kicha3 17.06.13, 14:22 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
angrusz1 Jak pięknie tańczą 17.06.13, 14:49 zgrabne , wykształcone , energiczne , zaradne i ... singielki . Co tam się dzieje w tym Ognisku ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sara Re: Jak pięknie tańczą IP: *.ip.netia.com.pl 17.06.13, 14:57 Lecz się. Do Ogniska Baletowego chodzą głównie dzieci i młodzież, a nie "singielki". Sama tam uczęszczałam, jak byłam w podstawówce, a singielką nie jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
angrusz1 Re: Jak pięknie tańczą 17.06.13, 20:02 Gość portalu: Sara napisał(a): > "Lecz się. Do Ogniska Baletowego chodzą głównie dzieci i młodzież, a nie "singielki". Sama tam uczęszczałam, jak byłam w podstawówce, a singielką nie jestem. " Hmm, dlaczego mam się leczyć ? Taak, do Ogniska chodzą małe dziewczynki i dziewczynki i panienki . Ale ono jednak rosną , dorastają i z tych , co znam okazuje się, że są pannami przed i po 30 tce . Ty nie jesteś singielką . To masz szczęście albo ci się jakoś powiodło . Inne nie chcą wychodzić za mąż albo im się to nie udaje . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikita Re: Jak pięknie tańczą IP: *.dynamic.chello.pl 17.06.13, 15:26 Jeśli singielki to znaczy,że przytomne i nie pakują się w tarapaty z udziałem byle portek. Odpowiedz Link Zgłoś
angrusz1 Re: Jak pięknie tańczą 17.06.13, 20:04 Gość portalu: nikita napisał(a): " Jeśli singielki to znaczy,że przytomne i nie pakują się w tarapaty z udziałem byle portek." Taak, byle portki może są i niegodne ich . No ale całe życie potem samemu ? Hmm, mogą żałować , będą żałować ale kiedy będą miały po 60 lat i więcej . A zadzieranie nosa jest niedobre . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babcia Re: Popis baletowy w filharmonii. Jak pięknie tań IP: *.dynamic.chello.pl 17.06.13, 15:28 Byłam i podobało mi się. Gratulacje dla młodzieży i nauczycieli. Odpowiedz Link Zgłoś