wschod_czestochowy 04.06.13, 18:48 Brawo Panie Pośle! Dobra i rozsądna decyzja. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gad_z_rakowa Re: Poseł Bramora odchodzi z klubu Ruchu Palikota 04.06.13, 18:55 a ja mam mieszane uczucia.. przeciez p. posel wie w jakiej partii urzeduje, jaki ma ta partia stosunek do klechow. nagle nie moze z nimi wytrzymac? przecie mogl protestowac nie opuszczajac jej szeregow. kolejny zatem farbowany lisek. ciekawe czy przed wyborami podejmie sluszna decyzje i dolaczy do partii ktora go poniesie na skrzydlach do drugiej kadencji? jesli nie - zachowa twarz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do gada Zabolało gadzie ? IP: *.dynamic.chello.pl 04.06.13, 19:11 Zawsze pisałem ,że taka partyjka pod nazwą< Palikociarna Szoł .To partia jedno-sezonowa .Dużo krzyku mały dym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczur z okrętu Może zwrócić Ruchowi Palikota diety poselskie? IP: *.arbelon.com.pl 04.06.13, 19:13 skoro Ruch Palikota nagle stał się taki beeeee, to może należałoby zwrócić wszystkie diety poselskie Ruchowi Palikota? W koncu z list Ruchu Palikota dostał się pan do sejmu. a teraz przed wyborami z modłami przebłagalnymi na Jasną Górę? czy postawa gorliwy Polak-katolik? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: do Szczura z okrętu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.13, 22:45 Dobrze Pan prawi...Oddać dietki co do grosza... Widziały gały co brały...A teraz wypad...Szczurem jest pan poseł co ucieka z tonącego okrętu...Bo sondaże niskie są.... Odpowiedz Link Zgłoś
angrusz1 Poseł Bramora odchodzi z klubu Ruchu Palikota. ... 04.06.13, 18:58 No i dobrze, bo to wstyd tam być . Odpowiedz Link Zgłoś
przem0_25 Poseł Bramora odchodzi z klubu Ruchu Palikota. ... 04.06.13, 19:06 Zabawne rzeczy dzieją się w tym naszym parlamencie.Poseł PiS-u rezygnuje z PiS-u , poseł Ruchu Palikota rezygnuje RP, posłowie PO rezygnują z PO albo chcą przejąć , zależy od wyborów czy zwycięży Gowin ,do tego partia Prawicowa Rzeczpospolitej dotąd nie brana pod uwagę dostaje poparcie wyborców. Niedługo spojrzymy na cała sale sejmową i zamiast dwóch partii rządzących i opozycji , lub trzech prawicy , lewicy i centrowców , będzie na dziabane pełno klubów , partyjek , posłów niezależnych że praktycznie na 420 posłów rząd będzie tworzyć jak za PiS-u trzy lub cztery partie. I ile to miesięcy porządzi ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: świrus częstochows Re: Poseł Bramora odchodzi z klubu Ruchu Palikota IP: *.dynamic.chello.pl 04.06.13, 19:30 przemO _25 napisał zabawne rzeczy się dzieją w parlamencie.Czym weselej tym przyjemniej.Byle nie robiono z nas idiotów.Jak to czyni partia Palikota.Jak nie zasypią nas śmieci to zaleje wielka woda.Bo te oszołomy polityczne nie zrobiły nic od czasów wielkiej powodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
angrusz1 Re: Poseł Bramora odchodzi z klubu Ruchu Palikota 06.06.13, 09:03 przem0_25 napisał: > "Zabawne rzeczy dzieją się w tym naszym parlamencie.Poseł PiS-u rezygnuje z PiS- > u , poseł Ruchu Palikota rezygnuje RP, posłowie PO rezygnują z PO albo chcą prz > ejąć , zależy od wyborów czy zwycięży Gowin ,do tego partia Prawicowa Rzeczposp > olitej dotąd nie brana pod uwagę dostaje poparcie wyborców. Niedługo spojrzymy > na cała sale sejmową i zamiast dwóch partii rządzących i opozycji , lub trzech > prawicy , lewicy i centrowców , będzie na dziabane pełno klubów , partyjek , p > osłów niezależnych że praktycznie na 420 posłów rząd będzie tworzyć jak za PiS- > u trzy lub cztery partie. I ile to miesięcy porządzi ? " Ale już po pośle Br śladu nie będzie tak samo jak po RP . Odpowiedz Link Zgłoś
gr2e5 Poseł Bramora odchodzi z klubu Ruchu Palikota. ... 04.06.13, 19:35 Oho, jedna owieczka mniej w folwarku populisty. ...a z oddali dało się słyszeć "bul... bul... bul..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Poseł Bramora odchodzi z klubu Ruchu Palikota IP: *.net.stream.pl 04.06.13, 19:59 Głosowałem na Pana tylko dlatego że startował Pan z antyklerykalnej listy Palikota i wydawał się Pan człowiekiem rozumnym. Teraz się okazuje że Panu to nie pasuje a ja mam wrażenie że mnie Pan oszukał pisząc mnie myślę o wyborcy który na Pana głosował. Jesli miał byś człowieku honor powinieneś oddać mandat poselski bo moim zdaniem kolejnych bezbarwnych w tym sejmie już nam nie trzeba a do tego oszukał pan wyborców. Mogę się założyć że większość glosów dostał Pan tylko dlatego że był Pan z listy Palikota. Oszustą i farbowamym lisom mówię stanowcze NIE !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator bo to jest tak: IP: *.96.230.9.tvksmp.pl 04.06.13, 20:11 warto przypomnieć w tym miejscu - dla przemyślenia: List otwarty pani Anny Walentynowicz do Lecha Wałęsy. Posted in ■ listy by Maciejewski Kazimierz on 22 Kwiecień 2009 Na naszych oczach przeszłość ulega zakłamaniu i manipulacji. Aby ocalić prawdę,ktoś musi zapytać o fakty. Dopóki jeszcze żyją ich świadkowie. Lata wspólnej działalności nakładają na mnie obowiązek zadania kandydatowi na urząd Prezydenta RP-Lechowi Walesie kilku pytań. Oświadczam, że biorę odpowiedzialność za treść pytań i zawarte w nich sugestie. Życzę sobie przeprowadzenia dowodu prawdy przed sądem. 1. Czy pamiętasz, jak w styczniu 1971 r. przyznałeś ,że na żądanie SB dokonywałeś identyfikacji uczestników zajść grudniowych z fotografii i filmu? Czy teraz możesz podać powody tych działań? 2. Dlaczego okłamałeś wszystkich mówiąc o przeskoczeniu płotu, podczas gdy na strajk 14.08.1980 r. zostałeś dowieziony motorówką z Dowództwa Marynarki Wojennej z Gdyni? 3. Jak godziłeś swoją katolicką moralność z głośnymi przygodami, o które żona robiła Ci publiczne awantury w 1980r.? 4. 9 grudnia 1980 r. przyznano “Solidarności” pierwszą nagrodę – 30tys. USD. Co z tymi pieniędzmi? 5. Co zrobiłeś z 60tys. USD nagrody szwedzkiej prasy, którą miałeś przekazać na Panoramę Racławicką, lecz nigdy nie przekazałeś? 6. Czy mieszkanie przy ul. Polanki 52 kopiłeś, czy otrzymałeś w darze i od kogo? 7. W jakiej kwocie Bagsik i inni biznesmeni finansowali Twoją pierwszą kampanię wyborczą? 8. Czy uważasz za właściwe,że głowa państwa lokuje pieniądze w bankach zagranicznych, wbrew polskiemu prawu? 9. Czy w 1981 r. byłeś informowany przez Prezydium MKZ, że M. Wachowski jest kapitanem? 10. Czy Wachowski posiada Twoje zdjęcia ze wspólnych orgii i dlatego nie zareagowałeś na jego poczynania? 11. Czy SB szantażowała Cię ujawnieniem wszczętych postępowań karnych o kradzieże przed sądem dla nieletnich i sądem rejonowym, wymuszając pełną współpracę? 12. Za jakie zasługi w obozie w Arłamowie przyznano Ci prawo polowania z Kiszczakiem i 5- tygodniowy pobyt z calą rodziną, gdy innym odmawiano zwykłych widzeń? 13. Czy pamiętasz swoją wypowiedź na Kongresie w USA “lokujcie swoje kapitaly w Polsce, bo na nędzy i głupocie można najlepiej zarobić”, czy nadal tak sadzisz? 14. Z jakiej obietnicy wyborczej się wywiązałeś? 15. Czy teraz potrafisz odpowiedzieć na pytanie Andrzeja Gwiazdy z 1 zjazdu “Solidarności”, jak wygląda dogadanie się Polaka z Polakiem , gdy jeden jest zdrajcą? 16. Kiedy spełnisz publiczną obietnicę rozliczenia się z majątku i wskażesz jego prawdziwe źródła, bo Twoje książki przyniosły straty? Podobnie z obietnicą wyjaśnienia stosunków z SB? 17. Czy nie dość już kłamstw, krętactw, niekompetencji, pazerności, czy Ty naprawdę nie boisz się Boga,Lechu? Anna Walentynowicz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: świrus częstochows Re: bo to jest tak: IP: *.dynamic.chello.pl 04.06.13, 20:21 Nocna zmiana się kłania:4.06 .1992 rok. 4 czerwca - 21 rocznica dnia kapusia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ainafets Re: Poseł Bramora odchodzi z klubu Ruchu Palikota IP: 109.95.25.* 04.06.13, 20:12 Gość portalu: gość napisał(a): > Głosowałem na Pana tylko dlatego że startował Pan z antyklerykalnej listy Palikota i wydawał się Pan człowiekiem rozumnym. Teraz się okazuje że Panu to nie pasuje a ja mam wrażenie że mnie Pan oszukał pisząc mnie myślę o wyborcy który na Pana głosował. Jesli miał byś człowieku honor powinieneś oddać mandat poselski bo moim zdaniem kolejnych bezbarwnych w tym sejmie już nam nie trzeba a do tego oszukał pan wyborców. Mogę się założyć że większość glosów dostał Pan tylko dlatego że był Pan z listy Palikota. Oszustom i farbowanym lisom mówię stanowcze NIE !!! Podpisuję się pod tym co napisał mój poprzednik. Też głosowałam na posła Bramorę, tylko i wyłącznie dlatego, że był z Ruchu Palikota i był pierwszy na liście. Też czuję się oszukana. Więcej na żadne wybory nie idę. Odpowiedz Link Zgłoś
gad_z_rakowa Re: Poseł Bramora odchodzi z klubu Ruchu Palikota 04.06.13, 20:17 a to nie idz na wybory. inni pojda i zaglosuja na pierwszego na liscie. i tak w kolko.. a gość ma oczywiscie 100% racji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ainafets Re: Poseł Bramora odchodzi z klubu Ruchu Palikota IP: 109.95.25.* 04.06.13, 21:09 gad_z_rakowa napisał: > a to nie idz na wybory. inni pojda i zaglosuja na pierwszego na liscie. i tak w > kolko.. I nie pójdę więcej na żadne wybory, do tej pory chodziłam i zawsze czułam się oszukana i zawiedziona. Politycy tylko w kampanii wyborczej obiecują cuda na kiju, a jak zostaną wybrani to myślą tylko o tym: jak by się dobrze ustawic i ewentualnie swoją rodzinę. Głosowałam na Ruch Palikota bo nie miałam na kogo (wszyscy inni mnie wcześniej oszukali). Nawet jeżeli ktoś chciałby się wywiązac ze swoich obietnic wyborczych to i tak nic nie może zrobic dopóki nie będzie miał większości. W nosie mam taką demokrację jaką mamy od zmiany ustroju. Towarzyszy partyjnych zastąpili inni partyjni - zmieniły się tylko świnie przy korycie. Nie o taką Polskę ludzie walczyli. Moje pokolenie uciekało za granicę z PRL, ponieważ nie było perspektyw na normalne życie, obecne pokolenie wyjeżdża legalnie - bo również nie ma perspektyw na normalne, godne życie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: Poseł Bramora odchodzi z klubu Ruchu Palikota IP: *.96.230.9.tvksmp.pl 04.06.13, 21:14 ainafets, na wybory to idź, tylko głosuj z głową! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julka Re: Poseł Bramora odchodzi z klubu Ruchu Palikota IP: *.dynamic.chello.pl 05.06.13, 11:59 Uwierzyć Palikotowi toż to jakiś szczyt. On miałby myśleć o Polsce, Polakach? To on miałby zmienić coś na lepsze? Głupie to młode pokolenie. A Bramora wcześniej przejrzał na oczy niż Ty. Nie tylko Bramora i dlatego takie niskie notowania RP. Dobrze zrobił Bramora. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t45 Re: Poseł Bramora odchodzi z klubu Ruchu Palikota IP: *.nycmny.east.verizon.net 05.06.13, 15:45 Chcesz dostac raka krtani? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: świrus częstochows Re: Poseł Bramora odchodzi z klubu Ruchu Palikota IP: *.dynamic.chello.pl 04.06.13, 20:15 a co ja mam powiedzieć ,że Polska może być niepodległa i wolna.Ja ,który w nią uwierzyłem.Za ten kompromis z komunistami za układ magdalenkowy .Co ja mam powiedzieć.Ci co nas zdradzili.Tyle milionów Polaków oszukanych.Ci co do tej pory nie zostali osądzeni za zbrodnie przeciw własnemu narodowi.W zamian za liczne wyrzeczenia ,zostaliśmy pozbawieni miejsc pracy ,godnej opieki zdrowotnej i emerytury.Ukradziona nadzieja ,rozkradziona Polska.A Wy tu płaczecie nad posłem z nędznej partii Palikota. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niesmaczny. Re: Poseł Bramora odchodzi z klubu Ruchu Palikota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.13, 20:35 ...a ja lubię placki ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mieszko I Ależ drogi Miglancu IP: *.apus-net.pl 04.06.13, 20:47 "Tyle milionów Polaków oszukanych." Nie godzi się tak źle pisać o PIS-ie i Ojcu Tadeuszu nie godzi. Nie pochlebiaj natomiast sobie bo świrusa to Ci jeszcze daleko - zwykły Jasio jesteś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mój nie drogi Niewodniczański IP: *.dynamic.chello.pl 04.06.13, 21:17 Znowu nie jarzysz tematu.Nie odrobiłeś znowu lekcji historii.O czym ja tu piszę od tygodnia.O układzie magdalenkowym .Okrągłym stole .O Wałęsie ,który stracił honor i o A.M .Napisałem inicjały ,bo zaraz tu wskoczy świrus S.O tym piszę od tygodnia ,kto nas oszukał i za co cierpimy.Przecież nie o partii PO.Tej cudownej ,której wtedy jeszcze nie było.A były oczekiwania na ten siódmy cud świat.Być może się przekręci na śmieciach .Jak Hanka z Warszawy .Co nie miała piątaka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chrobry Niewodniczański + Order IP: *.apus-net.pl 04.06.13, 21:44 Niewodniczański to dziś w Warszawie. Dostał Order od samego Prezydenta RP. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 4 czerwca Myślałem, że to rocznica wyboru Jaruzelskiego na p IP: *.arbelon.com.pl 04.06.13, 21:56 jestem w markecie patrzę w tv na wystawie a tu facet z wąsem, okularach i w garniturze. Podpis: prezydent RP Komorowski. Kurczę, myślałem że prezydentem jest nadal gen Jaruzleski. Tym bardziej, że ostatnio dość często go pokazują. I SLD ma jakąś fetę szykować. I dzisiaj jakiś dzien wolności, myślałem, że świętują rocznicę wyboru gen. Jaruzelskiego na prezydenta. To też tak było koło lata 1989 r. Naprzód Polsko! do przodu Polsko! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brodzisław Re: Niewodniczański + Order IP: *.dynamic.chello.pl 04.06.13, 22:27 I nie odmówił.Nie przynosi to zaszczytu.Cieszy się bronek ,cieszy się donek. Fajnie Polaczkom od Orua Czekoladowego.Mordy ubeckich dziadów w uśmiechu.Radują się wszystkie kapusie.Przefarbowana Postkomuna rechocze.I celebruje święto oszustwa.Nabici w butelkę.Uwalniając naród od sowieckich pachołków.Pozwalając na gigantyczną kradzież majątku.Cala ta niezlustrowana szujnia ,ubeckiecw...e.Które stroją się w autorytety i wyją na wzmiankę o dekomunizacji i lustracji.Synkowie i córki bolszewickich pachołków robiących za celebrytów lub celeburaków.?Świnia rzecznik rządu stanu wojennego, wypowiada się w mediach.Sądy nieodszczurzone od ubeckich kapusiów i kundli .Chroniące czerwonych bandytów.Ścierwa zdrajców i zbrodniarzy nadal leżą w Alei Zasłużonych na Powązkach.Kraj kwitnie .3 mln Polaków pracuje zagranicą.następna sto tysięcy planuje wyjechać.donek ,bronek,jaruzelski ,urban .<Wykształtni z miast i WSI otwierać szampana i wieszać ordery w dniu oszustwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: do brodzisława IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.13, 23:03 ty człowieku leczyć się musisz ....koniecznie w Lublińcu...tam są takie oddziały dla ciebie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: do brodzisława IP: *.dynamic.chello.pl 05.06.13, 12:02 Zapewne wiesz to z autopsji? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X Re: Poseł Bramora odchodzi z klubu Ruchu Palikota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.13, 22:49 Dobrze gadasz Gościu!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do brodzisława 04.06.2013 - kpiny ze zwykłych ludzi IP: *.arbelon.com.pl 04.06.13, 23:00 taka prawda, tylko niepotrzebne te emocje. nie ma żadnej demokracji. oczywiscie na forum można sobie pokrzyczeć, bez znaczenia. liczy się tylko duży szmal, układy. jak zaczniesz "zagrażac", czy bedziesz próbował wejść bez "namaszczenia" do warszafki, układzik "utnie" łeb przy samej du.... szybciej niz za komuny. 04.06.2013 - kpiny z ludzi. tylko ludzie też się "obcieli" i mają to wszystko w du.... tą polską niby "wolność" czy "demokrację". Odpowiedz Link Zgłoś
koyod Poseł Bramora odchodzi z klubu Ruchu Palikota. ... 04.06.13, 20:31 Myślę, że w następnych wyborach głosów Panu nie zabraknie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian marianowski Re: Poseł Bramora odchodzi z klubu Ruchu Palikota IP: *.net.stream.pl 04.06.13, 20:58 No i dobrze. Gość wygląda na normalnego więc nic dziwnego że nie wytrzymał w tej małpiarni...Lepiej późno niż wcale. Odpowiedz Link Zgłoś
kicha3 Mógł od razu zostać ministrantem. 04.06.13, 20:43 I co pewnie myśli że zostanie na kolejną kadencję? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: To ja Re: Poseł Bramora odchodzi z klubu Ruchu Palikota IP: *.play-internet.pl 04.06.13, 21:35 Panie Pośle ! Gratuluję Panu. Ludzie z R... P... przeginali. Szybko zapomnimy o tym ugrupowaniu...Świetna decyzja. Odpowiedz Link Zgłoś
martik68 Poseł Bramora odchodzi z klubu Ruchu Palikota. ... 04.06.13, 21:50 Głodówkowy klaun Bramora dostał się do Sejmu tylko i wyłącznie dlatego, że startował z list RP. Inaczej ta miernota nigdy by do Sejmu się nie dostała. Ponieważ również oddałem swój głos na RP co przełożyło się na głos dla wymienionego osobnika nie życzę sobie by w ogóle był posłem. Jeżeli nie chce być w RP to niech złoży mandat posła. Poszedł mnie tam reprezentować m.in. walcząc z katolstwem i wcześniej mógł przewidzieć, że jego wieśniacza wiara uniemożliwi mu to działanie. Zakłamana menda. A swoją drogą kto układał listy RP w Częstochowie skoro tacy ludzie byli na pierwszych miejscach ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naprzód Polsko! Napisz skargę do samego lucypra albo innego błazna IP: *.arbelon.com.pl 04.06.13, 22:06 he he, ale wam buziuchny wytarł. napisz skarę go lucypra albo innego błazna. i mniej utyskiwań a więcej sprawozdawczości terenowej. na początek proponuję baner: tłum przyglądający się gołej du.... bo na dzisiaj z tym zostaliście antyklerykały z BOŻEJ łaski. i raport do "dziewiąty". komunizm był tutaj koślawy, demokracja i kapitalizm od du.... strony, więc z antyklerkalizmem nie może być inaczej. Alleluja i do przodu! Naprzód oświecony Polaku! Odpowiedz Link Zgłoś
koyod Re: martik68 05.06.13, 06:31 Żeby ci żyłka z tych nerw nie pękła. Trzeba było się zapoznać z programem kandydata na którego głosowałeś. On obiecywał, że zajmie się działaniem na rzecz przedsiębiorczości a nie walką z krzyżem. A teraz to pretensje do siebie i Millera, jak był u władzy to układał się z dostojnikami a teraz chce aby inni te układy zrywali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bramora wstydź się Re: Poseł Bramora odchodzi z klubu Ruchu Palikota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.13, 16:41 głosowałem na niego bo był w RP,teraz czuję się oszukany, Bramora mógł startować z pis ( udaje czy jest nie ten tego ), ale coś mi się wydaje że to farbowany lisek ,który dorwać chciał się do koryta,teraz to ja pokaże mu fucka Odpowiedz Link Zgłoś
kicha3 Moim zdaniem... 04.06.13, 22:24 Członkowie partii ruch palikota kochają inaczej i są inni.A poseł Bramora musiał się przespac z księdzem i wtedy się nawrócił.Miłość jest ślepa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tor Re: Poseł Bramora odchodzi z klubu Ruchu Palikota IP: *.dynamic.chello.pl 05.06.13, 07:44 Głosowałem na Ruch Palikota,ale od kiedy kombinuje z Siwcem i Kwaśniewskim nie podoba mi się. Już mojego glosu nie dostanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Poseł Bramora odchodzi z klubu Ruchu Palikota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.13, 08:48 Następny który inaczej by do koryta się nie dostał , a teraz udaje katolika Odpowiedz Link Zgłoś
podrobionakaszana Poseł Bramora odchodzi z klubu Ruchu Palikota. ... 05.06.13, 23:27 przebywanie wśród pedałów i zboczeńców mówiących grubym głosem, przebranych w sukienki, wzbudziło wreszcie w tym panu przedsiębiorcy niesmak, no cóż lepiej później niż wcale Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nons Re: Poseł Bramora odchodzi z klubu Ruchu Palikota IP: 91.196.30.* 05.06.13, 23:31 Zgoda! dodam do tego ciągłe przytakiwanie panu który Matole i jego ekipie może do głupawki doprowadzić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ej Re: Poseł Bramora odchodzi z klubu Ruchu Palikota IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 06.06.13, 00:38 Czuje sie oszukany ! Gdybym wiedział ze tak postapi NIGDY nie oddał bym na niego głosu , sadze ze takich jak ja byłoby wielu i nigdy nie zostałby posłem. Oddał juz mandat ????? Odpowiedz Link Zgłoś
martik68 Poseł Bramora odchodzi z klubu Ruchu Palikota. ... 06.06.13, 01:13 Może jakaś "mała" pikietka pod częstochowskim biurem naszego farbowanego liska ? A może lepsza będzie głodówka o zrzeczenie się mandatu posła przez tego oszusta ? Ktoś chętny do współdziałania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 88 Re: Poseł Bramora odchodzi z klubu Ruchu Palikota IP: 209.239.114.* 06.06.13, 09:55 chyba tylko twoi koledzy z SLD którym odebrał głosy w wyborach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oberwaniec Re: Poseł Bramora odchodzi z klubu Ruchu Palikota IP: *.dynamic.chello.pl 06.06.13, 10:23 głodówkę to sobie strzelaj codziennie ,bo pory masz obcisłe.Zabolało wyrzutków antykościelnych .I pies ich drapał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nons Re: Poseł Bramora odchodzi z klubu Ruchu Palikota IP: 91.196.30.* 06.06.13, 14:31 A kościelne (mafijne) sługusy zadowolone? A gościowi się nie dziwie jego szef JP ciągle w mediach szczeka i jednocześnie dupsko liże rudemu,to w końcu facet się zakręcił jak tampon w pi...e Odpowiedz Link Zgłoś
afrodyziak wielkie graty dla posła Bramory 06.06.13, 21:38 A tą szmatę Ryfińskiego wykastrować ,ubrać w damskie ciuszki i niech lata po ulicach. Odpowiedz Link Zgłoś