bladykris1 29.03.11, 10:57 Nareszcie porządki w szkołach.Brawo Prezydent Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: 67 Re: Manko w kolejnej szkolnej kasie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.11, 14:16 forum.gazeta.pl/forum/w,55,123629738,,Gdzie_sa_pieniadze_Traugutta_.html?v=2&wv.x=2 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysiek Re: Manko w kolejnej szkolnej kasie IP: *.prenet.pl 29.03.11, 17:10 To już kolejna w ostatnich dniach sprawa finansowa w szkołach. Przed kilkoma dniami prokuraturę zawiadomiono o przywłaszczeniu sobie pieniędzy z kasy koleżeńskiej w II LO im. Traugutta. - Tyle, że tam chodziło o prywatne pieniądze a w ZST ewidentnie istnieje podejrzenie przestępstwa dotyczącego finansów publicznych i naruszeń przepisów ustaw finansowych - dodaje Romuald Basiński. - W LO Traugutta to były prywatne pieniądze? Składki potrącane z listy płac? A listy płac zwykle podpisuje dyrektor, w tym przypadku dyr. Ponchała? Czyżby rozpoczęło się usprawiedliwianie, wybielanie dyrektora Traugutta? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gienek emeryt Re: Manko w kolejnej szkolnej kasie IP: *.net.stream.pl 29.03.11, 19:44 OCZYWIŚCIE, ŻE TAK !!!Takie postępowanie charakteryzyje gadów żyjących na Rakowie i nie tylko- poczytajcie sobie strony BIP UM - teraz zalecenie jest takie, aby we wszystkich szkołach dyrektorami "z konkursu" - a raczej z kart rozdanych pod stołem były osoby "po opcji SLD" - niestety innej opcji nie dopuszczają - szkoda tylko tych dyrektorów, którzy za niewielki okres czasu zrobili więcej niż ich poprzednicy przez dziesięciolecia...a teraz w związku z inną opcją polityczną mają przegrać konkursy .Szkoda mi LO.J. Dąbrowskiego...LO. R. Traugutta, i...wielu tych "podstawówek"...z Rakowa też...gady moje kochane trzymajcie się jakoś ...do Strasburga napiszcie albo co... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iga Re: Manko w kolejnej szkolnej kasie IP: 212.87.246.* 30.03.11, 19:02 Prezydent Matyjaszczyk zarządził audyt we wszystkich jednostkach miasta będzie go robić niezależna firma i pewnie wynikiem tego będzie wiele zawiadomień do prokuratury. pozdrawiam pyskate dyrektorki szkół Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gienek emeryt Re: Manko w kolejnej szkolnej kasie IP: *.net.stream.pl 30.03.11, 19:14 Jakoś w szkole, gdzie uczy moja wnuczka nie zawiadomił. Pewnie teraz w związku z konkursami ściga i szuka pretekstu na te najbardziej "trefne" szkoły.Czerwone gady żyjące na Rakowie...i wywodzące się z tej gadowskiej dzielnicy mogły tylko coś takiego wymyśleć. Sam chodziłem do szkoły i uczyłem się pilnie w przeciwieństwie do niektórych pseudopolityków z ekipy rządzącej naszym miastem. Gdybym był młodszy to przez łeb bym dał tym gadom moją nieodłączną laską. Zawsze się płaciło na tzw. Komitet rodzicielski - niech Wam komuszki powiedzą...i co ? stało się coś ? A za obecnej właśnie ekipy rządzącej to dzieci na wszystko się muszą składać - bo nawet papieru do ksero brakuje !!!... Może te bajkowe postaci z SLD w końcu to zrozumieją organizując fikcyjne konkursy na dyrektorów szkół - gdzie już wszystkie stanowiska pod "stołem" rozdzielili!!! O tempora o mores !!! Ja ciebie nie pozdrawiam prymitywna i pusta Igo- do dyrektorek ci wszak daleko - zwłaszcza tych "pyskatych"(pyskatą i głupią twarz to raczej ty głąbie masz)- lepiej idź gary pozmywać bo sąsiadki mówią, że w kuchni ci śmierdzi głupia babo !!! Za prezydenta naszego ukochanego Tadeusza by czegoś takiego nie było... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ----- Re: Manko w kolejnej szkolnej kasie IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 30.03.11, 22:19 @Igo - a całe zmiany w 3 szkołach tylko po to by "pyskate dyrektorki" zamienic na "pyskatych" chłoptasiów, koleżków i koleżanki pana prezydenta M.. Odpowiedz Link Zgłoś