storima 29.12.11, 23:32 Świecy płomyk Przywraca Bliskiego Migocząc Chwilą Zdjęcia z bliskimi Z daleka Czujesz siebie Wszędzie. A wokół znicze i niby groby. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
storima Dzień wschodzi : 2011-2012 29.12.11, 23:33 Dzień wschodzi Aby się pożegnać Szepcząc : Dzień dobry Noc jeszcze domaga się głośno Do widzenia Podczas gdy Spokojnie przeżyty dzień Powie ci dobranoc. To Nowy Rok. Odpowiedz Link Zgłoś
storima Ja Pinokio 30.12.11, 00:21 Na choince No nie sam Pośród Schnących Jak Choinka Swych gałązek Obwieszonych Pomarańczy Cytryn Świecidełek Ja Pinokio Schodzę nocą Z tej choinki Co migoce Brzękiem świateł Dobrych życzeń Pośród tych co mnie nie lubią Pinokia z długim nosem Bo to ja Strącam z brzękiem świecidełka To mój Nos Ten Co brzęka Gdy je strącam Świecidełka Takie co Was niby zdobią Za dnia Uciekając Czarną nocą W otchłań * Smotno ś ci Do Przeżycia Jutrem Dzisiejszego Dnia Moja dusza ukochani Jeśli czysta To nikogo Mój ten długi nos Nie rani. Teraz. Może jutro ? Pinokio. Odpowiedz Link Zgłoś
storima Bez poezji we Francji 30.12.11, 01:37 Zgodnie z francuską tradycją, w pierwszych dniach po Nowym Roku urzędujący prezydent organizuje w swojej siedzibie przyjęcia dla różnych organizacji i grup społecznych, składając im życzenia. W czwartek wieczorem odbędzie się w Pałacu Elizejskim takie spotkanie dla przedstawicieli organizacji pracodawców i największych związków zawodowych. news.money.pl/artykul/zwiazkowcy;nie;chca;zyczen;sarkozyego,22,0,749078.html Odpowiedz Link Zgłoś