      Myślałeś o spotkaniu z Egzorcystą?
      • leziox Re: Anulowac Swieta Bozego Narodzenia 18.12.07, 23:38
        Nie,dziekuje.Wole inne gatunki alkoholu.
    • kwiato-stan29 Re: Anulowac Swieta Bozego Narodzenia 19.12.07, 00:21
      Zeby tradycji stało się zadość to ..Wesołych Swiat leziox:)!!!
      I spokojnej Nocy..
      • girl_32 Re: Anulowac Swieta Bozego Narodzenia 19.12.07, 00:24
        No dobra,ale Mikołaj musi pozostać,bo kto mi prezent podaruje:PPPPPPP
        • marijola1 Re: Anulowac Swieta Bozego Narodzenia 19.12.07, 09:43
          No co Ty Leziu,nie będę się mogła z szefem opłatkiem łamać?
          Czy Ty wiesz,jaką ja stratę poniesę? :(((((((((
          :DDD
          • marijola1 Re: Anulowac Swieta Bozego Narodzenia 19.12.07, 17:10
            A tak na przekór wszystkiemu,zajrzyj,Leziu,do poczty
            gazetowej:)))))))
    • ejakulat Re: Anulowac Swieta Bozego Narodzenia 19.12.07, 10:33
      całkiem sensowne i trzyma sie kupy
    • facettt Poganstwo i Bezboznosc tez... 19.12.07, 10:36
      mialy swoje Swieta...

Niczego by to nie zmienilo :)))
      • ejakulat Re: Poganstwo i Bezboznosc tez... 19.12.07, 10:39
        bachanalia, noc kupały i takie tam - podtekst był inny...
        • leziox Re: Poganstwo i Bezboznosc tez... 19.12.07, 16:24
          Czasami to sie sam Jezusowi dziwie ze umarl na krzyzu dla ludzi.Przeciez
          wiekszosc swiata w ogole na to nie zasluguje,zeby tak dobrze umial przewidywac
          przyszlosc,to pomyslalby pare razy,zanim by sie poswiecil.
    • lacido Re: Anulowac Swieta Bozego Narodzenia 19.12.07, 23:36
      ze smutkiem stwierdzam, ze coś w tym jest
      • viviene Re: Anulowac Swieta Bozego Narodzenia 20.12.07, 09:31
        jestem za..:)
    • jestemn-ormalna Re: Anulowac Swieta Bozego Narodzenia 20.12.07, 09:41
      Jehowi swiat nie obchodza hahah
      • leziox Re: Anulowac Swieta Bozego Narodzenia 21.12.07, 01:43
        Chcialas mnie w ten sposob obrazic?Jestes zwyczajnie glupia,oralna i nie masz w
        sobie ani grama tolerancji dla innych ludzi.Jestes zakompleksiona,malostkowa i
        wymagasz pomocy.Profesjonalnego psychiatry.Zwykly lekarz ze wsi w ktorej
        mieszkasz,nie poradzi sobie z twoim problemem.
        • lacido Re: Anulowac Swieta Bozego Narodzenia 21.12.07, 22:33
          ej
          czemu tak ostro?
          • leziox Re: Anulowac Swieta Bozego Narodzenia 21.12.07, 22:42
            Ostro bo nie tépo.
            • lacido Re: Anulowac Swieta Bozego Narodzenia 21.12.07, 23:09
              hmmm
              słaby argument :P
              • leziox Re: Anulowac Swieta Bozego Narodzenia 21.12.07, 23:11
                Eeee tam.Poczytaj sobie wiecej tekstow oralnej i bedziesz wiedzial o czym
                mowie,za dlugo by tlumaczyc.
                • lacido Re: Anulowac Swieta Bozego Narodzenia 22.12.07, 01:14
                  ale to nie powód chyba żeby każdą wypowiedź od razu tak zjechać
        • zawsze.kinia333 Re: Anulowac Swieta Bozego Narodzenia 22.12.07, 00:21
          Ja też mieszkam na wsi.
          Mam wspaniałego lekarza .Każdemu takiego zyczę
      • zawsze.kinia333 Re: Anulowac Swieta Bozego Narodzenia 22.12.07, 00:22
        jestemn-ormalna napisała:

> Jehowi swiat nie obchodza hahah

No i co z tego?
        Ja jestem katoliczką ateż swiat nie obchodze .Czy ty musisz być taka złośliwa?
        • zawsze.kinia333 Re: Anulowac Swieta Bozego Narodzenia 22.12.07, 00:24
          To do Ciebie "jestemn-ormalna" .
    • libressa Re: Anulowac Swieta Bozego Narodzenia 22.12.07, 02:18
      ...w rzeczy samej ;)

Pozdrawiam
      Libressa
      • leziox Re: Anulowac Swieta Bozego Narodzenia 23.12.07, 18:23
        Jeszcze mamy czas zeby anulowac.To co?Pomozecie?
        • lusia501 Re: Anulowac Swieta Bozego Narodzenia 23.12.07, 20:26
          Nie, bo gdyby nie Święta nie umył byś pewnie okien przed zimą i wpadł w depresję
          z powodu krótkich dni i braku Słońca, nie miałbyś karpia w wannie, który
          wesoło macha ogonkiem...
    • yggdrassill Re: Anulowac Swieta Bozego Narodzenia 23.12.07, 21:17
      ja anulowalem juz dawno i dobrze mi z tym :)
      a usmiech sie pojawia jak slucham marudzenia innych o tym, ze nie wiedza jaki prezent maja kupic dla ciotki, wujka, szwagra, siostry, itp.
      Albo po swietach narzekania jak to sie nazarli i nie moga juz patrzec na jedzenie ;)
      i nie wiem czemu przychodza do mnie pod koniec grudnia pozyczac pieniadze bo nie starczy na jedzenie, prezenty itp ;)
      • leziox Re: Anulowac Swieta Bozego Narodzenia 24.12.07, 19:13
        Okien nie mylem przed swietami poniewaz myje je na czas i nie musze akurat wtedy
        tym sie zajmowac.Karpia nie jadam,niech sobie lepiej rybki plywaja w stawie albo
        w akwarium.
        • lusia501 Re: Anulowac Swieta Bozego Narodzenia 25.12.07, 13:54
          Święte to tradycja a nie wymysł naszych czasów. Jeśli nie chcesz być jak
          zgubiona torba reklamowa popychany wiatrem z miejsca na miejsce aby w końcu
          wylądować na śmietniku, trzymaj sie tego co sprawdza się od wieków. Każde
          Święta to zrobienie porządku wokół siebie i w sobie.
          • yggdrassill Re: Anulowac Swieta Bozego Narodzenia 25.12.07, 14:37
            lusia501 napisała:

> Święte to tradycja a nie wymysł naszych czasów. Jeśli nie chcesz być jak
            > zgubiona torba reklamowa popychany wiatrem z miejsca na miejsce aby w końcu
            > wylądować na śmietniku, trzymaj sie tego co sprawdza się od wieków. Każde
            > Święta to zrobienie porządku wokół siebie i w sobie.

od jakich wiekow? ;) toz choinka, oplatek, mikolaj to ledwie XIX wiek ;)
            inne zwyczaje siegaja zwyczajow rzymian, slowian czy germanow ale czy zaraz
            musimy je kultywowac?
            zgubiona torba reklamowa to akurat symbol swiat bozego narodzenia, bo nie ma na
            swiecie rownie komercyjnego swieta jak wlasnie to :)
            a porzadek powinno sie trzymac caly rok a nie tylko od swieta ;)
            milego dnia ;)
            • crimen Re: Anulowac Swieta Bozego Narodzenia 25.12.07, 15:48
              Każde święta, to festiwal obłudy i hipokryzji. Nie widzę tu miejsca
              na robienie porządków, gdy przez dwa dni odgrywamy żałosny spektakl
              dobroci dla bliźnich, posiłkując się przy tym wyimaginowaną
              tradycją. Może potrzebujemy odrobinę dystansu, aby umieć ocenić
              cyrk, w którym, z okazji świąt, uczestniczymy:)
              • leziox Re: Anulowac Swieta Bozego Narodzenia 25.12.07, 19:23
                Lusia-zdradze ci tajemnice.Ja juz dawno mieszkam na smietniku.Mam taki swoj
                duchowy smietnik i wcale nie widze potrzeby aby to sprzatac,tylko dlatego aby
                temu czy innemu sie to podobalo.Zycie jest zbyt krotkie aby swoim kosztem
                przynosic radosc rozmaitym s...synom.A tradycja?Coz-piekna ona jest,wiec sie nia
                cieszcie,ci ktorzy w nia wierzycie.Ja zadam tylko zostawienia mnie w
                spokoju,abym mogl grzebac w moim smietniku bez ogladania tkwiacych w mojej
                haldzie smieci obcych nosow.Wesolego czegos tam,co sobie wymarzycie.
                • lusia501 Re: Anulowac Swieta Bozego Narodzenia 26.12.07, 00:39
                  Gdy ma się silne korzenie rzadko ląduje się na śmietniku tylko w lesie wśród
                  takich ludzi jak my. A Święta to spotkanie z bliskim na które przyjeżdża się
                  niekiedy z drugiego końca świata.
                  • pytanie-o Re: Anulowac Swieta Bozego Narodzenia 26.12.07, 00:49
                    Sadzisz chyba ,ze on o tym nie wie ,skoro tak dogłębnie to tłumaczysz Pozwolmy
                    zyc ludziom tak jak sami tego chcą Nie uszczesliwiajmy nikogo na siłę .
                    • lusia501 Re: Anulowac Swieta Bozego Narodzenia 26.12.07, 01:12
                      Dorośli ludzie którzy nie są za nikogo odpowiedzialni, o ile nie krzywdzą
                      innych, mogą robić co im się podoba w swoich czterech ścianach. Ludzie, mający
                      dzieci powinni pomyśleć przede wszystkim o nich.
                      Mikołaj z workiem prezentów, oświetlona choinka, wyprawa z rodzicami na
                      Pasterkę, dzielenie się opłatkiem z ukochana babcią, dziadkiem, rodzicami....
                      Nie możemy odbierać dzieciom tego co dla nich dobre.
                      • chelena Re: Anulowac Swieta Bozego Narodzenia 26.12.07, 08:09
                        Ja uważam że masz racje.Ale pomysl ile ludzi na tym straciło pieniędzy,? a ile zarobiło na tych kupujących? czyli było by wielkie bezrobocie. W miejsce tych swiąt, ludzie by robili co innego, i wyszło by to samo. Daj mi przykład jak zyc zeby było idealnie? dla mnie?
                      • yggdrassill Re: Anulowac Swieta Bozego Narodzenia 26.12.07, 09:46
                        lusia501 napisała:

> Dorośli ludzie którzy nie są za nikogo odpowiedzialni, o ile nie krzywdzą
                        > innych, mogą robić co im się podoba w swoich czterech ścianach. Ludzie, mając
                        > y
                        > dzieci powinni pomyśleć przede wszystkim o nich.
                        > Mikołaj z workiem prezentów, oświetlona choinka, wyprawa z rodzicami na
                        > Pasterkę, dzielenie się opłatkiem z ukochana babcią, dziadkiem, rodzicami....
                        > Nie możemy odbierać dzieciom tego co dla nich dobre.

a skad pewnosc, ze to dobre dla dzieci? a masz jakies wsparcie?
                        bo ja widze co innego. Poczytaj sobie chocby wpisy na blogach z tego okresu i
                        zobacz jak dzieci uszczesliwione swietami opisuja swieta, prezenty i atmosfere...
                        te swieta raczej wpajaja dzieciom konsumpcyjny, materialistyczny sposob
                        patrzenia na swiat licza sie tylko prezenty i duzo jedzenia...
                        • leziox Re: Anulowac Swieta Bozego Narodzenia 26.12.07, 11:23
                          I zeby jeszcze troche oliwy dolac do ognia albo salatki ze sledziami-trzeba
                          najpierw miec do kogo przyjezdzac.Zas w lesie jeszcze sie z nikim nie
                          umawialem,ale kto wie.
                          • lusia501 Re: Anulowac Swieta Bozego Narodzenia 26.12.07, 12:48
                            Szkoda, że nie pisałeś wcześnie Panie Autorze, że Twoim domem jest las. W moim
                            domu czekało wolne miejsce przy Wigilijnym stole dla kogoś takiego jak Ty ale
                            pozostało wolne.
                            Anulować i Święta i co w zmian?
                            • leziox Re: Anulowac Swieta Bozego Narodzenia 26.12.07, 13:44
                              W zamian?W zamian swiety spokoj,Lusia,swiety spokoj.A co do lasu,to przypomne
                              niesmialo,ze ty o lesie cos pisalas,stad moja odpowiedz.Chyba szybko zapominasz
                              o czym piszesz,stad twoje nieporozumienia samej ze soba.
                              • lusia501 Re: Anulowac Swieta Bozego Narodzenia 26.12.07, 23:45
                                Szanowny Autorze, święty spokój kojarzy mi się przeważnie z nudą. Las jest
                                piękny ale kiedy jest czysty a Ty podobno mieszkasz w zaśmieconym dlatego
                                zrobiło mi się żal. Też będę miała domek przy lesie (może kiedyś). Boże
                                Narodzenie jest zaprzeczeniem nudy, na szczęście.
                      • pytanie-o Re: Anulowac Swieta Bozego Narodzenia 26.12.07, 18:04
                        lusia501 napisała.
                        > Mikołaj z workiem prezentów, oświetlona choinka, wyprawa z rodzicami na
                        > Pasterkę, dzielenie się opłatkiem z ukochana babcią, dziadkiem, rodzicami....
                        > Nie możemy odbierać dzieciom tego co dla nich dobre.

Dziewczyno .Pisz w swoim imieniu .O swoich dzieciach
                        Nie wciskaj na siłe innym tego co Ty robisz
                        Ludzie są różnych wyznań ,są też niewierzacy .Ludzie którzy nie uznaja tego co
                        TY .Potrafisz zaakceptować Innośc?
                        Skąd wiesz o tym że inne dzieci pragna tego co Twoje ?
                        Zastanów sie zanim zaczniesz pisać o tym co ktoś powinien ,bo Ty właśnie tak
                        robisz .

• lusia501 Re: Anulowac Swieta Bozego Narodzenia 26.12.07, 23:50
                          Panie/i Pytanie, czy uważasz że ludzie innych wyznań nie obchodzą swojego Bożego
                          Narodzenia? Nie pisz tyko, że nie uznajesz żadnej wiary bo się rozpłaczę z
                          litości nad Tobą.
                          • pytanie-o Re: Anulowac Swieta Bozego Narodzenia 27.12.07, 00:16
                            Zlituj sie sama nad soba. Jesteś nawiedzona.Masz tu jakaś misje nawracania
                            Ludzi??Agora cie wspomaga ??hah
                            Twoje zachowanie wskazuje na ignorancję -fundamentalistyczny katolicyzm.Nie
                            jesteś zdolna do koegzystencji z ludźmi mającymi inny sposób na życie.
                            Zegnam .

• iga_251 Re: Anulowac Swieta Bozego Narodzenia 26.12.07, 23:57
                          pytanie-o' zgadzam sie z Tobą Nie nalezy nikomu narzucać co ma robic ,jak zyć
                          Jeśli wymagamy akceptacji naszego zycia to postarajmy sie zaakcetować też sposób
                          w jaki zyja inni .
                          Pozdrawiam
                      • chelena Re: Anulowac Swieta Bozego Narodzenia 26.12.07, 18:33
                        Dzieci to dalszy ciąg naszych tradycji,beda robic to co wyniesli z domu.Bedą sie modlic, grzeszyć,toczyć wojny,kochac rozwodzic itd. mało kto bedzie miał odwage zyc po swojemu.Okropność. U nas to jeszcze jest jakas cywilizacja, ale w innych kulturach na swiecie, powtarzac ten ciag tych samych zdarzen zle sie kojarzy.
                        • lusia501 Re: Anulowac Swieta Bozego Narodzenia 26.12.07, 23:35
                          Szanowna "cheleno" jak wyobrażasz sobie życie po swojemu? Chodząc na głowie?
                          Wydaje Ci się, że jesteś bardzo oryginalna, bo nazywasz się "chelena" zamiast
                          Helena? Jutro rano zjesz śniadanie, pojutrze również i tak będzie prawie
                          każdego dnia, czy źle Ci sie to kojarzy?
    • iga_251 Re: Anulowac Swieta Bozego Narodzenia 26.12.07, 23:54
      Wlasnie przed chwial pogotowie zabralo u mnie sasiada ktorego ugodzil nozem syn
      podczas kolacji światecznej
      Dodam ,ze wszystko działo sie w rodzinie głęboko wierzącej
      Smutne to ..
      Mozna spedzić świeta w inny sposób
      Pierwszy rok odbiegliśmy ( ja z moja rodzina) od tradycji ,ku zdiwieniu i wrecz
      obrazie naszych krewnych .
      Bardzo mile wspominam te święta :)
      Niestety jutro do pracy:(
      • pytanie-o Re: Anulowac Swieta Bozego Narodzenia 27.12.07, 00:18
        Mnie to nie dziwi Iga .Znam wiele takich sytuacji .
        Zaklamanie ,fałsz i obłuda to to co często cechuje ludzi którzy uwazają sie za
        głęboko wierzących .
        Dobranoc
        • chelena Re: Anulowac Swieta Bozego Narodzenia 27.12.07, 00:34
          Masz racje, ze pisze sie Helena, ale Chelena jest łatwiej zalogowac. Zresztą ja zawsze pisze po swojemu, i rzekomo z bledami, dla mnie jest to prostsze, śmieszy mnie Słowo który czy ktury,co za rożnica, przeciez nikkomu nie robie tym krzywdy.Całe zycie ktos mi dyktował jak mam sie zachować, i co mi z tego przyszło? teraz robie to co lubie,dlaczego to komus przeszkadza? tego nie rozumiem.....
          • iga_251 Re: Anulowac Swieta Bozego Narodzenia 27.12.07, 00:50
            Ja nie zwracam uwagi na błędy- ważne ,zebym mogła przeczytać i zrozumieć:)
            • zwierz_futerkowy Re: Anulowac Swieta Bozego Narodzenia 27.12.07, 17:47
              ajk donsza najnwse badnia naukocw, ludie czytjac czeto nei wida brakujcych literk. ponc an wskutke nasej psyhki.
              • leziox Re: Anulowac Swieta Bozego Narodzenia 27.12.07, 23:55
                Zwierzaku,zrozumialem coe od razu,pewnie dlatego ze jezdem poparu
                piwkach.Nezyjko,mordeczko,wiele milych chwil w nowym roku i ogolnie w tym tez
                jeszcze.
                • lusia501 Re: Anulowac Swieta Bozego Narodzenia 28.12.07, 00:39
                  Święta minęły, temat nieaktualny.
                  Przed nami Sylwester, też do anulowania?
                • zwierz_futerkowy Re: Anulowac Swieta Bozego Narodzenia 28.12.07, 10:31
                  witam, witam, panie lezox, leziox, znaczy sie...
                  w stanie upojenia czy pomrocznosci jasnej wiele rzeczy owiera przed nami swoje czeluscie, chocby takie pismienne disability czy jak to zwa w swiecie innojezycznym.
                  zakoncze bezsensowna wypowiedz, szerym ahoj dla marynarzy.
                  :)

pozdro.

PS. wilego nowego kroku, roku ma sie rozumiec, niech sie szczesci, oraz przyplywu natchnienia, co w czasach obecnej polityki przychodzi z latwoscia rowna komunie czy gomolkowskiej PRL-owszczyzny. ze smiechu ryc, zamiast wyc do ksiezyca, oto fachowa na dzis porada.
        • iga_251 Re: Anulowac Swieta Bozego Narodzenia 27.12.07, 01:07
          Dobranoc 'pytanie-o' I nie denerwuj się aż tak ..
    • c.nr.5 Re: Anulowac Swieta Bozego Narodzenia 27.12.07, 16:47
      A N U L O W A C S W I E T A !;)
      • nezja Re: Anulowac Swieta Bozego Narodzenia 27.12.07, 17:39
        Czy Ktos widzial gdzies Mikolaja?..zapomnialam poprosic
        jeszcze o prostownice do wlosow, wlasnie mi sie popsula;-
        / ;-)))))))))

Mikolajuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu;-))))))

ps: a Was mam w nosie;ppp;-) Duzo w tych Waszych
        wypowiedziach jest prawdy .Wszystko to jakie mamy podejscie
        do roznych spraw to nic innego jak nasze zdobyte
        doswiadczenia zyciowe , przyjemne tudziez i nie .Kazdy
        wyciaga wnioski i niech zyje tak jak uwaza .

Ament.

Szczesliwego nowego zyczyc teraz pozostaje by rok obfitował w
        milsze doswiadczenia,ktore nie wniosa zlych przemyslen ktore
        sprawia ze nasze postrzeganie swiata zmieni sie zbyt
        drastycznie i oby nie na gorsze, zobojetniale na blizniego:-)

N.
        • samanta1 Re: Anulowac Swieta Bozego Narodzenia 30.12.07, 12:13

A ja swieta" obeszlam" ;z myciem okien przed , z kupa dobrego zarelka ( jak ja
          kocham sledzie ! mniam) z malymi prezentami .Jedynie zamiast choinki niestety
          byly tylko swierkowe galezie ze wzgledu na koty ,ktore
          i tak wykonczylyby choinke szybko .BTW dzieki za kartke Lesiu ,jestes kochany
          jak zawsze :-*
          Zycze wszystkim wspanialego,lepszego Nowego Roku ( sobie k*** tez a co!;)))
          CMOK !
          Samcia
          • leziox Re: Anulowac Swieta Bozego Narodzenia 30.12.07, 12:17
            Koty sa bardzo pozyteczne zwierzaki i wiedz aco pani/panu potrzeba a czego
            nie.Rowniez zyczonka jak najcieplejsze dla Ciebie i gromkie
            MNiaaaaaaaaaauuuuuuuu dla twoich kocich paskud.
            • lusia501 Re: Anulowac Swieta Bozego Narodzenia 31.12.07, 00:32
              I co właściwie w Sylwestrem, będzie anulowany czy nie?
              • yggdrassill Re: Anulowac Swieta Bozego Narodzenia 31.12.07, 08:07
                sylwester? jaki sylwester? radia w domu nie masz, czy co? anulowany został z
                urzędu ;)
                przeciez po 30 grudnia zaraz nastąpił 1 styczen ;)
                • leziox Re: Anulowac Swieta Bozego Narodzenia 31.12.07, 23:24
                  Tak czy inaczej,chlamy do obucha bez wzgledu na daty.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka