shizuo111 07.12.10, 16:55 Gdzie w Częstochowie można zrobić kurs AutoCada I i II stopnia zakończonego egzaminem i certyfikatem ? Jakie są orientacyjne koszty ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rotflmao Re: Gdzie kurs AutoCad ? IP: *.prenet.pl 07.12.10, 17:57 myslisz ze jak bedziesz mial papiurek na autocada to juz cie przyjmia z otwartymi rekoma do pracy?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rotflmao Re: Gdzie kurs AutoCad ? IP: *.prenet.pl 07.12.10, 18:20 ja nie mam papiurka, i nie robie żadnych glupich kursow tylko po to aby dostac papiurek do poslugiwania sie czymś gdzie nie jest wymagane przez prawo Odpowiedz Link Zgłoś
shizuo111 Re: Gdzie kurs AutoCad ? 07.12.10, 18:28 napisz to proszę jeszcze raz, po polsku* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rotflmao Re: Gdzie kurs AutoCad ? IP: *.prenet.pl 07.12.10, 18:35 nie robie kursow dla papierka gdzie wymaga do uzywania tego czegos prawo czyli kursy na komputer, office, autocad, mathcad, murowanie, tynkowanie, itp itd a na samochod mam papiurek bo prawo tego wymaga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rotflmao Re: Gdzie kurs AutoCad ? IP: *.prenet.pl 07.12.10, 18:37 a dwa to kazdy szanujacy sie inzynier powinien posługiwać sie programem obliczeniowym, rysunkowym, bez zadnych papierow, bo co z tego ze dostaniesz papier jak nie bedziesz sie umial programem poslugiwac sie biegle czy tam lepiej niz noob, Odpowiedz Link Zgłoś
shizuo111 Re: Gdzie kurs AutoCad ? 07.12.10, 18:42 ale czyż nie po to idzie się na kurs by nauczyć się posługiwania programem ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rotflmao Re: Gdzie kurs AutoCad ? IP: *.prenet.pl 07.12.10, 18:50 no nie wiem czy cie naucza, jak sam sie nie nauczysz to nikt cie nie nauczy, pozatym masz cos takiego jak ksiazka do autocada, z tej ksiazki tez sie nauczysz, mnie nikt nie uczyl ani na zadne kursy ne chodzilem i umiem autocada na tyle ile mi jest potrzebny, a na kursie nauczom cie i zapomnisz bo nie bedziesz sie tymi funkcjami poslugiwal, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziut Re: Gdzie kurs AutoCad ? IP: *.pl / 10.0.0.* 07.12.10, 20:21 rotflmao, sądząc po polszczyźnie jaką się posługujesz, kurs języka polskiego też przerabiałeś jako samouk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rotflmao Re: Gdzie kurs AutoCad ? IP: *.prenet.pl 07.12.10, 20:32 a co nie naucz0m go? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziut Re: Gdzie kurs AutoCad ? IP: *.pl / 10.0.0.* 07.12.10, 23:24 Współczuję, ale masz złożoną dysleksję z przewagą dysortografii. Na poważnie i bez obrazy, czy próbujesz coś z tym zrobić, czy byłeś w specjalistycznej poradni zajmującej się takimi przypadkami. Specjalnymi ćwiczeniami można częściowo temu zaradzić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: h Re: Gdzie kurs AutoCad ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.10, 18:36 lmgtfy.com/?q=przedszkole+%20+cz%C4%99stochowa Odpowiedz Link Zgłoś
sylwiajanora Re: Gdzie kurs AutoCad ? 23.05.14, 12:06 polecam kurs w szkole NOVA . koszt takiego kursu to niewiele ponad 500 zł. Uczestniczyłam w tym kursie i jestem bardzo zadowolona. Szkoła naprawdę stanęła na wysokości zadania . POLECAM ! Odpowiedz Link Zgłoś
forsaker Re: Gdzie kurs AutoCad ? 07.12.10, 18:45 Takie kursy były organizowane na Politechnice Częstochowskiej. Ale na jakim wydziale itd. to musisz już się dowiedzieć we własnym zakresie. Kursy kosztowały na pewno po kilka tysięcy. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziot Re: Gdzie kurs AutoCad ? IP: *.net.stream.pl 07.12.10, 19:37 Codo wydziału to były na metalu/"różowym". Jak podaje strona wydziału są dla studentów i absolwentów i już się zaczęły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: best Re: Gdzie kurs AutoCad ? IP: *.adsl.inetia.pl 07.12.10, 20:17 ale z was to przydupasy az zal dupe sciska, jak chlopak sie pyta konkretnie o cos to mu qrwa odpowiedzcie na politechnice wydział inżynierii materiałowej ma kursy autocada wszystkie stopnie oraz dwa stopnie poziomu na kurs invertora i nie za zadne tam qrwa tysiace złotych ale to jest klka stówek wiec tragedii nie ma zajecia prowadzi dr. Tomczynski bardzo dobry jesli chodzi o takie sprawy a dodatkowo ty mlody przydapusku wejdz sobie na te strony przydadza cis sie i ucz sie pilnie to zaprojektujesz mi jakis super szalas... peb.pl/informatyka/855768-hf-autocad-kurs-zaawansowany.html peb.pl/polskie/830140-hf-video-kurs-autocad-2010-pl.html trzymaj sie Odpowiedz Link Zgłoś
shizuo111 Re: Gdzie kurs AutoCad ? 07.12.10, 22:12 Dzięki wielkie za wskazówki. Właśnie napisałem do organizatorów kursu na WIMI. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
forsaker Re: Gdzie kurs AutoCad ? 08.12.10, 07:41 Poziom Twojej wypowiedzi świadczy o Twojej kulturze i poziomie chamstwa we krwi. Zarzuć więc jakimś linkiem do cennika za poszczególne kursy i jeśli jakakolwiek pomoc drugiemu człowiekowi przychodzi Ci z takim oporem i nerwami to lepiej nie pomagaj - zainteresowany i tak by sobie już odnalazł odpowiedzi wydział bez Twojego pomocnego postu przeplatanego z prostackim chamstwem i gburstwem. EOT. Gość portalu: best napisał(a): > ale z was to przydupasy az zal dupe sciska, jak chlopak sie pyta konkretnie o c > os to mu qrwa odpowiedzcie na politechnice wydział inżynierii materiałowej ma k > ursy autocada wszystkie stopnie oraz dwa stopnie poziomu na kurs invertora i ni > e za zadne tam qrwa tysiace złotych ale to jest klka stówek wiec tragedii nie m > a zajecia prowadzi dr. Tomczynski bardzo dobry jesli chodzi o takie sprawy a do > datkowo ty mlody przydapusku wejdz sobie na te strony przydadza cis sie i ucz s > ie pilnie to zaprojektujesz mi jakis super szalas... > > peb.pl/informatyka/855768-hf-autocad-kurs-zaawansowany.html > peb.pl/polskie/830140-hf-video-kurs-autocad-2010-pl.html > trzymaj sie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: best Re: Gdzie kurs AutoCad ? IP: *.adsl.inetia.pl 08.12.10, 11:01 nie widzisz inteligencie że ze wszystkich postów mój był najbardziej przydatny, a jeśli chodzi o kase za te kursy to wiem ile bo chodziłem przydupasku Odpowiedz Link Zgłoś
alter-ego.pl Re: Gdzie kurs AutoCad ? 10.03.16, 11:12 jeśli certyfikowany kurs Autodescu to będzie ciężko. Wszystkie stopnie zaawansowania i branżowe szkolenia z AutoCADa i ArchiCada można zrobić w ALTER EGO w Częstochowie. To Centrum szkoleniowe. Aleja Wolności 1 DH KWADRATY 739465707 Odpowiedz Link Zgłoś
piotrus3213 Re: Gdzie kurs AutoCad ? 11.02.17, 14:46 Ja kurs robiłem w firmie Szansa tylko na ZwCad, bo teraz z w firmie korzystamy właśnie z niego w najnowszej wersji. Robią je na prawdę dobrze z konkretna wiedzą i co najważniejsze dostosowane do naszych potrzeb. Odpowiedz Link Zgłoś