Dodaj do ulubionych

Adamex - drzwi

14.05.11, 12:32
Szanowni państwo jeśli myślicie o wymianie drzwi wejściowych i pokojowych czy też łazienkowych NIE POLECAM firmy Adamex!! Do drzwi wejściowych nie mam zastrzeżeń, ale drzwi łazienkowe to totalna tandeta i syf. Jakość wykonania i montażu pozostawia wiele do życzenia. Niestety nie było mnie przy ich zakładaniu, bo w ogóle bym za nie nie zapłacił i poprosił bym o zabranie ich. Drzwi miały być firmy DRE , co według mnie prawdą nie jest, widziałem drzwi tej firmy i takiej tandety nie robią. Przedstawiciel odpiera zarzuty mówiąc że to niedroga wersja i tak dalej i ze jak zapłacone to mogę im nagwizdać . Ale ok 600 zł za drzwi to tak mało nie jest, zwłaszcza że w Castoramie za dużo mniejsze pieniądze można kupić lepszą jakość. Jeśli ktoś ma chęć to prześlę zdjęcia na maila owych wspaniałych drzwi. Kończąc szkoda pieniędzy i nerwów , lepiej jechać do porządnych firm w Częstochowie i tam zamówić drzwi. ADAMEX porządną firmą nie jest.
Obserwuj wątek
    • krzysztof-czewa Re: Adamex - drzwi 14.05.11, 12:36
      Zapomniałem dodać iż firma nie przyjmuje reklamacji. Co myślę jest dość istotne.
    • Gość: ila79 Re: Adamex - drzwi IP: *.centertel.pl 17.05.11, 18:53
      Potwierdzam, to oszuści. Babcia zamówiła drzwi zewnętrzne, zostało zamontowane samo skrzydło, bez ościeżnicy, a kasę zainkasowali za drzwi z ościeżnicą. Wykorzystali fakt, że starsza osoba nie doczytała umowy.
    • Gość: mario50 Re: Adamex - drzwi IP: *.centertel.pl 21.05.11, 19:11
      No ktoś powinien zrobić z nimi porządek. Żeruja na starszych i naiwnych ludziach. Wykonanie - szkoda gadać, ale mądry Polak po szkodzie...
      • Gość: Ewa Re: Adamex - drzwi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.11, 15:57
        Potwierdzam,zwykli oszusci.Podejscie do klienta super do czasu kiedy zaczyna ci sie cos nie podobac i glosno o tym mowisz.A jesli sie juz umowisz na wizyte i ewentualne omowienie szczegolow to nie wycofuj sie bo tak ci zalatwia dzwi ze juz napewno bedziesz je musial wymienic.Pozdrawiam kolejna ofiara firmy Adamex
    • Gość: lexksus Re: Adamex - drzwi IP: *.netcominternet.pl 18.06.11, 22:14
      gdzie ta firma Adamex sie miesci na jakiej ulicy
      • Gość: ja Re: Adamex - drzwi IP: *.adsl.inetia.pl 20.06.11, 10:51
        a to juz google sie np. klaniaja !!
    • Gość: Wacław Re: Adamex - drzwi IP: *.3.199.109.static.rdi.pl 22.06.11, 20:40
      Witam. Niestety nie moge sie z państwem zgodzić. Firma rzetelna i fachowcy bardzo dobrzy. Zadowolony jestem z drzwi bardzo. Jesli chodzi o futryne to ja zamówiłem sobie malowaną proszkowa i dopłacilem i jestem bardzo zadowolony. Pozdrawiam wacław
      • Gość: Krzysztof Re: Adamex - drzwi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.11, 10:12
        Firma kompletnie niepoważna! Drzwi wew, zrobiony z najniżej jakości materiałów choć cena nieadekwatna do takiej tandety. W marketach są drzwi lepiej wykonane i dużo tańsze. Montaż to amatorszczyzna.
        Padło tu pytanie gdzie firma ma siedzibę. Ciężko stwierdzić bo rozklejają ogłoszenia na klatkach schodowych.
        NIE POLECAM!!! Nie dajcie się nabrać, ja niestety jestem w gronie tych Jeleni którzy zamówili drzwi.
        • Gość: bob Re: Adamex - drzwi IP: *.prenet.pl 25.08.11, 12:27
          witam macie może państwo jeszcze numer telefonu do tego adamexu a w szczególności do ich przedstawiciela.
          • Gość: Almi Re: Adamex - drzwi IP: *.fucio.net 27.08.11, 13:52
            Bardzo proszę o pilną odpowiedź z jakiego miasta jest firma Adamex, o której piszecie. Ja zamierzam podjąć współpracę z firmą z Adamex z Bytomia i nie wiem czy to ta nierzetelna firma. Proszę tylko o info w jakim mieście ma siedzibę ta firma.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka