magdallena82 08.02.11, 11:21 Witam! Mam 4 miesięcznego Yorka,który bardzo nie lubi się czesać.Gdzie mogę go ostrzyc (ew. też wykąpać) bo zaczynają mu się robić kołtuny? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kid111 Re: Strzyżenie psa 08.02.11, 16:09 Polecam Cococanis na Wyczerpach. Sprawdzony salon. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krisi Re: Strzyżenie psa IP: *.net.stream.pl 08.02.11, 16:23 Też mam yorka.jest strzyżony i kąpany na Kopernika.Koszt 60 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
magdallena82 Re: Strzyżenie psa 08.02.11, 17:17 Tylko mój pies to straszny łobuz,czy podadzą mu coś na uspokojenie,bo ja nie mam nerwów żeby go czesać i nie wiem czy fryzjer sobie poradzi.ADHD w czystej postaci:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krisi Re: Strzyżenie psa IP: *.net.stream.pl 09.02.11, 08:40 Mój york to również straszny wiercipięta.Ja go zostawiam z panią na 2 h i jak przychodzę to jest ślicznie ostrzyżony,wykąpanay i pachnący.Tylko włosów z uszu nie da sobie usunąć,ale poza tym ok.Mają specjalne szelki aby pies się nie kręcił za bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: Strzyżenie psa IP: *.11.static.dcenter.pl 09.02.11, 09:22 ja mam takie shih tzu z ADHD i bez podawania uspokajaczy radzi sobie z nim p. Marta Jakuć ze Złotej. Przyjmuje też na Północy w gab. weterynaryjnym. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1 Re: Strzyżenie psa IP: *.54.168.122.tvksmp.pl 20.02.11, 17:25 Na Krakowskiej vs GJ jest punkt dla piesków Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do magdaleny 82 Re: Strzyżenie psa IP: *.play-internet.pl 20.02.11, 17:37 Do takiego pieska należy mieć cierpliwośc-kąpać powinnaś sama- czesać tez.Ile waży i co je . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie Re: Strzyżenie psa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.11, 20:02 na Krakowskiej stanowczo odradzam,mam przykre doświadczenia i nie tylko ja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaanka Re: Strzyżenie psa IP: *.alfanet24.pl 21.02.11, 21:28 Ja też polecam Cococanis. Pani świetnie sobie radzi z pieskami, niczego im nie podaje na uspokojenie. Przy wszystkich zabiegach można pieskowi towarzyszyć- jest to nawet preferowane. W miłej atmosferze przy sympatycznej rozmowie strzyżenie i kąpiel szybko mijają.Moje dwa yorki najlepiej się własnie czują w tym salonie Odpowiedz Link Zgłoś
alutka65 Re: Strzyżenie psa 22.02.11, 00:27 Marzenka z Dekabrystów ,wielka miłośniczka zwierzaków:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: psia mama Re: Strzyżenie psa IP: *.net.stream.pl 22.02.11, 19:43 Jak to? To Twój piesek ma 4 miesiące i jeszcze nie był kąpany ani czesany? Ja swojego kąpię co 2 tygodnie, nie mówiąc już o codziennym myciu łapek po spacerze i mordki po jedzeniu. Codziennie tez trzeba yorka czesać, chociaż wierzga i wierci się okropnie. Mój jak zobaczy szczoteczkę do czesania to się bardzo cieszy, choć potem ma mrówki nie powiem gdzie i strasznie się kręci. Ale żadnych kołtunów nigdy nie miał, więc czesanie go nie boli. Odpowiedz Link Zgłoś