pigmejazs2 19.11.11, 20:15 Kto ich zacznie leczyć? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
the-only-bodzio straszne ,że wchodzą do sejmu. 19.11.11, 20:35 henrykp.salon24.pl/353272,to-straszne-do-sejmu-wchodza-sodomici Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julu Re: Sodomici w Poznaniu IP: *.play-internet.pl 19.11.11, 21:06 Leczenie zacznij od siebie bo mendy masz już nie tylko w dupie ale też na swoich kaprawych ślepiach! Odpowiedz Link Zgłoś
the-only-bodzio AZS wygrał dzisiaj w Olsztynie ze Skrą 19.11.11, 21:18 I wcale niezły meczyk.Mój syn tam był.I skład całkiem dobry ze Wlazłym.A Ty takie zdania kleisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deLore do autora wątku IP: *.play-internet.pl 19.11.11, 21:25 Przede wszystkim ćwoku Ciebie powinni zacząć leczyć,boś taki pusty,że aż różaniec nie pomoże...pustaku puk puk... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: do bereta bodzia IP: *.play-internet.pl 19.11.11, 21:48 żebyś wyszedł z forum...bo śmierdzi moherem i beretem...ci..lu Odpowiedz Link Zgłoś
the-only-bodzio Re: do bereta bodzia 19.11.11, 21:52 Spie...j czekałem na to śmieciu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: do bereta bodzia IP: *.play-internet.pl 19.11.11, 21:53 śmierdzisz...katolicki onanisto... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hahaha Re: do bereta bodzia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.11, 01:47 julu, deLore - fajne pedalskie ksywki. Jak pchasz swojemu chłoptasiowi w kakało to jak do niego krzyczysz? Lepiej być katolickim onanistą niż mieć ptaka brudnego od kału :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja do hahha IP: *.play-internet.pl 20.11.11, 13:57 to umyj du..sko to nie będziesz miał tego problemu.. :) cw..lu Odpowiedz Link Zgłoś
dyziek_o Re: do hahha 20.11.11, 14:12 Czy nie ma tu moderatorów na tym forum ?! Ancymonka, Misiakila !!! Uprasza się uprzejmie o wywalanie tego typu postów z tego forum. Tego typu dyskusje powinny być kasowane natychmiast ! Dyzio. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pigmejazs2 Re: do hahha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.11, 14:42 Kasować to powinno sie dyskusje godzące w Polski Naród i kościół który był jego podporą Takiego dyzia to powinno sie wykastrowac za plucie na kosciol Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pigmejazs2 leczenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.11, 14:38 Pedałow powinno sie przymusowo leczyc i sterylizowac Odpowiedz Link Zgłoś
the-only-bodzio PigmejAZS 20.11.11, 19:27 Te ćwoki myślą ,że ja te teksty piszę.Dlatego taki atak jak na Włókniarza.Bo ci to nawet kozy z nosa nie dadzą na sport .Ale dobrze bo nie znają dnia ,ani godziny.lol. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pigmejazs2 zdekapitować dyzia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.11, 21:09 stary dziad i szkodnik społeczny czasy takich się już dawno skonczyly gdybym tylko wiedzial jak on sie nazywa i gdzie mieszka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julu Re: zdekapitować dyzia IP: *.play-internet.pl 21.11.11, 19:29 Straszysz śmieciu na tym forum nie po raz pierwszy ale uważaj, bo twój IP jest rozszyfrowany /nie takie to trudne/ i może się zdarzyć, że to ciebie ktoś odwiedzi zakładając ci specjalny różaniec na twoje brudne karczycho! Odpowiedz Link Zgłoś
pigmejazs2 Re: zdekapitować dyzia 21.11.11, 20:19 Gość portalu: julu napisał(a): > Straszysz śmieciu na tym forum nie po raz pierwszy ale uważaj, bo twój IP jest > rozszyfrowany /nie takie to trudne/ i może się zdarzyć, że to ciebie ktoś odwie > dzi zakładając ci specjalny różaniec na twoje brudne karczycho! równie dobrze ja moge pozwac uzytkownikow tego forum o obraze uczuc religijnych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pigmejazs2 Re: Sodomici w Poznaniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.11, 18:50 Ponawiam postulat leczenia homosiow Odpowiedz Link Zgłoś