Dodaj do ulubionych

SZUKAM PRACY

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.04, 13:33
szukam pracy !!!
Obserwuj wątek
    • Gość: drabsonfun Re: SZUKAM PRACY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.04, 14:26
      ja także.
      moze razem coś wymyślimy
      mój mail wlodecproject@vp.pl
      • Gość: Agnes Re: SZUKAM PRACY IP: *.wreczyca.sdi.tpnet.pl 17.08.04, 18:06
        Jakiej pracy szukacie?
    • Gość: dasst@tlen.pl Re: SZUKAM PRACY IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.08.04, 19:36
      Jest nas troje. Najbardziej odpowiadała by mi praca fizyczna, napewno nie stały etat (studia).
    • Gość: gość Re: SZUKAM PRACY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.04, 08:35
      Moge komuś pomóc.Prosze napisać o sobie coś wiecej.
      • Gość: justyna Re: SZUKAM PRACY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.04, 10:02
        hej ja również mogę się dołączyć do grona szukających. Jestem po ekonomi na UW
        i nie wesoło to widzę:(
        • Gość: drabsonfun Re: SZUKAM PRACY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.04, 11:12
          ja mam zawód tech.ochrony środowiska, ekonomista, politolog oraz doświadczenie
          jako pracownik agencji reklamowej.
          to co kiedy sie spotykamy??
      • Gość: ewarest Re: SZUKAM PRACY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.04, 16:15
        Bardzo ciekawy wątek mam nadzieję że jeżeli podejdziemy do tego problemu
        poważnie to mamy szansę na wspólną pomoc, a Częstochowa zasłynie jako miasto
        przyjazne i pomocne bezrobotnym. Ja też poszukuję pracy mam wykształcenie
        wyższe humanistyczne mogę uczyć w szkole, ale również mam doświadczenie
        redakcyjne, marketingowe i co ważne mam doświadczenie w pracy fizycznej jeżeli
        ktoś mógłby mi pomóc to proszę o kontakt na adres: ewarest@gazeta.pl
    • Gość: gosc Re: SZUKAM PRACY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.04, 21:35
      szukam kobiety do łatwej pracy napewno nie wyzsze wykształcenie.Czekam na
      zainteresowanych...
      • Gość: azja Re: SZUKAM PRACY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.04, 22:29
        A mozna wiedziec co to za praca\
        • Gość: Angela Re: SZUKAM PRACY - do Gościa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.04, 08:29
          Napisz cos więcej, moje gg 6381033
      • Gość: ewarest Re: SZUKAM PRACY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.04, 19:09
        sądzisz że kobieta z wykształceniem wyższym nie nadaje się do pracy fizycznej,
        chyba że masz coś innego na myśli nie wiem o jaką pracę ci chodzi? napisz do
        mnie na gg. 4143751
    • Gość: gość Re: SZUKAM PRACY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.04, 21:38
      Szukam opiekunki dla dziecka.To nie jest kawał naprawde szukam.Zainteresowanych
      prosze o numery gg.Ja odpisze i bedę musiała sie oczywiście spotkać.
      • renee7 Re: SZUKAM PRACY 19.08.04, 22:53
        Jestem absolwentką administracji - licencjat.
        Pracowałam jako fakturzystka, odbyłam roczny staż jako referent adm.-biurowy,
        i praktyki zawodowe w ZUS-ie oraz PZU.
    • Gość: zdeterminowana Re: SZUKAM PRACY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.04, 11:17
      od 10 lat zajmuję się sprzedażą w branżach ( kultura , finanse , edukacja)
      mam 2 letnie doświadczenie na stanowisku kierowniczym
      ukończone szkolenia podnoszące kwalifikacje i wykształcenie wyższe
      chce pracować !!!! muszę pracować!!!! beataikot@interia.pl
    • Gość: drabsonfun Re: SZUKAM PRACY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.04, 19:36
      to co drodzy bezrobotni, spotkajmy sie moze komus ktoś cos doradzi,czasami
      słysze odmowe dania mnie pracy bo potrzebuja kogos z innymi kwalifikacjami, być
      może ktoś coś komuś podsunie.
      proponuje spotkanie , są chetni?/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka