pall.mall 26.09.11, 13:36 Ciekawe czy na tym polu prokuratura będzie równie gorliwa jak przy "oszustwie" przy papryce w Realu za 1,67 zł... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krzyc0f Odebrali dziewięć, dziesiąty pies skonał na ich... 26.09.11, 13:41 Pies... skonał. :D Wkrótce G*** W*** trzeba będzie tłumaczyć na polski - dla nieznających polskiego - pies zdycha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sss Re: Odebrali dziewięć, dziesiąty pies skonał na i IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.11, 13:49 krzyc0f napisał: > Pies... skonał. :D Wkrótce G*** W*** trzeba będzie tłumaczyć na polski - dla ni > eznających polskiego - pies zdycha. sam zdychasz hieno ludzka.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerzy Re: Odebrali dziewięć, dziesiąty pies skonał na i IP: *.adsl.inetia.pl 30.09.11, 21:06 Nie prawda,popieram od wieków mówi się na wszystkie zwierzęta że zdychają umierają ludzie, i jak najbardziej właściwe. To jest tak na wererynarza nikt nie powie idę do lekarza tylko do weterynarza. I tak to już jest,innych słów używa się do zwierząt i innych do ludzi. Nie którzy starają się to upiększyć,ale to nie jest prawidłowe. Coraz częście ludzie używają nie właściwych słow np: dostałem strasznie dużo prezentów,strasznie się cieszę,strasznie się najadłam,dostałam strasznie duż pieniędzy. Tak samo słowo strasznie jest zarezerwowane dla nie dobrych,np miałem straszny ból, straszny wypadk,strasznie potłuczony itp. Trzeba zawsze używać właściwych słow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ilona Re: Odebrali dziewięć, dziesiąty pies skonał na i IP: *.54.174.45.tvksmp.pl 30.09.11, 21:37 i właściwym słowem jest umarł, a nie zdechł, zdechł jest takie nic nie warte, jakby śmierć czyjaś była taka bez emocji dla innych, jakby się czekało, aż ktoś "zdechnie" ale co do strasznie, masz racje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamila Re: Odebrali dziewięć, dziesiąty pies skonał na i IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.11, 15:49 Polonista sie znalazł!!dla ciebie moze i zdycha ale dla innych kona!!i sprawdz znaczenie tych 2 słów!!!!!a pozniej sie wypowiadaj!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Odebrali dziewięć, dziesiąty pies skonał na i IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.11, 18:56 Pies umiera lub kona ,zdychają żli ludzie...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Odebrali dziewięć, dziesiąty pies skonał na i IP: *.adsl.inetia.pl 30.09.11, 00:19 pies zdycha tak jak i ty sieroto z saszczurzonego blokowiska !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: speleus Re: Odebrali dziewięć, dziesiąty pies skonał na i IP: *.net.stream.pl 26.09.11, 18:59 tłumoku z małej litery bo nie zasługujesz na dużą. Pies umiera, bo jest ssakiem tak jak ty. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: może nie? Re: Odebrali dziewięć, dziesiąty pies skonał na i IP: *.dynamic.chello.pl 27.09.11, 21:59 To jest zwykła autoprojekcja. Jeżeli ktoś sam zdycha (moralnie i intelektualnie), to myśli, że wszyscy inni tez zdychają (i pies też). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: Odebrali dziewięć, dziesiąty pies skonał na i IP: *.adsl.inetia.pl 30.09.11, 21:11 Oczywiście, że tak kona tylko człowiek (inaczej oddaje ducha),a nie pies i wszystkie inne zwierzęta ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Odebrali dziewięć, dziesiąty pies skonał na i IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.11, 13:49 mam nadzieje ze głupia pi#da zgnije w tym więzieniu przez 2 lata ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: az Re: Odebrali dziewięć, dziesiąty pies skonał na i IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.11, 14:10 Ja bym tam nie chciał aby za pieniądze podatnika ( w tym moje) sadzać takich w więzieniu. Dotkliwa - wysoka - kara finansowa i dożywotni zakaz posiadania zwierząt. To by miało sens... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asdfg Re: Odebrali dziewięć, dziesiąty pies skonał na i IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.11, 14:44 podatki tak czy siak płacic musisz..dla mnie moze pocierpiec za kratami i żrec wiezienna papke..niech chociaz troche sie poczuje jak te biedne psy..kara finansowa to zadna kara Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a-lfa Re: Odebrali dziewięć, dziesiąty pies skonał na i IP: *.net.stream.pl 26.09.11, 16:10 A co jesłi nie bedzie w stanie takowej kary zapłacić? Wtedy tez jest odsiadka - tak wiec co za róznica? Odpowiedz Link Zgłoś
001zakrecona Odebrali dziewięć, dziesiąty pies skonał na ich... 26.09.11, 16:58 Jestem ze Zborowskiego i sąsiadką tej pani. Tutaj jest nie dopisane iż kobieta przyjeżdżała tutaj tylko może raz na tydz. i dawała im niby coś do jedzenia przez cały czas psy były same bez jedzenia i wody. Straszna krzywda ;/. Psy cała noc potrafiły szczekać. Już tyle lat to się toczy a teraz dopiero przyjechali i je zabrali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ich Re: Odebrali dziewięć, dziesiąty pies skonał na i IP: *.sanetja.pl 26.09.11, 17:29 001zakrecona napisała: > Jestem ze Zborowskiego i sąsiadką tej pani. > Tutaj jest nie dopisane iż kobieta przyjeżdżała tutaj tylko może raz na tydz. i > dawała im niby coś do jedzenia przez cały czas psy były same bez jedzenia i wo > dy. Straszna krzywda ;/. Psy cała noc potrafiły szczekać. Już tyle lat to się t > oczy a teraz dopiero przyjechali i je zabrali. Już tyle lat sie to toczy a Ty nie poinformowalaś o tym nikogo i w żaden sposób nie reagowalaś - żenujace. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yhh Re: Odebrali dziewięć, dziesiąty pies skonał na i IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.11, 17:37 dokładnie skoro tyle czasu czemu ktos wczesniej nie zareagował :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A. Re: Odebrali dziewięć, dziesiąty pies skonał na i IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.11, 17:45 Tyle lat tam mieszkasz i żadnej reakcji?!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :/ Re: Odebrali dziewięć, dziesiąty pies skonał na i IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.11, 18:20 001zakrecona napisała: > Jestem ze Zborowskiego i sąsiadką tej pani. > Tutaj jest nie dopisane iż kobieta przyjeżdżała tutaj tylko może raz na tydz. i > dawała im niby coś do jedzenia przez cały czas psy były same bez jedzenia i wo > dy. Straszna krzywda ;/. Psy cała noc potrafiły szczekać. Już tyle lat to się t > oczy a teraz dopiero przyjechali i je zabrali. I ty głupia pi.zdo bez serca sie tym chwalisz jeszcze?/ Odpowiedz Link Zgłoś
polis24 Odebrali dziewięć, dziesiąty pies skonał na ich... 26.09.11, 18:59 Mam nadzieję że tym razem sąd poważnie podejdzie do sprawy. Zakaz trzymania zwierząt i grzywna wpłacona na rzecz schroniska dla zwierząt wydaje się sprawiedliwym rozwiązaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gorni Re: Odebrali dziewięć, dziesiąty pies skonał na i IP: *.pl 27.09.11, 09:17 Wsadzić cholerę do pierdla a nie pisać ile jej grozi ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ilona Re: Odebrali dziewięć, dziesiąty pies skonał na i IP: *.54.174.45.tvksmp.pl 27.09.11, 10:20 Oko za oko, też bym ją postawiła w takiej sytuacji, jak były te biedne zwierzaki..Ja jestem zdania, że jak człowiek źle traktuje zwierzęta, nie ma uczuć w stosunku do zwierząt (pozytywnych), to jest złym człowiekiem. I taki powinien taką karę dostać, że drugi już albo będzie kochał te zwierzęta, albo odechce mu się je posiadać (i dobrze by zrobił). Liczę na wygraną w totka ;) oj pomogłabym nie jednemu schronisku i sama bym założyła :) A właśnie irytuje mnie sprawa, sąsiad widzi, sąsiad wie, ale milczy! Tak samo przy sprawie ze zwierzętami jak i dziećmi i bijącymi się małżonkami.. Trzeba reagować ludzie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzegorz Re: Odebrali dziewięć, dziesiąty pies skonał na i IP: *.adsl.inetia.pl 01.10.11, 08:15 Reakcja nie zawsze odnosi skutek, nie kiedy na starym jednym z rodziców zneca sie cała rodzina ,a służby interwencyjne w tym policja też jest po stronie krzywdzących i wszyscy uderzają w pokrzywdzonego !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Odebrali dziewięć, dziesiąty pies skonał na i IP: *.net.stream.pl 28.09.11, 17:04 Na pewno dostanie wyrok w zawieszeniu. Jak można tak traktować psy . To powinny być surowe kary. A też jestem ciekawe czy prokuratura będzie gorliwa ale wątpię. Nie ma sprawiedliwości na świecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JÓZEF Re: Odebrali dziewięć, dziesiąty pies skonał na i IP: *.ip.netia.com.pl 29.09.11, 22:11 Popieram zwierząt też nie powinno się żle traktować . Ale w koło psów robi się zbyt dużo szumu.Inne zwięrzęta konie, krowy,a przedewszystkim kury i świnie są hodowane w bestiaskich warunkach i masowo zabijane. Dlaczego wszystkich innych zwierząt się nie chroni ! Nie mówiąc już o ludziach bardzo żle traktowanych.Znam wiele starszych ludzie gdzie córka lub syn ojca okłada ma kilka krotne połamania i potłuczenia bo ma oddać wszystkie pieniądze. I jeszcze młodzi zgłaszają na policję i do innych służb,gdy jest po wypiciu piwa. Przyjeżdża policja piszą protokóły że jest agresywny,a wcale tak nie jest iwszyscy o tym wiedzą wie nawet wójt i opieka społeczna,ale młodzi w takim świetle ich postawią i gdy wypije piwo to przypilnują i pchną z schodów póżniej dzwonią po policję i kolejny protokół podają pijany spadł że schodów i że jest agresywny i rzuca się na stosunkowo młodych ludzi, stąd ma potłuczenia i ma blisko 80 lat. Systematycznie wzywają policję i traktują b policję bardzo żle. Tak że z tymi zwierzętami to lekka przesada,że by za psy ludzi zamykać!! Mnostwo starych ludzi jest katowanych, przez swoje dzieci i żony i jakoś im jest wiara. I młodzi dążą żeby takie osoby ubeswłasnowolnić i wtedy mogą zrobić ze starymi co chcą!! I JAKOŚ TYCH LUDZI SIĘ NIE KAŻE ANI ZAMYKA BO SĄDY POLICJA ZROBIĄ SWOJE ŻE SĄ NIE POCZYTALNI I ODBIERA SIĘ IM WSZYSTKIE PRAWA I PIENIĄDZE. SĄ ONI GORZEJ TRAKTOWANI JAK TAMTE PSY,GDZIE JEST TA SPRAWIEDLIWOŚĆ WOBEC LUDZI RODZICÓW PRZEDEWSZYSTKIM OJCÓW. PROSZĘ SIE ZAINTERESOWAĆ TEŻ DOMAMI OPIEKI (SPOKOJNEJ STAROŚCI) WŁAŚCICIELAMI WIELU DOMÓW SĄ PRZESTĘPCY. I TAM STARZY LUDZIE NIE MAJĄ PRAWA DŁUŻEJ ŻYĆ NIŻ MIESIĄC LUB DWA BO RENTY 1000, LUB 2000,ZŁ IM NIE WYSTARCZAJĄ I PODSTĘPNIĘ LUDZI WYKOŃCZAJĄ I BIORĄ Z ZUS ZASIŁEK POGRZEBOWY. TEŻ O TYM WSZYSCY WIEDZĄ BYŁY KOMISJE ALE Z BRAKU DOWODÓW SPRAWY SIĘ WYCOFUJE. TRZEBA CHRONIĆ NIE PSY ALE STARYCH RODZICÓW PRZED DZIEĆMI !!!!!!!!!!!! I STARYCH OJCÓW PRZED ŻONAMI,BO ONE POD BYLE PRETEKSTEM NAPUSZCZAJĄ SYNÓW LUB CÓRKI OD KTÓRYCH DOSTAJĄ ILE WLEZIE!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dyziek_o Re: Odebrali dziewięć, dziesiąty pies skonał na i 29.09.11, 22:59 Ty nic " Józef" nie rozumiesz: ludzie tu piszący stają w obronie zwierzaków nie dla tego, że im się we łbach "kręci", tylko dla tego, że zwierzęta same tego nie potrafią. Oczywiście, masz wiele racji w tym co piszesz i nikt Ci złego słowa za to nie powie. Wręcz przeciwnie, - chwała Ci za to. Jednak Ty MOZESZ się bronić, pisząc tu i dzięki temu, masz szanse by coś w tej materii zmienić. Jednak zwierzęta tej szansy nie mają i dlatego uważam, że dobrze, że istnieje grupa ludzi, którzy w tej sprawie zabierają głos. Nikt Ci przecież nie zabrania zorganizować się i walczyć o zmianę sytuacji o której piszesz. Tak, jak obrońcy praw zwierząt, którzy się skrzyknęli i dzięki im, coś w tej materii zaczyna się dziać. A tak na marginesie: Za złe traktowanie rodziców przez ich pociechy, to w 90% przypadków, ci rodzice sami ponoszą odpowiedzialność. Albowiem zachowanie dzieci uwarunkowane jest wychowaniem, jakie otrzymali w domu. Jeśli tatuś z mamusią włażą smarkuli czy gó...arzowi w tyłek gdy jest mały/mała, niech się nie dziwią, że później taki synal czy córunia nadal uważa, że jest najważniejsza na świecie. Albowiem najlepszą z metod wychowawczych, - udowodnione historycznie, - jest zasada kija i marchewki. A to z tej przyczyny, że do jednych łatwiej trafia się przez uszy, do innych zaś, jedyną drogą jest dupa x kij. O czym wielokrotnie już wspominać raczyłem. Pozdrawiam, Dyzio. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szef Re: Odebrali dziewięć, dziesiąty pies skonał na i IP: *.vectro.com 30.09.11, 00:25 a co wy tak bezrobotni z blokowisk za tymi zdychającymi psami?? to zwierze tak jak i mucha, nie macie się do kogo odezwać, nie macie przyjaciół i znajomych ze z psami tak zacieśniacie więzy?? znasz wszystkich sąsiadów na klatce odludku? moze czas do ludzi wyjśc a nie za zdechłymi psiskami płakac? dzis an drodze 2 lezały plus jeden kot, moze przyjdziesz pozbierac zanim mi auto upaprze jak jutro pojade? co za miernota... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ilona Do szef: IP: *.54.174.45.tvksmp.pl 30.09.11, 13:35 Mądry i głupi Krasicki Ignacy Pytał głupi mądrego: "Na co rozum zda się?" Mądry milczał; gdy coraz bardziej naprzykrza się, Rzekł mu: "Na to się przyda, według mego zdania, Żeby nie odpowiedać na głupie pytania." Odpowiedz Link Zgłoś
dyziek_o Re: Do szef: 30.09.11, 18:02 Ależ droga Ilonko: Na nic nie zda się dyskusja z idiotą albowiem, by skutecznie z kimś pogadać, ten drugi też musi dysponować rozumem. A w tym wypadku próżny Twój wysiłek. Pozdrawiam, Dyzio. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Do szef: IP: *.adsl.inetia.pl 30.09.11, 22:23 Od idiotów wyzywa a sam na forum 3 godziny dziennie spędza, gdzie się nie obejrzysz to jego post. A wyjdźże z tego smierdzącego blokowiska, pooddychaj powietrzem bez odoru, moze zmądrzejesz choć głupota powiadają nieuleczalna, jak stąd zniknie, to bedzie znak, ze się dobrze dzieje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ilona Do GOŚĆ IP: *.54.174.45.tvksmp.pl 01.10.11, 10:32 Idiota bo siedzi na forum? No to według twego kryterium oceniania wielu idiotów jest na świecie No i co ci przeszkadza, że on siedzi na tym forum? Owszem idiotą okazał się szef, którego post pokazuję jakim jest człowiekiem. To by było na tyle. Dziękuję i miłego weekendu życzę. Odpowiedz Link Zgłoś