Dodaj do ulubionych

Prosto z procesji Bożego Ciała -z worami na koty

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.04, 19:43
Witam i znów katolicka czestochowa daje popis i świadectwo swojego zakłamania
religijnego.A co kamień w dłoń i na futrzaki niech nie śmierdzą, nie pchlą i
wogóle ziemia dla Ludzi panów istnienia. A że można zapobiegać rozmnażaniu
się kotów a d...pa tam truje kretynka i tyle zaśmieca forum .A że cierpią
bezbronne zwierzęta co tak kamieniem go a .potem się wyspowiadamy.Papież
powinien być dumny ALE MA TRZÓDKĘ,Gratuluję Ruda
Obserwuj wątek
    • Gość: Safo Re: Prosto z procesji Bożego Ciała -z worami na k IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.04, 22:02
      Boże, a ja myślałam, że czasy rzucania kamieniami w bezdomne koty i psy, trucia i bestialstwa już dawno odeszły w niepamięć! Pomyliłam się,zapomniałam, że u nas każdy jeden to katolik, miłujący siebie , siebie i jeszcze raz siebie. Zamiast cywilizacji życia , cywilizacja śmierci- wszystkiego "żywego" co się nie podoba, co przeszkadza i psuje dobre samopoczucie zabić, zatłuc , albo otruć.U nas jak zwykle króluje domena- nie zapobiegać [ jak w innych cywilizowanych krajach], ale zabijać za instynkt i za przynależność do innego gatunku.A ten gatunek walczy tylko o swoje utrzymanie. Wiem już dlaczego tak źle mi sie żyje w tym kraju nad Wisłą. Za dużo tu ludzi, którzy pragną śmierci bezbronnych zwierząt.Tacy ludzie posuną się również do najgorszych czynów!!!!!Ruda masz rację. Oto katolicka Częstochowa pokazała całe swoje oblicze[ innego nie ma]!!!! I to mnie przeraża!!!
      • Gość: expertum credere p groch z kapusta IP: *.intern.wittmann / *.dip.t-dialin.net 12.06.04, 14:22
        i swietego (franciszka) by ruszylo jakby to przeczytal. A co wy tak z ta
        katolicka. Jakby kto byl glupi toby napisal :

'i oto Czerstwawsiowa w ktorej mieszkaja Ruda i Safo, to ICH sasiedzi
        kamieniami w koty, to one temu winne, pocalowac sie powinne'

z fakt posiadania sasiada katolika nie implikuje jeszcze faktu rzucania
        kamieniami w koty, choc moze i powinien implikowac pozytywny (wrecz zbawienny)
        wplyw sasiada katolika/chrzescijanina na sasiada lobuza, wandala, chuligana,
        pijaka itp.

dla odmiany fakt wypisywania bzdur na forum i podzegania w ten sposob do wasni
        z psychologicznego punktu widzenia z cala pewnoscia budzi negatywne emocje u
        czytelnikow, a u racjonalisty wywoluje uczucie zwane potocznie zmeczeniem pod
        wplywem tak nedznej lektury.
        • Gość: Ruda TO po co czytasz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.04, 14:55
          Radzę odprasuj sutannę i nie zaprzątaj główki czytaniem tych bzdur. Jeszcze Ci
          zaszkodzi i co wówczas?Ano NIC??!!!!!!!!Ruda
          • Gość: ola Re: TO po co czytasz IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 12.06.04, 15:45
            Masz racje Ruda. Teraz koty potem psy, dzieci, emerytci a potem sami siebie
            zabijmy, otrujmy, obrzucmy kamieniami. To jest nasze czlowieczenstwo,
            tolerancja,katolicyzm.A nie uczono was w szkole ze istnieje lancuch pokarmowy?
            Zycze wam malo kotow ale duzo szczurow i myszy, niech was zjedza pa
            • Gość: expertum credere p ruda pyta - expert odpowiada IP: *.intern.wittmann / *.dip.t-dialin.net 12.06.04, 17:27
              Ruda, ty nie tyle dbasz w tym momencie o zwierzeta, co podjudzasz przeciw
              ludziom chrzescijanom czy to swieckim czy duchownym brzydko ich szkalujac.
              Mieszasz pojecia, mieszasz postawy, mieszasz lepiej niz niejedna miesza groch z
              kapusta.

legere neccesse est, ergo lege 'cicer cum cause' tuae.
              • Gość: Ruda Re: /////////////////////////////////// IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.04, 22:14
                Taaaaaaaaaaaaaa, jeszcze podjudzam przeciw marsjanom, ufoludkom
                i..........durnym ,zaściankowym ekspertom. Widać taki mój podły rudy lisi los
                Pa Ruda
                • Gość: ryży Re: /////////////////////////////////// IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.04, 22:18
                  Ty pewnie ruda byłaś w poprzednim wcieleniu kotem i to ryzym, nie mam racji?!?!
                  • Gość: Ruda Re: /////////////////////////////////// ////////// IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.04, 10:54
                    Tak tylko RUDYM A NIR RYŻYM Ruda
                    • Gość: expertum credere p cats are mean IP: *.dip.t-dialin.net 13.06.04, 21:18
                      Cześć Rxxa!

jak byś przetłumaczła z eksperckiego na swoje: "cats are mean"?

wpisując w google zamiast "idiota" "feline fertility" otrzYmasz listę chorób
                      przenoszonych przez koty domowe oraz spis klinik które wbrew Tobie i Twoim
                      kotofilskim antykoncepcyjnym zabiegom robia co moga by koty sie plodzily jak
                      jasna cholera (uklony w strone Filipa ktory wspomnial o tym waznym aspekcie
                      calej dyskusji). Jako dobrze wychowany przez staromodne katolickie zakonnice-
                      katechetki mimo wszystko solidaryzuje sie z toba i uwazam ze nie powinno sie
                      wrzucac kotow do ognia, wrzucac ich do zsypow i rzucac do nich kamieniami
                      (uczniowie pozdrawiaja czcigodna siostre Maxymiliane) co robili z upodobaniem
                      rowiesnicy wagarujacy na katechezach.

pozdrow tam naszych magnesów w nowej wsi i jak juz bedziesz handlowac z
                      ruskimi priwietswuj parniej at wsiech samich łuczszich riebiat i drugich worow
                      w zakonie (nu grażdanki giermańcy w kompiutierach nie majut i lzia tak eto
                      sodierżat).
                      • Gość: Ruda Re: cats are mean IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.04, 23:03
                        Ty inteligencie już pokazałeś co potrafisz nazywając mnie markietanką , ja Cię
                        nie obrażam i w odróżnieniu od Ciebie stapam po ziemi twardo i ciężko zarabiam
                        na chleb . Mnie nie przynoszą w zębach na tacę , Ty Facet (ka) nie masz nic
                        wspólnego z codzienną rtoską o tych najbaedziej zaniedbanych , a tak na
                        marginesie to wystaerczy pojechać do Poraja i zobaczyć jak zdrowa ludzkość go
                        zasrała . Koty zakopują , panowie świata srają Pa Ruda
                        • Gość: expertum credere p bez nerwow prosze, IP: *.intern.wittmann / *.dip.t-dialin.net 14.06.04, 06:51
                          nosic sutanne jak wszyscy wiedza to zaszczyt jaki nie jest mi dany, a jak sie
                          jest o.k. to to ze ktos napisze markietanka tez zadna ujma. Obciach to jest
                          zalapac po dwoch dniach co znaczy owo wredne slowo 'markietanka'.

zupelnie jak z tymi co im fiordy z reki jadly.

ps. najlepsi przyjaciele mojej Coreczki to Filip i Kluska. Dla niej na naszej
                          rodzinnej mazdzie wciaz sa nalepki z sympatycznymi zwierzakami oraz ostrzezenie
                          dla jadacych z tylu: 'ich bremse auch fuer Tiere!'
                          • Gość: Ruda Re: bez nerwow prosze, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.04, 09:14
                            Obciachem jest Twoja argumentacja i sposób prowadzenia polemiki, nie ma
                            obligatoryjnego obowiązku natychmiast czytać i odpowiadać adwersarzom.Punkt
                            widzenia zależy od punktu siedzenia i to co dla Ciebie nie jest ujmą dla mnie
                            jest..................Ruda
                            • Gość: expertum credere p Skarbie mam co extra dla Ciebie... IP: *.intern.wittmann / *.dip.t-dialin.net 14.06.04, 09:52
                              a co to takiego to dowiesz si€ wkrotce. Wiele wyjasnia w kwestii niesportowego
                              wylapywania kotow w czestochowskich piwnicach. obiecuje ze sama nie bedziesz
                              wiedziala czy obgryzac z irytacji paznokcie czy rwac boki ze smiechu.

pa
                              buzienka

Twoj osobisty expert
                              • Gość: Ruda Re: Skarbie mam co extra dla Ciebie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.04, 08:39
                                Nie jestem Twoim skarbem, i wybacz ale Twojego blekotu nie rozumiem??????????
                                Wyłapywanie zwiesz sportem ?Daruj sobie tą poufałość, nie w smak mi
                                ona ........Ruda
                                • Gość: expertum credere p Skarbi Beł - K O T, a sprawa kocia. IP: *.vodafone-net.de 15.06.04, 22:09
                                  poniższe poglądy nie są odzwierciedleniem poglądów moich ani tym bardziej
                                  Iwony. Przytaczjąc je nie ponosimy żadnej odpowiedzialności za głupie pomysły
                                  zrodzone w czytelnikach i czytelniczkach (wliczając w to szanowne grono Rudą).

"Męski know how

Jak kupować kota w worku

Pójść do supermarketu i kupić coś, co ładnie wygląda, ładnie jest zapakowane i
                                  jeszcze ma dobry termin przydatności - to nie jest wyczyn godny mężczyzny

W życiu liczą się tak naprawdę kobiety i odrobina ryzyka. Z kobietami ryzykować
                                  ci nie radzimy. Obowiązek alimentacyjny niejednego już nadwerężył i to nie
                                  tylko uczuciowo. Dlatego właściwą decyzją, która da ci odpowiednią dawkę
                                  adrenaliny, a może i przywiązanie zwierzęcia, będzie kupno kota w worku.

1. Kup worek. Może być taki na kapcie. Jeśli trochę poszukasz, znajdziesz
                                  go w małej, osiedlowej pasmanterii. Koszt - ok. 20-25 zł, w zależności od
                                  rodzaju haftów na worku.
                                  2. Jeśli nie stać cię na worek z haftem, znajdź worek parciany, po
                                  ziemniakach. Na okolicznych bazarach na pewno walają się jakieś worki. Są
                                  gratis. Gdy przy okazji natkniesz się na bazarze na kota, nie łap go - to nie
                                  byłoby fair.
                                  3. W ostateczności, gdyby poszukiwania nie przyniosły efektów, zastąp
                                  worek kapturem od przeciwdeszczowej kurtki.
                                  4. Idź na giełdę zoologiczną, ponownie na bazar, czy choćby do schroniska.
                                  W takich miejscach bywają ludzie, którzy mają koty na sprzedaż. Chwytanie kota
                                  z piwnicy za ogon to niesportowe zachowanie!
                                  5. Koty nierasowe są tanie. Za syjama czy persa zapłacisz nawet do kilku
                                  tysięcy złotych (wszystko zależy od tego, na jakich dywanach i salonach kociska
                                  te pozbywały się sierści).
                                  6. Uzgodnij cenę i załóż na ręce grube rękawice, a na twarz naciągnij
                                  wełnianą czapkę. Teraz chwyć kota za fraki, czyli za skórę na grzbiecie.
                                  7. Wrzuć zwierzę do worka. Wzbudzisz w nim kocią wściekłość. Jak twierdzi
                                  Krystyna Sawicka, zajmująca się hodowlą tych zwierząt, koty bardzo nie lubią
                                  być tak traktowane.
                                  8. „Zwierzę przestraszone wpada w panikę, stara się za wszelką cenę
                                  wydobyć z pułapki — mówi nasza konsultantka. — Koty są zwierzętami
                                  inteligentnymi i wykorzystają każdą sekundę, by się oswobodzić". Oznacza to, że
                                  na tramwaj czy autobus możesz czekać z kotem w worku maksimum kwadrans. A i tak
                                  nie unikniesz bolesnych zadrapań. Ostry nóż to nic w porównaniu z pazurami kota
                                  w worku!
                                  9. Gdyby do tramwaju, autobusu, metra bądź wieżowca, w którym mieszkasz,
                                  wpadła grupka ludzi w turbanach (lub ogolonych na łysą pałę) — otwórz worek!
                                  Popędź intruzom kota! Rozwścieczone pobytem w niewygodnej pozycji zwierzę
                                  będzie walczyć do ostatniej kropli polskiej krwi. •

Koty fatalnie znoszą zwycięstwa Martina Schmitta"

(źródło: CKM - czasopismo każdego mężczyzny nr 2(44)/2002, str. 37)
                                  • Gość: Ruda Re: Skarbi Beł - K O T, a sprawa kocia. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.04, 11:12
                                    Ameryki nie odkryłeś CKM takie głupoty lubi pisać choć ogólnie jest to periodyk
                                    do poczytania .Akurat tego z 2002 r nie czytałam zgłosiłabym swój protest co
                                    niechybnie uczynię ! Generalnie Oni zajmują się DM ale czasami jak walną coś z
                                    gróbej rury to aż śmierdzą gumy . Inna sprawa że rozwinięty umysłowo osobnik
                                    nie powinien traktować Ich dobrych rad dosłownie tylko z marginesem szaleństwa
                                    które serwuje ta gazeta. No cóż powinni przewidzieć jakie jednostki mogą wziąść
                                    dosłownie ich brednie . Pa Ruda
                                    • Gość: SsMyK Re: Skarbi Beł - K O T, a sprawa kocia. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.04, 11:26
                                      Oj Ruda,Ruda...

Nie przejmuj sie takim ,wybacz mi Ruda, Palantem który jest
                                      żenującą "substancją ludzką" .
                                      I co ona sobą reprezentuje...??

A Ty co zaspana czy jak ? A może nocka wesoła była ?
                                      Pewnie już Wiesz , no cóż raz zdarzyć się może, !!!!!!!!!!!SsMmyK
                                    • Gość: expertum credere p pozdrowienia dla Rudej IP: *.intern.wittmann / *.dip.t-dialin.net 16.06.04, 11:46
                                      Raz jeszcze jakby komu byo malo:

powysze poglądy (dwa posty wyzej) nie są odzwierciedleniem poglądów moich ani
                                      tym bardziej Iwony. Przytaczjąc je nie ponosimy żadnej odpowiedzialności za
                                      głupie pomysły zrodzone w czytelnikach i czytelniczkach (wliczając w to
                                      szanowne grono Rudą).

Stary smyk proszony jest o nie pocieszanie niepocieszonych.
                                      • Gość: Ruda Re: pozdrowienia dla Rudej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.04, 15:29
                                        Zdecyduj czy jestem za czy przeciw Ruda
                                        • Gość: expertum credere p Lech Walesa: 'jestem za a nawet przeciw' IP: *.intern.wittmann / *.dip.t-dialin.net 16.06.04, 17:31
                                          • Gość: expertum credere p Re: Lech Walesa: 'jestem za a nawet przeciw' cz.2 IP: *.intern.wittmann / *.dip.t-dialin.net 16.06.04, 17:37
                                            jestem za Ruda jako czlowiekiem
                                            jestem za Ruda jako za czlowiekiem zaangazowanym spolecznie
                                            jestem po stronie najmniejszych i bezbronnych, bezrobotnych wyzyskiwanych
                                            bezczelnie, po stronie zwierzakow bezmyslnie meczonych w blokach.

jestem przeciw wrabianiu Dobrej Nowiny o Jezusie Chrystusie w bezmyslne
                                            torurowanie zwierzat.
                                            jestem przeciw wypaczaniu sensu istnienia Sanktuarium poprzez wmawianie nam ze
                                            Czestochowa ciagnie zyski z pielgrzymow
                                            jestem przeciw podburzaniu do niepokojow, chocby mialy one wymiar tylko i
                                            wylacznie burzy w szklance wody
                                            jestem przeciw smiertelnej powadze w zyciu codziennym

jestem za a nawet przeciw
                                            • Gość: Ruda ReNikt Cię nie pytał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.04, 20:10
                                              Nikt Cie nie pytał oTwoje zdanie tylko zdecyduj czy Iwona to Ruda czy Ruda to
                                              Iwona i wtedy weyrażaj poglądy. Mnie w żaden sposób nie obchodzi Twoje zdanie
                                              dalej uważam że kto kocha Boga to nie czyni krzywdy i tyle obojętni czy ludziom
                                              czy zwierzętom pa Ruda
                                              • Gość: expertum credere p a kto niby ma prosić Rudą o zezwolenie?? IP: 80.226.247.* 16.06.04, 23:47
                                                Hey Ruda!!
                                                who made you a boss??

teraz żyjemy we wolnym kraju. i już nie trzeba mieć koncesji na wyrażanie
                                                własnej albo społecznej opinii.
                                                i niech tak zostanie.

ps. a poza tym raz już to przerabialiśmy
                                                • Gość: rUDA Super super , serca w górę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.04, 09:25
                                                  Masz Waszeci całkowitą racyję, już zaprzeszłe to czasy . Aleć to Waćpan skacze
                                                  mi do gardła i kąsa. Ja tylko z rumieńcem skromności na licu piszę o tym co
                                                  mi serce dyktuje ale racyje ma Jego Wysokość kudy mnie robaczkowi do Was
                                                  Wyrocznio. Grzecznie dygam ująłwszy rąbek sukmany zgrzebnej i pokornie kłonie
                                                  głowę ...........Pa RUDA
                                                  • Gość: Ruda Re: Super super , serca w górę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.04, 09:41
                                                    Surer grom Exspertum coś rękawicy nie podjął/Ach produkuje się nad moim
                                                    wizerunkiem .........Fajnie .............Pozdrawiam Was Wszystkich. Trochę
                                                    ruchu sie tu zrobiło Forum zaczęło żyć tylko szkoda że moja nikczemnie skromna
                                                    osoba wywołuje taki zamęt , Ale przyznam lubię szermierkę słowną taką z
                                                    pazurem , bez chamstwa ...............Pozdro RUDA
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka