Gość: zdeterminowana IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.04, 13:33 szukam pracy !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: drabsonfun Re: SZUKAM PRACY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.04, 14:26 ja także. moze razem coś wymyślimy mój mail wlodecproject@vp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnes Re: SZUKAM PRACY IP: *.wreczyca.sdi.tpnet.pl 17.08.04, 18:06 Jakiej pracy szukacie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dasst@tlen.pl Re: SZUKAM PRACY IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.08.04, 19:36 Jest nas troje. Najbardziej odpowiadała by mi praca fizyczna, napewno nie stały etat (studia). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: SZUKAM PRACY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.04, 08:35 Moge komuś pomóc.Prosze napisać o sobie coś wiecej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justyna Re: SZUKAM PRACY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.04, 10:02 hej ja również mogę się dołączyć do grona szukających. Jestem po ekonomi na UW i nie wesoło to widzę:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drabsonfun Re: SZUKAM PRACY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.04, 11:12 ja mam zawód tech.ochrony środowiska, ekonomista, politolog oraz doświadczenie jako pracownik agencji reklamowej. to co kiedy sie spotykamy?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewarest Re: SZUKAM PRACY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.04, 16:15 Bardzo ciekawy wątek mam nadzieję że jeżeli podejdziemy do tego problemu poważnie to mamy szansę na wspólną pomoc, a Częstochowa zasłynie jako miasto przyjazne i pomocne bezrobotnym. Ja też poszukuję pracy mam wykształcenie wyższe humanistyczne mogę uczyć w szkole, ale również mam doświadczenie redakcyjne, marketingowe i co ważne mam doświadczenie w pracy fizycznej jeżeli ktoś mógłby mi pomóc to proszę o kontakt na adres: ewarest@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: SZUKAM PRACY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.04, 21:35 szukam kobiety do łatwej pracy napewno nie wyzsze wykształcenie.Czekam na zainteresowanych... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: azja Re: SZUKAM PRACY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.04, 22:29 A mozna wiedziec co to za praca\ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Angela Re: SZUKAM PRACY - do Gościa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.04, 08:29 Napisz cos więcej, moje gg 6381033 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewarest Re: SZUKAM PRACY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.04, 19:09 sądzisz że kobieta z wykształceniem wyższym nie nadaje się do pracy fizycznej, chyba że masz coś innego na myśli nie wiem o jaką pracę ci chodzi? napisz do mnie na gg. 4143751 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: SZUKAM PRACY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.04, 21:38 Szukam opiekunki dla dziecka.To nie jest kawał naprawde szukam.Zainteresowanych prosze o numery gg.Ja odpisze i bedę musiała sie oczywiście spotkać. Odpowiedz Link Zgłoś
renee7 Re: SZUKAM PRACY 19.08.04, 22:53 Jestem absolwentką administracji - licencjat. Pracowałam jako fakturzystka, odbyłam roczny staż jako referent adm.-biurowy, i praktyki zawodowe w ZUS-ie oraz PZU. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdeterminowana Re: SZUKAM PRACY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.04, 11:17 od 10 lat zajmuję się sprzedażą w branżach ( kultura , finanse , edukacja) mam 2 letnie doświadczenie na stanowisku kierowniczym ukończone szkolenia podnoszące kwalifikacje i wykształcenie wyższe chce pracować !!!! muszę pracować!!!! beataikot@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drabsonfun Re: SZUKAM PRACY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.04, 19:36 to co drodzy bezrobotni, spotkajmy sie moze komus ktoś cos doradzi,czasami słysze odmowe dania mnie pracy bo potrzebuja kogos z innymi kwalifikacjami, być może ktoś coś komuś podsunie. proponuje spotkanie , są chetni?/ Odpowiedz Link Zgłoś