Dodaj do ulubionych

Spec od diesli.

10.12.10, 08:44
Witam i proszę o pomoc. Mam problem z diagnostyka silnika 2.0ITD z pompą VP30. Byłem w kilku miejscach, bez powodzenia. Proszę o namiar na speca od diesla. Dziękuje.
Obserwuj wątek
    • Gość: x6 Re: Spec od diesli. IP: *.realestate.net.pl 10.12.10, 16:26
      My nasze firmowe diesle serwisujemy u Anioła w Boschu na Lwowskiej. Na "zadupiu" ale fachowiec dobry. Najtańszy oczywiście nie jest ale jak się ma diesla to niestety trzeba się liczyć z kosztami. Prywatnie pompę regenerowałem w Woźnikach u p. Mazanka. Tez bardzo chwalony w środowisku "klekotów". Pozdrawiam.
    • rompirs Re: Spec od diesli. 10.12.10, 21:29
      BOSCH Góra na ul. Bugajskiej
    • Gość: pierdu erdu Re: Spec od diesli. IP: 195.205.171.* 11.12.10, 00:11
      sr*j na tych wszystkich "pseudospeców" z czewki.
      Jedź do Olka Mazanka do Kalet
      • Gość: kierowca Re: Spec od diesli. IP: *.alfanet24.pl 12.12.10, 20:31
        Gdzie tankować dobry disel na duże mrozy ? Mój znajomy lał na markowej stcji niby zimowe ( świadectw jakosci nie pokazali ) i parafina wytrąciła sie przy - 15 , auto stanęło i kilka stówek mniej w portfelu .
        • Gość: diesell Re: Spec od diesli. IP: 188.33.86.* 13.12.10, 00:15
          takze polecam w Woźnikach Mazanka. w czewie pseudo spece robili mi samochod 3 tyg. i nic a dodatkowe koszty jedynie z tego. Mazanek moze nie robi od zaraz bo ma tak duzo samocodow, ale robi do konca , a to ze tyle ludzi to swiadczy chyba o czyms. Zdecydowanie odradzam magikow z www.elektronika-samochodowa.eu = mirowska i warsztat kolo huty starej b
    • Gość: assa Re: Spec od diesli. IP: 195.242.91.* 13.12.10, 14:00
      Anioł na Lisincu przy ul. Lwowskiej bądź też na Lisincu na ul. Wręczyckiej u Wilka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka