Dodaj do ulubionych

Jasna Góra na rewersie monety

22.08.11, 22:39
Gratuluję refleksu redaktorom G..wna. Moneta wydana została dwa tygodnie wcześniej ale skoro nie ma o czym pisać w naszym grodzie, to każdy temat pasuje. Tragedia i żenada. Szczęść Boże
Obserwuj wątek
    • Gość: ot Re: Jasna Góra na rewersie monety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.11, 23:01
      cała wyborcza
    • znak Jasna Góra na rewersie monety 22.08.11, 23:41
      Fajtłapy z GW!
      Nie stać was na foto monety?
    • Gość: benz Dezinformacja !!! IP: *.stanmot.mercedes-benz.pl 23.08.11, 08:58
      Na podanej stronie www.kolekcjoner.pl nie ma sprzedaży monet obiegowych lecz tylko kolekcjonerskie. W związku z tym nie można kupić tej dwuzłtówki. Dość już tego lenistwa piszących w GW. Nie chciało sie nawet sprawdzić ? Podsłyszane i napisane ? To kolejny dowód na PLOTKARSKI styl uprawiany w tej gazecie. ! WSTYD
    • prawdziwykicha.1 Ja czekam na monet6ę z o.świętym Tadeuszem. 23.08.11, 15:08
      Kiedy taką wybiją?Bo tylko ta moneta będzie coś warta.
      • Gość: droidnowy Re: Ja czekam na monet6ę z o.świętym Tadeuszem. IP: *.dynamic.chello.pl 24.08.11, 01:01
        ja pier... ale debilizm
        chłopie prostaku jesteś nie w temacie i nie na czasie i zabierasz głos!
        Może idź do kibla wsadź se głowę do klozetu i pierd...j się w łeb deską to zmądrzejesz i może zanim coś dalej napiszesz, to przeczytasz chociaż artykuł, nie mówiąc o orientacji w temacie - polecam wiki..., chociaż to może być za trudne, może google wystarczy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka