Dodaj do ulubionych

PODŁOŚĆ, OBRZYDLIWOŚĆ,..NIE MAM SŁÓW.........

07.09.04, 08:35
Nie mam po prostu słów na moje obrzydzenie i wzburzenie, ludzie ruszyli na
pomoc mimo póżnej pory a ..........TU KANT I,BEZMYŚLNY, CYNICZNY, NIELUDZKI
I PODŁY.

A ludzie się dziwią ze opiekuję się zwierzętami i walczę do krwi(sic)
pierwszej w ich obronie............ Szanowny A A mimo naszych sporów i waśni
łączy nas rzeczywiście intuicja, mnie może dlatego ze był ten numer i póżno
zajrzałam na forum nieco zawiodła , ale sama pochowałam małe dziecko i stąd
moja wrażliwość i wyobrażnia oraz działanie nieco histeryczne.........
Nie mam słów.........mam kulę w gardle i niedowierzam.................

Dobrze że sprawdziłeś .........chylę czoła AA................

pobladła z wściekłości ruda Ruda
Obserwuj wątek
    • Gość: Iris Re: PODŁOŚĆ, OBRZYDLIWOŚĆ,..NIE MAM SŁÓW......... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.04, 09:07
      Jeśli to faktycznie był żart to ręce opadaja na głupotę ludzką.Poprostu brak
      słów:o(
    • Gość: aa Re: PODŁOŚĆ, OBRZYDLIWOŚĆ,..NIE MAM SŁÓW......... IP: *.d2.club-internet.fr 07.09.04, 12:43
      Szanowna i Droga Ruda,
      To ja sie nisko i z szacunkiem klaniam przed Toba.

nalezy sie Tobie Ruda ta garstka wyjasnien
      anima animal to czasem taka forumowa bestia, ktora wchlania emocje i forumowo
      emocjonalnie odpowiada
      ja sam nie lubie animala, wole aa (nie mylic z obecnym swiezo na forum AA, bo to
      inna fizycznie osoba)

to takie forumowe 'alter ego', literacki eksperyment doby internetu

jesli chodzi o moja realna osobe, realne doswiadczenia to mam za soba okres
      woluntariatu hospicjum, jak rowniez pracy z nieuleczalnie chorymi, umierajacymi
      dziecmi stad zawrzalo we mnie, szczegolnie teraz w trakcie trwania kukaskiej
      tragedii

jesli chodzi o 'ole', wystarczyla mi wymiana paru z nia zdan--jest to zalosne,
      bo jesli ma sie uczciwe intencje w sprawie, to sie uczciwie przeprasza
      Raz jeszcze Mocne Serdeczne Pozdrowienia!

Z Szacunkiem,

aa

• rrruda Re: PODŁOŚĆ, OBRZYDLIWOŚĆ,..NIE MAM SŁÓW......... 07.09.04, 12:55
        I to najwazniejsze że mimo różnic są również rzeczy które łączą,
        typowo ludzkie to ale jakże wspaniałe..............
        Już nieco mi opadła adrenalina i myślę że w sumie to dziecina chciała dobrze
        niefortunnie wybrała jednak środki.
        No ale na przyszłość niech się uczy jak te sprawy poruszać.
        Idea szczytna.........jeno środki ....... Ech stara już jestem...........
        może pora umierać ?????????????????????qurde zagubiłam się nieco....
        Ruda
        • Gość: aa Re: PODŁOŚĆ, OBRZYDLIWOŚĆ,..NIE MAM SŁÓW......... IP: *.d2.club-internet.fr 07.09.04, 13:06
          gdyby nie bylo roznic, nie wiedzielibysmy ze lacza nas podobienstwa!

a z ta staroscia i umieraniem, poprostu wybuchnalem smiechem

a na temat tej afery

to istnieje takie magiczne slowo, ktore uczciwie ukazuje barwe intencji
          slowo to nie zostalo przez 'autorke afery' wpisane, wiec te intencje pozostana
          dla mnie ciemne.

Ruda duzo, duzo Usmiechow!
          • rrruda Re: PODŁOŚĆ, OBRZYDLIWOŚĆ,..NIE MAM SŁÓW......... 07.09.04, 13:24
            No to podniosłeś mnie nieco na duchu...........
            Masz rację jeszcze nie raz się pewnie pospieramy i......dlatego warto żyć
            Nie ma to jak szermierka słowna i już....ale bez agresji proszę........
            Słonecznie i rudawo........................ruda jak lis Ruda
            • Gość: aa Re: PODŁOŚĆ, OBRZYDLIWOŚĆ,..NIE MAM SŁÓW......... IP: *.d2.club-internet.fr 07.09.04, 13:35
              no tak zczyna sie walka o to do kogo nalezy ostatnie slowo! (usmiecham sie)

tak Ruda warto zyc, aby wciaz do tego dochodzic: po co tu wlasciwie jestesmy?
              i cos w zyciu robiac byc pewnym, ze to co czynimy ma swoj sens.

Pozdrawiam i zmykam do pracy.
    • Gość: nieświadoma Re: PODŁOŚĆ, OBRZYDLIWOŚĆ,..NIE MAM SŁÓW......... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.04, 13:29
      o czym piszecie??? co się stało???
      • Gość: Ruda Re: PODŁOŚĆ, OBRZYDLIWOŚĆ,..NIE MAM SŁÓW......... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.04, 15:26
        Po prostu ktoś próbował nas wykorzystać apelując do sumień, i wprowadzajac nas
        w błąd spowodował uruchomienie łańcucha pomocy .Chodziło o krew dla
        umierajacego dziecka , a tego dziecka fizycznie nie ma i wyglądało to na kant
        rozpaczliwy, tak dla zabawy.Okazało się nieco inaczej ale już mleko się wylało
        i poszedł fetor.........Ukłony ruda Ruda
        • Gość: Kubiś Re: OBRZYDLIWOŚĆ........................ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.04, 19:34
          Ktoś kto oszukał nas i nasze sumienia napewno za to kiedyś odpowie . Nic w
          przyrodzie nie pozostaje bez echa.
          • Gość: aa Re: OBRZYDLIWOŚĆ........................ IP: *.d2.club-internet.fr 07.09.04, 20:38
            cynizm i butnosc
            nie wierze, aby osoba, nastolatka, ktora pisze, ze pracowala w hospicjum, uparcie
            potwierdzala, ze juz nie wazne jest to nieistniejace dziecko... czyli falszywy wpis

zamiast , jesli intencje nie byly ciemne, napisac: przepraszam

zwlaszcza po rzekomych doswiadczenich nastolatki z pracy w hospicjum
            • Gość: Corka Re: OBRZYDLIWOŚĆ........................ IP: *.prenet.pl 07.09.04, 21:34
              No NIEEEEEEE taka to tylko rozwalcować.
              Jak mozna sobe stroić zarty z tak powaznej rzeczy.
              Ola to normalna idiotka. Nie zdaje sobie sprawy z tego, ze o chwili prawdziwego
              zagrozenia zdrowia apel moze zostać bez odpowiedzi.

Oj Ola olka naleza ci sie baty i sama chetnie bym ci sprala tylek.
              • lookas.prv.pl Re: OBRZYDLIWOŚĆ........................ 08.09.04, 00:05
                Nie nie nie... to nie tak - jak się domyślam Ola nie jest autorką tej prośby -
                dostała to pewnie przez Gadu-Gadu (lub e-mail) i chciała po prostu dobrze -
                pomyślała, że na poczytnym forum pewnie się ktoś znajdzie. Dzisiaj osobiście
                widziałem na innym forum (o wiele sławniejszym) ten sam wpis, tylko że był
                ozdobiony o jedno zdanie więcej. Nie mam zamiaru tutaj bronić Oli, bo sam
                uważam, że takich śmieci nie rozrzuca się dalej, tylko "zamyka okienko" i nie
                pozwala się, aby głupoty się rozchodziły na świat, ale sądzę, że Ola też padła
                ofiarą jakiegoś idioty i totalnego nieudacznika.

------------------------------------------
                www.lookas.prv.pl
                • Gość: aa Re: OBRZYDLIWOŚĆ........................ IP: *.d2.club-internet.fr 08.09.04, 00:31
                  xwiec w takiej suytuacji sie przeprasza
                  a nie wypisuje rzekome doswiadczenia nastolatki w pracy w hospicjum.
                  • Gość: storima* Re: OBRZYDLIWOŚĆ........................ IP: *.d2.club-internet.fr 08.09.04, 02:30
                    zastanawiajace jest rowniez to, ze pierwszy motyw 'dziecka umierajacego na
                    bialaczke' , jako prosba dziecka , ktore w ostatnich swych dniach zycia, pragnie
                    , aby specyficzny 'wokalista' wygral liste przebojow byl podpisany: 'ola'

'ola' z afery numer dwa, napisala, ze zna ten wpis lecz nie ma z nim nic
                    wspolnego. ( z tym, ze wpis z afery numer dwa, byl tak sformulowany, ze
                    wygladalo na to, ze 'ola', tym razem nie jest umierajacym na bialaczke
                    dzieckiem, lecz kims bliskim, kto to dziecko zna)

kiedy okazalo sie , ze tego konkretnego dziecka, ktore umiera na bialaczke nie ma

'ola' napisala, ze nie chodzi tu o konkretne dziecko, lecz honorowe oddawanie krwi

odpisalem 'oli' , ze za takie nie przemyslanie wstawiony post powinna sie oddac
                    pracy jako woluntariuszka w osrodku dla dzieci umierajacych bo tak genetyka
                    stworzyla ich scenariusz zycia
                    na co 'ola' opowiedziala nie mnie bezposrednio , lecz Wam osiem godzin pozniej,
                    gdy wezwaliscie ja 'do tablicy',
                    ze pracowala w hospicjum i od roku jest honorowym dawca krwi

powiem Wam , ze przy pracy w hospicjum czlowiek uczy sie przynajmniej jednej
                    podstawowej rzeczy

gdy nieswiadomie obrazi uczucia ludzkie

to po prostu

p r z e p r a s z a

• lookas.prv.pl Re: OBRZYDLIWOŚĆ........................ 08.09.04, 11:05
                      A to, że nie przeprosiła to już inna kwestia...

------------------------------------------
                      www.lookas.prv.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka