Gość: xxx IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.04, 13:06 co ta barbi robi w tym parlamencie ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marek Re: Polak Danuta IP: 80.49.114.* 06.01.05, 14:04 Miałem okazję przypadkowo spotkać się z Panią Poseł w sytuacji towarzyskiej - przyznaje że jestem pod wrażeniem skromności i kompetencji - oby wszyscy parlamentarzyści reprezentowali raką postawę niezależnie od przynależności partyjnej - gratuluję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Polak Danuta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 00:58 synu - idź do domu mama da ci lizaka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elżbieta Re: Polak Danuta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.05, 07:32 Odpowiedz na .............synu - idź do domu mama da ci lizaka Jak o kimś coś dobrego się pisze to żle.Prawidłowe to obrzucanie,wyszydzanie, obmawianie,lżenie itp. Kto ma inne zdanie to dzieciak z lizakiem. "Dziwny jest świat" i niestety coraz dziwniejszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyglis Re: Polak Danuta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.05, 12:16 Niestety proszę Pani taka jest forumowa rzeczywistość. Bardzo wiele głosów pochodzi z dna rynsztoka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pako Re: Polak Danuta IP: 82.160.8.* 04.02.05, 08:33 Jest niezwykle skuteczną i pracowitą posłanką, która bardzo dużo dobrego zrobiła dla Częstochowy i jej mieszkańców. Życzę Częstochowie aby w każdej kadencji Sejmu miała w nim równie oddanych temu miastu i środowisku, skutecznych w działaniu reprezentantów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elżbieta Re: Polak Danuta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.05, 09:28 Mam takie samo bardzo pozytywne zdanie.Oświata jest dla pani Polak ważna i dała temu nie raz dowód. Liczę na dalszą owocną pracę I zmienianie nieżyciowych przepisów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pr Re: Polak Danuta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 14:04 wszystkie opinie to pupilki podajcie jeden przykład pozytywny jej działalności \pan marek latał z jej ulotkami pozostałi co piszą to jej rodzina i ona sama Kobieto jesteś beznadziejna . Marek napisał że się z tobą spotyka towarzysko przy kieli... i posłanka stawia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sufler Re: Polak Danuta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 19:57 eraz już może zakończyć karierę i nie będzie płakać że nie zdążyła kupić mieszkania dla córki jak to robiła w 1997 roku. Pamietacie przy..pasy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beta Re: Polak Danuta IP: 80.51.222.* 05.08.05, 12:26 no i co z tego ,ze kupila mieszkanie dla corki?Wielu rodzicow to robi dla dzieci-to chyba nic zlego,bez przesady!!!JA tez kupilam i nie widze w tym nic zlego!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pako Re: Polak Danuta IP: 82.160.8.* 05.02.05, 00:16 Żadna rodzina ani nawet znajomy. A dowiedzieć się można samemu czytając biuletyny wydawane przez organy samorządowe miasta i powiatu Częstochowa. Jedyne co do tego jest potrzebne to umiejętność płynnego czytania tekstów zwartych z jednoczesnym zrozumieniem o czym piszą. Dla niektórych uczestników tej dyskusji bariera nie do pokonania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hah Re: Polak Danuta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.05, 13:05 POsłanka Polak jest żenująca! Nie poinformowała nawet kolegów o planowanym pierwszym czytaniu w sparwie Uniwersytetu w Czestochowie./ Żenada Odpowiedz Link Zgłoś
v.ci Re: Polak Danuta 05.02.05, 14:37 Uniwersytetu ? Nie było szans na powołanie uniwersytetu w Cz-wie . Brak kadry profesorskiej itp. itd. To jednak przede wszystkim dzięki pani Polak powstała Akademia im. Jana Długosza . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ee Re: Polak Danuta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.05, 16:44 idiota to dzęięki jej go nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elektorat Re: Polak Danuta IP: *.pl 06.02.05, 13:37 Przecież to bardzo miła pani posłanka. Nikomu nie pomoże , ale też nie zaszkodzi W każdym razie z takim posłem Girzyńskim, wygrywa wszystko w abcugach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kicikici no właśnie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.05, 21:29 ....z nim to kazdy wygra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sufler [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.05, 19:29 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CZĘSTOCHOWIANIN PRAWDA BOLI WYBORCZĄ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 07:38 PRAWDA BOLI POCZYTAJCIE PRAWDĘ O PANI POSEŁ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kicikici Re: Polak Danuta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.05, 01:07 żenada, żenada, żenada to wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gostek Co teraz robi Pani poseł? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.05, 23:06 chciałbym wiedzieć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obywatel Re: Polak Danuta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.05, 21:33 Chciełbym wiedzieć jakie ma wykształcenie pani Polak czy też zasadnicze zawodowe jak były poseł z PSL towarzysz Serafin ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bingo Re: Polak Danuta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.05, 08:20 Odwagi piewcy pani poseł, co P.Polak zrobiła dobrego dla m. Częstochowy, można to wkilku punktach naświetlić czy niema nic do zauważenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxy Re: Polak Danuta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.05, 10:50 Zasadnicza Szkola Krawiecka? Czy wlokiennicza. Jakos tak. A potem matura i studia trybem chyba mocno indywidualnym. Tak jakos to bylo jak razem z naczelna kadrowa oswiaty czestochowskiej razem szyc uczylysmy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MARYSIA pani polak jest krawcową IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 21:03 TAK PANI POLAK JEST KRAWCOWĄ ZE SZKOLY SPECJALNEJ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikt wazny Re: Polak Danuta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.05, 11:16 nie znam nie dotykałem :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fafik widziałem j a z Cupiałem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.05, 23:45 posłanke widziałem w jednej z gazet z Cupiałem. Dletago tej pani ja juz dziekuję. Odpowiedz Link Zgłoś
proczestochowa Re: Polak Danuta 14.03.05, 03:37 Pani poseł co robi .... ? Co by tu zrobić aby się nie narobić ..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZoZo Polak Danuta+praca dla córki!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.05, 08:59 Witam To może ja poproszę obrońców P.Polak o wyjaśnienie w jaki sposób jej córka dostała stanowisko Z-cy Kierownika Śląskiego Centrum Zdrowia Publicznego. Osoba z wykształceniem średnim - plastycznym (sic!), doswiadczenie zawodowe - inspektor w WUP (kiedyś), potem w PUP Cz-wa. Co zdecydowało - doświadczenie zawodowe, wykształcenie, ukryte zdolności!!?? Czy cicha pomoc mamusi. I może to jest temat dla GW, która tak skutecznie wyłapywała nieprawidłowości przy obsadzaniu stanowisk w innych instytucjach. A tutaj??!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czestochowianin POLAKOWA-krawcowa ze specjalnej!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 18:08 i właśnie na takiej zasadzie działa lewicka struktura zafałszować,wykasować,pozbyć sie prawdy .....Ja wiem,że prawda w oczy kole ale cóż....napisze raz jeszcze widocznie ktoś lubi bawić sie ze mną w kotka i myszke wykasowując mój post:):):):)napisze poraz kolejny Pani POLAK to krawcusia ze szkoły specjalnej po kursach szkoleniach i tak po trupach aż do celu -byle by błyszczeć a przez dwie kadencje drodzy forumowicze nie zrobiła nic prócz powciskania rodzinki(niekompetentnych osób) na wygodne stanowiska OTO CO ROBI PANI POSŁANKA :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sil Re: POLAKOWA-krawcowa ze specjalnej!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 18:11 a moze to sama pani posłanka wykasowuje niewygodne posty?????czerwony -to jej kolor więc zna TE WSZYSKIE SZTUCZKI......... Odpowiedz Link Zgłoś
redakcja_czestochowa Re: POLAKOWA-krawcowa ze specjalnej!!!!!!!!!!!!!! 16.05.05, 18:25 Czestochowianinie, twoje poprzednie posty nie zostały skasowane za „prawdę”, ale za obraźliwe określenia jakich używałeś pod adresem opisywanej osoby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czestochowianin Re: POLAKOWA-krawcowa ze specjalnej!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 18:34 droga redakcjo prosze mi wskazać które z moich określeń były OBRAŻLIWE hehehe czy nazywanie po imieniu faktów z życiorysu danej osoby jest obrażliwe.....?????????? no tak właśnie-prawda w gazecie wyborczej nie jest domeną ale to już temat rzeka....takie skamieniałości z czasów prl-u wam zostały WIELKI BRAT PATRZY I SŁUCHA >>>>>hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
redakcja_czestochowa Re: do czestochowianina 16.05.05, 18:58 Wiesz dobrze jakich określeń użyłeś. Jeżeli uważasz, że nie są one obraźliwe, to już kwestia Twojej kultury. Usuwanie takich postów jak Twoje dwa poprzednie nie ma nic wspólnego z cenzurą, a jest próbą zachowania dobrych obyczajów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja DO REDAKCJI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 19:24 tak oczywiście maskowanie prawdy i faktów w Waszej CZERWONEJ redakcji różnie sie nazywa raz jest to brak kultury innym razem łamanie dobrych obyczajów Wy tak juz macie czarne to białe a białe to czarne no cóż przecież korepetycji z preparowania niewygodnych inforamacji udziela Wam zapewne spec w tej dziedzinie sam redeaktor MICHNIK Odpowiedz Link Zgłoś
redakcja_czestochowa Re: OD REDAKCJI 16.05.05, 19:40 Nimo zmiany nicka z „czestochowianina” na „ja” nie zmieniłeś tonu wypowiedzi. Nie zamierzamy komentować Twoich wypowiedzi, bo polegają jedynie na miotaniu obelg i obrażaniu innych ludzi. Twoje słowa świadczą o Tobie. Współczujemy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja.........? Re: OD REDAKCJI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 19:45 no to jesteście>>>>> inteligentną redakcją>>>>>>domyśleć sie po tonie wypowiedzi? to dopiero sztuka!!!!!!!:):):):) Odpowiedz Link Zgłoś
redakcja_czestochowa Re: OD REDAKCJI 16.05.05, 19:57 Mamy przewagę. Nie musimy domyślać się - jako gospodarze forum znamy adresy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja.........? Re: OD REDAKCJI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 20:24 boje sie......boje sie......już mam uszykowany koc szczoteczke pidzame w paski czegoś zapomniałam........???????????5 lat to dobry wyrok??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fg Re: OD REDAKCJI IP: *.aosk.czest.pl / 195.117.123.* 05.08.05, 14:42 dno intelektualne.glupizmy prowokacyjne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gg Re: Polak Danuta+praca dla córki!!!!!! IP: *.21.pl / 213.199.204.* 01.08.05, 12:06 warto przypomnieć tą postać.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zygmunt Re: Polak Danuta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 20:31 co ta posłanka zrobiła dla osób z 1 grupą bo kupują polowę biletu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Polak Danuta IP: *.21.pl / 213.199.204.* 03.08.05, 21:08 ???????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marysia do redakcji !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 20:34 NO PROSZĘ PROSZĘ NIECH REDAKCJA DZWONI PO RADIOWÓZ NO PROSZE ( FILM BAREI "POSZUKIWANY POSZUKIWANA") Odpowiedz Link Zgłoś
redakcja_czestochowa Re: do Marysi, czestochowianina, ja 16.05.05, 20:41 Każdy sądzi według siebie. No, chyba, że jest w trzech osobach. To ma problem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja zygmunt marysia do WIERNYCH PIESKÓW POSŁANKI POLAK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 21:01 no jest jeszcze jedna opcja- są trzy osoby i jeden komputer CZUJ....CZUJ....CZUWAJ!!!!!!!!przed wami jeszcze cała noc mocna kawa i dalej.......... Odpowiedz Link Zgłoś