Dodaj do ulubionych

Gdzie kurs AutoCad ?

07.12.10, 16:55
Gdzie w Częstochowie można zrobić kurs AutoCada I i II stopnia zakończonego egzaminem i certyfikatem ? Jakie są orientacyjne koszty ?
Obserwuj wątek
    • Gość: rotflmao Re: Gdzie kurs AutoCad ? IP: *.prenet.pl 07.12.10, 17:57
      myslisz ze jak bedziesz mial papiurek na autocada to juz cie przyjmia z otwartymi rekoma do pracy??
      • shizuo111 Re: Gdzie kurs AutoCad ? 07.12.10, 18:11
        Tobie się widzę nie udało.
        • Gość: rotflmao Re: Gdzie kurs AutoCad ? IP: *.prenet.pl 07.12.10, 18:20
          ja nie mam papiurka, i nie robie żadnych glupich kursow tylko po to aby dostac papiurek do poslugiwania sie czymś gdzie nie jest wymagane przez prawo
          • shizuo111 Re: Gdzie kurs AutoCad ? 07.12.10, 18:28
            napisz to proszę jeszcze raz, po polsku*
            • Gość: rotflmao Re: Gdzie kurs AutoCad ? IP: *.prenet.pl 07.12.10, 18:35
              nie robie kursow dla papierka gdzie wymaga do uzywania tego czegos prawo
              czyli kursy na komputer, office, autocad, mathcad, murowanie, tynkowanie, itp itd

a na samochod mam papiurek bo prawo tego wymaga
              • Gość: rotflmao Re: Gdzie kurs AutoCad ? IP: *.prenet.pl 07.12.10, 18:37
                a dwa to kazdy szanujacy sie inzynier powinien posługiwać sie programem obliczeniowym, rysunkowym, bez zadnych papierow, bo co z tego ze dostaniesz papier jak nie bedziesz sie umial programem poslugiwac sie biegle czy tam lepiej niz noob,
                • shizuo111 Re: Gdzie kurs AutoCad ? 07.12.10, 18:42
                  ale czyż nie po to idzie się na kurs by nauczyć się posługiwania programem ?
                  • Gość: rotflmao Re: Gdzie kurs AutoCad ? IP: *.prenet.pl 07.12.10, 18:50
                    no nie wiem czy cie naucza, jak sam sie nie nauczysz to nikt cie nie nauczy, pozatym masz cos takiego jak ksiazka do autocada, z tej ksiazki tez sie nauczysz, mnie nikt nie uczyl ani na zadne kursy ne chodzilem i umiem autocada na tyle ile mi jest potrzebny, a na kursie nauczom cie i zapomnisz bo nie bedziesz sie tymi funkcjami poslugiwal,
                    • Gość: ziut Re: Gdzie kurs AutoCad ? IP: *.pl / 10.0.0.* 07.12.10, 20:21
                      rotflmao, sądząc po polszczyźnie jaką się posługujesz, kurs języka polskiego też przerabiałeś jako samouk.
                      • Gość: rotflmao Re: Gdzie kurs AutoCad ? IP: *.prenet.pl 07.12.10, 20:32
                        a co nie naucz0m go?
                        • Gość: ziut Re: Gdzie kurs AutoCad ? IP: *.pl / 10.0.0.* 07.12.10, 23:24
                          Współczuję, ale masz złożoną dysleksję z przewagą dysortografii. Na poważnie i bez obrazy, czy próbujesz coś z tym zrobić, czy byłeś w specjalistycznej poradni zajmującej się takimi przypadkami. Specjalnymi ćwiczeniami można częściowo temu zaradzić.
    • Gość: h Re: Gdzie kurs AutoCad ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.10, 18:36
      lmgtfy.com/?q=przedszkole+%20+cz%C4%99stochowa
      • sylwiajanora Re: Gdzie kurs AutoCad ? 23.05.14, 12:06
        polecam kurs w szkole NOVA . koszt takiego kursu to niewiele ponad 500 zł. Uczestniczyłam w tym kursie i jestem bardzo zadowolona. Szkoła naprawdę stanęła na wysokości zadania . POLECAM !
    • forsaker Re: Gdzie kurs AutoCad ? 07.12.10, 18:45
      Takie kursy były organizowane na Politechnice Częstochowskiej. Ale na jakim wydziale itd. to musisz już się dowiedzieć we własnym zakresie.

Kursy kosztowały na pewno po kilka tysięcy.

pozdrawiam.
      • Gość: dziot Re: Gdzie kurs AutoCad ? IP: *.net.stream.pl 07.12.10, 19:37
        Codo wydziału to były na metalu/"różowym". Jak podaje strona wydziału są dla studentów i absolwentów i już się zaczęły.
        • Gość: best Re: Gdzie kurs AutoCad ? IP: *.adsl.inetia.pl 07.12.10, 20:17
          ale z was to przydupasy az zal dupe sciska, jak chlopak sie pyta konkretnie o cos to mu qrwa odpowiedzcie na politechnice wydział inżynierii materiałowej ma kursy autocada wszystkie stopnie oraz dwa stopnie poziomu na kurs invertora i nie za zadne tam qrwa tysiace złotych ale to jest klka stówek wiec tragedii nie ma zajecia prowadzi dr. Tomczynski bardzo dobry jesli chodzi o takie sprawy a dodatkowo ty mlody przydapusku wejdz sobie na te strony przydadza cis sie i ucz sie pilnie to zaprojektujesz mi jakis super szalas...

peb.pl/informatyka/855768-hf-autocad-kurs-zaawansowany.html
          peb.pl/polskie/830140-hf-video-kurs-autocad-2010-pl.html
          trzymaj sie
          • shizuo111 Re: Gdzie kurs AutoCad ? 07.12.10, 22:12
            Dzięki wielkie za wskazówki. Właśnie napisałem do organizatorów kursu na WIMI.

pozdrawiam
          • forsaker Re: Gdzie kurs AutoCad ? 08.12.10, 07:41
            Poziom Twojej wypowiedzi świadczy o Twojej kulturze i poziomie chamstwa we krwi.

Zarzuć więc jakimś linkiem do cennika za poszczególne kursy i jeśli jakakolwiek pomoc drugiemu człowiekowi przychodzi Ci z takim oporem i nerwami to lepiej nie pomagaj - zainteresowany i tak by sobie już odnalazł odpowiedzi wydział bez Twojego pomocnego postu przeplatanego z prostackim chamstwem i gburstwem.

EOT.

Gość portalu: best napisał(a):

> ale z was to przydupasy az zal dupe sciska, jak chlopak sie pyta konkretnie o c
            > os to mu qrwa odpowiedzcie na politechnice wydział inżynierii materiałowej ma k
            > ursy autocada wszystkie stopnie oraz dwa stopnie poziomu na kurs invertora i ni
            > e za zadne tam qrwa tysiace złotych ale to jest klka stówek wiec tragedii nie m
            > a zajecia prowadzi dr. Tomczynski bardzo dobry jesli chodzi o takie sprawy a do
            > datkowo ty mlody przydapusku wejdz sobie na te strony przydadza cis sie i ucz s
            > ie pilnie to zaprojektujesz mi jakis super szalas...
            >
            > peb.pl/informatyka/855768-hf-autocad-kurs-zaawansowany.html
            > peb.pl/polskie/830140-hf-video-kurs-autocad-2010-pl.html
            > trzymaj sie
            • Gość: best Re: Gdzie kurs AutoCad ? IP: *.adsl.inetia.pl 08.12.10, 11:01
              nie widzisz inteligencie że ze wszystkich postów mój był najbardziej przydatny, a jeśli chodzi o kase za te kursy to wiem ile bo chodziłem przydupasku
    • alter-ego.pl Re: Gdzie kurs AutoCad ? 10.03.16, 11:12
      jeśli certyfikowany kurs Autodescu to będzie ciężko.
      Wszystkie stopnie zaawansowania i branżowe szkolenia z AutoCADa i ArchiCada można zrobić w ALTER EGO w Częstochowie. To Centrum szkoleniowe.
      Aleja Wolności 1 DH KWADRATY 739465707
    • piotrus3213 Re: Gdzie kurs AutoCad ? 11.02.17, 14:46
      Ja kurs robiłem w firmie Szansa tylko na ZwCad, bo teraz z w firmie korzystamy właśnie z niego w najnowszej wersji. Robią je na prawdę dobrze z konkretna wiedzą i co najważniejsze dostosowane do naszych potrzeb.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka