zawodowy_biegacz 31.10.11, 10:29 I znowu komunikacja miejska zawalona, bo nie było autobusów... A to wszystko przez Wronę, co nam załatwił panowanie przebrzydłej spółki MPK. Precz z monopolem! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: olejsld Caly ten balagan to przez czerwony beton!! IP: 2.26.51.* 31.10.11, 11:49 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koli Re: Jedziemy na groby - przewodnik IP: *.dynamic.chello.pl 31.10.11, 12:12 "przez wronę", czyli przez ciebie i takich jak ty, co to piszą co im ślina na język przyniesie bez pojęcia i robią z siebie idiotów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Władek Re: Jedziemy na groby - przewodnik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.11, 12:14 Biegacz idź pobiegaj i nie pier...nicz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kicha Biegaczu co czarne to złe!!! IP: *.dynamic.chello.pl 31.10.11, 12:23 Poczynając na wronie a kończąc na okopconym knocie kałduna i paru innych z tego forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZBiegacz Re: Jedziemy na groby - przewodnik IP: *.of.pl 31.10.11, 12:35 Ależ taka jest prawda! To pobożny Wrona podpisał pakt z Diabłem MPK załatwiając nam monopol spółki, co nie wywiązuje się z zadań aż na 15 lat. Przy okazji budowy TnB ugruntował ich monopol jeszcze bardziej, przez co teraz utrzymujemy półtrupa przy życiu, bo inaczej miasto będzie musiało zwrócić dofinansowanie. Co nie znaczy, że obecne władze są cacy, bo oni najchętniej pozbyli by się komunikacji na rzecz samochodu niskopodłogowego dla każdego za swoje pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś
bluegrazyna Re: Jedziemy na groby - przewodnik 31.10.11, 15:40 A ja tym razem chciałabym pojechac samochodem osobowym na cmentarz komunalny . Przeczytałam artykuł i brakuje mi mapki z szczególowymi informacjami .Myśle na parkingu przed cmentarzem komunalnym będzie można zaparkować , nie można parkować tylko na uliczkach dojazdowych !! Moze ktoś będzie wiedział ,proszę o pomoc!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: __________________ Re: Jedziemy na groby - przewodnik IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 31.10.11, 22:41 to i tak dobrze, że Balt nie opodatkował wszystkich za odwiedzanie grobów bliskich zmarłych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: licho Re: Jedziemy na groby - przewodnik IP: *.adsl.inetia.pl 01.11.11, 11:40 a teraz właśnie wróciłem z cmentarz komunalnego . I byłem bardzo zdziwiony ,zero korków ,wolne miejsca na parkingu przed cmentarzem, mnóstwo policji na Rocha i Ikara i sama ich obecność studzi zapały nerwowych kierowców . Tylko ci świąteczni kierowcy ,nigdy nie można przewidzieć jak zareagują ............... Odpowiedz Link Zgłoś
bryczkarz1 Cmentarz Raków 01.11.11, 12:12 Samochody mimo zakazu parkują po wschodniej stronie Bohaterów Katynia. Autobus 94 stał 10min bo nie mógł przejechać. 3 radiowozy stoją i niestety nic z tym nie robią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obserwator Re: Cmentarz Raków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.11, 14:25 A najśmieszniejsze było to, że przed południem niunia w białej czapce machając wielkim lizakiem przeciskała autobusy pomiędzy samochodami, a jak koło niej parkowali na wschodniej stronie ulicy (gdzie znak jak wół stoi) to nawet im uwagi nie zwróciła. Oni znają się tylko na radarach. Do usunięcia lawetą żółtego Fiata , którym zresztą niunie zaparkowały "genialnie" potrzebnych było ich aż pięciu (albo się zlecieli bo to sensacja, jeden umie pisać, drugi robić zdjęcia trzeci mierzył odległości kółkiem a wcześniej dwóch warowało blokując zresztą skutecznie swoim radiowozem przejazd innych autobusów). A autobusy jak nie mogły przejeżdżać tak nie mogą. Co za cymbały. Odpowiedz Link Zgłoś
the-only-bodzio zawodowy biedaku 01.11.11, 13:55 twoje zakładane posty to nędza w pisaniu.jesteś pierwszą zakałą tego forum .twój nick to obraza dla sportowców.Ile ludzie mają inwencji by dokopać drugiemu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie marudźcie Re: zawodowy biedaku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.11, 10:56 organizacja przy cmentarzach była niezła Odpowiedz Link Zgłoś