Dodaj do ulubionych

Co sądzicie o radiu Jura?

25.01.11, 22:48
Chciałbym poznać opinie na temat tego nowego i jedynego radia w Częstochowie.
Wiem, że dopiero się rozkręcają :) Mam jednak nadzieje, że będą się rozwijać, a nie skończą jak np. Złote Przeboje, radio które z lokalnego stało się ogólnopolskie :)
Obserwuj wątek
    • Gość: *-* Re: Co sądzicie o radiu Jura? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.11, 23:03
      Nim zaczniesz wypisywać brednie typu "jedynego radia w Częstochowie", poszukaj co było na forum o tym niby częstochowskim radiu. Katarynka rodem z Krakowa grająca muzyczne gó..o, jak wszystkie stacje z rodowodem RMF
      • blukacz1 Sonda RAdio Jura 28.01.11, 09:47
        Zapraszam do sondy na temat rozgłośni Radia JURA www.tomaszblukacz.pl
        Radny Miasta Częstochowy
        • Gość: tomi Re: Sonda RAdio Jura IP: *.nadrzeczna.trustnet.pl 02.03.11, 12:46
          Radio beznadziejne tylko muza i muza a gdzie tu wiadomości lokalne a po resztą co to za radio które nie ma swej siedziby w Częstochowie a wiadomości lokalne te o równej godzinie są nagrywane dużo wcześniej
        • Gość: eryk Re: Sonda RAdio Jura IP: *.net.stream.pl 02.03.11, 19:11
          te dj radny !!! co znowu tania reklama swojej osoby i firmy ??
          a moze sie starasz tam na prowadzacego audycje co ?? skonczylbys z tymi sondami na tym forum bo to jest zalosne!!! zajmij sie robieniem czegos a nie sondami!!! powinno powstac prawdziwe radio czestochowa tak jak np wielun ma swoje radio ziemi wielunskiej.
    • Gość: Grzegorz Re: Co sądzicie o radiu Jura? IP: *.dynamic.chello.pl 28.01.11, 10:01
      Radio fajnie się zapowiada, miła nazwa, dobra muzyka. Życzę im jak najlepiej i też mam nadzieję ,że giganci go nie zjedzą
      • Gość: Cz-wa Re: Co sądzicie o radiu Jura? IP: *.adsl.inetia.pl 28.01.11, 11:30
        Jeśli chcą naprawdę zaistnieć w Częstochowie:
        1. Informacje lokalne co 30 minut.
        2. Więcej sportu! Magazyn sportowy. Relacje na żywo - Raków, Włókniarz, AZS i cała reszta.
        • Gość: Ania Re: Co sądzicie o radiu Jura? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.11, 19:30
          To ja poproszę jeszcze dobrej polskiej muzyki i bedzie ok a nie tylko zagraniczne
          • Gość: zawsze-inna Re: Co sądzicie o radiu Jura? IP: *.adsl.inetia.pl 02.03.11, 17:06
            jak dla mnie ok.muza jest rózna ,chodzi o to ,że mozna posłuchać wiadomości jak i hitów z lat 80
            wiadomosci co godzinę ,jak dla mnie wystarczy.życzę powodzenia.
        • Gość: olo Informacje co 30 min???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.11, 20:30
          Za przeproszenieniem ,a skad oni je mają wziąść żeby były swieże jak tu w się nic nie dzieje.
          Wierzę jednak że to radio sie utrzyma i bedzie dla nas dobrym źródłem informacji i dobrej polskiej muzyki
          pozdrawiam
    • picasssso Re: Co sądzicie o radiu Jura? 18.12.18, 15:29
      Ilość glupawych reklam w tym radiu dawno już przekroczyła granice dobrego smaku, np słuchając prognozy pogody najpierw dowiesz się kto jest jej "sponsorem", po pogodzie ta sama dawka "ważnych informacji. Nie wiem co trwa dłużej, prognoza pogody czy informacje o sponsorach. Generalnie to MOGLIBY PUSZCZAĆ TROCHĘ WIĘCEJ MUZYKI W PRZERWIE POMIEDZY REKLAMAMI.
    • kupilemtorozjebalem Re: Co sądzicie o radiu Jura? 09.05.19, 10:37
      sciek jakich malo
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka