1ninja 27.11.10, 13:26 Warto obejrzeć :) kliknij Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: urwał Re: Święty Mikołaj popiera Matyjaszczyka :) IP: 212.87.241.* 27.11.10, 14:18 1ninja nie spamuj. Takich agitujących "motywatorów" należy wylewać z roboty, bo większość z nich działa w myśl hasła "weźmy się i zagłosujcie". Św. M w roli głównej. A śnieżynki są mu potrzebne jak Szwejkowi lewatywa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alter Re: Święty Mikołaj popiera Matyjaszczyka :) IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 27.11.10, 14:32 Dobre ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: Święty Mikołaj popiera Matyjaszczyka :) IP: *.adsl.inetia.pl 27.11.10, 14:38 Racja jest jak dupa, każdy ma swoją Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ss Re: Święty Mikołaj popiera Matyjaszczyka :) IP: *.adsl.inetia.pl 27.11.10, 14:39 Panie Balt. Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alter Re: Święty Mikołaj popiera Matyjaszczyka :) IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 27.11.10, 14:42 Panowie z PO - POrażające chamstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
elohim88 Re: Święty Mikołaj popiera Matyjaszczyka :) 27.11.10, 15:35 To prawda. POtworne chamstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wyczerpy Re: Święty Mikołaj popiera Matyjaszczyka :) IP: *.alfanet24.pl 27.11.10, 15:59 Karinko, zamaist udawać snieżynke lepiej układaj tekst na wybory za 4 lata, by był równie wzruszający jak w tegorocznych. Czytając o Twoich przyjaciołach, którzy widują rodzinke raz na rok przy wigilijnym stole wzruszyłem się:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vb Re: Święty Mikołaj popiera Matyjaszczyka :) IP: *.net.stream.pl 27.11.10, 16:22 Od kiedy Lewacy wierzą w Św. Mikołaja, przecież to postać z tradycji chrześcijańskiej z którą walczą? Przecież to co prezentuje Pan Balt to nieudolna podróbka Dziadka Mroza. Tylko żadna z tych dziewczynek nie wygląda na Staruchę Zimę. Odpowiedz Link Zgłoś
elohim88 Re: Święty Mikołaj popiera Matyjaszczyka :) 27.11.10, 17:13 Nie wszyscy ludzie Lewicy walczą z chrześcijaństwem. A dzisiejszy wizerunek świętego Mikołaja jest częścią popkultury (pierwotnie zaprojektowali go dizajnerzy Coca - Coli), czyli tak naprawdę należy już do wszystkich. Trzeba trochę czytać, a nie tylko grać w piłkę, jak wasz premier ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Politolog Re: Święty Mikołaj popiera Matyjaszczyka :) IP: *.my.net.pl / 172.16.0.* 27.11.10, 18:58 Chłopaki kto wam to wymyśla przecież wy Leszczynę roznosicie jak wichura snopek siana po polu. Gratulacje ten numer wejdzie do kanonu marketingu politycznego! Może nawet napiszę habilitację na podstawie tej kampanii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie chce Nie chcemy fałszywego Mikołaja Balta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.10, 21:37 NIE CHCE TAKIEGO MIKOŁAJA! Radny Balt lubi robić z siebie i... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: Nie chcemy fałszywego Mikołaja Balta IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 27.11.10, 21:59 Ale to przecież prawdziwy Mikołaj ;) Odpowiedz Link Zgłoś
barczysty90 Błazenada 28.11.10, 00:46 Jak ktoś się chlubi tym że TEN błazen go popiera i TEN błazen bierze udział w kampanii to życzę powodzenia. Prawdopodobnie jest to pomysł właśnie TEGO błazna. A jeśli chodzi o to "chamstwo" platformy , za prawdę powiadam wam... w chamstwie częstochowskiej lewicy przebić się nie da :) I jeśli o mnie chodzi powtarzam to po raz kolejny. SUPER HASŁO! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: Błazenada IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 28.11.10, 08:48 Zaprawdę (tak, tak to należy napisać) dobrze, że popierasz PO, bo przynosisz pecha. A hasło jest złe, bo dzieli i obraża - to podręcznikowa wiedza. Odpowiedz Link Zgłoś
hr.poniemirski Re: Błazenada 28.11.10, 11:50 barczysty90 napisał: > Jak ktoś się chlubi .....itd No i przyganił....kocioł garnkowi! Miała być konstruktywna krytyka opozycji, a wyszło jak zwykle, czyli przysłowiowy magiel. Tak mnie zastanawia, barczysty90, czy Ty czasem czytasz to co napiszesz? Twój styl, coraz bardziej przypomina bodzia-budowniczego. Tylko że, jego jest....jaki jest, co też swój "urok" ma. Za to Twój może i bardziej wygładzony, i poprawny stylistycznie, bez wulgarnych wycieczek personalnych, za to w treści przekaz, nad podziw, ten sam. Widać, do szkoły za bardzo pod górkę nie miałeś, skoro podstawy na takim poziomie przyswoiłeś. Tylko czy bierzesz pod uwagę że, wiedza zobowiązuje do jakiegoś /wyższego/ stopnia świadomości, że o rozwoju nie wspomnę. Co do reszty to pożal się Boże!. Uzasadnienia do hmm...przekonań, typowe, na zasadzie prawd objawionych, kopaniu po kostkach interlokutorów z obrzucaniem epitetami przeciwników światopoglądowych. Mało tego, ilość Twoich wpisów na wszystkich wątkach, o treści: ja wiem to najlepiej i już, moja prawda prawdziwsza" jest wprost porażająca i na fobie zakrawa. Wręcz skłania do dywagacji, czy czasem, delikatnie mówiąc, nie powinieneś troszkę odpocząć, bo Ci takie napięcie grozi komplikacjami w połączeniach między synapsami. Ja Ci radzę, spróbuj magnezem ten stres załagodzić,oderwać od kompa, dotlenić umysł na świeżym powietrzu, to i przestaniesz zaklinać rzeczywistość, z optymizmem popatrzysz w przyszłość i....łatwiej Ci będzie nawiązać przyjazne kontakty ze środowiskiem, nawet przeciwnym światopoglądowo, w wydaniu forumowym też. Czego Ci, z życzliwości zwykłej i szacunku do drugiego człowieka, szczerze życzę hr.j/w Odpowiedz Link Zgłoś