Dodaj do ulubionych

Częstochowski sąd jest cały w pastelach

25.10.11, 22:09
Sąd to powinien być sprawiedliwy a nie pastelowy.
kicha kawiorem dla mohera.
Obserwuj wątek
    • Gość: senegal Re: Częstochowski sąd jest cały w pastelach IP: *.dynamic.chello.pl 25.10.11, 23:10
      Nie masz nic do powiedzenia, to nie powinieneś się wypowiadać. Wszyscy cię znają, znają twoje rzygowiny, których pełno na każdym forum.
      Precz z religio-fobami!
    • Gość: efti Re: Częstochowski sąd jest cały w pastelach IP: *.rev.inds.pl 25.10.11, 23:11
      Oj! - sądząc po fotce, to chyba nasz sąd się wali.
    • Gość: olo Re: Częstochowski sąd jest cały w pastelach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.11, 12:07
      NASZ SĄD I SĘDZIOWIE TO TRAGEDIA
      • Gość: Anka Re: Częstochowski sąd jest cały w pastelach IP: 212.87.240.* 26.10.11, 13:48
        Parking...dobre, ciekawe dla kogo?
        Przecież tam nadal petenci nie maja gdzie parkowac, zreszta jak pod każdym urzędem.
      • Gość: lex sed lex Re: Częstochowski sąd jest cały w pastelach IP: *.adsl.inetia.pl 26.10.11, 13:58
        A co powiecie o Panu który nazywa się Andrzej Znak.
    • Gość: Prawnik do przeciwników kichy!! IP: *.adsl.inetia.pl 26.10.11, 13:50
      Proponuję złączyć siły i wspólnie zrobić porządek, ewentualnie służę pomocą,
      przykład na jego wpisy i tematy:

Kodeks karny

Ustawa z dnia 6 czerwca 1997 r. Kodeks karny
      Stan prawny: 26.10.2011
      Art.196 Obraza uczuć religijnych
      Kto obraża uczucia religijne innych osób, znieważając publicznie przedmiot czci religijnej lub miejsce przeznaczone do publicznego wykonywania obrzędów religijnych,
      podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.
      • Gość: kicha Re: do kołtuna moherowego IP: *.dynamic.chello.pl 26.10.11, 14:15
        a nie lepiej stos rozpalić?A co z tymi co obrażają moje uczucia,nie koniecznie religijne.
        • Gość: kicha Re: do kołtuna moherowego IP: *.dynamic.chello.pl 26.10.11, 14:24
          Hej prawnik- to Ty już w pastelowy sąd uwierzyłeś?
          • Gość: Prawnik Re: do kołtuna moherowego IP: *.adsl.inetia.pl 26.10.11, 14:33
            Gość portalu: kicha napisał(a):

> Hej prawnik- to Ty już w pastelowy sąd uwierzyłeś?

Witam.
            Ale chcę tu nadmienić jeśli można, że i mnie pewne rzeczy (moje przekonania może nie tak do końca) rażą i nie życzę sobie aby ktoś publicznie na tym ogólnie dostępnym forum robił zgorszenie dot. ogólnych uczuć religijnych.
            Osoba odpowiedzialna za swe czyny powinna rozumieć, że pewne konsewkwencje należy ponieść jak już. I czy "pastelowy" czy inny mniemam, że przy dobrych "wiatrach" się tam wspólnie, razem z innymi spotkamy.
            DO ZOBACZENIA ! Andrzej K.
            • prawdziwykicha.1 Re: do kołtuna moherowego 26.10.11, 16:20
              Musisz do tego celu zatrudnić detektywa Rutkowskiego o którym jak piszą na Onecie uwiódł świętą zakonnicę facet.onet.pl/oni/nie-interesuja-mnie-plastikowe-lale,1,4889668,artykul.html
              • Gość: senegal Re: do kołtuna moherowego IP: *.dynamic.chello.pl 26.10.11, 17:31

dla ciebie nie ma żadnej świętości i nie musi być.
                Ale kodeks karny ciebie też dotyczy.
                Precz z Religio-fobami.
                Jego oszczerstwa na mój temat mam udokumentowane i jestem w stanie udowodnić to każdemu sądowi, nawet pastelowemu.
                Sianie zgorszenia i obraza uczuć religijnych, to czubek góry, ja mam na niego jeszcze kilka artykułów!.
                • Gość: kicha Re: do kołtuna moherowego IP: *.dynamic.chello.pl 26.10.11, 19:06
                  faktyimity.pl/Portals/1/Files/pliki/FiM_22_587.pdf To żebyś się jeszcze bardziej obraził to przeczytaj to.Ty już chyba w piekło nie wierzysz kiedy straszysz mnie ziemskim śadem.
                  • Gość: pokrzywdzony Re: do kołtuna moherowego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.11, 20:03
                    To teraz będzie sprawiedliwość i obiektywizm, ha,ha,ha.Na nic nie ma pieniędzy a tu sąd odnawiają-wstyd i hańba!!!!!
                  • Gość: senegal Re: do kołtuna moherowego IP: *.dynamic.chello.pl 26.10.11, 22:56
                    Oj..., ojej..., nio... nio...,:) no jaki pokrzywdzony, poskarż się mamusi, ze nie kochają twoich rzygów i nie chcą oglądać twoich linków do jeszcze większych wymiocin.
                    Oj bidulka, bidulka...

A propos: "śadem" nikogo nie straszę, nie pochlebiaj sobie, ty nie zasługujesz na taką praworządność!
                    A z historii (gdybyś ją znał) wynika jasno, że każdy grzech ma swoje konsekwencje i trzeba odpokutować - ale do kogo ja piszę, ty nie wiesz nawet o czym mowa dzieciaku.
            • Gość: senegal WAŻNE Re: do kołtuna moherowego IP: *.dynamic.chello.pl 26.10.11, 22:58
              Proponuję spotkanie w tej sprawie, omówimy co nieco i zadecydujemy jak dalej postąpić.
              • prawdziwykicha.1 Re: do kołtuna moherowego 27.10.11, 12:24
                To ja wam podpowiem:Macie zrobić kiszkową krucjatę.Znaczy w piątek spotkajcie się przed budką z kaszanką.Bo właśnie w piątek kaszanka jest najlepsza,gdyż posiada ona wtedy najbardziej wartościową krew że świni.Która ta była należycie karmiona przez cały tydzień.Potem możecie iść do lasu żeby nazbierać chrustu na stos,na którym to w sobotę(dzień paschy)ją upieczecie.Możecie też kupić kilka butelek wina mszalnego.I tak możecie świętować sabat.A w niedzielę koniecznie do śpowiedzi,żeby powiedzieć księdzu(bogu)jak ciężko żeście zgrzeszyli.
    • Gość: yes Re: Częstochowski sąd jest cały w pastelach IP: *.dynamic.chello.pl 27.10.11, 15:30
      Ble ble ble ......jak zwykle nie na temat !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka