informacja_plakatowa 26.01.11, 19:35 Co Wy na to? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: Matyjaszczyk na liście SLD do nowego Sejmu 20 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.11, 20:55 Wcale mnie to nie dziwi! Wygląda na to, że go przerasta funkcja prezydenta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ale jaja Re: Matyjaszczyk na liście SLD do nowego Sejmu 20 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.11, 13:08 Murzyn zrobił swoje, Murzyn może odejść. Na dobre stanowisko jako rekompensata za "zasługi" dla "grupy". W mediach istnieje pojęcie "słup", poczytajcie kto to taki ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mistral75 Re: Matyjaszczyk na liście SLD do nowego Sejmu 20 27.01.11, 13:16 Oj ludzie,ludzie czysbyscie nie jedli sniadania? Najpierw T.Wrona do senatu teraz Matyjaszczyk do sejmu jako swiezo wybrany prezydent. Dla Matyjaszczyka taka decyzja byla by rownoznaczna ze strzalem w skron ale z reki Napieralskiego. Czy taka informacje podsluchal tworca watku na stoku w Austrii? Widac ze wojna gangow trwa w zaparte. Kociolek czestochowski gotuje sie ze az kipi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Matyjaszczyk na liście SLD do nowego Sejmu 20 IP: *.adsl.inetia.pl 23.03.11, 12:24 a skade wiadomo że to nieprawda? czy rzeczony preyzdent M zdementował stanowczo? a moze czeka ale na wybory do Europarlamentu bo tam placi sie w euro i jest sie ustawionym mna cale życie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Matyjaszczyk na liście SLD do nowego Sejmu 20 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.11, 12:51 a skad wiadomo, ze to prawda? To ja Ci powiem, ze od dzis Twoja GURU Izabela kandyduje na papieza. Taka sama rzetelnosc informacji jak w pierwszym poscie w watku. Odpowiedz Link Zgłoś
jacek_wu Re: Matyjaszczyk na liście SLD do nowego Sejmu 20 23.03.11, 13:10 Nieprawda. Iza kandyduje na Sekretarza Generalnego NATO, a na papieża radny Głębocki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: Matyjaszczyk na liście SLD do nowego Sejmu 20 IP: *.adsl.inetia.pl 24.03.11, 01:20 a twój lokal był porzadny, wcale biedne studenty nie piły tam piwska na umór, było grzecznie, nikt za lokalem nie rzygał i nie kopulował a nawet nie walił w żyłę i masz duzo inteligencji i nie startowałes z listy PIS a potem nie popierałeś PO a teraz Matyjaszczyka Odpowiedz Link Zgłoś
jacek_wu Re: Matyjaszczyk na liście SLD do nowego Sejmu 20 24.03.11, 07:56 Wszystko to prawda, przy okazji obaliłem rząd Buzka, sprowokowałem Cerekwicką do śpiewania,NATO do interwencji w Libii i Amerykę do wyboru Obamy na prezydenta.... No i Ciebie do masturbowania intelektu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g niestety praca prezydenta bardzo ciezka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.11, 13:12 nie to co w sejmie tu sie pospi tu pojedzie i jakos leci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: angrusz1 Szczyt populizmu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.11, 09:42 SLD chce referendum w sprawie budowy elektrowni atomowej w Polsce !!! Tak to szczyt głupoty i populizmu . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: h Re: Szczyt populizmu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.11, 11:39 co z tego skoro prezydent miasta juz wie ze czeka go referendum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: [] Re: Szczyt populizmu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.11, 16:33 a czestochowianie referendum w sprawie odwolania prezydenta i pokolenia TKM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kacha Re: Gawroński w Orion masakra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.11, 20:27 Dzisiaj oglądałam wywiad z radnym Gawroński z Pisu masakra pogrążył nie tylko siebie ale i pis i sld. facet został zmiażdżony pytaniami. Obejrzycie dawno nie widziałam tak stękającego polityka tvorion.pl/index.php?action=show_news&idNews=7729 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 19 Re: Gawroński w Orion masakra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.11, 23:05 Niezłe pan Gawroński wił się jak piskosz ale zobaczymy jak będzie głosował za łączeniem szkół. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :-)) Re: Gawroński w Orion masakra IP: *.adsl.inetia.pl 29.03.11, 02:26 a KM? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gt ja na to jak na lato IP: *.safesugar.net 14.04.11, 14:10 nie chce go tutaj. Siedzi juz tyle i nic nie zrobil poza obsadzeniem synekurami swoich kolezkow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hiphop az strach pomyslec co sie stanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.11, 14:52 kiedy wyjedzie z czestochowy i wroci normalnosc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: az strach pomyslec co sie stanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.11, 23:05 oczywiście życzymy panu prezydentowi szybkiego wyjazdu do Radomska bez prawa powrotu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzyś Re: az strach pomyslec co sie stanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.11, 09:32 Może nie tak ostro,-niech ma prawo przyjść na pielgrzymkę i dobrowolnie,bez żadnego przymusu może wpłacić podatek od pielgrzyma.Tym aktem da dobry przykład Baltowi i innym czerwonym!! Odpowiedz Link Zgłoś