Dodaj do ulubionych

Strzyżenie psa

08.02.11, 11:21
Witam!
Mam 4 miesięcznego Yorka,który bardzo nie lubi się czesać.Gdzie mogę go ostrzyc (ew. też wykąpać) bo zaczynają mu się robić kołtuny?
Obserwuj wątek
    • kid111 Re: Strzyżenie psa 08.02.11, 16:09
      Polecam Cococanis na Wyczerpach. Sprawdzony salon.
    • Gość: krisi Re: Strzyżenie psa IP: *.net.stream.pl 08.02.11, 16:23
      Też mam yorka.jest strzyżony i kąpany na Kopernika.Koszt 60 zł.
      • magdallena82 Re: Strzyżenie psa 08.02.11, 17:17
        Tylko mój pies to straszny łobuz,czy podadzą mu coś na uspokojenie,bo ja nie mam nerwów żeby go czesać i nie wiem czy fryzjer sobie poradzi.ADHD w czystej postaci:)
    • Gość: krisi Re: Strzyżenie psa IP: *.net.stream.pl 09.02.11, 08:40
      Mój york to również straszny wiercipięta.Ja go zostawiam z panią na 2 h i jak przychodzę to jest ślicznie ostrzyżony,wykąpanay i pachnący.Tylko włosów z uszu nie da sobie usunąć,ale poza tym ok.Mają specjalne szelki aby pies się nie kręcił za bardzo.
      • Gość: iza Re: Strzyżenie psa IP: *.11.static.dcenter.pl 09.02.11, 09:22
        ja mam takie shih tzu z ADHD i bez podawania uspokajaczy radzi sobie z nim p. Marta Jakuć ze Złotej. Przyjmuje też na Północy w gab. weterynaryjnym. Polecam.
        • Gość: 1 Re: Strzyżenie psa IP: *.54.168.122.tvksmp.pl 20.02.11, 17:25
          Na Krakowskiej vs GJ jest punkt dla piesków
          • Gość: do magdaleny 82 Re: Strzyżenie psa IP: *.play-internet.pl 20.02.11, 17:37
            Do takiego pieska należy mieć cierpliwośc-kąpać powinnaś sama- czesać tez.Ile waży i co je .
          • Gość: nie Re: Strzyżenie psa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.11, 20:02
            na Krakowskiej stanowczo odradzam,mam przykre doświadczenia i nie tylko ja
    • Gość: aaanka Re: Strzyżenie psa IP: *.alfanet24.pl 21.02.11, 21:28
      Ja też polecam Cococanis. Pani świetnie sobie radzi z pieskami, niczego im nie podaje na uspokojenie. Przy wszystkich zabiegach można pieskowi towarzyszyć- jest to nawet preferowane. W miłej atmosferze przy sympatycznej rozmowie strzyżenie i kąpiel szybko mijają.Moje dwa yorki najlepiej się własnie czują w tym salonie
    • alutka65 Re: Strzyżenie psa 22.02.11, 00:27
      Marzenka z Dekabrystów ,wielka miłośniczka zwierzaków:)
    • Gość: psia mama Re: Strzyżenie psa IP: *.net.stream.pl 22.02.11, 19:43
      Jak to? To Twój piesek ma 4 miesiące i jeszcze nie był kąpany ani czesany? Ja swojego kąpię co 2 tygodnie, nie mówiąc już o codziennym myciu łapek po spacerze i mordki po jedzeniu. Codziennie tez trzeba yorka czesać, chociaż wierzga i wierci się okropnie. Mój jak zobaczy szczoteczkę do czesania to się bardzo cieszy, choć potem ma mrówki nie powiem gdzie i strasznie się kręci. Ale żadnych kołtunów nigdy nie miał, więc czesanie go nie boli.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka