tysiak7 Dr Cezary Najman 28.08.06, 13:42 dziewczyny napiszcie, cos na temat Dr Cezarego Najmana. Jestem w 6 miesiacu, trafiłam do niego z "przypadku" (znajoma go poleciła) i wszyskie inne znajome z ktorym rozmawiam i miały z nim doczynienia chwala go, ja jednak mam jakies neutralne odczucie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Dr Cezary Najman IP: *.21.pl / *.21.pl 29.08.06, 12:13 A może pofatygujesz sie trochę i przeczytasz sobie wypowiedzi dotyczace Najmna których tutaj jest bardzo duzo i nikt nie bedzie ci ich streszczał. Chyba wyszukiwarka po coś została wynaleziona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goya Re: Dr Cezary Najman IP: *.ingram.com.pl 24.08.07, 16:52 jest swietnym fachowcem polecam goraco sama chodze do nieg jestem co prawda w 4 miesiacu i mam zagrozona ciaze ale mimo wszystko jak narazie nie mam zastrzezen Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Dr Cezary Najman IP: 195.205.202.* 15.10.07, 19:03 W jakim szpitalu przyjmuje dr Najman?-czytam sporo pozytywnych opinii na jego temat. To jest moja druga ciąża, pierwszą prowadził dr Korn, z którego jestem zadowolona choć zostawiłam u niego sporo kasy...może ktoś wie czy nadal prowadzi swój gabinet. Z góry dziękuje za informacje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młoda mamuśka Re: Lista dobrych ginekologów w Częstochowie IP: 217.98.38.* 28.10.07, 16:17 Niedawno urodziłam córeczkę, moją ciążę prowadził dr Korn, który również był przy porodzie.Jestem bardzo zadowolona z tego jak fachowo zachował się przy porodzie. Jego prywatny gabinet znajduje się za KFC.Bardzo miły lekarz, polecam!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mada Re: Lista dobrych ginekologów w Częstochowie IP: *.slowackiego.trustnet.pl 30.10.07, 21:56 Dr Cezary Najman.Bardzo POLECAM wszystkim tego lekarza.Lekarz z powołania.Zawsze ma właczony telefon i czas zeby porozmawiac,jest kompetentny,delikatny,miły i nie leci na kase!Przyjmuje i panstwowo i prywatnie tak samo,był przy porodzie i bardzo mi pomogł.Nawet jak wyjezdzał na wakacje dał mi numer do kolegi w razie gdyby cos sie działo.W dniu zdjecia krazka dzwonił do mnie z pytaniem czy mam skurcze !!!Za porod nie wziął nic!Dodam ze nie jestem znajoma pana doktora.Panstwowo przyjmuje w Naszej Przychodni na Wolnosci (była kolejowka) a prywatnie W Euro-Medzie ul.3go Maja. ODRADZAM rzezniczke Bednarska.Duzo kobiet przez nia płakało.Slepa,niemiła i niedelikatna!A przyjmuje w 5ciu przychodniach!!!Porazka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aziza Re: Dr Cezary Najman IP: *.net.stream.pl 14.05.09, 18:50 Obecnie nie mam zastrzeżeń, choc wiele dziewczyn poleca rowniez jaroslawa lemańskiego, byłam u obu, Najman kroi poważnie za każda wizyta nawet za szybkie usg w szpitalu, lemanski nie jest takim materialista choc ma jak dal mnie zbyt luzackie podejscie do pacjentki. Chodzilam do obu nie będąc w ciązy staralaliśmy się z mężem o dziecko, nadal nic, ale to tylko dlatego że mąz potrzebowal specjalisty. Obaj Panowie są niezwykle sympatyczni, dla poukładanych dziewczyn lubiących wszystko sprawdzic za wczasu polecam Najmana, dla liczacych sie z kasa i bardziej wyluzowanych lubiacych szczere normalne rozmowy lemanskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gościówa Re: Dr Cezary Najman IP: *.zim.pcz.czest.pl 19.05.09, 15:41 Zupełnie nie zgadzam się moją poprzedniczką odnośnie dr Nejmana. Po pierwsze chodziłam do niego, do przechodni, na kasę chorych z dwiema ciążami i nie odczułam żadnej presji dotyczącej pieniędzy. Doktor był przy porodzie mojego dziecka (na dyżurze) i poza dziękuję nie było żadnej koperty. Tak, że trudno mi uwierzy w materialistyczne podejście do pacjentki. Poza tym byłam świadkiem jak przyjął rodzącą do szpitala mimo, że nie było miejsca i ona też nie była jego pacjentkom a to bardzo punktuje u mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewel Re: Dr Cezary Najman IP: *.adsl.inetia.pl 22.05.08, 18:09 ja również go polecam to świetny fachowiec chodzę do niego od 4 lat i nigdy mnie nie zawiódł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mzrtucha1111 Re: Rafał Betcher IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.06, 11:37 hej! co myślicie o Rafale Betcherze? mam zamiar sie do niego wybrać ale chciałabym poznać opinie o nim. z góry dzięki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dawna pacjentka Re: Rafał Betcher IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.06, 17:40 Lekarz ma bardzo dobry sprzęti wydaje się być fachowcem,nawet robi całkiem miłe wrażenie, ale odradzam wizytę u niego, ja chodziłam przez 8 lat na wizyty do tego właśnie pana doktora i mogę tylko powiedzieć, że powinnam zrezygnować z jego usług tyleż samo lat temu, może mniej bym wycierpiała .... Jeśli jesteś w ciąży to tym bardziej do niego nie idź ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.07, 21:22 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi Re: Rafał Betcher IP: *.adsl.inetia.pl 29.05.07, 17:10 Co ty na bzdury opowiadasz ja do niego chodziłam przez całą ciąże jest naprawde dobrym lekarzem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczesliwa mama Re: Rafał Betcher IP: 212.87.241.* 15.02.08, 10:52 dr Betcher jest bardzo dobrym fachowcem miesiac temu urodziłam córeczke bardzo mi pomógł w trakcie porodu. faktycznie jest bardzo ostrozny z duza dokładnościa mierzy i sprawdza zarówno dziecko jak i stan łożyska i rozwarcie. Nie straszy ja miałam łozysko zachodzace w strone ujscia od 3 miesiaca ciazy lezalam 6 tyg po czym ciaza przebiegała dalej bez komplikacji. lekarz wytłumaczył mi ze to jeszcze nic złego nie oznacza bo pecherzyk ciazowy wraz z rozwojem macicy przesunie sie wyzej ale musze przez pewien czas lezec.nie zaszywał mnie. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Rafał Betcher IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.08, 13:38 ja też od 4 lat chodze do dr Betchera i jak dotad jestem zadowolona. Jednak od kiedy jestem w ciazy ( 11 tydzien) wszyscy mi go odradzaja, myslalam nawet o zmianie lekarza ale po wczorajszej wizycie doszlam do wniosku ze nie ma sensu. Jestem pod dobra opieka wiec po co mam to robic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikakalop Re: Rafał Betcher IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.08, 09:52 Ja również jestem jego pacjentką. Słyszałam różne opinie. Jednak nie mam mu nic do zarzucenia. Jestem jego pacjentką od kilku lat. Teraz jestem w ciąży. Mam niewydolność szyjki macicy (ale to stwierdził też inny lekarz, u którego byłam nie żeby kontrolować, byłam na wyjeździe). Nie straszył mnie nigdy i zawsze udzielał rzeczowych informacji. Ja jestem zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Rafał Betcher IP: *.tktelekom.pl 15.04.08, 14:04 Droga Aniu ja tez sie do niego wybieram mogłabyś mi powiedzieć ile teraz bierze za wizytę Dr Betcher Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewelina Re: Rafał Betcher IP: *.sc.czest.pl 28.02.09, 22:04 Co wy dziewczyny za głupoty gadacie. Moja mama miała guza wielkości pięści. Lekarz z tysiąclecia ją skreślił, a dr Betcher uratował jej życie. Od tej pory minęło 5 lat. Nadal jest pod jego kontrolą. Ja urodziłam 13 miesięcy temu synka. Przy porodzie był bardzo miły, fachowo się mną zajął. Polecam wszystkim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna [...] IP: *.116.125.187.tvksmp.pl 08.10.09, 16:57 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
aga25l RE: 30.08.06, 10:10 Polecam dr.Sikore ,prowadził mi całą ciąże i odbierał poród ,który sam mi wywoływał .Polecam ,bez niego chyba nie dałabym rady.Przyjmuje na Daszyńskiego,wizyta 80zł , w tym badanie usg. aga25l Odpowiedz Link Zgłoś
mademadr Lista ginelologów w czestochowie 31.08.06, 17:12 Polecam bardzo mocno dr Najmana, rodziłam przy doktorze w lipcu tego roku i uwazam że jest fantastycznym połoznikiem. Przyjechał na wezwanie i poród był ok (oczywiście jak na poród!!!!). Fantastyczna też była położna odbierająca mojego dzidziusia Pani Renata Wieczorek!!! Fachowa i bardzo miła ekipa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GABI 77 Re: Lista ginelologów w czestochowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.06, 12:00 Mam pytanie w związku z tym,że z mężem chcielibysmy ropocząć starania o dziecko i chiałabym dobrze się do tego przygotować prosze pomóżcie wybrać mi lekarza.Przegladałma ranking i wybrałam kilka nazwisk ale i tak nie wiem którego wybrać:(. Zazanczę,że leczę sie na tarczyce i będę wymagała stałej opieki zarówno mojego endokrynologa (już mam swojego) ale równie ważne będą decyzje lek.ginekologa stąd moje pytanie. Którego lek mam wybrać?: dr Najmana (ale czy ma usg w gabinecie bo w przychodni to wiem ale nie pasują mi wizyty południowe dopiero jak coś to od 16 dlatego zależy mi na usg w gabinecie prywatnym),czy może dr Kowalskiego, czy Mikołajczyka ale czytałam że mało kontaktowy:( czy może dr Lemańskiego czy może jeszcze jakiegos innego proszę o szybką odpowiedź. Ważne jest żeby cały czas w trakcie prowadzenia ciąży pamiętał o mojej chorobie tarczycy:(:(:(. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: faith Re: Lista ginelologów w czestochowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.06, 13:51 Również polecam Pani dr Wiktora- dobry lekarz,poważnie. Odpowiedz Link Zgłoś
ajd2 Re: 31.08.06, 17:51 Gość portalu: lulu napisał(a): > Dziewczyny proponuje sporzadzic liste dobrychj ginekologow w naszym miescie!! co sadzicie o pani dr. Katarzynie Buzdygan przyjmuje na sobieskiego w komedzie?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamaagata Re: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.06, 19:55 Pani doktor nie znam bo omijam Komed szerokim łukiem. Ale każdej kobiecie polecę dr Jagielskiego. Super lekarz prowadził moją ciążę i jeśli będzie następna to też będę chodziła do niego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz ranking ginekologów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.06, 17:10 gdzie przyjmuje Cezary Najman??? na pierwsza wizyte u ginekologa kogo byscie polecili? Odpowiedz Link Zgłoś
karlajn_enjoy Re: ranking ginekologów 10.09.06, 17:58 i gdzie dokłądnie przyjmuje Pawińska ..dokłądny adres bym prosiła .;]..a jesli chodzi o stwierdzenie ciazy to gdzie najlepiej?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamaagata Re: ranking ginekologów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.06, 20:39 DR Pawińska przyjmuje w przychodni na Księżycowej 5. A prywatnie na Kosmicznej (drugi albo trzeci blok od strony ul. Księżycowej, jest tabliczka na bloku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolina_78 Re: Z. Dubnicki - co sądzcie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.06, 18:01 Co śądzicie o gin. Z. Dubnickim, czy ktoś był u niego? Słyszałam że dobry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: Z. Dubnicki - co sądzcie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.07, 13:47 Kasa,kasa to sie dla niego liczy.Nie zapłacisz za poród (stawkę sam podaje na wizycie) to cie w szpitalu nie zna.Znam z doświadczenia. Koleżance choć spartaczył poród kazał dopłacić... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacjenta Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.06, 10:25 Chodze do doktor Buzdygan do Komedu od 2,5 roku i jestem strasznie zadowolnona! miła,delikatna i szczegółowo odpowiada na kazde pytania.Obecnie prowadzi moja ciąże i wszystko w jak najlepszym porzadku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaza Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.06, 11:31 gratuluje zaufania, a ja powtarzam -nie polecam tej pani doktor-malo kompetentna dopiero sie uczy dziewczyna,daruj sobie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolina_78 Re: Z. Dubnicki - co sądzcie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.06, 17:59 Co sadzicie od gin. Zdzisławie Dubnickim, czy ktos był u niego? Słyszałam że jest dobry w swoim fachu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fgs Re:Tętno dziecka IP: *.realestate.net.pl 12.09.06, 10:14 Ja mam inne pytanko do kobietek w ciąży, czy wasz lekarz bada Wam co wizyte tętno płodu dziecka? Czy robi to Najman? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viki Re:Tętno dziecka IP: 80.54.172.* 16.09.06, 18:28 Tak przy każdej wizycie mam sprawdzane tętno dziecka!A chodze do dr.Kowalskiego. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justak1 dr. Mackowiak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.06, 20:40 ja sobie bardzo chwalę dr. Jacka Mackowiaka. każdą wizytę zaczyna od pytań na temat mojego samopoczucia, ewentualnych obaw, lub odpowiedzi na moje pytania. na prawdę jestem bardzo zadowolona. jestem w 6 miesiącu ciąży i świadomośc porodu w szpitalu na parkitce mnie już nie przeraża. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rencistka dr Szyller IP: *.prenet.pl 14.09.06, 10:49 Mam 20 lat i właśnie dzisiaj zapisałam się po raz pierwszy do ginekologa. nie przeżywam tego aż tak, żebym pociła się na sama myśl o tym. W końcu robimy to dla własnego dobra. Zdecydowałam się nie tylko po to, żeby sprawdzić czy wszystko jest ok, ale też po to, żeby otrzymać środek antykoncepcyjny- mam chłopaka od 3 lat i chcę przestać się martwić, że kiedyś "wpadniemy". Znajoma pielęgniarka poleciła mi dr Szyllera, mówi że nie tylko jest miły,sympatyczny i kompetentny ale i zleca wszystkie potrzebne badania bezpłatnie. Sprawdzę dopiero 10 października,gdyż są do niego zapisy i trzeba troszkę poczekać. Jednak mam pytanie czy któraś z Was była u niego na pierwszej wizycie?Jeśli tak to jak przebiegała ta wizyta. Z góry dziękuje:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx55 Re: dr Szyller IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.06, 20:24 dobry wybór, naprawde sympatyczny lekarz, nie czuje sie skrepowania na wizycie i faktycznie bez problemu kieruje na badania, w przychodni w ktorej pracuje robił mi zabieg wymrazania nadzerki za darmo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Pof. Andrzej Witek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.06, 12:11 Miałam wizytę u Prof.Andzeja Witka w Św. Łukaszu. To rewelacyjny człowiek i świetny fachowiec.Polecam choć nie jest tanio. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Pof. Andrzej Witek IP: *.dip.t-dialin.net 18.09.06, 23:32 a ja mam pytanie-czy jakis lekarz przyjmuje w soboty?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sowa Re: dr Szyller IP: 213.17.216.* 19.09.06, 00:03 Przemiły kompetętny lekarz, wprowadza miła spokojną atmosferę. Byłam u kilku lekarzy opisywanych w tym wątku. Jeśli chodzi o luz w trakcie wizyty, wiedzę medyczną i zachowanie sie wobec mnie,wszyscy, nawet ci najlepsi odpadają po wizycie u Szillera. POLECAM przyjmuje w dwóch przychodniach , na Księżycowej 5 są do niego zapisy do polowy października. gdzie ta druga nie wiem. Pozdrawiam Sówka:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama trzylatka Dr Szyller to przyjaciel kobiety IP: *.man.czest.pl 24.11.06, 20:25 Dr Rafał Szyller prowadził moją ciąże.To fantastyczny czlowiek,mozna go określić chyba tylko tak :Lekarz -przyjaciel pacjentki.Podczas wizyt u niego człowiek otwiera się przed nim jak przed najblizszym przyjacielem,a poza tym jest bardzo przystojny.On nie zalatwia wizyty na szybko,u niego to rozmowa,szczery kontakt,nie jest sztywnym lekarzem,gdy chce sięgo zapytac o cos związanego z jego osobą nie unika odpowiedzi,jest szczery.Jego nr.komorki mam od 3 lat jako jeden z najważniejszych telefonów,do doktora Szyllera moge zawsze zadzwonic ,gdy mam problem,albo pojsc,bo mnieszka blisko mnie,on nigdy nie odmówi mi pomocy,to Doktor z ogromnym sercem. Odpowiedz Link Zgłoś
synsama666 do mamy trzylatka 27.11.06, 12:25 i sądząc z Twojej afektacji oprócz wielkiego serca ma także wielką maczugę :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama trzylatka Do synsamy666 IP: *.man.czest.pl 22.03.07, 22:32 Zal mi Cię,ale cóż zrobić,nie każdy widzi świat tak jak Ty wyobrażnia zaliczania każdego napotkanego na horyzoncie mężczyzny.Najwidoczniej czujesz sie odtrącona,bo nie wzbudzasz zainteresowania u płci męskiej.Jakbyś zapomniała to jest opinia o lekarzu,a nie o zawartości rozporka,ale cóż najwidoczniej tego nie rozumiesz,zastanawiam się ,czy jeżeli lubisz mężczyznę pakujesz mu się zaraz do łożka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sonia ważne pytania IP: *.flatpla.net 19.02.07, 12:20 Jeśli możesz to odpowiedz mi na kilka pytań: gdzie dr Szyller kieruje na USG i wszystkie badania zw. z ciążą? Czy są one płatne czy bezpłatne? Czy trzeba chodzić na prywatne wizyty, żeby dr był przy porodzie? A jak to wygląda - ile kosztują takie wizyty i obecność przy porodzie? Jeśli są jeszcze jakieś podobne kwestię bardzo proszę o odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama trzylatka Re: ważne pytania IP: *.man.czest.pl 24.05.07, 13:06 Dr Szyller przyjmuje w przychodni ,ul.księżycowa 5 w czestochowie.Na wszystkie pytania odpowie Ci sam doktor. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: dr Szyller IP: *.prenet.pl 30.10.06, 10:06 polecam dr Szyllera z całą pewnością!bylam u niego pierwszy raz.jest kompetetnym lekarzem,najpierw chwila rozmowy,delikatnie mnie przebadał,znowu chwila rozmowy i gdy wspomnialam o antykoncepcji od razu wiedzial o co chodzi i zlecił potrzebne badania.jestem umowiona na nastepna wizyte,juz w czwartek. POLECAM Z CALEGO SERCA! Ps.jak ktos chce namiary dajcie znac kobitki:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rencistka Re: dr Szyller IP: *.prenet.pl 03.12.06, 10:46 polecam gorąco dr Szyllera! nie jest to lekarz,który tylko wypisuje recepty nie robiąc żadnych badań. Wręcz przeciwnie jest zainteresowany pacjentką, zleca potrzebne badania i jeśli chodzi o antykoncpecje potrafi dobrze doradzić i porozmawiać szczerze na ten temat. Doktorze!oby tak dalej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zadowolona Re: dr Szyller IP: *.27.inds.pl 16.10.07, 19:31 Bylam na pierwszej wizycie u dr Shyllera i moge Ci go serdecznie polecic. Nie masz sie nawet co martwic, ze to twoja pierwsza wizyta a lekarz jest mężczyzną.. To bardzo sympatyczny pan i dobry specjalista. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
owca42 Re: Lista dobrych ginekologów w częstochowie 19.09.06, 14:10 polecam dr Wiktora super człowiek pracuje na parkitce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jocy Re: Lista dobrych ginekologów w częstochowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.06, 15:47 urodziłam parę dni temu na tysiącleciu i byłam mile zaskoczona. Dr Lemański przywrócił mi wiarę w lekarzy! Miałam swojego lekarza a mimo to byłam przez niego potraktowana - miał w dniu mojego porodu dyżur - jakbym była jego pacjentką. Mój mąż twierdzi, że tak powinno być, przyznaję mu rację, ale niestety prawda jest inna. W większości przypadków jak nie zapłacisz-licz na siebie. chciałam też pochwalić położne, podczas porodu i po miałam super opiekę. To te panie pokazały mi jak karmić piersią i jak masować dziecku brzuszek. Panie od noworodków po prostu mi przyniosły dziecko i kazały nakarmić. i jeszcze muszę napisać o najważniejszej osobie na oddziale - panu ordynatorze. kawał chama i sku... bada b. boleśnie, odnosi się z pogardą do pacjentek, a ile sie o nim nasłuchałam na oddziale to książkę można napisać. mam nadzieję, że długo tu miejsca nie zagrzeje. pozdrawiam wszystkie ciężarne i młode mamy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Lista dobrych ginekologów w częstochowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.06, 20:59 A co możesz powiedziec o dr Surówce? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kASIA Re: Lista dobrych ginekologów w częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.08, 17:58 jA NATOMIAST O DOKTORZE WIKTORZE NASŁUCHAŁAM SIE TYLE ZŁEGO ZE NIEPOLECAM ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misia Lista Dobrych Ginekologow w Czestochowie IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 20.09.06, 19:21 moze odezwa sie pacjentki dr. Strzelczaka Zbigniewa?potrzebuje pilnie opinii na jego temat Odpowiedz Link Zgłoś
babajagaa Re: Lista Dobrych Ginekologow w Czestochowie 20.09.06, 19:23 A ja bym chciala sie dowiedziec czy jakis doktor przyjmuje w soboty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misia Re: Lista Dobrych Ginekologow w Czestochowie IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 20.09.06, 19:47 dr.zbigniew Strzelczak prosze o wasze opinie pilne!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pola Re: Lista Dobrych Ginekologow w Czestochowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.06, 11:33 czy moze ktoras powiedziec cos wiecej na temat Dr Kwietnia ???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paula Kogo wybrać?? IP: *.prenet.pl 21.09.06, 13:14 Zastanawiam sie nad wyborem ginekologa do prowadzenia ciąży, do tej pory chodziłam do dr Góniaka, biorę pod uwage jeszcze dr Korna, dr Lemańskiego oraz dr Tomasza Strzelczyka. Jaki szpital wybrać i którego z zaproponowanych lekarzy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jocy Re: Kogo wybrać?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.06, 13:26 polecam tysiąclecie, Korn jest dobry ale dla mnie zbyt drogi. Surówka jest spoko, widać, że się interesuje swoimi pacjentkami. podobno Jagielski jest niezły. jest tez Kowalski, ma żadko dyżury -słyszałam o nim różne zdania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jadzia Re: Laparoskopia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.06, 12:09 Dziewczyny mam pytanko mianowicie w najblizszym czasie wybieram sie na laparoskopie na PCK.Napiszcie prosze jak jest opieka i wogole.Barzdo prosze o informacje jak sie odbywa przygotowanie do te go zabiegu.To dla mnie bardzo wazne!Wszystkie szczegoly beda bardzo pomocne:)) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda C Re: Laparoskopia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.06, 14:35 Miałam laparoskopię tydzień temu w katowicach. Trafiłam tam poniewaz szukałam w internecie na forum katowickim jakiegoś dobrgo lekarza i trafiłam do doktora Slęczki przyjmuje na kase w gabinecie niedaleko ikei w katowicach, po pierwszej wizycie okazało sie , ze odrazu dostałam skierowanie na laparo miałam robiona w czwartek , w piatek wyszłam do domu . Lekarz nie bierze zadnej łapówki bo nawet nie przyjmuje dzisiaj jade do niego na kontrole to mu dam tylko jakiegos koniaka. Obsługa super, pokoje z łazienkami. Czuje się dobrze zobaczymy co mi powie. Polecam Ci go bardzo mocno ja się leczyłam juz u trzech lekarzy w Częstochowie i chcieli mnie ciąc a tam wystarczyła laparoskopia. Przejez sie tam nic cię to nie kosztuje tylko benzyna Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paula Dr Kwiecień IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.06, 11:34 czy moze ktoras powiedziec cos wiecej na temat Dr Kwietnia ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrowa Re: Dr Mikołajczyk IP: *.man.czest.pl 26.09.06, 15:07 polecam dr.Mikołajczyka. Nie jest komunikatywny, ale to nie o to chodzi, on jest po prostu dobrym fachowcem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GABI 77 Kogo wybrać PILNE! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.06, 18:44 Mam pytanie w związku z tym,że z mężem chcielibysmy ropocząć starania o dziecko i chiałabym dobrze się do tego przygotować prosze pomóżcie wybrać mi lekarza.Przegladałma ranking i wybrałam kilka nazwisk ale i tak nie wiem którego wybrać:(. Zazanczę,że leczę sie na tarczyce i będę wymagała stałej opieki zarówno mojego endokrynologa (już mam swojego) ale równie ważne będą decyzje lek.ginekologa stąd moje pytanie. Którego lek mam wybrać?: dr Najmana (ale czy ma usg w gabinecie bo w przychodni to wem ale chodzi mi o USG na wizytach prywatnych-po godz 16),czy może dr Kowalskiego lae z kolei ma podobno malo dyżurów w szpitalu:(, czy Mikołajczyka ale czytałam że mało kontaktowy:( i boję się moich pytań i czy udzieli wszystkich odp czy może dr Lemańskiego czy może jeszcze jakiegos innego proszę o szybką odpowiedź, bo już jestem głupia. Zależy mi na bardzo dobrym lekarzu ze względu na chorobę tarczyc:(. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gogo31 Re: Kogo wybrać PILNE! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.06, 18:52 Mogę tylko coś powiedzieć o dr.Najmanie.Nie ma usg w swoim gabinecie i zawsze umawia się na usg w innym terminie to jest zawsze popołudniu.Za to badanie nie płaci się dodatkowych pieniędzy.Ja nie mam kłopotów z tarczycą ,ale moja koleżanka ma i też chodzi do niego i jest zadowolona z opieki.Reszty lekarzy nie znam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GABI 77 Re: Kogo wybrać PILNE! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.06, 19:02 Dziękuję za szybką odpowiedź i czekam na odp. innych.Ta choroba doprowadza mnie do depresji (leczę się 10 lat i nic:( nie jest lepiej) tak bardzo pragniemy dziecka:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kapibara Dr Najman IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.06, 19:55 dziewczyny czy mozecie mi podac namiary na dr Najmana. slyszalam ze to bardzo dobry specjalista. mam endometrize. walcze z ta choroba od kilku miesiecy. jestem juz po laparotomii. niestety nie znalazlam jeszcze specjalisty,ktoremu moglabym w 100% zaufac. mam zamiar sie wybrac do Najmana, moze on bedzie lekarzem ktory bedzie potrafil mi pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośc1 Re: Dr Najman IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.09, 21:22 Witam dr najman okazał sie kiepski w dniu porodu siostry poprostu uciekł z oddziału nie byl przy porodzie i zostawil ja w samopas (prowadzil ja cala ciaze) miala miec cesarke(dziecko ułozone posladkowo) w dniu porodu oznajmil ze jednak naturalnie bedzie rodziła po czym sie zmyl bez słowa z oddziału poród odbieral lekarz ktory byl akurat na dyzurze. Tak wiec dr najmana odradzam bo w najwazniejszym momencie zostawia pacjentke sama z tym wszystkim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom Re: Dr Najman IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.09, 07:10 ja bym go nie nazwał doktorek, wpędził by moją żonę do grobu, miała obumarłą ciążę a on ją wypuścił do domu informując że coś jest nie tak jak trzeba, po wizycie w tym samym dniu u innego lekarza okazało się że należy pilnie wykonać zabieg bo grozi zatruciem organimu. Ten pseudo lekarz zadzwonił po 2 tygodniach i zapytał czy wszystko dobrze - co potwiedziło że miał świadomość tego co zrobił i pewnie z troski o własną d... zadzwonił. NIE POLECAM!!! TO ZNACHOR A NIE LEKARZ - LICZYŁ PEWNIE NA ŁAPÓWKĘ. Teraz żona chodziła do Mitasa i wszystko w pożądku - niedawno urodziła nam się córeczka. GOŚĆ OTWORZYŁ PRYWATNY GABINET NA PÓŁNOCY - TAM PRYWATNIE ZA PIENIĄDZE MOŻE BĘDZIE ROBIŁ W KOŃCU TO CO POWINIEN. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goSC Re: Kogo wybrać PILNE! IP: *.realestate.net.pl 27.04.09, 10:56 polecam Dok.Leszka Mitasa przyjmuje na Kilińskiego111 w poniedziałek i CZwartek od 15 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paula Dr Kwiecień IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.06, 11:37 czy moze ktora powiedziec cos wiecej na temat Dr Kwietnia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewelina lekarze z parkitki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.06, 21:33 miałam tę wątpliwa przyjemnośc leżenia na oddziale poł. - gin. na parkitce i chce si e tu wypowiedzieć, żeby tez inni wiedzieli co jest grane: dr. Słabikowski - ordynator - specjalista w swojej dziedzinie, jako człowiek - cham, gbur, mało kontaktowy dr. Strzelczyk - z- ca ordynatora - specjalista, przemiły człowiek, kulturalny, dokładny dr Strzelczak - specjalista, j.w dr Oleksik - olewator na potęgę dr Dubnicki - fenomenalny człowiek, specjalista, przewspaniałe podejcie do człowieka - polecam dr Pawłowicz - hańba dla oddziału dr Korn - moze i dobry, ale mało zainteresowany nie swoimi pacjentkami dr Wiktor - specjalista, przemiły człowiek dr Stokłosa - Brzezin - chyba łaske robi że jest lekarzem ginekologiem bracia Płacheccy - specjaliści, choc mało kontaktowi generalnie jest tak - jak masz swojego lekarza prowadzącego, z którym juz cos ustalałaś, płaciłas cięzka kasę - to wtedy jesteś naprawdę pod dobra opieką, gorzej jak jestes przypadkową pacjentką Odpowiedz Link Zgłoś
ansy1606 dr Jędryka 27.09.06, 22:34 Ewelina chcialabym sie cos dowiedziec na temat doktora Jędryki lecze sie u niego od 2 lat wczesniej leczylam sie u doktor Ściegiennej ale sie nie wypowiem o tej Pani doktor :( Doktor nie przyjmuje juz w mojej przychodni na Stradomiu i nie wiem gdzie sie udac wolalabym na nfz mam problem bo dostalam ostatnio jakichs dziwnych bóli i do tego to plamienie prosze o pomoc Juz nie wiem co robic nie wiem gdzie sie udać :( a sądząc po Twojej wypowiedzi znasz wielu lekarzy pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewelina Re: dr Jędryka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.06, 15:25 Polecam ci dubnickiego - wiem ze przyjmuje w przychodzi na jagiellońskiej - tej ładnej nowej - sprawdź sobie tam, a dr jędryki - nie znam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: dr Artur Kowalski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.06, 15:46 co sądzicie o nim ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona_21 Re: dr Artur Kowalski IP: 212.87.240.* 15.07.09, 18:54 Nie byłam jego pacjentką, ale mój lekarz nie mógł przyjechać do porodu i on go odbierał, od tej pory do niego chodzę. Świetny lekarz, polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxyyzz Re: dr Artur Kowalski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.06, 15:48 co sądzicie o nim?? Odpowiedz Link Zgłoś
yocik Re: dr Artur Kowalski 02.10.06, 10:50 jako lekarz super, jeśli chodzi o poród, to w szpitalu chodzą o nim różne zdania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxyyzz Re: dr Artur Kowalski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.10.06, 15:38 a jakie jesli można wiedzieć ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yocik Re: dr Artur Kowalski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.06, 10:26 np. że ważniejsze są jego prywatne sprawy niż poród pacjentki-mowa o pacjentkach prywatnych. najchętniej porody by ustalał tylko wtedy, kiedy ma dyżur-a dyżury ma b. żadko. to wiem z własnych obserwacji, trochę leżałam na oddziale a tego co opowiadały pacjentki, nie będę publicznie pisać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tora Re: dr Artur Kowalski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.06, 12:54 z tym sie nie zgodzę, chodziłam do dr Kowalskiego prywatnie, poród wypadł niespodziewanie miesiąc wcześniej, zadzwoniłam, szybko umówiliśmy się na przyjęcie - przyjmował mnie do szpitala około godz. 13.00, dyżur miał mu się zacząć o 20.00. Umówiliśmy się na spokojne urodzenie na dyżuże, gdyby coś się działo na telefon. Po 16 położna zadzwoniła po dr Kowalskiego bo dłużej już się nie dało czekać - dojechał w ciągu 10 minut, kazał wwieźć na porodówkę - o 17 urodziłam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacjentka Re: dr Artur Kowalski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.07, 16:25 rewelacja, b.dobrze traktuje pacjentki zarówno w przychodni, jak i prywatnie, miły, wyjasni o co go zapytasz, polecam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paulina Re: dr Jędryka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.08, 17:03 przyjmuje na powstancow slaskich na nfz ale tylko w pon i tylko 2 h od 9.00 pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RUDINKA Re: lekarze z parkitki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.06, 21:47 CZY DR. J. BIŃCZYK PRACUJE NA PARKITCE JAKIM JAST SPECJALISTOM. Odpowiedz Link Zgłoś
asik740 Re: Laparoskopia 14.12.06, 14:58 Witaj, mam skierowanie na laparoskopię na PCK do dr Mitasa. Proszę napisz w miare dokladnie jak ten zabieg przebiega, jak się do tego przygotować. bardzo się boję. I po zabiegu kiedy można chodzić, czy mozna sie od razu ruszac. Dzięki Asia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asik740 Re: Laparoskopia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.06, 15:20 Witaj, mam skierowanie na laparoskopię na PCK do dr Mitasa. Bardzo prosze o informacje w miare dokladnie na temat zabiegu. Jak sie przygotowac, jak po zabiegu, i jaka jest opieka? czy mozna chodzic po zabiegu? Jak mozesz to pisz na e-maila: asik740@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAX Re: Kogo wybrać?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.06, 21:40 JAKIE MACIE ZDANIE O PARKITCE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LILI Re: Kogo wybrać?? IP: *.venaritmo.com 27.11.06, 10:31 Podajcie nazwiska i namiary na tych naprawde wartych polecenia lekarzy. Interesuje mnie gdzie przyjmuja na NFZ bo narazie innej mozliwosci niestety nie mam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rudinka poród na parkitce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.07, 22:23 dziewczyny jak wygląda sytuacja na parkitce ,termin mam na kwietnia .Interesuje mnie podejście lekarzy ,czytając posty jestem przerażona. Bardzo proszę o odpowiedz dziewczyny rądzące w ostatnim czasie.dzięki z góry za odpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max jak wygląda sytuacja na parkitce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.07, 22:32 moja żona będzie rodzić na parkitce bo tam ma swojego lekarza.Jak wygląda sytuacja po aferze z podej.o łapowki jeżeli coś wiecie odpiszcie . pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
ila79 Marek Mikołajczyk 02.10.06, 21:11 Gorąco polecam doktora Marka Mikołajczyka. Z tego co widzę na tym forum jest lekarzem położnikiem raczej mało popularnym, ale to naprawdę świetny i kompetentny fachowiec (mało kto wie, że super popularny dr Sikora to jego uczeń). Tydzień temu urodziłam naturalnie synka o wadze 4750, oczywiście ciażę prowadził i poród odbierał dr Mikołajczyk. Poród wspominam super, mimo tego, że synek był duży i sam strasznie się umęczył. Dr Mikołajczyk nie należy do osób szczególnie wylewnych, ale cierpliwie wszystko tłumaczy i odpowiada na najgłupsze pytania, zawsze jest pod telefonem. Przyjazd do porodu o każdej porze dnia i nocy kosztuje 500 zł (chyba że się trafi na dyżur). Rana po nacięciu również goi sie bez problemów (właściwie na drugi dzień mogłam siedzieć). To co może odstraszać to jego totalnie nie wyposażony gabinet z poprzedniej epoki i wysyłanie na usg do Sikory. Mnie wszystko zrekompensowała fachowość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anya dr całus - olejnik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.06, 15:19 czy ktos zna te kobietę??? chodzi ktoś do niej??? sprawa pilna - potrzebuje opinii Odpowiedz Link Zgłoś
sati20 Re: dr całus - olejnik 03.10.06, 22:51 Chodzę do niej od 5 lat. Zawsze mam porobione wszystkie badania, poczawszy od morfologii, próby wątrobowej, cytologię, usg... komplet. Przyjmuje na Kopernika w poliklinice MSWiA. Poza tym dyżuruje na 1000-leciu, także jak dla mnie bomba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anya do sati IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.06, 19:19 dziekui bardzo za informacje, kutro ide do niej na wizyte i wolałam sie uprzedzic, że dobrze robię:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ayna dr kazimiera całus - oleksik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.06, 14:45 hm jestem własnie po wizycie u pani doktor... przezyłam batrdzo pozytywny szok ... pani lekarz jest kompetentna, ma wiedze, potrag\fi przełozyc to na praktykę.. przy tym jest delikatna w badaniu, ma czas i chęci na odpowiadanie na nawet najgłupsze pytania..../ nadmieniam że jestem w 36 tyg. ciązy i ze względu na zachowanie i brak profesjonalizmu poprzedniej pani doktor , która mnie prowadziła - musiałam zmienic lekarza prowadzącego../. polecam jak nie wiem co.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misia Re: dr kazimiera całus - oleksik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.06, 19:11 a gdzie ta pani dr przyjmuje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anya Re: dr kazimiera całus - oleksik - do misi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.06, 12:01 Pani doktor przyjmuje w Poradni Ginekologicznej Przychodni Lekarskiej / hutniczej / - ul. Niepodległości 32; we wtorek - 15.00- 17.00 i czwartek 7.00 - 11.00. naprawde polecam Odpowiedz Link Zgłoś
kociczek22 Re: dr kazimiera całus - oleksik 10.10.06, 20:07 Pani dr całus-oleksik przyjmuję też w poliklinice MSWiA ul Kopernika 38 tel.3243491 na NFZ. Nie ma kolejek!!!!!! Godziny przyjęc pn. 11-18 wt. 7.30-14 sr. 7.30-14 czw. 11-18 pt. 7.30-14 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx55 Re: dr kazimiera całus - oleksik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.06, 14:13 a jak pani dr radzi sobie z leczeniem stanów zapalnych? czy mozecie ją polecic, czy jak niektorzy lekarze eksperymentuje na pacjentach? prosze o opinie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: dr kazimiera całus - oleksik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.06, 17:09 Jak dla mnie totalna porażka, byłam u Pani powiedziała ze wyniki mogą być błędne bo labolatorium sie myli czesto!!!!a ona nie ma wiedzy, by stwierdzic czy sa prawidlowe. Stwierdziala ze nie wie co zrobic i najlepiej poleca prywatne badania!!! TOTALNA PORAŻKA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: dr kazimiera całus - oleksik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.11.06, 20:25 a polecicie jakiegoś ginekologa- endokrynologa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Ginekolog- Endokrynolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.06, 12:15 W Częstochowie przyjmuje Prof.Klimek.Jeżeli masz problemy ginekologiczno-endokrynologiczne to tylko on www.klinika.dekta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: dr kazimiera całus - oleksik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.06, 09:30 popieram, ja też u niej raz byłam i się załamałam,wymyśliłą jakąś tam chorobę, bez żadnych wymazów zaleciłą antybiotyki-bezsensu kobieta.Po czym w prywatnym gabinecie doktor ztwierdziłą,że jestem całkowicie zdrowa..Nie musiałam się faszerować lekami. Polecam dr M. KORN przyjmuje w Alejach, brama za KFC. Pn.,śr. i pt. od 16. Odpowiedz Link Zgłoś
anka2513 dr. Wjciechowski :-))) 10.05.07, 23:23 Czy któraś z dziewczyn miała przyjemność:-)) odbycia wizyty u dr. Wojciechowskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: dr kazimiera całus - oleksik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.06, 16:28 dziewczyny polecam wam dr Dubnickego prowadzil moja ciaze bylo troche komplikacji ale skonczylo sie dobrze mam 4 mies. synka. Dubnicki to fantastyczny czlowiek mily kulturalny delikatny a przy tym fachowy . Moglam zadzwonic do niego o kazdej porze dnia i nocy. SUPER do samego konca na porod przyjechal z rodzinnej kolacji. goraco polecam Odpowiedz Link Zgłoś
smewa Re:Dr Dubnicki 27.11.06, 16:30 dziewczyny polecam wam dr Dubnickego prowadzil moja ciaze bylo troche komplikacji ale skonczylo sie dobrze mam 4 mies. synka. Dubnicki to fantastyczny czlowiek mily kulturalny delikatny a przy tym fachowy . Moglam zadzwonic do niego o kazdej porze dnia i nocy. SUPER do samego konca na porod przyjechal z rodzinnej kolacji. goraco polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolita Re:Dr Dubnicki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.06, 13:41 buahahahaha, rzowalają mnie komentarze w stylu:"przyjechał do mnie z rodzinnej kolacji" - dziewczyno a ile mu dałas w łape za przyjazd z tej kolacji??? przeciez on to robi dla kasy a nie dla konkretnego człowieka:) no nie taka infantylnośc mnie z nóg powala:) Odpowiedz Link Zgłoś
smewa Re:Dr Dubnicki 27.12.06, 10:41 Moze dla kasy a moze nie. Ja tam swoje wiem.To nie chodzi o sam porod tylko o caloksztalt opieki w czasie ciazy. Dubnicki jest OK i jesli jeszcze kiedys bede w ciazy to pewnie on ja poprowadzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re:Dr Dubnicki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.07, 13:54 Kasa,kasa to sie dla niego liczy.Na wizytach comiesiecznych przesympatyczny). Nie zapłacisz za poród (stawkę sam podaje na wizycie) to cie w szpitalu nie zna.Znam z doświadczenia. Koleżance choć spartaczył poród kazał dopłacić... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: il Re:Dr Dubnicki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.07, 22:47 Popieram, to lekarz który naprawdę przejmuje się swoją pacjętką. Zadzwoni i spyta się jak się czuje.Odebrał mój pierwszy poród i naprawdę dzięki niemu mogę powiedzieć,że był lekki, bo jak bym trafiła na kogoś innego to nie wiem jak by było.Drugą moją ciążę też będzie prowadził. Jest moim lekarzem od ponad 10 lat, poleciła mi go znajoma, którą wyleczył, a miała nadżerkę III stopnia i dzięki niemu ma fantastycznego synka. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaśka Re:Dr Dubnicki IP: *.juranet.eu 05.06.07, 19:55 W którym szpitalu pracuje ten lekarz i ile kosztuje wizyta w prywatnym ganinecie i czy robi USG?Proszę powiedzieć coś bliżej na temat tego lekarza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lulu Dr Dubnicki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.07, 12:21 W którym szpitalu pracuje ten lekarz i ile kosztuje wizyta w prywatnym ganinecie i czy robi USG?Proszę powiedzieć coś bliżej na temat tego lekarza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re:Dr Dubnicki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.07, 13:52 Kasa,kasa to sie dla niego liczy.Na wizytach prywatnych rączki całuje, zartuje. Nie zapłacisz za poród (stawkę sam podaje na wizycie) to cie w szpitalu nie zna.Znam z doświadczenia. Koleżance choć spartaczył poród kazał dopłacić... Odpowiedz Link Zgłoś
adudi Re: dr kazimiera całus - oleksik 16.10.06, 14:16 czy mozesz poweiidzec czy ma USG i ile kosztuje wizyta pywatna? oraz gdzie przyjmuje prywatnie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: evi555 Re: dr kazimiera całus - oleksik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.06, 13:32 a czy w poliklinice MSWIA na Kopernika pani dr ma usg? Odpowiedz Link Zgłoś
piszczus Re: dr całus - olejnik 24.10.06, 19:14 pani dr prowadzi moją ciążę i jestem bardzo zadowolona,zostały mi tylko 2 tyg. przyjedzie do porodu o każdej porze dnia i nocy, już z nią rozmawiałam na ten temat,przyjmuje na kopernika, dyżuruje na pck,prywatna wizyta to 50 zł, naprawdę polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anya do piszczus - dr całus - olejnik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.06, 23:05 mam małe pytanko, ile pani doktor bierze za przyjazd do porodu? Odpowiedz Link Zgłoś
piszczus Re: do anya- dr całus oleksik 26.10.06, 19:05 nie wiem, jeszcze nie pytałam, nie mam śmiałości Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Marek Mikołajczyk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.06, 20:37 Ilona gratuluje synka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olga Polecam dr. Pawińską - jest najlepsza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.06, 15:33 przyjmuje w przychodni przy ulicy księżycowej na NFZ i prywatnie w budynku na przeciwko Energetyka. Zdecydowanie odradzam "rzeźnik Dybalską" które raczej nic nie pomorze, a tylko wpisze się w Twoim życi na listę ludzi conajmniej niemiłych, w ogóle w przychodni przy ul. Sobieskiego ciężko o dobrego specjaliste... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aneta opinie o dr sławomir olek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.10.06, 18:24 czy ktoś mam może jakieś zdanie o tym lekarzu bo właśnie się do niego wybieram Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adek Re: Ole!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.06, 10:55 Witam serdecznie wszystkich. Czy ktoś z was słyszał o Sobotnich wieczorach tanecznych "SALSA BAUNCE" w Klubie i Restauracji "TORI". Podobno jest tam super zabawa. Jeżele ktoś coś o tym wie napiszcie. Pozdrawiam. www.tori.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bea dr.Lemanski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.07, 12:44 porrzebuje kontakt do dr.Lemanskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Dr Magnuszewska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.04.07, 13:14 gdze przykmuje dr Dr Magnuszewska? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adek Ole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.06, 10:56 Witam serdecznie wszystkich. Czy ktoś z was słyszał o Sobotnich wieczorach tanecznych "SALSA BAUNCE" w Klubie i Restauracji "TORI". Podobno jest tam super zabawa. Jeżele ktoś coś o tym wie napiszcie. Pozdrawiam. www.tori.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Annia Re: Ole IP: 212.87.244.* 06.12.06, 14:26 Dziewczyny!!! Czy możecie wyrazić swoją opinię o dr Minknerze jest ordynatorem na odziale ginekologiczno-położniczym w Blachowni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania dr Minkner IP: 212.87.244.* 06.12.06, 14:26 Dziewczyny!!! Czy możecie wyrazić swoją opinię o dr Minknerze jest ordynatorem na odziale ginekologiczno-położniczym w Blachowni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OLKA Dr Minkner IP: 212.87.244.* 06.12.06, 14:28 Dziewczyny!!! Czy możecie wyrazić swoją opinię o dr Minknerze jest ordynatorem na odziale ginekologiczno-położniczym w Blachowni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anya Re: Ole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.06, 13:45 Szcerze polecam tego lekarza - 30.10.2006 urodziłam w Blachowni Córeczke, ordynator - bez opłat, widziałam go pierwszy raz na oczy wtedy:) pyta się o zdrowiel czy sa jakieś problemy itd.m, profesjonalista. jeżeli rodzic to tylko w blachowni - obywa sie bez opłacania porodów, opieka miła i fachowa i pomocna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bea Re;lista dobrych ginekologów w Częstochowie IP: 212.87.241.* 09.12.06, 10:05 Jakie macie opinie o dr G.Płacheckim? Dziękuję za opinie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MONIKA DR NAJMAN IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.12.06, 01:49 Jestem w 29 tygodniu ciąży i jestem pacjętką dr Najmana. Chodze do dr prywatnie i jestem ciekawa ile kosztuje poród u niego. Bardzo prosze o odpowiedz i opinie na jego temat chociaż wiem ze wszystkie dotąd na tym forum były pochlebne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzywa99 Re: DR NAJMAN IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.06, 21:14 Myślę że bardzo dobrze wybrałaś. Dobry fachowiec i miły facet. Ja dałam forsę mimo że nic mi nie propnował ani nie wspomonał o kasie. Był ze mną całą noc, a jwk wyszłam ze szpitala to interesował się moim zdrowiem. Mam ślicznego, zdrowego synusia . powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justyna Re: DR NAJMAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.06, 02:15 potwierdzam to co napisala kolezanka,ja urodziłam u niego dwóch synków,chociałam państwowo ,naprawdę wspaniały fachwiec,nigdy nie powiedział mi że poród cos kosztuje,dałam po porodzie bo chiałam za wspaniałąopiekę.życzę powodzenia jak rodziłam w 2003 to ceny były od 300-600zł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iga Lek.Artur Kowalski IP: 80.51.222.* 13.12.06, 08:13 Proszę o opinie na temat dr Artura Kowalskiego. Czy jest warty polecenia, chcę, by prowadził moją ciążę.Przyjmuje prywatnie na Okólnej, a państwowo na Michałowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viki Re: Lek.Artur Kowalski IP: 80.54.172.* 18.12.06, 11:42 Do Igi!!!3 tygonie temu urodziłam córeczke ciąże prowadził mi dr.Artur Kowalski chodziłam do Niego do przychodni na Michałowskiego z prowadzenia ciąży jestem bardzo zadowolona ale na porodówce sie z Nim nie spotkałam bo jak to się mówi"nie umówiłam sie z Nim na poród"czyli nie dałam w łape.Ale rodziłam na Tysiącleciu porodówka ekstra ,opieka super przy porodzie a poród odbierał mi dr. Najman który jest rewelacyjnym lekarzem i to Jego bym Ci poleciła! Pozdrawiam i powodzenia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neli Re: Lek.Artur Kowalski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.07, 12:34 Dr Kowalski hmmm poszłam do niego ponieważ staram sie o dziecko od roku i Pan doktor o nic mnie nie pytał nie przeprowadził żadnej konkretnej rozmowy stwierdził że bym sie nie stresowała i przyszła za pół roku to wtedy coś po myśli co robić.... mógł chociaż już wstępnie zrobić chociaż cytologie albo jakieś inne badania. Koleżance natomiast całe 9-m-cy mówił że będzie miała syna i nawet kiedy była przed porodem jeden dzień to tez powiedział że to będzie chłopak no i ma dziewczynkę Odpowiedz Link Zgłoś
0909m Re: Lek.Artur Kowalski 17.11.07, 04:43 Witaj, niestety nie byłaś jedynym przypadkiem Zawsze jest 50 na 50% .Mnie dotyczyło to samo .Pozdrawiam.P.S.Ale i tak się bardzo cieszę.Mój synek jest przepiękny(a właśnie pragnełam syna) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juka dobry gino IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.12.06, 14:33 dr Blukacz-polecam, odebrał 2 moich skarbów, wszystko było oki-wizyta 50 zł od 3 lat stała kwota,nie ma usg wiec trzeba chodzic do polikliniki na kopernika ale chyba jest stosunkowo niedrogi a solidny Odpowiedz Link Zgłoś
lenka110 Re: dobry gino 14.12.06, 18:51 dr Ziębiński super polecam chodze do niego od 5 lat odbieral mój poród super gosć lekarz z powołania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mam Re:BARDZO Dobrzy Lekarze IP: *.prenet.pl 18.12.06, 12:42 Jeżeli macie problemy ginekologiczne to polecam TYLKO Prof. Andrzeja WITKA ze Śląska, przyjmuje w Klinice Św.Łukasza ul.Zaciszańska 25; 034/3658076 Przyjmuje tylko dwa razy w miesiącu. Jest to wyjątkowy człowiek. Byłam pacjentką wielu znakomitych lekarzy w Cz-wie ale tylko On znalazł przyczynę moich problemów ginekologicznych. Pomógł również kilku moim koleżankom, które tam wysłałam. Z położników polecam Macieja WILKOWSKIEGO (przychodnia, ul.Kopernika, gabinet prywatny Dżbów). Natomiast badanie piersi (z USG)polecam wszystkim u specjalistów na Parkitce. Bez skierowania, należy wcześniej uzgodnić wizytę. Polecam Panią Kubicę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamajanka zapytanie o dr Lemańskiego IP: 80.54.168.* 18.12.06, 23:14 Wczoraj zobaczyłam dwie kreski na teście...dziś próbuję podjąć decyzję co do lekarza prowadzącego ciążę. Poprzednią prowadził dr Mikołajczyk (REWELACJA, ale nie ma i nie robi usg...)Teraz chciałabym być badana komleksowo przez jednego lekarza. Mam pytanie o dr Lemańskiego (namiar tel. i adresowy już mam)- ile płaci się prywatnie za wizytę, czy przyjeżdża na poród. Będę wdzięczna za wszelkie informacje. Odpowiedz Link Zgłoś
monikkk6 Re: zapyt o dr Lemańskiego 21.12.06, 13:32 Mam pytanie do dziewczyn , które rodziły u dr Lemańskiego. Czy przyjeżdza do porodu zawsze. Jaki ma gabinet - stary czy nowy. Wiem że nie ma USG. Więc kto wykonyje USG - Lemański czy inny lekarz i gdzie. Bardzo proszę o odp. A może ktoś wie kiedy ma urlop bo termin mam na styczeń. Odpowiedz Link Zgłoś
monikkk6 Re: zapyt. o dr Lemańskiego 21.12.06, 13:41 Bardzo proszę o odpowiedź czy Lemański przyjeżdza do porodu zawsze. W gabinecie nie ma USG. Kto więc robi USG - lemański czy inny lekarz i gdzie. CZy ktoś wie kiedy wyjeżdza na urlop bo mam termin na sierpień. Zastanawiam się pomiędzy Lemańskim a Ziębińskim. Kogo polecacie jako fachowca i jako pewnego że przyjedzie do porodu. Ziębiński ma USG w gabinecie ale ja chcę lekarza pewnego, który przyjedzie do porodu. Z góry dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamajanka Re: zapyt. o dr Lemańskiego IP: 80.54.168.* 22.12.06, 16:03 Do monikkk6 - udało Ci się ustalić coś z dr Lemańskim? Czy on faktycznie nie ma usg w gabinecie (na Kutrzeby???) Jeśli masz jakieś nowe informacje, proszę podziel się, pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marianna Re: zapyt. o dr Lemańskiego IP: *.prenet.pl 23.02.07, 20:53 Lemanski nie ma usg w domu. Ale usg wykonuje sam na sobieskiego. Tam jest dobry sprzęt i tam sie umawia. Odpowiedz Link Zgłoś
monikkk6 Re: zapyt. o dr Lemańskiego 25.12.06, 14:28 Do mamajanka: Cześć. Lemański rzeczywiscie nie ma USG w gabinecie. Poszłam do Ziębińskiego. Czy jestem zadowolona - tak i nie. Jak chcesz znać więcej szczegółow to podaj mi swój adres email to napiszę. PS. Cały czas się wacham gdzie iść. Moze coś razem wymyślimy. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
monikkk6 Re: zapyt. o dr Lemańskiego 25.12.06, 14:30 monikkk6 napisała: > Do mamajanka: Ziębiński ma USG w gabinecie i pełen komfort. Ile jesteś w ciąży ? Odpowiedz Link Zgłoś
czarnaewa do monikkk6 25.12.06, 22:11 Czy mogłabys napisac mi cos o swoich wrazeniach po wizycie u dr Ziebinskiego, borykam sie ze stanem zapalnym i nie wiem czy dr Ziebinski to dobry wybór? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gagi2 Re:BARDZO Dobrzy Lekarze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.12.06, 04:36 Ja Bardzo polecam dr.J. Ziębińskiego - przyjmuje na Kilińskiego (wizyta tylko 70 zł). Przesympatyczny człowiek i doskonały fachowiec, byłam Jego pacjentką przez 9 miesięcy i rodziła w szpitalu PCK. Miałam CC, ze względu po poprzedniej ciąży, (w innym szpitalu), ta operacja i późniejsza opieka w mojej ocenie na 5 a nawet6ę. Dodam że bardzo miło wspomina pobyt na porodówce. Siostry położne są bardzo miłe i pomocne. Bardzo polecam ten szpital Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Poziomka Dr.Lemański IP: 212.87.241.* 26.12.06, 10:39 Witam ja z pełną odpowiedzialnością mogę polecić Jarosława Lemańskiego jako najlepszego ginekologa.Miałam już niemiłą przyjemność korzystania z pomocy kilku ginekologów ale pan dr. Lemański jest najlepszy.Przyjmuje prywatnie na ul.Kutrzeby we wtorki i czwartki od 16.Nikomu nie odmówi pomocy.Za wizytę bierze niewiele jak na dzisiejsze realia a w tej kwocie mieści się także cytologia,która u wielu lekarzy jest płatna. Poza tym jest niezwykle miły i potrafi na tyle rozluźnić atmosferę by kobieta czuła się komfortowo a nie czarujmy się nie należy to do miłych sytuacji.A i co najważniejsze-doskonale zna się na swoim fachu,nie wypala nadżerek kobietom które jeszcze nigdy nie rodziły a to wśród lekarzy prawdziwa plaga.Wszystkiego dobrego Panie doktorze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: truskawka Re: Dr.Lemański IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.07, 21:26 Ja tez rodziłam u doktora Lemańskiego i jesteśmy z mężem bardzo zadowoleni z jego opieki. Gdzie doktor przyjmuje państwowo? Jak się umawia na wizytę, czy są zapisy czy rejestracja i proszę o podanie godzin przyjęć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doświadczona Re:Kowalczyk alina- Muskała małgorzata IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.06, 12:46 KOWALCZYK zdecydowanie odradzam kobietom z problemami zdrowotnymi. Mialam jedynie torbiela na jajniku a pani doktor stwierdziła że koniecznie ,natychmiast muszę mieć usunięta macicę ponieważ mam zrosty na niej i to grozi mojemu życiu.zrobiła mi dwa usg. Poza tym wcześniej leczyła mnie progesteronem i twierdziła że jest on równiez antykoncepcyjnym środkiem co jest bzdura!! progesteron w tabletkach nie zabezpiecza przed ciaza.jedynie w zastrzyku!!!! pani MUSKAłA-delikatna.rzetelna.na każdej wizycie bada piersi.to ona skierowala mnie na badanie markerem..jako jedyny lekarz wzięła pod uwagę że w mojej rodzinie były osoby chore na nowotór,i pod tym kontem mnie bada.Zaden lekarz nie zwrócił na to uwagi..Nic nie płaciłam za wizytę....... chodziłam do BILSKIEGO-naciągacz,umówił anestozjologa bo koniecznie musze miec zabieg w gabinecie.oczywiście zmienilam lekarza i obyło sie bez zabiegu.. .JEDYNAK-kierował mnie na laparoskopie podczas gdy pani MUSKAłA zastosowała hormony i obyło się bez noża.POLECAM MUSKAłE.przyjmuje w Myszkowie w Almedzie.a dziewczyny do 21 roku zycia na sobieskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doswiadczona Re: poprawka do mojej poprzedniej wypowiedzi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.06, 12:56 nie BILSKI a BETCHER.....PRZEPRASZAM ZA POMYłKę... NIE o bilskiego chodzilo a o betchera który przyjmuje w klobucku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doswiadczona Re: ranking IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.06, 13:00 muskala-tak kowalczyk-nie betcher-nie owsiejko-nie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jagus Bińczyk IP: *.gre.pl 30.12.06, 08:43 Ja mimo wszystko polecam dr Bińczyka. Przez jakiś czas chodziłam do dr Bednarskiej. Kobieta ma praktycznie zerowy kontakt z pacjentką, a badania zawsze są bolesne. Leczenie u mnie bezpłodności chciała zacząć od laparoskopii zanim jeszcze zbadała mi w ogóle krew...Prosto od niej poszłam do Bińczyka. Kaze sobie słono płacić, ale jest wietnym i kompetentnym specjalistą. Mojej siostrze podczas porodu praktycznie uratował życie. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Gin z przychodni na Kopernika IP: *.centertel.pl 07.01.07, 20:31 zarowno tej MSWiA jak z tej drugiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zosia Re: Gin z przychodni na Kopernika IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.07, 10:08 Czy znacie doktora Artura Jawora. Aktualnie przyjmuje na Czecha w Med-Janie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: była pacjentka Re: Gin z przychodni na Kopernika IP: *.ajd.czest.pl 22.01.07, 10:17 Miałam okazję być przez krótką chwilę pacjentką pana doktora Jawora i naszcęście to już przeszłość. W żadnym wypadku nie polecam. Owszem, na pierwszej wizycie sprawia wrażenie sympatycznego i zainteresowanego problemami pacjentki, niestety na kolejnych traktuje je instrumentalnie, nawet nie próbuje nawiązać kontaktu, wypisuje przypadkowe leki, nawet nie spoglądając do notatek w karcie sporządzonych własną ręką. Chałtura w pełnym wydaniu!Sprawia wrażenie człowieka ustawicznie spieszącego się i trudno się temu dziwić, jeśli się pracuje w kilku miejscach. Odpowiedz Link Zgłoś