Gość: zosia995 Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W CZĘSTOCHOWIE IP: *.21.pl / *.21.pl 10.12.05, 13:10 Polecam dr.Korna.Pracuje na Parkitce.Ja tez chodze do niego.Prowadzi mi druga ciaże.Jest super,mily kulturalny.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
agusia_1988 Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W CZĘSTOCHOWIE 10.12.05, 18:00 a wiec powtorze jeszcze raz pytanie. mam nadzerke i chce ja leczyc bezplatnie. czy ktos zna dobrego ginekologa w przychodni, mieszkam na rakowie, moze ktoras z tamtejszych przychodni jest wyposazona w sprzet do usuwania nadzerki? ewentualna mozliwosc- prosze podac mi dobra przychodnie(poza rakowem) gdzie przyjmuje dobry gin i moze usunac bezplatnie nadzerke. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lamia Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W CZĘSTOCHOWIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.05, 00:09 Bezpłatnie,bezproblemowo i bezboleśnie(przez zamrażanie) usunie ci nadżerkę dr Kowalski w przychodni na Michałowskiego(na Północy).Mnie właśnie usuwał-szczerze polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
agusia_1988 Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W CZĘSTOCHOWIE 11.12.05, 23:31 no troszke jest na polnoc.czy mimo ze mam 17 lat powinnam , musze czy niepowinnam i nie musze usuwac nadzerki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W CZĘSTOCHOWIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.06, 23:55 a dlaczego nie napiszesz ile bierze za poród bo kwota jest dość wysoka!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaba993 Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W CZĘSTOCHOWIE IP: 83.18.124.* 11.12.05, 14:15 Magdo dziękuje bardzo za tel do dr Surówki, może coś wiecej o nim? Prosiłabym o jakieś informacje, wybieram się właśnie do niego:) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W CZĘSTOCHOWIE IP: *.21.pl / *.21.pl 16.12.05, 18:04 Trafiłam kiedyś do Surówki do szpitala i wtedy byłam nim zachwycona. Zachęcona poszłam do niego prywatnie a on wykrył mi torbiel na jajniku przytoczył pare przykładów co to może sie stać jak torbiel pęknie i że konieczna będzie operacja. Bardzo mnie nastraszył. Jak byłam u niego na następnej wizycie torbiel zniknęła ale pojawiła się na drugim jajniku. W przypadku takich torbieli nie robi się operacji tylko leczy hormonalnie. Pytam więc czy nadal potrzebna jest operacja a on z rozbrajająca szczeroscią: no przecież kazdy moze się pomylić. To była oczywiście moja ostatnia u niego wizyta. Zauważcie każdy lekarz ma zarówno dobre jak i złe opinie na tym forum. NIE MA NIEOMYLNYCH. Takie życie. Wybierajmy po prostu mniejsze zło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elli Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W CZĘSTOCHOWIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.06, 15:54 Hej, a może macie jakieś wieści lub własne doświadczenia w związku z dr. Nowak, pracuje na Mickiewicza, ma też prywatny gabinet. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elli dr. Nowak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.06, 15:57 Hej, a może macie jakieś wieści lub własne doświadczenia w związku z dr. Nowak, pracuje na Mickiewicza, ma też prywatny gabinet. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kattia dr Surowka gdzie przyjmuje?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.12.05, 16:41 gdzie przyjmuje dr Surówka?? i przyjmuje tylko prywatnie? czy moze przyjmuje tez gdzieś panstwowo?? dziekuje za odpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kattia dr Surowka gdzie przyjmuje?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.12.05, 16:41 gdzie przyjmuje dr Surówka?? i przyjmuje tylko prywatnie? czy moze przyjmuje tez gdzieś panstwowo?? dziekuje za odpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaba993 Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W CZĘSTOCHOWIE IP: 83.18.124.* 02.01.06, 17:31 Bardzo proszę o jakieś informacje na temat dr Minknera z PCK, może wiecie gdzie prywatnie przyjmuje i jaki jest tel do gabinetu, jak na razie nie widziałam wypowiedzi na forum na jego temat, chyba że przeoczyłam to przepraszam pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
pyzata25 Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W CZĘSTOCHOWIE 03.01.06, 16:16 KOCHANE DZIEWCZYNY POMÓŻCIE!!! STARAM SIĘ OD 5 LAT O DZIECKO. POCZĄTKOWO LECZYŁAM SIĘ NA ŚLĄSKU, U PROFESORA PORĘBY. CHOLERNY NACIĄGACZ - ZA WIZYTĘ Z USG BRAŁ 150 ZŁ. LECZYŁAM SIĘ TEŻ U DOKTORA BIŃCZYKA. NIESTETY PAN DOKTOR IDZIE NA ILOŚĆ ALE NIE NA JAKOŚĆ. JUZ NIE WIEM CO ROBIĆ. CHCIAŁABYM SKORZYSTAĆ Z POMOCY DOKTORA NAJMANA. CZY KTÓREJŚ Z WAS POMÓGŁ ZAJŚĆ W CIĄŻĘ ??? BŁAGAM O ODPOWIEDŹ !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: judytka Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W CZĘSTOCHOWIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.01.06, 23:02 Jeżli chodzi o te problemy polecam łódzką GAMETĘ jednak nie jestem w stanie podać lekarza. Moja znajoma miała dwa poronienia i za trzecim razem się udało.Jak się czegoś dowiem napiszę.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OSZUKANA Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W CZĘSTOCHOWIE IP: *.orange.pl 04.01.06, 13:47 Cześć pyzata25!!! Wybór lekarza ginekologa nie jest prosty. Z całego serca odradzam Ci jednak poleconego Ci przez kogoś dr.Grabowskiego. Takk.... ten doktor potrafi.... pisałam już tu o nim wiele razy, ale za każdym razem gdy ktoś go poleci - napiszę jeszcze raz.. Leczyłam sie u niego nie rok i nie dwa, tylko 8 lat. Cały ten czas uświadamiał mnie o mojej niepłodności. Początkowo, jako 18latka nie przywiązywałam do tego większej wagi. Zmieniło się to oczywiście, gdy postanowiłam wyjść za mąż. Ponieważ dotychczasowe leczenie hormonalne nie przynosiło efektów zdecydowałam się na laparoskopowe przedmuchiwanie jajników. Zabieg w sam sobie, przeprowadzony na ul. Waszyngtona w ośrodku dr.Pawełczaka, nie był straszny. Wykonano wówczas cyt.: "w znieczuleniu ogólnym,po przygotowaniu pola operacyjnego wprowadzono optykę i uwidoczniono: - macica w przodozgięciu, normalnej wielkości, przekrwiona, - jajniki obustronnie policystyczne BEZ CECH OWULACJI, jajowody prawidłowego kształtu i budowy. Wykonano: w sposób typowy wykonano ELEKTROKAUTERYZACJĘ obu jajników (...)". Zabieg wymagał oczywiście przez pewien czas po nim "abstynencji seksualnej". Jakież było zatem moje zdziwienie (a raczej szok!!!) gdy na wizycie kontrolnej po 2 tygodniach okazało się, że jestem w ciąży!!!!. Przy pełnej wstrzemięźliwości seksualnej po zabiegu!!!! Hmmmm.... no cóż byłam zdrowa i to przed zabiegiem!!!!!! Ale co najgorsze - Pan doktor nie zauważył ani wcześniej, ani w trakcie zabiegu, że jestem w ciąży!!!! Dodam jeszcze tylko, że prawidłowo wykonany zabieg laparoskopii powinien był się zakończyć wydmuchaniem zarodka!!! Jak dobrze, że pan doktor był jednak partaczem.... Prowadziłam u niego dalej ciążę, bo myslałam, że każdemu może się przytrafić, ale.... nawet na koniec nie umiał się zachować. (możesz o tym przeczytać w moich wcześniejszych postach). Dziecko urodziło się na szczęście zdrowe (choć na tydz. przed terminem porodu zostałam bez lekarza prowadzącego) i ma już prawie 3 latka. Aktualnie spodziewam się drugiego skarbka... A ciążę prowadzi mi dr. Strzelczyk. Jeśli zaś idzie o Twój problem... hmm... Spróbuj w PROVITA, ul. Żelazna 1 w Katowicach (www.klinikanieplodnosci.pl). Nie mam większego z nimi doświadczenia, ale zawsze można spróbować. Życzę dużo szczęścia, powodzenia i wytrwałości. Czasem napradę wystarczy gdzieś tylko wyjechać, odpocząć i nie starać się na siłę....Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młoda mama Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W CZĘSTOCHOWIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.06, 08:58 Super lekarz Dr Najman. Ja dzięki mniemu mam synka.Mojej znajomej pomógł i na dniach będzie rodziła. Odpowiedz Link Zgłoś
dagmara39 Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W CZĘSTOCHOWIE 21.01.06, 21:04 Pro-Vita -leczenie niepłodności ul.Żelazna 1 katowice , to obecnie jeden z najlepszych adrresów w Polsce . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martyna261 Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W CZĘSTOCHOWIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.06, 11:45 hej! myślę, ba nawet jest przekonana że mogę Wam pomóc i bardzo się z tego cieszę!! sama mialam wiele problemów w ciaży - oczywiście według naszych "częstochowskich geniuszy"!!! musiałam udać się do Śląska po pomoc!!! i tam ją otrzymałam, ale tak naprawdę jej nie potrzebowałam! bo to właśnie tylko wg "naszych" lekarzy (na temat których nie chcę się wypowiadać) moje dziecko było chore!! na Śląsku okazało się, że dziecko jest zupełnie zdrowe, dobrze się rozwija i urodzi się w terminie! i tak tez się stało! jesteśmy szczęśliwymi rodzicami zdrowej 1,5 rocznej córeczki!! okazało się, że strach i panika była zupełnie niepotrzebna!! Żałuję tylko tego, że musiałam sie tak niepotrzebnie martwić!! ogromnym szczęściem dla mnie jest to, że właśnie tam poznałam prawdziwych lekarzy, którzy wykonują swój zawód z powołania, prawdziwie pomagają ludziom i cieszą się ich szczęściem!! dzięki temu dziś mogę pomagać innym w rozwiązywaniu ich problemów zwiazanych z posiadaniem najcudowniejszego skarbu - dziecka!! bardzo polecam Wam klinkę 2000, gdzie mieści się:"Centrum Leczenia Bezpłodności i Diagnostyki Prenatalnej" w Katowicach przy ulicy Żelaznej 1. rejestrować można się codziennie pod numerem telefonu: 0323590927. są tam świetni lekarze, z których wartych polecenia wymienić mogę prof. Grettka, prof. Ogrodnika!! prawdopodobnie przyjmują nadal we wtorki i piątki!! wizyta ze wszystkimi badaniami waha się w granicach 100 złotych!! ci lekarze naprwdę czynią cuda i każda pacjentka może być pewna że niedługo powie to magiczne zdanie JESTEM W CIĄŻY!! moje cztery koleżanki, które borykały się z tym problemem przez kilka lat, a właśnie od kilku miesiecy są szczęśliwymi mamusiami!! goraco polecam i proszę umówcie sie na wizytę już jutro, wszystko będzie dobrze!! cieszę się, że mogłam pomóc, trzymam kciuki!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola lista dobrych ginakologów IP: *.itcomp.pl / *.itcomp.pl 01.03.06, 15:53 nie idz do Najmana jeśli ci coś mogę pomóc to idz do dr Betchera Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FF Re: lista dobrych ginakologów IP: *.man.czest.pl 21.05.06, 21:07 Prosze, tylko nie do Betchera.............. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tośka Odradzam Sikorę! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.06, 00:26 Odradzam Sikorę - życzy sobie niezłą kasę a wzamian za to nie robi nic! Okazało się, że chyba nawet nie wie dokładnie jak przebiega owulacja. Zdobył sławę chyba dzięki swojej urodzie, a nie dzięki kompetencji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pp Re: Odradzam Sikorę! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.07, 23:14 dobrym lekarzem owszem to byl, pozostala tylko opinia. Odpowiedz Link Zgłoś
wazwaz1 Re: Odradzam Sikorę! 24.05.07, 13:12 Gość portalu: tośka napisał(a): > Odradzam Sikorę - życzy sobie niezłą kasę a wzamian za to nie robi nic! > Okazało się, że chyba nawet nie wie dokładnie jak przebiega owulacja. > Zdobył sławę chyba dzięki swojej urodzie, a nie dzięki kompetencji. Liczy sobie owszem - 80 zł, ale w tym jest usg i cytologia, ja polecam go z całego serca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuzka Re: Dr Sławomir Olek z Mickiewicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.06, 13:14 Dziewczyny! Napiszcie swoją opinię o dr. Olku. Odpowiedz Link Zgłoś
kaylexi dobry ginekolog 18.03.06, 10:07 witam i serdecznie polecam doktora Tomasza Strzelczyka jest naprawde super przyjmuje w przychodni wrzosowiak na ulicy orkana, mam nadzieje że Ci pomoże pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zabrzanka Re: Leczenie bezplodnosci IP: *.wip.pcz.pl 18.12.06, 10:45 proponuje dr Tomasza Kowalskiego z zabrza. Odpowiedz Link Zgłoś
pyzata25 POMÓŻCIE !!! 03.01.06, 16:19 ZASTANAWIAM SIĘ JESZCZE NAD DOKTOREM ZIĘBIŃSKIM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matka Re: POMÓŻCIE !!! IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 03.01.06, 17:12 witam, tez mialam ten problem, pomógł mi dr.Grabowski, przyjmuje w u nas, ale jest ze Śląska. Wybierz sie do niego, mnie pomógli i mam 2,5letnią córcię, a juz nie miałam nadzieji...jesli jesteś zainteresowana podam Ci namiary na dr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: POMÓŻCIE !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.06, 20:04 tylko dr grabowski !!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OSZUKANA Re: POMÓŻCIE !!! - do pyzatej25 IP: *.orange.pl 04.01.06, 13:50 Cześć pyzata25!!! Wybór lekarza ginekologa nie jest prosty. Z całego serca odradzam Ci jednak poleconego Ci przez kogoś dr.Grabowskiego. Takk.... ten doktor potrafi.... pisałam już tu o nim wiele razy, ale za każdym razem gdy ktoś go poleci - napiszę jeszcze raz.. Leczyłam sie u niego nie rok i nie dwa, tylko 8 lat. Cały ten czas uświadamiał mnie o mojej niepłodności. Początkowo, jako 18latka nie przywiązywałam do tego większej wagi. Zmieniło się to oczywiście, gdy postanowiłam wyjść za mąż. Ponieważ dotychczasowe leczenie hormonalne nie przynosiło efektów zdecydowałam się na laparoskopowe przedmuchiwanie jajników. Zabieg w sam sobie, przeprowadzony na ul. Waszyngtona w ośrodku dr.Pawełczaka, nie był straszny. Wykonano wówczas cyt.: "w znieczuleniu ogólnym,po przygotowaniu pola operacyjnego wprowadzono optykę i uwidoczniono: - macica w przodozgięciu, normalnej wielkości, przekrwiona, - jajniki obustronnie policystyczne BEZ CECH OWULACJI, jajowody prawidłowego kształtu i budowy. Wykonano: w sposób typowy wykonano ELEKTROKAUTERYZACJĘ obu jajników (...)". Zabieg wymagał oczywiście przez pewien czas po nim "abstynencji seksualnej". Jakież było zatem moje zdziwienie (a raczej szok!!!) gdy na wizycie kontrolnej po 2 tygodniach okazało się, że jestem w ciąży!!!!. Przy pełnej wstrzemięźliwości seksualnej po zabiegu!!!! Hmmmm.... no cóż byłam zdrowa i to przed zabiegiem!!!!!! Ale co najgorsze - Pan doktor nie zauważył ani wcześniej, ani w trakcie zabiegu, że jestem w ciąży!!!! Dodam jeszcze tylko, że prawidłowo wykonany zabieg laparoskopii powinien był się zakończyć wydmuchaniem zarodka!!! Jak dobrze, że pan doktor był jednak partaczem.... Prowadziłam u niego dalej ciążę, bo myslałam, że każdemu może się przytrafić, ale.... nawet na koniec nie umiał się zachować. (możesz o tym przeczytać w moich wcześniejszych postach). Dziecko urodziło się na szczęście zdrowe (choć na tydz. przed terminem porodu zostałam bez lekarza prowadzącego) i ma już prawie 3 latka. Aktualnie spodziewam się drugiego skarbka... A ciążę prowadzi mi dr. Strzelczyk. Jeśli zaś idzie o Twój problem... hmm... Spróbuj w PROVITA, ul. Żelazna 1 w Katowicach (www.klinikanieplodnosci.pl). Nie mam większego z nimi doświadczenia, ale zawsze można spróbować. Życzę dużo szczęścia, powodzenia i wytrwałości. Czasem napradę wystarczy gdzieś tylko wyjechać, odpocząć i nie starać się na siłę....Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
pyzata25 serdeczne dzięki Oszukana 09.01.06, 11:50 Serdecznie dziękuję za miłe słowa dodające otuchy. Życzę Tobie i Twoim dzieciakom dużo zdrowia. Musze sie poważnie zastanowić do którego lekarza się wybrać żeby znowu nie dać się naciągnąć na kupę kasy i nie zniszczyć swojego zdrowia. Myslałam również o tym żeby odpuścić sobie lekarzy i wyjechać z mężem na 2 tygodnie - chociażby nad morze. Dać sobie trochę luzu. Zobaczymy co czas przyniesie. Dziękuje raz jeszcze i życzę wszystkiego dobrego !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Dr R.Szyller IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.07, 18:11 Co sądzicie na temat Pana doktora? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka Re: POMÓŻCIE !!! IP: 212.160.108.* 04.01.06, 15:25 Pyzata- naprawdę, polecam dra Ziębińskiego. Jest uczciwy i bardzo kontaktowy. Sama się u Niego leczyłam. Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: POMÓŻCIE !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.06, 21:01 ile kosztuje wizyta u dr Ziębinskiego, a moze wiecie w jakiej przychodni przyjmuje? Odpowiedz Link Zgłoś
pyzata25 Re: POMÓŻCIE !!! 12.01.06, 07:59 Dr Ziębiński nie przyjmuje w żadnej przychodni. Pracuje w szpitalu na tysiącleciu, prywatnie przyjmuje na Kilińskiego. Mnie wizyta kosztowała 60zł (badanie, usg dopochwowe, cytologia). Serdecznie polecam pana Dr. Ziębińskiego. Najfajniejszy lekarz z jakim miałam doczynienia !!! Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
pyzata25 dzięki 09.01.06, 11:43 Asiu czy mogłabyś napisać czy ty też leczyłaś sie z niepłodności. Jeżeli tak to jakie badania lub zabiegi przechodziłaś? Z góry dziękuję za odpowiedź. Pozdrowienia !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Czy ktoś zna dr Betchera IP: *.itcomp.pl / *.itcomp.pl 01.03.06, 15:56 Jeśli moge to proszę o jakieś informacje na jego temat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Czy ktoś zna dr Betchera IP: *.aosk.czest.pl / 195.117.123.* 01.03.06, 20:07 Do wwszystkich mozesz iść , do dobrych ,średnich, złych, bardzo złych , ale nie do Betchera Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi Re: Czy ktoś zna dr Betchera IP: *.itcomp.pl / *.itcomp.pl 02.03.06, 16:26 Czemu tak uważasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mona Re: dr Betchera IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.06, 19:50 Uważam, że dr Betcher jest niezłym lekarzem a przede wszystkim nie jast taki drogi. Ja leczyłam się w Karakowie u prof. Klimka (zdzierstwo i jak bym dalej do niego chodziała to bym się chyba nigdy dziecka nie doczekała, leczyłam się w Warszwie oraz w Łodzi i przez przypadek trafiłam do dr. Betcher i chodzię już do niego dosyć długo i nie mam się do czego doczepić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiaaa85 Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W CZĘSTOCHOWIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.01.06, 22:45 Dziewczyny a co sadzicie o dr. Jaroslaw Wiktor?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kj23 Re: lista dobrych lekarzy ginekologów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.03.06, 21:44 jarosław wiktor jest bardzo dobrym lekarzem prowadził moją ciąże był przy porodzie i wszystko minelo bardzo szybko a to ze piszą ze bierze to kazdy lekarz bierze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kj23 Re: lista dobrychginekologów w częstochowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.03.06, 21:48 jarosław wiktor jest bardzo dobrym lekarzem prowadził moją ciąże i był przy porodzie a to za pisza ze bierze to teraz sa takie czasy ze kazdy lekarz bierze on nie jes wyjątkiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przyszła mamusia Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W CZĘSTOCHOWIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.01.06, 16:33 A ja chodzę od kilku lat do dr Wilkowskiego, za ok 3 tygonie rodzę, całą ciążę poprowadził mi super, bardzo mi pomógł, bo było troszkę komplikacji i spokojnie mogę go polecić. Leżałam w szpitalu i naprawdę odczułam, że się opiekuje swoimi (i nie tylko) pacjentkami. Jest uprzejmy i delikatny, no i przede wszystkim fachowo podchodzi do rzeczy. Przede mną jeszcze poród, ale jemu ufam i w sumie to wcale się nie boję. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamusia Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W CZĘSTOCHOWIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.06, 10:21 Już po porodzie i z całą pewnością mogę polecić i dr Wilkowskiego, i szpital na Mickiewicza. Poza tym opieka i położne super zarówno w trakcie porodu jak i przez cały pobyt w szpitalu z dzieciaczkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
ewatka5 Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W CZĘSTOCHOWIE 05.01.06, 19:24 chcialabym rodzic na pck, powiedzcie mi jak tam wygląda sprawa zzo, czy trzeba się wczesniej zdecydować, czy też mpożna w trakcie porodu, jeśli nie dasię rady "na żywca" ;-). a druga sprawa - którą szkole rodzenia wybrać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W CZĘSTOCHOWIE IP: *.21.pl / *.21.pl 14.01.06, 13:24 Na znieczulenie zewątrzoponowe trzeba się wcześniej umówić z lekarzem ( Najlepiej na dwa tygodnie przed porodem )Na PCK jest od tego pan dr. Petryński. Ja rodzę za tydzień i znieczulenie mam załatwione z lekarzem z Zawodzia. Mam mu dać znać gdy coś się zacznie dziać, a później to już lekarz na dyżurze decyduje , w którym momencie dzwonić po anestezjologa. Przeważnie gdy rozwarcie jest na 4 cm. Jeśli się wytrzyma ból, to wtedy nie ma co dzwonić. A co do szkoły rodzenia to super jest na PCK. Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia_25 Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W CZĘSTOCHOWIE 09.01.06, 12:24 Witajcie za 3 tyg rodze nie wiem gdzie , prowadzila mnie dr Pawlowska ale po ostatniej wizycie u niej dostalam krwotoku ... chce zminic lekarza polecie kogs igdzie rodzic najlepiej Odpowiedz Link Zgłoś
marthina Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W CZĘSTOCHOWIE 10.01.06, 12:54 a dr Biskupek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W CZĘSTOCHOWIE IP: *.man.czest.pl 15.01.06, 17:15 Po tych wszystkich postach można wybrać ginekologa, mam jednak większy problem, w jakim szpitalu w Częstochowie rodzić???? O Parkitce słyszłam same złe rzeczy, O Mickiewiczu nie wiem nic , chyba tylko to że ostatnio odnowili porodówkę( ale nawet nie wiem czy to prawda), szpital na Tysiącleciu wybiera najwięcej kobiet ale czy to najlepszy wybór?? Napiszcie gdzie rodziłyście i gdzie polecacie, będę wdzięczna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W CZĘSTOCHOWIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.06, 17:37 Ja goraco polecam dr.ZBIGNIEWA STRZELCZAKA prowadził moje trzy ciąze i byłam bardzo zadowolona.To przede wszystkim człowiek,który traktuje cie z szacunkiem.Znam go tylko z gabinetu a pomógł mi w kilku trudnych sprawach nie należących do jego specjalizacji.Naprawde POLECAM dr. STRZELCZAK jest super Odpowiedz Link Zgłoś
agusia_1988 Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W CZĘSTOCHOWIE 19.01.06, 20:48 Iwona Rubik,Małgorzata Muskała, Janusz Adamkiewicz. czy ktos zna tych lekarzy ginekologow?przyjmuja w przychodni poludnie na mireckiego.to najblizsza mnie przychodnia z wieksza specjalizacja i chcialabym cos o nich uslyszec i sie wybrac i miec blisko.pan Janusz odpada bo moj chlopak nigdy nie zgodzi sie na mezczyzne, ale pooczytac o tych 3 lekarzach mozna. czy ktorys przyjmuje prywatnie?jesli tak to gdzie ile mniej wiecej kosztuje wizyta?powiem szczerze ze zalezy mi tylko na bezplatnych wizytach, ale kto pyta nie bladzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agusia_1988 Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W CZĘSTOCHOWIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.06, 21:26 rocznikowo mam 18 lat. chcialabym sie zapytac o badania hormonalne.czy koniecznie sa platne? miesiaczkuje juz 6 lat -nie regularnie, a od lutego zaczelam przyjmowac pigulki anty z zwiazku ze wspolzyciem , skonczylam ze wzgledu na niskie libido .stosuje do tej pory gumki i jeszce nie mam naturalnej miesiaczki (a ostatnia ze wziazku z przyjmowaniem mialam 22 grudnia, a 1 do 3 stycznia mialam plamienia po odstawieniu-odstawilam pigulki 27 grudnia) czytalam i mi polecono, zebym miala wyregulowane miesiaczki(bo wiadomo ze po odstwieniu pigulek mam balagan)to musze zrobic badania hormonalne.czy ktos mial takie badanie?ile kosztuje(bo wlasnie dowiedzialam sie ze jest platne) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W CZĘSTOCHOWIE IP: 195.117.19.