Gość: 10 procent! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.04, 20:25 kiedy bedzie depresja czyli pod ziemią? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wyborca Re: SLD wciąż spada! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.04, 23:45 kiedy się wszyscy postaramy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konrad Re: SLD wciąż spada! IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 17.03.04, 09:23 Kiedy inni beda mieli w sumie 150% !! :> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cc Re: SLD wciąż spada! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.04, 10:06 jakiś ty głupi towarzyszu konradzie, to mogloby zdazyć się za twojego ulubionego ustroju - w PRL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konrad Re: SLD wciąż spada! IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 17.03.04, 12:47 Znasz moje przekonania? widziales mnie? rozmawiales ze mna na tematy polityczne? masz jakies pojecie o tym co sie zawsze dzialo podczas dzialalnosci kolejnych rzadow? Zastanow sie nad tym co piszesz nie kazdy komu nie podoba sie "burdel we wladzy" jeseli taki jest musi byc od razu komunista. Nie!! nie naleze do zadnej partii i nie mam narazie zamiaru i moze nigdy!!!! Nie jestem komunista!!!! Komuna sie juz dawno skonczyla wiec pojecie komunisty jest abstrakcja!!!! Nie jestem czerwony!!!! Nie jestem towarzyszem!!!! Nie oceniam kategoriami partyjnymi!!!! Oceniam to co dobrego ludzie robia!!!! Nie produkuj sie wiecej na moj temat ani ty ani tobie podobni ludzie zaslepieni podzialem partyjnym w kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pp Re: SLD wciąż spada! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.04, 23:14 Widzisz Konradzie, dlatego utożsamia się Ciebie z SLD, bo ich po prostu bronisz ( szczególnie naszych bezradnych i marazmowatych kacyków SLD-owskich), a nie są tego warci. Uwierz mi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konrad Re: SLD wciąż spada! IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 18.03.04, 08:59 Nie bronie!! Pokazuje tylko bledy jednych na tle 2. Prawica odbierza to zawsze jako atak na ich dzialaczy. Gdy cos powiem o lewicy to prawica milczy. Pamieta o tym ze "najezdzam na prawice i dalej jestem komuchem itp. Smieszne ludziki poprostu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: itd Re: SLD wciąż spada! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.04, 00:28 jakie błędy towarzyszu konradzie? kiedy twoi czerwoni kumple gnoili Czestochowę doprowadzając ją do ruiny, kiedy jedyne co robili to bąki w spodniach - gdzie byłeś towarzyszu? szczesliwość zasłaniała ci oczy czy tez mgła dobrobytu na partyjnym stolcu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: filo Re: SLD wciąż spada! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.04, 18:18 on wtedy studiował na wieczorowym uniwersytecie marksizmu-leninizmu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dd Re: SLD wciąż spada! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.04, 00:58 SLD nie spada on sie rozpada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ucieszony Re: SLD wciąż spada! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.04, 00:15 on się nie rozpada - on sie już rozpadł. brawo, brawo, brawissimo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: snajper Re: SLD wciąż spada! IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.04.04, 07:30 Lepper was pogodzi - wszyscy do jednego obozu pracy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uczeń Re: SLD wciąż spada! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 02.04.04, 10:41 a ty widocznie byłeś wykładowcą - no powiedz że tak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JK SLD wciąż spada! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.04, 22:43 a ty jestes tymczasowym dyrektorem (do upadku rzadu leszka) w Katowicach - przyznaj sie Odpowiedz Link Zgłoś