Dodaj do ulubionych

jajko ze steropianu

07.03.12, 18:37
Witam. Bardzo proszę o pomoc. Moje dziecko musi przynieść do szkoły na plastykę jajko ze styropianu dosyć duże,, Szukam po marketach, ale nie mogę znaleźć nigdzie, jeżeli nie przyniesie tego jajka do malowania zapewne dostanie 1. Dziecko bardzo się tym przejmuje. Może ktoś z was wie gdzie można kupić takie jajko. Będę wdzięczna za każdą informację, Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • Gość: babcia Re: jajko ze steropianu IP: *.dynamic.chello.pl 07.03.12, 18:52
      Dzisiaj widziałam takie jajeczka w pawilonie z rozmaitościami na Mickiewicza / przy kościele /.
      • Gość: m Re: jajko ze steropianu IP: *.rev.inds.pl 07.03.12, 19:12
        Ja dzisiaj widzialam w sklepie papierniczym naprzeciwko Politechniki
    • cara-mina Re: jajko ze steropianu 07.03.12, 20:09
      Jajo można kupić w Jagielończykach na górze w pasmanterii. Widziałam też w sklepie z włóczkami przy Kościuszki / na przeciw kina koło filii biblioteki/
      • Gość: mama oli Re: jajko ze steropianu IP: *.play-internet.pl 07.03.12, 20:14
        Różne ciekawe rzeczy ze styropianu są w sklepie papierniczym na Armii Krajowej koło szarotki naprzeciwko POlitechniki.
        • Gość: Asia Re: jajko ze steropianu IP: *.adsl.inetia.pl 07.03.12, 21:12
          Dziś widziałam takie jajka i nie tylko w pasmanterii na Promenadzie.
          Pozdrawiam
    • Gość: gościuuu Re: jajko ze steropianu IP: *.96.241.59.tvksmp.pl 07.03.12, 21:38
      Byłoby miło, żeby nauczycielka jeszcze powiedziała, gdzie owe jajko można kupić. Jeśli tego nie powie i postawi 1 to jako rodzic narobiłbym rabanu.
      • Gość: lilka Re: jajko ze steropianu IP: *.dynamic.chello.pl 07.03.12, 21:46
        Żartujesz !? Co jeszcze , może ci dziadu mieszkanie jeszcze posprzatać powinna !
        • Gość: :))) Re: jajko ze steropianu IP: *.dynamic.chello.pl 07.03.12, 21:49
          Dobre:)))
        • Gość: Pafnutiy Re: jajko ze steropianu IP: 64.31.59.* 10.03.12, 09:22
          Gość portalu: lilka napisał(a):
          > Żartujesz !? Co jeszcze, może ci dziadu mieszkanie jeszcze posprzatać powinna!

Ja chętnie pomogę Tobie:
          1. posprzątam barek,
          2. posprzątam lodówke łącznie z zamrażalnikiem,
          3. w rmach zarządzania finansami sporządzę raport kasowy,
          4. umyję plecy i okolice,
          5. zatankuje samochód,
          6. nakręcę zegarek (także elektroniczny),
          7. i wiele innych, niewymienionych.

Пaфнýтий
      • Gość: v Re: jajko ze steropianu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.12, 09:08
        ja też bym się wściekł,tym bardziej że z pracy przyjeżdżamy z żoną ok 17-ej,a na debila-dynamica nie zwracać uwagi
        • Gość: jj Re: jajko ze steropianu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.12, 10:27
          Na pewno jest w EMPIK-u w III Alei - wysokość 10cm
    • eufrazja Re: jajko ze steropianu 08.03.12, 12:14
      Na Warszawskiej po przeciwnej stronie Puchatka jest mała pasmanteria i tam widziałam takie jajka.
      • Gość: ja Re: jajko ze steropianu IP: *.play-internet.pl 08.03.12, 12:31
        Na Kościuszki w DECOUPAGE (pasmanterii)
        • Gość: egle Re: jajko ze steropianu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.12, 13:00
          Serdecznie dziękuje Wszystkim za pomoc. Dzięki Państwa informacjom, jajka zakupiłam, a moje dziecko bez stresu pójdzie do szkoły.
          • Gość: ciekawa sprawa Re: jajko ze steropianu IP: *.play-internet.pl 08.03.12, 14:00
            Tak drobny problem a poruszył mieszkańców róznych rejonów Częstochowy.
            • Gość: Jan Re: jajko ze steropianu IP: *.dynamic.chello.pl 08.03.12, 15:48
              Nauczycielkom się już w głowie przewraca, nie każdy ma czas łazić (jak pani nauczycielka) po sklepach i szukać wymysłów nauczyciela. Za moich czasów była dowolność prac ręcznych.
              • Gość: lilka Re: jajko ze steropianu IP: *.dynamic.chello.pl 09.03.12, 07:59
                Nie pleć bzdur....Nauczyciel realizuje program i może być tylko taki wybór np.pisanka lub kartka itp., a takie zadania jak przyniesienie materiałów przekazywane są uczniom z właściwym wyprzedzeniem . Jeśli gapciu zapomni i przypomni mu się w ostatniej chwili , to nie jest wina nauczyciela.Szkoda,że ludzie nie mają kompletnie żadnego uznania dla pracy nauczycieli , przecież oprócz życia zawodowego mają też rodziny, swoje dzieci i muszą jak wszyscy inni robić zakupy , czyli " łazić po sklepach "....zwyczajnie żyć .
            • Gość: Asia Re: jajko ze steropianu IP: *.adsl.inetia.pl 08.03.12, 19:51
              Fajna sprawa,że tyle osób pomogło i udało się zakupić :) Taka zwykła ludzka solidarność :)
              • Gość: roch Re: jajko ze steropianu IP: *.dynamic.chello.pl 09.03.12, 17:40
                Szkoda,że natychmiast znaleziono okazję żeby się wyżyć na nauczycielce.
                • Gość: xxx Re: jajko ze steropianu IP: *.alfanet24.pl 09.03.12, 17:44
                  jajka za styropianu...dobrze, że nie wacki...
    • Gość: Napka Re: jajko ze steropianu IP: *.prenet.pl 10.03.12, 08:34
      Ja wczoraj widziałam takie jajeczka na stoisku papierniczym w Centrum,

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka