darolisek 18.03.15, 10:31 Witam Czy dostał juz ktos zwrot podatku za 2014 rok, jeżeli tak to po jakim czasie od złożenia zeznania Chodzi mi o Drugi US Dziękuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kaska2030 Re: Zwrot z US 19.03.15, 10:27 ja rozliczalam sie przez internet i czekam juz drugi tydzien,Us Warszawa Praga Odpowiedz Link Zgłoś
dziela2 Re: Zwrot z US 19.03.15, 11:39 myśle ze 2 miesiace jak nic trzeba poczekac Odpowiedz Link Zgłoś
5andrzejm Re: Zwrot z US 19.03.15, 12:55 wielu znajomych złożyło przez internet w styczniu,lutym i zwroty na konto dostali b.szybko około 2 tygodnie od złożenia Odpowiedz Link Zgłoś
facia Re: Zwrot z US 22.03.15, 06:53 wysłałam elektronicznie 28 lutego zwrot 20 marca. Odpowiedz Link Zgłoś
ms-k04 Re: Zwrot z US 24.03.15, 21:52 www.isnet.katowice.pl/zwroty/ tu sprawdzisz stan realizacji Odpowiedz Link Zgłoś
aneta1970dwa Re: Zwrot z US 23.04.15, 13:37 Ja zeznanie złożyłam 10 marca w urzędzie i do tej pory cisza.Czy ktoś też tak długo czeka? Odpowiedz Link Zgłoś
kchrzanka Re: Zwrot z US 23.04.15, 13:56 Zwroty dostaniecie Państwo przed wyborami. "Wadza" wie , - co robi ! To " bulowi " nie pomoże, wybierzemy o stokroć lepszego Dudę ! Odpowiedz Link Zgłoś
the_michael Re: Zwrot z US 27.04.15, 17:07 Komor tragedia, ok. Ale moge zapytać co takiego reprezentuje sobą Duda ? Jego obietnice to kpina z wyborców. Chyba tylko jakiś serialowy niewolnik uwierzy, że da się to zrealizować. Na spotkaniu z internautami nie odpowiedział na żadne konkretne pytanie. Odpowiadał tylko na "czy grał pan kiedyś na dudach, najzabawniejsza sytuacja w życiu" i tego typu pytania, do których wiedza ani doświadczenie nie jest potrzebna. Więc pytam poważnie, jakie są arumenty za tym, żeby oddać na niego głos, poza tym, że lepiej na niego niż na Komorowskiego ? Odpowiedz Link Zgłoś
zawsze-inna Re: Zwrot z US 27.04.15, 18:49 dlaczego ludzie ograniczyli się tylko do Po lub Pis ??? I jedni i drudzy dali juz swoje popisy i mieli okazje się wykazac ,a ludzie nadal na nich głosują.Nie pojmę tego nigdy. Odpowiedz Link Zgłoś
the_michael Re: Zwrot z US 27.04.15, 21:52 Bo posiadanie prawa wyborczego nie jest zależne od wiedzy wyborcy na temat kandydatów. Po prostu nie musisz nic wiedzieć i możesz iść głosować. A wtedy ten kto ma więcej pieniędzy i władzy mainstreamowych mediach sugeruje wybór swojego kandydata. W biernym i zubożonym intelektualnie społeczeństwie taka sugestia jest skuteczna. Więc jakie jest lekarstwo ? Edukować, zachęcać do dyskusji, tłumaczyc podstawy działania gospodarki. Ktoś kto to zrozumie i porówna z tym jak działa nasze państwo na pewno nie zagłosuje na PO czy PiS. Odpowiedz Link Zgłoś