* 20.01.06, 21:37 Czy któraś z was wie gdzie Dr.Blukacz ma teraz gabinet prywatny,czy telefon kom jest aktualny i czy mozna do niego zadzwonic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viola Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W CZĘSTOCHOWIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.06, 16:01 Dr.Blukacz przyjmuje prywatnie na ul.Łódzkiej 8/12 ale od 1.02.2006.Telefon aktualny mozesz dzwonic smiało.Nie wiem jeszcze w jakich godzinach i dniach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika.K. Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W CZĘSTOCHOWIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.06, 15:29 Godziny przyjec takie same jak na ul.Kilińskiego,mieszkam teraz we Francji ale doktor odbierał moje dwa porody tutaj w Polsce,i wiecie co moja siostra byla w ciazy w polowie wyjechała do Francji ,obie chciałyśmy dojezdzac do doktora z Francji,nie wiezcie że tam są lepsi od naszych lekarze,przynajmniej dr.Blukacz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasiav Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W CZĘSTOCHOWIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.06, 15:29 dziekuje znalazłam ,no no gabinet mnie oniesmielil.Dr.Blukacz taki sam jak zawsze.Dziekuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kama Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W CZĘSTOCHOWIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.06, 17:23 Ile kosztuje prywatna wizyta u dra Blukacza? Czy na NFZ na Kopernika dalej przyjmuje? Czy jest różnica w traktowaniu pacjenta? Zależy mi na konstruktywnej wizycie, nie ukrywam, że wolałabym bezpłatnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiaaa Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W CZĘSTOCHOWIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.06, 21:38 Badania hormonalne sa platne.Zrobisz je w kazdym laboratorium.Ale radze ci wybrac sie do ginekologa aby on sprawdzil co ci dolega.Jezeli masz nieregularne miesiaczki,nadwage,przetuszczajace sie wlosy,owlosienie tzw "meskie", to mozliwe ze chorujesz na pco czyli na zespol policystycznych jajnikow co jest teraz bardzo czeste.Takze nie rob nic na wlasna reke tylko skontaktuj sie z fachowcem.Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
agusia_1988 Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W CZĘSTOCHOWIE 21.01.06, 00:31 oczywiscie chce sie skonsultowac, bo chce wyregulowac moje miesiaczki,a nie wiecie ile kosztuje takie badanie-calosciowe?nie wiem czy podolam wysokiej sumie,bym musiala uskladac z niewielkich kieszonkowych.z tego co wiem to trzeba poczekac m.in 3 miesice od stosowania pigulek. Odpowiedz Link Zgłoś
agusia_1988 Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W CZĘSTOCHOWIE 21.01.06, 00:41 odkad mam miesiczke czyli od jakigos 13 roku zycia do czasu stosowania pigulek czyli do wspolzycia-16 r.z. sie nie przejmowalam moimi miesiaczkami, bo mialam dwoch partnerow seksualnych-chodzilismy krotko, a teraz chce zastosowac dodatkowego do przezerwatyw kalendarzyk.spirala odpada jako zabezpiecznie bo jest droga pozatym nie przepisza chyba 18 latce, plastry sa tez drogie-okolo 50 zl.sama takiej sumie nie podolam, a i tak moj chlopak za nie by nie placil.zostaly mi gumki. wiec napisalam na forum w jaki sposob mozna wyregulowac miesiaczki, wiec odp mi ze musze zrobic badania zeby lekarz dobral mi odpowiednie leczenie. wiec sie wlasnie pytam czy w przychodni takie badania mozna zrobic?ile kosztuja?akurat jest forum czestochowskie wiec mozna sie zapytac. ewentualnie bym sie zapytala czego nie mozna robic przed badaniami i jak wyglada samo badanie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc ... Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W CZĘSTOCHOWIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.06, 12:29 Swego czasu chodziłam do dr Bednarskiej i zrezygnowałam ,mało delikatna i rozmowna po badaniach nic mi nie mówiła,takze nawet jakby mi cos dolegało to bym nie wiedziała.Teraz chodze do dr Kasi Buzdygan naprawde bardzo delikatna,konkretna po badaniu poswieca duzo czasu mówiąc co i jak i przyjmuje na kase chorych.Polecam ją młodym dziewczyną jak i starszym!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: li Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W CZĘSTOCHOWIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.06, 14:40 Czy doktor Buzdygan przyjmuje tez prywatnie? Jesli tak, bardzo prosze o jakis kontakt do niej!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olka Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W CZĘSTOCHOWIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.06, 21:43 tylko i wylacznie dr.czekaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olka Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W CZĘSTOCHOWIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.06, 21:44 tylko dr.czekaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Adamkiewicz IP: *.juranet.czest.pl 24.01.06, 23:37 co myslicie na temat doktora Adamkiewicza?Jest ordynatorem na tysiącleciu, tak więc chyba musi być kompetentny??? Odpowiedz Link Zgłoś
ancymonka Re: Adamkiewicz 03.02.06, 11:46 Nie jest ordynatorem, tylko dyrektorem szpitala. Na oddział zagląda gościnnie, jak nie ma ordynatora. Prowadził mi 1 ciążę, ale prywatnie. Gdybym miała jakieś komplikacje, to pewnie by ich nie zauważył, bo traktuje pacjentki, jak przedmioty na taśmie - wejść, ważenie, ciśnienie, fotel, wpis do karty, wyjść - nie ma czasu, żeby się o cokolwiek spytać, nawet usg robi w tempie błyskawicy. Jedyny plus to taki, że na oddziale jako pacjentka dyrektora będziesz miała wszelkie względy:) Odpowiedz Link Zgłoś
aaola Re: Adamkiewicz 04.02.06, 11:44 tak "super" lekarz wychodował mi niezłą nadżerkę:)"niech się Pani nie przejmuje sama się wyleczy po porodzie"(miałam wtedy 16lat!!!!!!) Odpowiedz Link Zgłoś
benefi PIOTR OLEKSIK the best!!! 26.01.06, 08:45 Zbyt mało miejsca jest poświęcone doktorowi Oleksikowi. Miałam kontakt z wieloma ginekologami, lecz nikt nie zyskał u mnie takiego uznania, jak doktor Oleksik. Powody: bardzo kompetentny lekarz życzliwy daleki od korupcji - wiele badań płatnych w przychodniach wykonuje za darmo, zawsze "idzie na rękę", można dzwonić do niego o każdej porze, jak już ktoś wspomniał no i ten urok osobisty :) Pozdrawiam doktorze P.S. Może ktoś wie, czy pan Oleksik przyjmuje w jakiejś przychodni? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K Re: PIOTR OLEKSIK the best!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.06, 00:07 przychodnia ul. Andersa w czwartki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oleksik Re:Oleksik piotr IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.09, 10:37 tak na imie nazwisko i tyle samo mam lat ja mam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byla pacjentka Oleksik Piotr w prawdziwej odslonie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 22:57 TRESC JEST MOZE DLUGA ALE WARTA PRZECZYTANIA JESLI CHCESZ MIEC ZDROWE DZIECKO I MATKE DZIECKA masz kobieto szczescie!!!i to duze, moze to moze dzieki mojemu przypadkowi... opiekowal sie mna jak bylam w ciazy i wczesniej nie wiedzial wogole co za badanie prenatalne nalezy zrobic kobiecie ciezarnej i po co sie je robi. Moze troche go to nauczylo rozumu, ze nie tylko kasa sie powinna liczyc dla lekarza ale i pacjent-a w przypadku poloznika bierze odpowiedzialnosc za 2 istnienia ludzkie. Madrze ktos napisal lekarze z Parkitki i nie tylko ogolnie z Czestochowy MOGA CIE WYLECZYC ALE Z KASY!!!!!! Diagnostyka prenatalna jest w Czestochowie na poziomie kamienia lupanego... A LEKARZE Z CZESTOCHOWY ZAMIAST SIE MODLIC ZEBY WSZYSTKO BYLO W PORZADKU, POWINNI WZIAC SIE DO NAUKI!!! Prostych przypakow nie umieja zdiagnozowac. Taka jest niestety opinia o lekarzach z Czestochowy w innych miastach, np. Krakow, Lodz,Warszawa. A teraz podzielam ja niestety i ja, wyszlo jakie koniowaly sa w Czestochowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ldz Re: Oleksik Piotr w prawdziwej odslonie IP: *.lodz.mm.pl 22.02.06, 22:59 Bez komentarza... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ldz Re: Oleksik Piotr w prawdziwej odslonie IP: *.lodz.mm.pl 22.02.06, 23:03 Nie musisz tego pisać w dwóch tematach!! A wypowiedź Twoją pozostawie bez komentarza... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacjentka Re: Oleksik Piotr w prawdziwej odslonie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 23:33 MUSZE bo 10 ostrzege przed takim lekarzem fachowcem!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
katarzyna.marszycka Re: Piotr Oleksik 11.09.06, 14:28 Piotr Oleksik to bardzo dobry specjalista. Zdecydowanie polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
karlajn_enjoy Re: Piotr Oleksik 11.09.06, 20:39 a gdzie przyjmuje Oleksik a Surówka gdzie dokłądnie przyjmuje ??? Odpowiedz Link Zgłoś
karlajn_enjoy Re: Piotr Oleksik 11.09.06, 20:40 a gdzie przyjmuje Oleksik .. a Surówka ??? Odpowiedz Link Zgłoś
karlajn_enjoy Pawinska 11.09.06, 20:43 a jakich godzinach i kiedy przyjmuje Pawinska ??? trzeba sie umawiac ?? a słyszał cos ktos o Herosimi czy cos na H w kazdym badz razie ;] na slaskiej chyba to jest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamaagata Re: Pawinska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.06, 20:50 może chodzi Ci o dr Harasim? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pysia Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W CZĘSTOCHOWIE IP: *.net.autocom.pl 27.01.06, 18:38 najlepszym ginekologiem jest prof.Witek.bylam ostatnio jest rewelacyjny.przyjmuje na zaciszanskeij 2 razy w miesiacu bo jest z katowic chyba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobieta Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W CZĘSTOCHOWIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.06, 19:25 JESTEM PRZERAŻONA TYM CO TU CZYTAM:)Kurcze dziewczyny jakie wy jesteście mądre- rozumiem ,że potraficie rozróżnić osobę miłą od mniej ,ale że aż tak głęboko wchodzicie w sferę kompetencji lekarzy...gdy czyłam ,ze ten to niedouczony tamten to bada boleśnie to aż strach bierze ,jakie jesteście doświadczone.Wizyta u lekarza a w szczegolności ginekologa to sprawa bardzo indywidualna .a tu mam wrażenia na forum,że grupa głupiutkich małych dziewczynek pisze kto jest "cacy", a kto "be" Nie jestem lekarzem,ale..... ..... wydaje mi się,że TRZEBA WIERZYC w kompetencje innych ludzi i nie tworzyć tak głupich rankingów jak ten..woła to o pomstę do nieba:))) nastepni będą prawnicy?...nauczyciele?...farmaceuci?...LUDZIE BĄDZCIE BARDZIEJ LUDZCY..I SKĄCZCIE Z DZIECINADĄ...I NIECH KAŻDY ROBI DOBRZE SWOJE....JA W TO WIERZĘ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W CZĘSTOCHOWIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.06, 13:30 Odpowiedz Link Zgłoś
agusia_1988 I.Rubik i J. Adamkiewicz,ewen. M.Muskała 28.01.06, 13:53 chcialabym sie cos o nich dowiedziec.bo widze ze nazwiska Rubik i Adamkiewicz pojawiaja sie tutaj.przyjmuja (tez) w przychodni na mireckiego.a znacie dr. Muskala? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiaaa Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W CZĘSTOCHOWIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.06, 15:31 Dziewczyna zadna z was nie zna p.dr Jaroslawa Wikora z PCK??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzia Prof.Witek i prof.Klimek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.06, 22:13 ja też ostatnio bylam u prof.Witka i goraco polecam-świetny lekarz,bardzo dokładny przy tym sympatyczny .słyszałam że w klinice świętego łukasza(ulica zaciszańska) przyjmuje rownież prof.Klimek.sporo moich znajomych jeżdzilo do niego do krakowa teraz przyjeżdza do Częstochowy,jest endokrynologiem a po poprzednich postach widze,że jest duże zapotrzebowanie na takiego specjalistę.mojej koleżance udało się dzięki niemu zajść w ciąże więc jest skuteczny.polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edyta Re: Prof.Witek i prof.Klimek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.06, 23:34 Bardzo proszę o podanie dokładnych namiarów na profesora Witka tzn. gdzie przyjmuje, czy trzeba sie umówić wcześniej a jak tak to numer telefonu. Bardzo mi zalezy na czasie. Edyta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Prof.Witek i prof.Klimek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.06, 11:15 Prof.Witek przyjmuje w Klinice Sw Łukasza ul.Zaciszańska 25 Tel,034 3658 076, kom 600 660 440. Byłam u niego i rzeczywiście jest rewelacyjny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maria Re: Prof.Witek i prof.Klimek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.06, 20:31 Jestem zadowolona z wizyty u Prof. Witka.Profesjonalny, a przy tym kulturalny facet.Super że włascicielom Sw łukasza udaje się zaprosić osoby, które są klasą dla siebie do współpracy.Bo wreszcie my pacjentki mamy alternatywę. telefon do kliniki 034/ 365-80-76 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edyta Re: Prof.Witek i prof.Klimek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.06, 23:36 Proszę o podanie adresu i numeru telefonu do gabinetu gdzie przyjmuje prof Witek w Częstochowie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edyta Re: Prof.Witek i prof.Klimek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.06, 22:25 Zuza napisz gdzie prof Witek przyjmuje w Częstochowie.Podaj wszelkie możliwe namiary. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marylka Re: Prof.Witek i prof.Klimek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.06, 08:35 Prof. Witek przyjmuje w Klinice Sw Łukasza na Zaciszańskiej 25 034 3658 076, 0- 600-660 440.Jest świetnym lekarzem a rozmowa z nim sprawiła ze zniknąl we mnie stres ktora miałam zawsze przed wizytą u ginekologa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W CZĘSTOCHOWIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.06, 13:32 dr wiktor przyjmuje w przychodnu na ul olsztynskiej w poniedzialki i srody (zawodzie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia jak nie w czestochowie to w bytomiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.06, 13:42 Prof.zw.dr hab.med. ADAM CEKAŃSKI przyjmuje prywatnie (wizyta razem z cytologia 35 zl )wybiny specjalista leczyl moja mame ,mnie i pewnie pol czestochowianek starszy pan ale FACHOWIEC niezastapiony zna prawie wszystkich lekarzy w cz-wie POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edyta Re: jak nie w czestochowie to w bytomiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.06, 23:39 Proszę podać dokładne namiary do gabinetu pana profesora w czestochowie o ile tu przyjmuje.dziekuję. Odpowiedz Link Zgłoś
wiola500 Re: jak nie w czestochowie to w bytomiu 09.03.06, 20:50 Pan profesor Cekański przyjmuje w Bytomiu przy ul.Estrachiera 1.Wcześniej trzeba zadzwonić:(0-32)281-47-00.Polecam.Kontrast z niektórymi lekarzami z Cz- wy, pod każdym względem,uderzający.Oczywiście na niekorzyść tych pierwszych.Pan profesor jest bardzo miły,potrafi rozmawiać z pacjentką i dokładnie rozwiewa wątpliwości.Przywraca nadzieję beznadziejnym przypadkom.I nie jest pazerny na kasę!!!Jego gabinet jest bardzo skromny.Polecam gorąco. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TOLA25 Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W CZĘSTOCHOWIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.06, 17:06 przeczytałam tylko odrobinę wypowiedzi i nie wiem czy to nazwisko sie pojawiło ale mimo wszystko polecam doktora WOJCIECHA JĘDRYKĘ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W CZĘSTOCHOWIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.06, 12:24 witam Czy zna któraś z Was ginekologa dr. J. Maćkowiaka ? Czy dobrze porowadzi ciążę ? Z góry dziękuję za odpowiedzi . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: almas Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W CZĘSTOCHOWIE IP: 80.50.85.* 31.01.06, 15:07 Prowadzil ciaze kolezanki; chwalila go z poczatku, jednak do porodu trafila (z wyboru) do innego szpitala niz ten, w ktorym dr Mackowiak pracuje. Sama bylam pacjentka (krotko). Lekarz mily, na ile kompetentny nie wiem, ale w moim przypadku nie trafil z wyborem lekow. Lekarze, ktorych moge w 100% polecic i reczyc za nich, to dr P. Oleksik i dr R. Szyller. Obaj przyjmuja w przychodni na Andersa. Zawsze znajda dla Pani czas, wszystko wyjasnia, rozwieja Pani watpliwosci, to prawdziwi spolecznicy!! :) Nie beda zalowac skierowan na badania, podczas, gdy wielu zaleci prywatne. Na tym forum zostali wymienieni, prosze wyszukac i poczytac ;) Mysle, ze bedzie Pani zadowolona. Zycze dobrego wyboru. Prosze sie odezwac, gdy podejmie Pani decyzje, ciekawa jestem. Pozdrawiam i zycze ciazy bez komplikacji :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agusia_1988 przychodnia poludnie-ginekolog-jaki maja sprzet? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.06, 15:48 chialabym sie dowiedziec jakim sprzetem w gabinecie/gabinetach dysponuja.i jakie mozna wykonac badania.zeby nie chodzic prywatnie. wyslalam co prawda emaila do sekretariatu przychodni, ale nie wiadomo czy dostane odp. czy ktos byl w tej przychodni? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kierownik Re: przychodnia poludnie-ginekolog-jaki maja sprz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.06, 00:17 Otrzymaliśmy Pani zapytanie, zdjęcie wysyłamy na podany adres e-mail. Poradnia Ginekologiczno-Położnicza Przychodni Lekarskiej "POŁUDNIE" przy ul.Mireckiego 29 a zawarła umowę z NFZ na udzielanie świadczeń zdrowotnych ubezpieczonym. W związku z powyższym, wszystkie zlecone przez lekarza badania diagnostyczne są bezpłatnie i są wykonywane (USG) lub materiał do badań jest pobierany na miejscu w przychodni- badania laboratoryjne, cytologia itp. Dodatkowo informujemy, że od 2004 roku realizujemy Program Profilaktyki Raka Szyjki Macicy NFZ skierowany do Pań w wieku 25- 59 lat - bezpłatnie i bez skierowania. Dziekujemy za zainteresowanie. Pozdrawiam Kierownik NZOZ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byla pacjentka Re: Lista "dobrych"ginekologow w Czestochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 23:11 OLEKSIK... uczy sie na bledach szkoda tylko, ze cierpi coraz wiecej pacjentek...Razem z klanem z Parkitki niezle potrafia z czlowieka wyciagnac- jak ktos trafnie to napisal "moga czlowieka wyleczyc, ale z pieniedzy" Ja bym nie liczyla na szczescie przy prowadzeniu ciazy, lepiej udac sie do prawdziwego doktora ktory ma tytul i fatycznie wie co robi. A Oleksik tylko zwie sie doktorem a jest lekarzem medycyny o specjalizacji ginekolog-poloznik. Na tytul trzeba sobie zapracowac, ale najpierw trzeba miec WIEDZE!!! Ci ktorzy maja tytuly nie szczyca sie tym, a taki zwie sie DOKTOREM tylko czego... Chcesz miec zdrowe dziecko i byc zdrowa matka omijaj szerokim kregiem Czestochowe. W Czestochowie lekarze slyna z duzych lapowek a malej wiedzy, a szkoda. Bo kazdy wolalby "podziekowac" za udane rozwiazanie, a nie wreczac kase dlatego, ze sie boi ze nikt nie pomoze przy porodzie. Kazdy wie jak jest ale nikt glosno nie umie tego powiedziec!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milka 13a Re: Lista "dobrych"ginekologow w Czestochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 16:38 Moja Droga! Pod każda pozytywna opinia o dr OLEKSIKU będziesz go negowała? W dodatku przytaczasz swoje wcześniejsze cytaty, a piszesz "Jak ktoś trafnie to napisał...". Piszesz, że "Kasa nie powinna się liczyć dla lekarza", a dr z pewnościa nie należy do lekarzy "słynacych z dużych łapówek", sama się o tym przekonałam. Nie wiem, gdzie tkwi twój problem, bo to bardzo przystępny i sympatyczny lekarz,może masz jakieś ukryte powody żeby się na Nim odegrać. Mniej zajadłości! Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W CZĘSTOCHOWIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.06, 02:09 Kurcze calkiem niedawno zastanowilam sie nad moja sytuacja. Mam 21 lat i do tej pory nie udalo mi sie jeszcze dotrzec do ginekologa.. A raczej nigdy wczesniej nie zastanowilam sie nad taka wizyta. Ale czas najwyzszy zeby to zmienic! Dlatego pisze do Was z pytanie do kogo sie najlepiej wybrac na pierwsza wizyte_ najlepiej kobieta + na NFZ(nie prywatna wizyta).Z góry dziekuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: almas Kobietę ginekolog odradzam IP: 80.50.85.* 02.02.06, 08:45 Nie zaczynaj, droga Marto od kobiety ginekologa, bo możesz się zniechęcić!!! Wbrew pozorom, facet ginekolog jest bardziej delikatny od kobiety :). Mogę polecić Ci dwóch lekarzy: Piotra Oleksika i Rafała Szyllera. Przeczytaj mój post wyżej, a dowiesz się dlaczego. Pordrawiam :) PS Poza tym to uroczy mężczyźni, rozładowujący każdą stresującą sytuację humorem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W CZĘSTOCHOWIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.06, 15:59 Dziekuje almas. A czy mogłabyś podac dokladniejszy adres, bo nie orientuje sie zbytnio w nazwie ulic.. Czy mozna sie do nich zglosic z 'marszu' czy moze nalezaloby sie wczesniej do nich zapisac na wizyte. Prosze o pomoc, bo nie mam pojecia jak sie do tego wszystkiego zabrac:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: almas Do Marty IP: 80.50.85.* 03.02.06, 08:40 Obaj przyjmują w w przychodni "Północ" przy ulicy Andersa 12 tel 0343624494, a doktor Szyller także w przychodni "Księżycowa" przy ulicy Księżycowej 5, tel 0343614776. Nie wiem, jak do p. Oleksika, ale do p. Szyllera są zapisy. Przypuszczam, że w drugiej połowie lutego ma wolne miejsca. Uadnego wyboru :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehehe Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W CZĘSTOCHOWIE IP: 195.117.19.* 02.02.06, 16:20 hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
kasiavip00 Polecam dr Najmana 02.02.06, 19:41 Chodziłam kiedyś do Bednarskiej później do Owsiejko, ale kiedy zorientowałam się, że jestem w ciąży zaczęłam szukać lekarza, z kórego byłabym zadowolona. I dzięki temu forum wybrałam się do dr Najmana. Chodziłam do niego przez całą ciążę i jestem z niego zadowolona. Urodziłam 2 miesiące temu przez cesarskie cięcie (ze wzg na położnie dziecka oczywiście on robił cesarkę przy znieczuleniu z.o. Wszystko było OK. Jest kompetentny, delikatny a po lepszym poznaniu się także dowcipny co również pomaga. Praktycznie całą ciążę chodziłam do przychodni więc nie płaciłam za wszelkie zlecane badania. Facet jest w porządku a ja mam słodką i zdrową córeczkę ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
skorupaa Re: Polecam dr Najmana 02.02.06, 20:32 Ja jestem najlepszym ginekologiem fakt ze raczej z zamiłowania no i nie mam szkoły lekarskiej ale jestem donry . Zapraszam wszyskie panie chetne poznania experta w tej dziedzinie. Odpowiedz Link Zgłoś
ancymonka Re: Polecam dr Najmana 03.02.06, 11:53 Podpisuję się w 100% pod tą opinią:))) Odpowiedz Link Zgłoś
jana29 Re: Polecam dr Najmana 21.06.06, 11:38 czy możesz podać adres gdzie przyjmuje dr Najman jestem w ciąży i szukakam innego ginekologa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ksenia Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W CZĘSTOCHOWIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.06, 20:46 Czy moze ktoras z was leczy sie u dr. Harasima z Mickiewicza?jaka macie o nim opinie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasiaaa Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W CZĘSTOCHOWIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.06, 17:00 Lecze sie u dr. Marka Harasima i mam o nim jak najlepsze zdanie.Polecam Odpowiedz Link Zgłoś