zbyszeklysin 01.07.10, 10:55 Wczoraj Kaczyński wypunktował Komorowskiego, wskazując na jego obłudę, choćby na przykładzie głosowań. Co to będzie za prezydent, który chodzi na pasku Tuska? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Zbych Re: DEBATA: Kompromitacja Komorowskiego Gazeta mi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.10, 11:37 Rychu i Zbychu mają sie dobrze będzie dla nich lepiej:) a plebs będzie na swoim miejscu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babcia Re: DEBATA: IP: *.iplus.com.pl 01.07.10, 12:34 Gość portalu: Zbych napisał(a): > Rychu i Zbychu mają sie dobrze będzie dla nich lepiej:) a plebs > będzie na swoim miejscu Co ty piszesz ,nie nadążasza za kaczorkiem !! To przecież on teraz chce bratac się tymi, których ty uważasz za plebs . Co za wtopa !!! kaczorek cie do kąta posatwi !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antypis Re: DEBATA: Kompromitacja Komorowskiego Gazeta mi IP: 188.33.224.* 01.07.10, 12:23 Oj PISobolszewicy nie tupać już. Większej kompromitacji niż pieniący się kaczor chyba nie było. Kompromitacją jest obiecywać każdej grupie społecznej gruszki na wierzbie,trudniej wychodzi dotrzymanie obietnic,bo budżet by tego nie wytrzymał. Rozwaga przede wszystkim a nie kaczy populizm. Nie tupać!! Tak,tak PISda...da wszystkim... a gospodarkę szlag trafi jak w Grecji,gdzie przeżarli wszystko co się dało.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: DEBATA: Kompromitacja Komorowskiego Gazeta mi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.10, 12:32 Masz rację, większej obłudy od Kaczyńskiego nie widziałam. Kaczyński wraca do państwa socjalnego, opiekuńczego, wszystkim się wszystko należy. Nie po to pracuję aby moje podatki były marnowane przez kolejne rozdawnictwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: angrusz1 Każdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.10, 12:34 zwolennik jednego czy drugiego widzi inaczej a jeszcze do tego przed kamerą funkcyjny , to się zapluje a poniży przeciwnika. A ty " antypisie " już nie pamiętasz kto obiecywał cuda irlandzkie ? Szkoda, że żaden polityk nie widzi nadchodzącego problemu długu publicznego i chronicznego deficytu budżetu państwa . Tusk też już czuje, że to jego ostatnia kadencja i picuje, że " wszystko pod kontrolą " . A dług rośnie i deficyt przyszłoroczny też będzie niemały , aż wszystko rypnie jak w Grecji . Tzn , dług przekroczy próg ostrzegawczy 55 % a potem konstytucyjny 60 % , chyba, że któryś polityk będzie przekazywał dane o finansach na sposób grecki . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antypis Re: Każdy IP: 188.33.224.* 01.07.10, 13:25 Angrusz,ultrakatolicki szczekaczu czeladnika vel Niedziela...cudem jest dzisiaj,że Polska jak zielona Irlandia też jest wyspą,na morzu kryzysu i tego nie możecie przeboleć oszołomy. Dług publiczny będzie spadał jak będzie rosło zatrudnienie a ludzie będą mogli wybierać czy chcą dłużej pracować czy też iść wcześniej na emerytury. Gracja by była jakby PISda nadal rządziła. Nie potrzebujemy populistów-karłów moralnych z obietnicami bez pokrycia. Kaczka do stawu!Angrusz na sprzątacza w Niedzieli! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzyś Re: DEBATA: Kompromitacja Komorowskiego Gazeta mi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.10, 13:02 Aleś " STRZELIŁ bronka " Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: DEBATA: Kompromitacja Komorowskiego Gazeta mi IP: *.multimo.pl 01.07.10, 13:47 Mnie najbardziej smieszy jak Hrabia Komorowski nawija o darmowej służbie zdrowia,że nic nie trzeba płacić za leczenie.Może niech ruszy dupe poza polikliniki mswia z pakietem dla vipów i zobaczy jak to wygląda dla zwykłego szarego obywatela.Ile trzeba czekać na badania czy leczenie bez płacenia,wielu ludzi nawet nie doczeka się:(.A płacisz to badania masz na dokładnie tym samym sprzęcie od ręki.Podwyżka składki zdrowotnej jedyne co daje to podwyższenie poziomu zycia urzędasom z nfz.Płaci człowiek całe życie składki(więc gdzie to niby jest darmowa opieka) a potem słyszy że nie będą go leczyć bo jest to ekonomicznie nieuzasadnione... Odpowiedz Link Zgłoś
emerytwojsko Re: DEBATA: Kompromitacja Komorowskiego Gazeta mi 01.07.10, 14:04 Może i zagłosowałbym na Komorowskiego ale najpierw musiałbym zgodzić się na towarzystwo Urbana, Wałęsy, Jaruzelskiego, Michnika, Palikota, Pitery, Bartoszewskiego, Niesiołowskiego, Zbycha i Rycha, 75% więźniów popierających, Millera, Kutza, Wajdy, Kwacha itp. itp. itp.................................................................. .................................................................itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nie emeryt. Re: DEBATA: Kompromitacja Komorowskiego Gazeta mi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.10, 15:08 Na szczęście Twój głos nie zaważy. Znam kilkudziesięciu trepów (taka miałem robotę) i kazdy jest skażony PISdzielstwem. Macie już w genach, tylko brać, brać, brać..... A Wasze towarzystwo też nieciekawe jest, niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babcia Re: DEBATA: Kompromitacja Komorowskiego Gazeta mi IP: *.iplus.com.pl 01.07.10, 15:11 Gość portalu: ... napisał(a): > Mnie najbardziej smieszy jak Hrabia Komorowski nawija o darmowej służbie zdrowia,że nic nie trzeba płacić za leczenie.Może niech ruszy dupe poza polikliniki mswia z pakietem dla vipów i zobaczy jak to wygląda dla zwykłego szarego obywatela.Ile trzeba czekać na badania czy leczenie bez płacenia,wielu ludzi nawet nie doczeka się: (.A płacisz to badania masz na dokładnie tym samym sprzęcie od ręki.Podwyżka składki zdrowotnej jedyne co daje to podwyższenie > poziomu zycia urzędasom z nfz.Płaci człowiek całe życie składki (więc gdzie to niby jest darmowa opieka) a potem słyszy że nie będą go leczyć bo jest to ekonomicznie nieuzasadnione... A osiemdziesięcioletnia mamuska Kaczyńskiego jest leczona w klinice MSW kilka miesięcy . Twoja w żadnym szpitlu nie byłaby leczona . Odesłano by jądo domu lub do umieralni ! I dlatego kaczorek o publicznej słubie zdrowia wie nie dużo ! i pomyliło ci się troszeczkę . To kaczorek chce utrzymac w takim stanie jak jest służbę zdrowie , gdzie ty będziesz mial figę , a rodzina kaczorka za twoje pieniądze specjalne usługi . I ten zły system nalezy zmienic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: DEBATA: Kompromitacja Komorowskiego Gazeta mi IP: *.multimo.pl 01.07.10, 16:19 Gość portalu: babcia napisał(a): > A osiemdziesięcioletnia mamuska Kaczyńskiego jest leczona w klinice > MSW kilka miesięcy . Twoja w żadnym szpitlu nie byłaby leczona . > Odesłano by jądo domu lub do umieralni ! > I dlatego kaczorek o publicznej słubie zdrowia wie nie dużo ! > i pomyliło ci się troszeczkę . > To kaczorek chce utrzymac w takim stanie jak jest służbę zdrowie , > gdzie ty będziesz mial figę , a rodzina kaczorka za twoje pieniądze > specjalne usługi . > I ten zły system nalezy zmienic Tak ciężko zrozumieć o czym napisałem?W tym kraju nie ma czegoś takiego jak darmowa służba zdrowia i śmieszy mnie jak ktoś pier... że za leczenie nie trzeba nic płacić i to są fakty.Trafia mnie jak patrząc na to ile składki zdrowotnej co miesiąc płace musze i tak za wszystko płacić drugi raz żeby normalnie korzystać z "służby zdrowia".Nie mam ochoty ze swojej kasy utrzymywać stada urzędasów.Armia urzędasów rośnie w siłe i przeżre każdą ilość kasy a szary obywatel bedzie w dupe kopany.Czepiasz się mamuski kaczki a rodzinka hrabiego uwazasz ze czeka w kolejce w miejskiej przychodni?Weź się opamiętaj i patrz na obie strony.Oni są wszyscy siebie warci i kazdy mowi to co chcesz usłyszec a na koncu i tak zrobią zeby im bylo dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katarzyna Chcesz to płać. IP: *.apus-net.pl 01.07.10, 16:58 Jak chcesz dawać łapówki to proszę bardzo, Twoja sprawa. Ja przez dwa lata sporo chorowałam, kilka pobytów w szpitalu, klinikach. Dwie operacje. I nigdzie, naprawdę nigdzie nie musiałam płacić. To Wam komuchom pozostała w głowach zasada, że trzeba dać, bo jak nie to trzeba czekać. Wśród moich pobytów w szpitalu była też prywatna klinika niedaleko Kłodzka, na ubezpieczenie. Tam poznałam, że może być miło, czysto, na czas, a przede wszystkim serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Chcesz to płać. IP: *.multimo.pl 01.07.10, 17:55 Normalnie ręce opadają.Kobieto a kto napisał że ja daje jakieś łapówki?Po prostu leczę się prywatnie.Mam wykupione prywatne ubezpieczenie i nie liczę na łaskę nfz.Zobaczymy czego Ci nie zycze oczywiscie jak kiedys usłyszysz że tego leku nie dostaniesz bo im sie nie oplaca... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babcia Re: DEBATA: Gość portalu: ... napisał(a): IP: *.iplus.com.pl 01.07.10, 17:12 chcecie poczytajcie ile warte są plany kaczyńskiego "Podczas konferencji Mieczysław Wilczek - minister przemysłu w latach 1988-1989 - wezwał przedsiębiorców, aby nie głosowali na kandydata PiS, ale poparli kandydata PO. "Nie chcę głosować na Kaczyńskiego. Z wszystkim mi się kojarzy, tylko nie z przedsiębiorczością" - mówił. " Aż się chce napisac "To takie pisowskie " plany .plany bez pokrycia .... Wielokrotnie kaczorek gromko ogłaszał ,że będzie wprowadzał w życie pomysły ,Mieczysława Wilczka ,a dzisiaj Mieczysław Wilczek nie chce na niego głosowac . Znowu pobożne życzenia ! Jak oni mogli tego nie uzgodnic i spytac się Wilczka o zdanie . wszystko pisane palcem po wodzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: DEBATA: Gość portalu: ... napisał(a): IP: *.netcominternet.pl 01.07.10, 17:17 hm... I mamy czarno na białym Jaki kandytant taki elektorat -poziom intelektualny, zdolność uderzania logicznymi kontrargumentami pana Komorowskiego jest identyczny jak przedmowców wyżej. Pewnie prezydent któr nie wie co to płatnik netto to ideał naszego państwa. Ciesze sie ze jestem po drugiej stronie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: DEBATA: Gość portalu: ... napisał(a): IP: *.multimo.pl 01.07.10, 18:01 do Twojego ograniczonego rozumku nic nie trafia mózg wyprany zero własnego myślenia.Jak partia powiedziała tak myślę i robię.Napisałem Ci obie strony robią dokładnie to samo dbają tylko i wyłącznie o własną dupę. www.youtube.com/watch?v=oY9NPJeg3ug to tak dla kontrastu. Oni tylko w tv się żrą a poza razem wóde chlają i Polske wyprzedają Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katarzyna Re: DEBATA: Gość portalu: ... napisał(a): IP: *.apus-net.pl 01.07.10, 21:21 Oni tylko w tv się żrą a poza razem wóde chlają i Polske wyprzedają Już wiem jakiego leku nie chcieli Ci zrefundować !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: DEBATA: Gość portalu: ... napisał(a): IP: *.multimo.pl 03.07.10, 02:31 Gość portalu: Katarzyna napisał(a): > Już wiem jakiego leku nie chcieli Ci zrefundować !!! Ciebie powinni zutylizować w tym szpitalu jednak.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: My Naród! Re: DEBATA: Kompromitacja POlszewika Komorowskiego IP: 62.233.181.* 02.07.10, 14:19 To raczej POlszewicy "z wszystkim mi się kojarzą, tylko nie z przedsiębiorczością" Kto zafundował milionom polskich ciułaczy i przedsiębiorcom ( KPiR na zasadach ogólnych) obniżkę podstawowej stawki podatku do 18% ? Gdzie są te "pakiety" ustaw obiecane przez POlszewików? W ciemnym borze! Nikt ich jeszcze nie widział Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @ Re: DEBATA: Kompromitacja POlszewika Komorowskieg IP: *.net.stream.pl 02.07.10, 16:08 Popapraniec - Kto ty jesteś? - Jestem Bronek, prosty jak od szpadla trzonek! - Jaki znak twój? - Fałsz, obłuda! - A w co wierzysz? - W Tuska cuda! - Gdzie ty mieszkasz? - W polskim grodzie! - W jakim kraju? - Gdzie powodzie! - Czy Kraj kochasz? - Jak pieniądze! - A w co wierzysz? - Że porządzę! - Czyli wygrać chcesz wybory? - Tak! Choć mam z tym problem spory! Lud me kłamstwa, zdrady czuje i z poparcia rezygnuje! - Cóż byś zrobił zatem chętnie? - Zniszczył Jarka dokumentnie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sumienie Re: DEBATA: Kompromitacja POlszewika Komorowskieg IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 03.07.10, 11:20 Brawo! Brawo! Brawisimo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maniek anty pis Re: DEBATA: Kompromitacja Komorowskiego Gazeta mi IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 01.07.10, 17:16 A co z niego ( Kaczora) za prezydent jak pożycza pióro od kontrkandydata,bo własnego nie ma :) Wolę Bronka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XX CO ma Kaczynski??? IP: *.net.stream.pl 01.07.10, 20:10 KAczynski nie ma konta w banku (podobno oststnio zalozyl0 samochodu prawa jazdy komputera wlasnego mieszkania ZONY DZIECI WNUKOW rodziny a ostatnio w czasie debaty UDOWODNIL WSZYSTKIM, ZE NIE MA NAWET DLUGOPISU !!!!!zeby podpisac ksiazke sam nie pielegnuje kota, tylko jakis facet robi to za niego ostatnio nawet zaniedbuje mamuske w szpitalu hihihiiii a dzisiaj sie tak chwalil ile to ludziprosi go o podpisy .......tylko czym on podpisuje???????????? pewnie zebrze o dlugopis, A powinien miec firmowego PARKERA JAK PRZYSTALO NA TAKA POSTAC , gdzies czytalem, ze lepiej z h..ja zrobic skreta niz miec JARKA PRZEYDENTA uhahahhhaaa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: realista Do tematu: Kompromitacja Komorowskiego IP: 178.56.63.* 01.07.10, 20:16 Zamiast się pienić, radzę po prostu przeczytać. A tam można się dowiedzieć kto komu i gdzie wchodzi i gdzie może np. sprzątać. www.rp.pl/artykul/502297_Krasnodebski__Prawda_prosta_i_wstrzasajaca.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zz Re: DEBATA: Kompromitacja Komorowskiego Gazeta mi IP: *.2.140.5.tvksmp.pl 01.07.10, 20:26 W/g mnie to była wielka kompromitacja Kaczyńkiego.Przeciesz ta osoba swoje prywatne żle przekłda na politykę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zen komorowski prosił o autograf IP: *.jasnogorska.trustnet.pl 01.07.10, 20:43 jak dzieciak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: realista Re: Autografy i autogafy IP: 178.56.40.* 02.07.10, 11:02 Wszystkim wiadomo, że wielkich ludzi prosi sie o autografy. Komorowski będzie kolekcjonował autogafy i autografy. A tych autogaf trochę się uzbierało:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niewodniczański Zen-ada IP: *.apus-net.pl 02.07.10, 17:09 Drogi Zen!] Twój Kaczorek jest skłonny wszystko podpisać co mu podsuną. Jak matoł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K2 Ludzie opamiętajcie się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.10, 21:06 j.w Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obywatel Re: Ludzie opamiętajcie się Komorowski ruski czlow IP: *.lnk.telstra.net 02.07.10, 08:13 Uwaga ! Komorowski ruski czlowiek !!!!! obywatel Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babcia Re: Ludzie opamiętajcie się !!!!!!! IP: *.iplus.com.pl 02.07.10, 11:27 Tu radio Erewań nadaje Kaczorek to ruski czlowiek !!!!! oredzie po rusku mówił " prawdziwy obywatel " Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Ludzie opamiętajcie się !!!!!!! IP: *.centertel.pl 02.07.10, 14:05 Nie drażnij Putina, bo Komorowski rozsierdizsia Odpowiedz Link Zgłoś
zbyszeklysin Re: DEBATA: Kompromitacja Komorowskiego Gazeta mi 02.07.10, 22:58 Co na to badania? Do tej pory ogólna liczba postów - 32 Wypowiedzi spokojne (bez chamstwa, obraźliwych wyrazów) - 11 Wypowiedzi dowcipne - 3 Wypowiedzi obraźliwe, chamskie (zwolennicy Komorowskiego) - 15 Wypowiedzi obraźliwe, chamskie (zwolennicy Kaczyńskiego) - 3 A socjolodzy mówią, że elektorat Komorowskiego jest bardziej wykształcony... Ale cóż! Badania swoje a życie swoje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niewodniczański Podsumowanie IP: *.apus-net.pl 02.07.10, 23:10 Podsumowanie iście PIS-owskie. Wy to macie zdolność do przeinaczania. Ja te chamskie widzę odwrotnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obywatel Re:J.Kaczynski prezydent Polski 2010 r.!Nasz glos! IP: *.lnk.telstra.net 03.07.10, 04:32 Aby Polska byla Polska ! To moze zapewnic Jaroslaw Kacvzynski jako prezydent Polski ! obywatel Odpowiedz Link Zgłoś
bluegrazyna Re:do obywatela 03.07.10, 10:11 Obywatelu drogi takimi postami naruszasz ciszę wyborczą ,która obowiązuje równie w internecie . To bardzo dużo kosztuje !!!! pozdr. bluegrazyna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sumienie DEBATA: Kompromitacja Komorowskiego gazeta milczy IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 03.07.10, 11:15 Komorowski podczas debaty dostał tęgie lanie od Kaczyńskiego. Indolencja Komorowskiego została odsłonięta... ale czy głupi naród to zrozumie? Czy społeczeństwo widzi takie sprawy? Powątpiewam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do ... Re: sumienia IP: *.iplus.com.pl 03.07.10, 12:02 a ty to idiota czy co ? Naruszasz ciszę !! jak masz wolne 5000zl to przekaż na powodziań Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: angrusz1 W tej kampanii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.10, 11:27 imiona kandydatów to Jarosław i Bronisław - takie polskie za 20 lat może będzie jakiś Eryk i Dżef ba!!! o mało co i teraz nie był Donald Odpowiedz Link Zgłoś
rowan_bean Re: W tej kampanii 03.07.10, 20:03 Ano angruszu tak się złożyło, że Jan Kazimierz, który lubił leżeć krzyżem na Jasnej Górze podarował wiernym Szkotom zaciężnym parę wiosek. Oczywiście nadano im herb i klejnot. Czemu masz za złe komuś, że hołduje jakiejś tradycji i nadaje imiona będące może od dawna w tej rodzinie. Komu ja tłumaczę? Przecież dla ciebie to tylko tradycja rodziny toruńskiego radyja opatrznościowego się liczy. Z tym herbem Poraj, to widzę nieźle fantazjujesz. Tradycja rodzinna nie istnieje dla ciebie, bo widzisz w starożytnych rodach nadaje się synom tylko określone imiona. Fajnie tak w wikipedii znaleźć nazwisko i dopasować do niego herb. Myślę, że niedługo nadadzą ci właściwy herb. Proponuję dwa pola. W górnym Ryszka wydziera Skubisiowi sakiewkę z gotowizną, a w dolnym stoją buty, z których słoma wystaje. W klejnocie będziesz miał krzyż powieszony konspiracyjnie przez Ryszkę. Smutne, że tak ostro muszę pisać, ale może takie wiadro zimnej wody na zakuty łeb pomoże. Pisząc za tobą: "pewności jednak nie mam". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oszolom Angrusz 1 ty się słabo bronisz przed pieskiem IP: *.adsl.inetia.pl 03.07.10, 23:08 pluto jest tu bardziej jebliwy niż szarik z pancernych.on cię kocha inaczej mnie też.jak ja tęsknie jak ranka nie zobaczę bez fasoli.ale nie pozwól się biczować nauczycielu bo to nie przystoi, by byle uważający się wykształciuch z po pluł gdzie popadnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Re: DEBATA: Kompromitacja Komorowskiego Gazeta mi IP: *.adsl.inetia.pl 03.07.10, 11:52 Ale o czym Wy mówicie... Przecież na Pana Kaczyńskiego glosują przeważnie ludzie bez wykształcenia, ludzie Rydzyka bo tylko tacy wierzą w jego bajki które już opowiadał jakieś 2-3 lata temu i jakoś nic dobrego nie zrobił. Ludzie którzy wiedzą a przynajmniej starają się zrozumieć na czym polega kierowanie krajem i Ci którym zależy na tym aby w tym kraju żyło się dobrze i godnie nigdy nie zagłosują na Kaczyńskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kraśnik Re: DEBATA: Kompromitacja Komorowskiego Gazeta mi IP: 62.233.181.* 03.07.10, 19:18 "aby w tym kraju żyło się dobrze i godnie" skądś to znam... hmmmm... Grześ, Miro i Zbych hołdowali tej zasadzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vox populi Re: DEBATA: Kompromitacja Komorowskiego Gazeta mi IP: *.chello.pl 04.07.10, 23:56 Nie tylko w Debacie Komprowski się skompromitował! Słyszeliście to jego dzisiajsze dukanie po tym jak skończyła się dzisiaj cisza wyborcza? To ma być nasz prezydent? To ja dziękuję - wracam na wyspy Odpowiedz Link Zgłoś