Dodaj do ulubionych

Skad dostal 200tys.zl?

19.05.14, 07:28
Zachowanie Kaczyńskiego jest tym bardziej zastanawiające, że w 2002 roku były szef MON Jerzy Szmajdziński pożyczył od prywatnych osób 300 tys. zł zł, ale nie podał w oświadczeniu majątkowym ich nazwisk. Wówczas

Generalny Inspektor Ochrony Danych Osobowych, którego poproszono o opinię, ocenił, że polityk nie musi ujawniać tych danych. Głos w sprawie zabrał jednak prezes

PiS. Stwierdził, że "opinia GIODO nie powinna być wiążąca a Szmajdziński powinien ujawnić nazwiska pożyczkodawców". Dziś GIODO stoi na stanowisku, że dane prywatnych wierzycieli trzeba ujawniać, ale Kaczyński, który zaciągnął 200 tys. zł długu, odmawia podania nazwiska swojego pożyczkodawcy.

wiadomosci.onet.pl/kraj/pozyczka-jaroslawa-kaczynskiego-kim-jest-tajemniczy-wierzyciel/cjpt2
Obserwuj wątek
    • qq.44 Re: Skad dostal 200tys.zl? 19.05.14, 08:17
      Uważam, że to niegodziwość, insynuować jakieś dziwne sprawki człowiekowi który zawiesił kampanię i odbiera sobie od ust ratując nasz kraj przed powodzią !!
      Co więcej Pan Prezes zawieszając kampanię w tym samym czasie bierze udział w konwencji wyborczej w Krakowie + osłania własnym ciałem wały powodziowe !! To Harry Potter naszych czasów, Houdini 100- lecia , Copperfield wszystkich polityków polskich !!
      • taniarada wszystko 19.05.14, 08:29
        niepoprawni.pl/blog/763/przypadkowe-sniadania-z-premierem
        • taniarada można 19.05.14, 08:30
          niepoprawni.pl/blog/1967/totus-tuskus
          • taniarada dalej 19.05.14, 08:31
            www.wsieci.pl/tusk-jako-usluzny-pomocnik-niemiec-pnews-1161.html
            • taniarada Minister szuka pracy 19.05.14, 08:34
              www.fakt.pl/minister-kosiniak-kamysz-chce-pracowac-w-brukseli,artykuly,462086,1.html
              • taniarada Kto podmienił towarzyszy Tuska 19.05.14, 08:35
                www.wsieci.pl/kto-podmienil-towarzyszy-tuska-pnews-1163.html
                • taniarada Boni mówi o kasie Tuska 19.05.14, 08:37
                  wpolityce.pl/polityka/196208-boni-pokretnie-tlumaczy-ustalenia-wsieci-o-niemieckiej-kasie-dla-otoczenia-tuska-nie-ma-to-znaczenia-jestesmy-razem-w-ue
                  • taniarada W natłoku bełkotu mediów można wklejać wszystko 19.05.14, 08:39
                    I bez liku .Tylko po co ?
    • optio11 Re: Skad dostal 200tys.zl? 19.05.14, 15:16
      Długi mam, bo musiałem mieć środki na obronę życia mojej ciężko chorej mamy. Ona potrzebowała całodziennej opieki, zatrudnienia pań pielęgniarek na etatach. To dalece przekraczało moje dochody, musiałem się zapożyczyć.

wiadomosci.onet.pl/kraj/tajemnicza-pozyczka-jaroslawa-kaczynskiego-prezes-pis-wyjasnia/6y9rv
      • kolter_mr Re: Skad dostal 200tys.zl? 19.05.14, 15:23
        optio11 napisał:

> Długi mam, bo musiałem mieć środki na obronę życia mojej ciężko chorej mamy. On
        > a potrzebowała całodziennej opieki, zatrudnienia pań pielęgniarek na etatach. T
        > o dalece przekraczało moje dochody, musiałem się zapożyczyć.

To juz przehulał to co ukradł dzięki Telegrafowi ??
        • zebrawkwiatki Re: Skad dostal 200tys.zl? 22.05.14, 22:00
          nooo jak taki biedny.....
          bo ani kasy i jeszcze pozyczki...i stary domoddal za 200 tysiecy to jak taka BIDULA chce do rzadu?
          zanim sie oblowi, odkredytuje oplaci tym co go wspieraja...to ile kasy musi ukrecic z budzetu?
          a ci co juz sa,,,,,oblowili sie na tyle ze teraz juz beda mniejsze potrzeby.

wiec niech se PREZESIK sam zeżre te dlugi.....
          jaki on rozzutny, mamuske ratowal...a przeciez mamuska polise miala jak sie patrzy....ZA syna tez dostala i wziąl to drugi.....
          a że podobnydo pierwszego....to sie mamuska nie polapala jak to wsiąknęlo.
          Kosztowna ta mamuska byla ....nie kazdego stac na takie leczenie staruszkow i przeciąganie im I TAK KONCOWKI ZYCIA
          jak on przez tyle lat w pierszych szregach nie dorobił sie NICZEGO....to z niegpo żaden material na dobrego gospodarza
          DAJMY SOBIE Z NIM SPOKÓJ.

WIEC NA BIEDAKOW NIE GLOSUJEMY !!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka