marsoni1967 17.01.12, 10:58 burak, powinien dostać kare bezwzględnego więzienia i kilkanaście tysięcy złotych grzywny!!! tylko wysokie kary mogą odstraszyć takich degeneratów! chłop żywemu nie przepuści! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Cz-wiak Re: Zabił psa siekierą, bo go denerwował IP: *.183.128.10.dsl.dynamic.t-mobile.pl 17.01.12, 11:27 I następny burak z SKL !!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: foch Re: Zabił psa siekierą, bo go denerwował IP: *.nplay.net.pl 17.01.12, 13:20 Nastepnęgo buraka to ja widzę i to z Częstochowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: normalny Re: Zabił psa siekierą, bo go denerwował IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.12, 11:28 bez przesady!! weterynarze może powinni bez słowa usypiać psy a nie trzymać w schroniskach. Ludzie, niedługo dojdzie do tego, że królika ani kury nie będzie można zabić we własnym gospodarstwie!!!! Bo ekolodzy będą chcieli żeby robić to jeszcze humanitarniej albo żreć trawę!! Faktycznie uderzanie obuchem do najbardziej lidzkich metod uśmiercania nie należy ale przecież nie zakopał go żywcem ani nie obdzierał ze skóry! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loko Re: Zabił psa siekierą, bo go denerwował IP: *.net.stream.pl 17.01.12, 12:12 Qr,,,normalny,a może sam chciałbyś humanitarnie dostać obuchem siekiery w łeb?Nikt Cię nie będzie obdzierać ze skóry, ani tym bardziej zakopywać żywcem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: normalny Re: Zabił psa siekierą, bo go denerwował IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.12, 15:10 A Ty cwaniaczku? jesz mięsko? a wiesz jak się świnki i kurczaczki zabija? A jeśli nie jesz to co się wypowiadasz?! no i odpowiem: Od obucha wolałbym niż obdzieranie ze skóry! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loko Re: Zabił psa siekierą, bo go denerwował IP: *.net.stream.pl 17.01.12, 17:31 Akurat głupio Ci poszło, bo nie jem mięska... :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 111 Re: Zabił psa siekierą, bo go denerwował IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.12, 10:08 Normalny ma rację człeku ....... ja już tam kiedyś coś pisałem a propos tego zakopanego psa .... większość ludzi dzieli zwierzaki na równe i równiejsze - i to jest według mnie błąd Psy czy konie to lepsze ........ a resztę można mordować np. w rzeźniach i jest ok I nie pitol żeś wegetarianin jak nie wiesz co napisać ...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: acotopo Re: Zabił psa siekierą, bo go denerwował IP: *.183.130.163.dsl.dynamic.t-mobile.pl 17.01.12, 12:30 no nareszcie jeden normalny!!! Zgadzam sie z Tobą w 100% Ja mam lepszy pomysł - rejestrować tzw. ekologów i obrońców zwierząt i jak złapią bezpańskiego psa oddać im go - w przeciwnym wypadku usypiać!!! Ciekawe ilu by było obrońców zwierząt wtedy? A jakby taki pies ugryzł dziecko? Czy wtedy też chcielibyście tego Pana wsadzić do więzienia? A jaką karę byście przewidywali dla psa? do więzienia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loko Re: Zabił psa siekierą, bo go denerwował IP: *.net.stream.pl 17.01.12, 12:40 A jakby taki typ Tobie obywatelu o sprecyzowanych poglądach wyprowadził szybki raz w potylicę, bo stwierdziłby,że stwarzasz zagrożenie na drodze, he? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: normalny Re: Zabił psa siekierą, bo go denerwował IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.12, 15:12 Ty przesadzasz chłopie całkowicie w drugą stronę. Takiś obrońca zwierząt to zobaczymy jak Ci kiedyś taki misiaczek dziecko zaatakuje?! Czego ani tobie ani nikomu nie życzę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loko Re: Zabił psa siekierą, bo go denerwował IP: *.net.stream.pl 17.01.12, 17:35 Ja Tobie również, ani tym bardziej Twojemu dziecku nie życzę byś spotkał na swojej drodze takiego zwyrodnialca. Odpowiedz Link Zgłoś
13ronin Re: Zabił psa siekierą, bo go denerwował 17.01.12, 17:11 Gość portalu: normalny napisał(a): > bez przesady!! weterynarze może powinni bez słowa usypiać psy a nie trzymać w > schroniskach. Ludzie, niedługo dojdzie do tego, że królika ani kury nie będzie > można zabić we własnym gospodarstwie!!!! Bo ekolodzy będą chcieli żeby robić to > jeszcze humanitarniej albo żreć trawę!! > Faktycznie uderzanie obuchem do najbardziej lidzkich metod uśmiercania nie nale > ży ale przecież nie zakopał go żywcem ani nie obdzierał ze skóry! Bez przesady proponuję taki koniec dla Ciebie, buraku ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: racja Re: Zabił psa siekierą, bo go denerwował IP: *.adsl.inetia.pl 17.01.12, 23:24 wielka racja mało tego niedługo nie dajom ci zjeść kurczaka ,krulika krowy i swini z tależa to nie cywilizacja tylko okupacja chory kraj tu trzeba zrobić reforme w żądze Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka2201 Re: Zabił psa siekierą, bo go denerwował 18.01.12, 12:07 wiecie co naprawde opadaja rece po przeczytaniu takich wypowiedzi, ja osobiscie nie jem miesa jak juz pada ten zelazny kontrargument, jestem przeciwniczka przemocy wobec wszelkich bezbronnych stworzen, kazda smierc jesli juz musi byc powinna byc humanitarna, rowniez tych zwierzat w rzezni chociaz ze mnie taka idealistka ze wolalabym aby w ogole nie musialy byc zabijane, ale to moja opinia i mam do niej prawo, ale jak mozna popierac to co zrobil ten burak i oburzac sie ze bedzie ukarany, w jakim ja swiecie zyje porabanym, tutaj powinny byc same oburzenia ze ktos w tak ohydny i bestialski sposob zabil to niewinne zwierze na dodatek swojego psiego przyjaciela po czym wlozyl go do siatki i chlal dalej, toz to degenerat i czlowiek bez serca, jak mozna takiego ... tlumaczyc.. nie wiem czy to w Polsce jest tak zle czy w tej dziurze czestochowie, zawsze jak tu wejde z sentymentu to jestem zazenowana niektorymi madrosciami wlasnie tego typu, ogromnie sie ciesze ze nie musze juz tu mieszkac.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żalburaki SKL,SCZ,SLU,EPJ itd. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.12, 13:11 Każdy z tą rejestracją powinien mieć ściągnięte odciski palców i być w bazie Policji.Samo zachowanie na drodze tych ludzi pozostawia wiele do życzenia a co dopiero pisać o traktowaniu w stosunku do zwierząt.Wieśniak nie odpuści nikomu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s SC IP: *.nplay.net.pl 17.01.12, 13:25 Cwany za monitorem, to mi ściągnij jak prowadzę. Lamusie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: homo czenstochovie Kolejny "cywilizowany" Polak, homo klobuckiensis IP: *.ice-net.pl 17.01.12, 13:48 Tego pokolenia nie da się już ucywilizować. musi wymrzeć. dla takiego homo klobuckiensis najbardziej będzie dotkliwa kara finansowa. do więzienia brać i jeszcze go kramić? dać maksymalny mandat, to sobie przeliczy ile to byłoby gorzały. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiejski Re: SC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.12, 20:14 Tak cwany jak i ty za monitorem.Sciągnij sobie sam na wiosce albo zostaw swoj pojazd przed tabliczką CZĘSTOCHOWA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s Re: SC IP: *.nplay.net.pl 18.01.12, 00:01 Zastanawiałem się przez chwilę co mam ci odpowiedzieć ale doszedłem do wniosku, że szkoda strzępić języka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Myśl z kółkiem Re: SC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.12, 09:45 Zenada nie znajomośc topografi nie zwalnia od przestrzegania przepisów drogowych bez w zglegu czy to Kłobuck,Poraj ,Częstochowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SC Re: Skl,Scz,Slu,Epj itd. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.12, 20:10 Już kiedyś wypowiadałeś się na temat wypadku pod Kłobuckiem !!! Pamiętam twoje żenujące teksty. Daj spokój komputerowi i idź pozostawić swoje odciski palców na "TRÓJKĄCIE" Może nie będziesz pierwszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wsiok Re: Skl,Scz,Slu,Epj itd. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.12, 21:14 Z faktami się nie dyskutuje ale z Wami jest coś nie tak.Jak nie zwierzęta na smalec to przez łeb.A co do kierowania samochodem to zachowujecie się jak by asfalt do Was należał.Wszystko da się zrozumieć że po Centrum Kłobucka w biały dzień świnie chodzą i Bmką z lat 90-tych strach przycisnąć .Ludzie to nie dziki zachód .Czy jak jesteście w Częstochowie to Wasze Furmanki więcej koni dostają i zapominacie o migaczach ,ograniczeniu do 50,że nie jesteście na wiejskie uliczce i że ruch jest większy??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s Re: Skl,Scz,Slu,Epj itd. IP: *.nplay.net.pl 17.01.12, 23:57 Po pierwsze do tej pory nie wypowiadałem się na temat jakiegoś wypadku. Po drugie nie mierz wszystkich jedną miarą za kierownicą. Wku....a mnie takie gadanie z jakiego to jesteście wielkiego miasta i wszyscy inni to wieśniaki, a tutaj tylko miasteczko średniej wielkości zapomniane przez władze (zdegradowane do miana powiatu) z biedą i dziurami w drodze. A jak ci to poprawia humor to pisz jak to wszyscy inni źle prowadzą, ciekawy tylko jestem ile masz punktów karnych, mandatów itp. Przypomnij sobie jakim jesteś wspaniałym kierowcą w chwili jak się zamotasz w innym nieznajomym i naprawdę dużym mieście. Szerokiej drogi za kierownicą życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ehhh Re: Zabił psa siekierą, bo go denerwował IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.12, 23:46 W taki sam sposób jak ten gość zbił psa zabija się ryby przed wigilią. Tyle, że ryby zabija się pałką jakąś a nie siekierą. Więc teraz proszę wytłumaczyć mi pewien paradoks którego czytając wasze komentarze i artykuł nie potrafię rozkminić. Co jest bardziej humanitarnego w zabijaniu ryby kilkoma uderzeniami kijem w głowę od zabicia tego psa kilkoma uderzeniami siekierą w głowę? Dlaczego nikt nie wznosi wielkich krzyków rozpaczy gdy przed wigilią zabija się miliony ryb a dlaczego gdy jeden pies został zabity dostajecie tutaj wszyscy nerwobólów? Pomijam fakt, że u nas w Polsce je się ryby a nie psy. W innych krajach je się psy i pewnie hałasu by nie było. Czekam na ciekawe odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lee Re: Zabił psa siekierą, bo go denerwował IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.12, 09:48 he he he .czlowieku ? To tobie trzeba tlumaczyc czym jest pies a czym ryba ? No dobrze skoro nie rozumiesz.Pies zyje z czlowiekiem od setek tysiecy lat.Jest to jedyne zwierze ktore bez czlowieka nie jest w stanie samo przezyc .Pies ma wyzsze uczucia takie jak najwazniejsze uczycie czyli milosc.Pies ma doskonala pamiec .Potrafi kojarzyc fakty .Zna nastepstwa swego zachowania.Zna uczucie radosci, smutku ,tesknoty.Pozucony pies przez wlasciciela potrafi umrzec z tesknoty .A ryba tez ? Odpowiedz sobie sam .Poniewaz niektorzy ludzie jak np ty nie sa madrzy spoleczenstwo wprowadza pewne zasady i prawa .Z tąd ustawy chroniace np psy.Ktos musi za takich ludzi jak ty myslec inaczej mielibysmy na swiecie jeszcze wiecej bestialstwa i cierpienia.Krotko mowiac pies to istota inteligetna ,chroniaca ludzi ,pomaga czlowiekowi w pracy { policja,straz,niewidomi ,niepelnosprawni itd} dlatego otoczony jest opieka i dlatego w cywilizowanych krajach sa schroniska dla porzuconych przez bydlakow a nie ludzi psow.Dlatego mowi sie nie o wzieciu psa tylko uzywa sie slowa adopcja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 111 Re: Zabił psa siekierą, bo go denerwował IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.12, 10:25 haha ..... to spuść z łańcucha wiejskiego psa w myśl nowych przepisów .... od razu zobaczysz jego inteligencję i przywiązanie ..... Dla większości z was psy to takie maskotki ....... yorki, spaniele .... jamniki itd. Czemu nikt nie wspomni o dzieciakach pogryzionych lub zagryzionych przez psy z tych tzw. gatunków agresywnych PIES TO TYLKO ZWIERZE!!!!!!! ZAPAMIĘTAJCIE TO!!!!!! Od psa wolę ryby akwariowe ..... bo przynajmniej nie hałasują, nie gryzą i nie srają czy szczają po chodnikach ......... oczywiście miłośnicy i właściciele nie widzą tutaj problemu uciążliwego dla innych ...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 222 Re: Zabił psa siekierą, bo go denerwował?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.12, 10:48 cO JEST Z Wami? masz psa to go trzymaj na posesji zeby nie biegał po ulicach! Jak nie umiesz się zająć zwierzakiem to powinieneś mieć dożywotni zakaz opieki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaja Re: Zabił psa siekierą, bo go denerwował IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.12, 11:46 jakiś ty głupi buraku z dziada pradziada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lee Re: Zabił psa siekierą, bo go denerwował IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.12, 14:09 111 TO GLUPEK !!!!! ZAPAMIETAJCIE TO !!!! na jakim lancuchu ? .Trzeba byc prymitywnym osobnikiem zeby trzymac psa na lancuchu .Nie masz pojecia o psach bo jestes za prymitywny by to zwierze posiadac .Poniewaz obcujesz z rybkami akwariowymi masz tez inteligencje rybek.Po co lazisz po trawnikach ? Tam moga chodzic psy ,koty czy ptaki .Tobie zrobiono chodniki.Skoro nie masz zielonego pojecia o psach { a nie masz bo widac co piszesz }po co zabierasz glos ? Czy w dyskusii np o niemieckim baroku tez bedziesz odzywal sie nie majac pojecia o tym ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 111 Do powyższych ynteligentów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.12, 15:27 Słuchaj debilu .... czytać ze zrozumieniem nie potrafisz a ludziom ubliżasz .... jakbyś czasem oglądał TV to byś wiedział że weszła ustawa łańcuchowa .... która nakazuje ludziom np. na wsi trzymać psy na łańcuchu o długości m.in. 3m (z taką inteligencją pewno nie wiesz że rolnicy mają czasem psa na łańcuchu .... no bo skąd masz wiedzieć). I wyobraź sobie że ustawa też im nakazuje spuszczać te często na pół zdziczałe psy na 12 h w ciągu doby. A jak się zachowuje taki pies, który nagle się znajdzie na wolności pewno wiesz ...... znawco. Ja widziałem takie "pieski" łańcuchowe, którym właściciel bał się podstawiać michę ręką ..... tylko robił to kijem ...... Kolejna sprawa ..... chodniki .... są dla ludzi więc nie chce włazić w gówna piesków takich miłośników jak Ty A ryby akwariowe lubię bardziej niż psy ..... takie mam zboczenie Tyle w temacie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BLOKI Re: Zabił psa siekierą, bo go denerwował IP: 188.95.29.* 19.01.12, 01:37 Gość portalu: Lee napisał(a): > 111 TO GLUPEK !!!!! ZAPAMIETAJCIE TO !!!! na jakim lancuchu ? .Trzeba byc prym > itywnym osobnikiem zeby trzymac psa na lancuchu .Nie masz pojecia o psach bo je > stes za prymitywny by to zwierze posiadac .Poniewaz obcujesz z rybkami akwariow > ymi masz tez inteligencje rybek.Po co lazisz po trawnikach ? Tam moga chodzic p > sy ,koty czy ptaki .Tobie zrobiono chodniki.Skoro nie masz zielonego pojecia o > psach { a nie masz bo widac co piszesz }po co zabierasz glos ? Czy w dyskusii n > p o niemieckim baroku tez bedziesz odzywal sie nie majac pojecia o tym ? PSA NA ŁAŃCUCH A CIEBIE NA SZNUREK ZA JAJA I DO JABLONI !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 111 Re: Zabił psa siekierą, bo go denerwował IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.12, 10:12 i masz rację ehhh ..... zwierz to zwierz .... równość ma być Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pies Re: Zabił psa siekierą, bo go denerwował IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.12, 14:23 ehhh i 111 dwa prymitywy nauczone niestety troche pisac .dawniej bylo jasne plebs to plebs nie pytany nie odpowiada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 111 Re: Zabił psa siekierą, bo go denerwował IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.12, 15:29 No cóż ... psy też głosu nie powinny mieć jak nie mają co pisać ...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: twitle Re: Zabił psa siekierą, bo go denerwował IP: *.ids.czest.pl 18.01.12, 19:33 Pies ma racje .nie jestes madry porownujac rybki z psem.wiekszosc psow jest od ciebie madrzejszych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jw Re: Zabił psa siekierą, bo go denerwował IP: *.rev.masterkom.pl 18.01.12, 21:45 Za to od psów są mądzejsze szczury i delfiny. Gość 111 dobrze pisze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ....... Re: Zabił psa siekierą, bo go denerwował IP: *.ids.czest.pl 18.01.12, 23:09 Ha ha ha taki sam "madry" jestes jak on Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myśliwy Prezydent też poluje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.12, 09:58 a zastrzelone zwierzęta przez prezydenta to gorszy sort? może niektóre tylko ranne gdzieś cierpią? Nie przesadzajmy z tą troską o zwierzęta. Nie należy ich męczyć, dręczyć, głodzić itp. ale zabicie zwierzęcia to moim zdaniem coś normalnego. Oczywiście nie dla zabawy bo to powinno być karane. Odpowiedz Link Zgłoś
sweet_sensi Re: Prezydent też poluje 19.01.12, 11:20 "zabicie zwierzęcia to coś normalnego" Jesteś chory, a jeśli na prawdę jesteś myśliwym to zdecydowanie musisz udać się do psychiatry bo czerpanie satysfakcji z zabijania innych stworzeń raczej nie należy do normalnych zachowań. Czym my ludzie różnimy się od reszty zwierząt ........? Należy pamiętać, że człowiek to też zwierze. Niczym, poza wyższym stanem świadomości a to nie uprawnia nas o decydowaniu o ich życiu lub śmierci. Każde żywe stworzenie na tej planecie, nawet te najmniejsze ma takie samo prawo do życia a my nie możemy im tego prawa odbierać, a jako istoty bardziej rozwinięte powinniśmy się nimi opiekować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 111 Re: Prezydent też poluje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.12, 12:09 bo to wynika z tego dzieci ... "że człowiek to zwierz ... gorszy od hieny jest ... bo zabijanie jest dla niego piękne" jak to śpiewał dawno dawno temu Illusion ...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myśliwy Re: Prezydent też poluje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.12, 13:01 Każde żywe stworzenie na tej planecie, nawet te najmniejs > ze ma takie samo prawo do życia a my nie możemy im tego prawa odbierać, a jako > istoty bardziej rozwinięte powinniśmy się nimi opiekować. Dotyczy to komara, szczura, pchły itd. hm pomyślmy do czego to zmierza. Jesteśmy coraz bardziej delikatni wrażliwy i popełniamy coraz większe zbrodnie i okrucieństwa. Człowiek człowiekowi staje się wilkiem. Nawet na tym forum poczytaj i zobacz jak zachowują sie ludzie kochający zwierzęta. Dawniej kobieta zabijała kurę , kaczkę była jednak wrażliwa na krzywdę a teraz? Normalnośc zaczyna być czymś nienormalnym. Tolerancja he he w innym kierunku. TO JEST CHORE. Pamiętaj jedząc sałatę, że ta roślinka też kierowała się ku słońcu chciała rosnąć coraz większa wydać nasiona a ty co żjadłaś ją. Ba jedzą nasiona czy owoce pamiętaj , że z nich mogła wyrosnąć piękna roślina a ty........ Jesteśmy ludźmi a ludzie jedza mięso, rośliny itd. Miłego dnia życzę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Zabił psa siekierą, bo go denerwował IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 19.01.12, 10:49 Widzę, że jest więcej zwyrodnialców takich jak ten dziad z Kłobucka. Do wszystkich Ludzi, którzy lubią i szanują zwierzęta - nie rozmawiajcie z tym PSEUDO-ludźmi - to zwykłe trolle, które są tutaj tylko po to by śmiecić. Nie są warci dyskusji. Koniec i kropka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 111 Re: Zabił psa siekierą, bo go denerwował IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.12, 12:06 dokładnie ...... kochajmy zwierzęta i traktujmy je równo ....... święte słowa ..... kochającym wyłącznie psy mówmy zdecydowanie NIE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Zabił psa siekierą, bo go denerwował IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 19.01.12, 12:56 Człowiek to też zwierze. Można go rąbnąć siekerą w łeb? Ale z Ciebie idiota Odpowiedz Link Zgłoś
sweet_sensi Re: Zabił psa siekierą, bo go denerwował 19.01.12, 14:17 Cóż za merytoryczna wypowiedz... Obrażać to nawet półgłówek potrafi A kto powiedział, że można go rąbnąć siekierą w łeb? bo chyba nie ja Skoro człowiek nie jest jednym z tysięcy gatunków zwierząt zamieszkujących Ziemie, z którymi ma tak wiele cech wspólnych np. popędy, wspólni przodkowie w tym przypadku małpy to jest czym według Ciebie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Zabił psa siekierą, bo go denerwował IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 19.01.12, 16:01 Sweet Sensi, kompletnie źle mnie zrozumiałeś. Uważam dokładnie jak Ty. Ci, którzy uważają że mogą zabić psa bo to "tylko zwierzę" powinni pomyśleć, że człowiek to też zwierzę. Dlatego idąc tropem ich myśli zabijanie ludzi siekierą powinno być normalką. Wywyższanie się ludzi ponad inne gatunki jest chore i bezpodstawne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myśliwy Re: Zabił psa siekierą, bo go denerwował IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.12, 14:40 > Widzę, że jest więcej zwyrodnialców takich jak ten dziad z Kłobucka. Do wszystk > ich Ludzi, którzy lubią i szanują zwierzęta - nie rozmawiajcie z tym PSEUDO-lud > źmi - to zwykłe trolle, które są tutaj tylko po to by śmiecić. Nie są warci dys > kusji. Koniec i kropka. A ty kim niby jesteś? lepszą częścią społeczeństwa? dlaczego obrażasz innych? może ten pies był zagrożeniem np. dla dzieci, może był chory itp. Człowiek czy chcesz czy nie jest drapieżnikiem. Zabija dla mięsa zwierzęta, ryby. Ważne aby nie był sadystą. Nie burzmy praw natury. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Zabił psa siekierą, bo go denerwował IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 19.01.12, 16:13 Tak, uważam się za lepszą część społeczeństwa. Ciekawe co byś zrobił bez swojej broni "myśliwy" gdybyś spotkał się oko w oko z niedźwiedziem lub tygrysem. Jesteś żałosny z tym swoim "drapieżnictwem". Poza tym w naturze zwierzęta zabijają dla pożywienia a nie z głupoty i czystego sadyzmu. Chłop, który to zrobił to pijany bydlak - jeśli chcesz się z nim stawiać w jednym rzędzie to proszę bardzo, sam wystawiasz sobie świadectwo. Odpowiedz Link Zgłoś