25.07.11, 08:37
Hej ! Niedawno dowiedziałam się, że jestem w ciązy i jestem z tego powodu b. szczęsliwa. Chodzę do dr Najmana - sprawia wrazenie miłego i kompetentnego lekarza. Chodziłam do niego również przezd zajściem w ciąże i zalecał mi przyjmowanie luteiny, ponieważ miałam nieregularne okresy. Jednakże na mojej pierwszej wizycie, kiedy byłam już w ciąży, trochę się zdziwiłam kosztem cytologii. Normalnie prywatna wizyta u tego lekarza kosztuje 100 zł, ale za cytologię musiałam zapłacić dodatkowo 50 zł. Z tego co pamiętam, zanim zaszłam w ciążę, to mówił mi, że koszt cytologii wynosi 20 zł. Czy któraś z Was dziewczyny zapłaciła równie drogo za cytologię, bo z tego co się orientuję to max koszt cytologii to 30 zł (oczywiście prywatnie). Nie wiem, może u tego lekarza jest tak drogo. Czy orientujecie, czy dr Najman przyjmuje państwowo ? Nie wiem, czy mam zmienić lekarza ? Kogo poleciłybyście ? Będę bardzo wdzięczna za odpowiedź. Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • madlen333 Re: Dr Najman 28.07.11, 15:36
      Dr.Najman przyjmuje tez w przychodni Kolejowej,a co do cytologii to masz racje trochę drogo zapłaciłaś.Moje dwie ciąże prowadził dr.Sikora i jestem zachwycona,przyjmuje w przychodni w szpitalu na Tysiącleciu.Polecam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka