klusecznik 07.02.12, 11:15 Czy prawdziwykicha.1 jest trolem ?? Kto jeszcze troluje na Częstochowskim forum ?? Co należy z takimi osobami zrobić ?? Blokować ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ja Re: Trolowanie. IP: *.dynamic.chello.pl 07.02.12, 11:27 klusecznik napisał: > Czy prawdziwykicha.1 jest trolem ?? Kto jeszcze troluje na Często > chowskim forum ?? Co należy z takimi osobami zrobić ?? Blokować ?? Czyżby katolik?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Trolowanie. IP: *.adsl.inetia.pl 07.02.12, 11:55 cieciu ,a ateista to co? Odpowiedz Link Zgłoś
klusecznik Re: Trolowanie. 07.02.12, 13:51 Albo zwykły "TROL" (patrz WikiPedia) ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Trolowanie. IP: 188.95.29.* 07.02.12, 16:15 po co w ogóle zakładasz takie tematy? sam jesteś trolem klusku!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
klusecznik Trolowanie. 07.02.12, 16:35 Ja nie najeżdżam na każdego (na forum) jak leci tylko dla zasady "bo tak" ... Trolem (jeszcze) nie jestem ... A założyłem ten wątek, żeby zwrócić uwagą na takich osobników ... może wreszcie ktoś (z gazety) "posprząta" Częstochowskie forum ... Odpowiedz Link Zgłoś
jezus_cytrus Re: Trolowanie. 07.02.12, 18:12 Trolem (jeszcze) nie jestem ... Polemizowałbym, ale chyba lepiej przemilczeć. Twój temat jest założony na zasadzie "przyganiał kocioł garnkowi". Odpowiedz Link Zgłoś