Dodaj do ulubionych

Strzelectwo Częstochowa

12.04.15, 16:35
Witam orientuje się ktoś może czy w Częstochowie można zapisać się do jakiegoś klubu strzeleckiego i czy są grupy juniorskie czy seniorskie także oraz czy istnieje możliwość przy dobrych wynikach startowania w jakiś zawodach itp Dzięki za odpowiedz
Obserwuj wątek
    • pluto37 Re: Strzelectwo Częstochowa 12.04.15, 18:35
      wywaliło mi post.
      Ale powtórzę.
      Na ul. Andrzeja -równoległa do Augustyna dojazd od Pułaskiego - jest klub I strzelnica.
      Czy czynny to juz musisz sprawdzic osbiście.
    • koyod Re: Strzelectwo Częstochowa 12.04.15, 18:57
      Z pewnością więcej danych o sekcji strzeleckiej ze strzelnicy przy św. Andrzeja 8/10 uzyskasz pisząc na ksazsss.czestochowa@azs.pl lub pod nr telefonu 34 324-86-02.
    • iza6425 Re: Strzelectwo Częstochowa 18.04.15, 20:00
      Strzelectwo w naszym mieście to kolejna terra incognita. Znajomy strela gdzieś z wiatrówek, często jeżdzi na zawody. Poszukaj na bron.iweb.pl
      • dyziek_o Re: Strzelectwo Częstochowa 19.04.15, 07:05
        A jesteś pewna/pewny, że ten znajomy nie grzeje z tej wiatrówki np. do psów/kotów czy choćby do autobusów?!
        Pytam, - i to bez złośliwości:
        Albowiem strzelanie do czegokolwiek jeśli nie jest to konieczne, - np.
        przed atakiem przed nieprzyjacielem, - uważam za groźne zboczenie
        które powinno się leczyć.
        W skrajnych przypadkach może się to skończyć strzelaniem do zwierząt czy nawet ludzi
        choć w tym drugim przypadku czasem można by to usprawiedliwić.
        Dyzio.
        • koyod dyźku, proszę napisz w jakich przypadkach 19.04.15, 10:24
          usprawiedliwiłbyś strzelanie do ludzi?
          • dyziek_o Re: dyźku, proszę napisz w jakich przypadkach 19.04.15, 13:29
            Oczywiście!
            Np. do tego sk........syna który zatłukł swoją pięcioletnią córkę.
            Albo do arcyfioletowego Wesołowskiego za gwałcenie dzieciaków na Dominikanie.
            To tylko dwa przykłady które mi się na szybko nasunęły.......
            Coś jeszcze chcesz wiedzieć?!
            To jeszcze - teraz mi się przypomniało, - np. do proboszcza który nie chce pochować jakiegoś ubogiego bo rodzina za malo kasy do koperty włożyła..........
            Usatysfakcjonowany?!
            Dyzio.
            • koyod Re: dyźku, proszę napisz w jakich przypadkach 19.04.15, 13:42
              Nie, nie usatysfakcjonowany i jednocześnie nie zaskoczony.
              Szczególnie tą częścią twej wypowiedzi ..np. do proboszcza który nie chce pochować jakiegoś ubogiego bo rodzina za malo kasy do koperty włożyła...
              Jak widać na twoim przykładzie szaleńców i potencjalnych naśladowców Ryszarda C., mordercy z Łodzi nie brakuje.

• iza6425 Re: Strzelectwo Częstochowa 26.04.15, 19:24
          Tak, jestem pewna, Facewt jest poważny, sam ma jakieś zwierzęta w domu. Idąc Twoim tokiem myslenia to jesteś notorycznym gwałcicielem i pedofilem, wszak narzędzia do gwałtu masz, i na dzieci też patrzysz, chocby na ulicy. Załosny jesteś, Dyźku,
          Żeby móc strzelać do nieprzyjaciela, to trzeba się przedew wszystkim nauczyć strzelać, chocby do tarczy czy puszki po piwie. Nieprzyjaciel jakoś nie ma skrupułów i uczy młodziez w podstawówce jak obchodzic sie z karabinem. A Ty pewnie wyjdziesz im naprzeciw z kropidłem w ręce i religijną pieśnią na ustach. Broń mnie Boże od takich obrońców,
          • taniarada Re: Strzelectwo Częstochowa 22.09.16, 21:04
            iza6425 napisał(a):

> Tak, jestem pewna, Facewt jest poważny, sam ma jakieś zwierzęta w domu. Idąc Tw
            > oim tokiem myslenia to jesteś notorycznym gwałcicielem i pedofilem, wszak narzę
            > dzia do gwałtu masz, i na dzieci też patrzysz, chocby na ulicy. Załosny jesteś,
            > Dyźku,
            > Żeby móc strzelać do nieprzyjaciela, to trzeba się przedew wszystkim nauczyć st
            > rzelać, chocby do tarczy czy puszki po piwie. Nieprzyjaciel jakoś nie ma skrupu
            > łów i uczy młodziez w podstawówce jak obchodzic sie z karabinem. A Ty pewnie wy
            > jdziesz im naprzeciw z kropidłem w ręce i religijną pieśnią na ustach. Broń mni
            > e Boże od takich obrońców,
            Zawsze był żałosny.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka