pozeracz 22.07.04, 13:23 Witam. Zamierzam zrobić sobie prawko. Jaką firmę byście mi polecili? Która wydaje wam się - jest najlepsza \ najrzetelniejsza? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lalalala Re: Prawo jazdy - kurs IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.04, 21:25 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=55&w=13874513 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia Re: Prawo jazdy - kurs IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.04, 21:57 al. NMP 4, ośrodek PEZETMOTU. (w drugim podwórzu/bramie) Wykwalifikowana kadra, świetni instruktorzy, wysoka zdawalność , i cena atrakcyjna, bo 980 zł (w tym już lekarz) :) Sama tam robiłam kurs, zdałam za pierwszym razem, polecam :) Odpowiedz Link Zgłoś
samanta05 Re: Prawo jazdy - kurs 22.07.04, 23:22 na przeciwko placu bieganskiego za kosciolem (w budynku gdzie jest czy byla ksiegarnia) polecam - sama robilam + rodzina i znajomi i wszyscy zdali za pierwszym razem!!!! To zasluga dobrego instruktora, bo jest cierpliwy i na prawde umie nauczyc. To nie moze byc przypadek, ze wszyscy, ktorzy u niego robili kurs zdaja za pierwszym razem. To jest dobra szkola jazdy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maria Re: Prawo jazdy - kurs IP: *.prenet.pl 09.08.04, 19:33 Szkoda, że pan Tadeusz Baranowski nie zajmuje się już nauką jazdy. Kto go pamięta? Proszę o wspomnienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrrrr Re: Prawo jazdy - kurs IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.04, 19:57 a ja bym polecil Pana Orlikowskiego. jak robilem prawko to biuro mial w miasteczku studenckim tam gdzie "kalimera" bardzo dobre podejscie, napewno Cie nauczy no i najwazniejsze. okolo 20 moich znajomych robilo u niego prawko i ... tylko jedna osoba musiala drogi raz podchodzic. to chyba niezly wynik:) wada jest to ze jest (byl) bardzo drogi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Morning Calm Re: Prawo jazdy - kurs IP: *.com.pl 09.08.04, 20:04 Ja polecam Adrom na Ogrodowej, na Botanicznej jak ktos pisal znajduje sie filia tegoz osrodka. Odpowiedz Link Zgłoś