Dodaj do ulubionych

Fryzjer damski - meski

IP: *.cn.com.pl 15.11.04, 15:57
Kiedys byl tu temat o fryzjerach - powiem tylko jedno - MOSIOŁEK rządzi ;)
Główna zaleta: nie zadaje pytania "no to jak strzyżemy?"
Po prostu patrzy na Ciebie i juz wie jak powinienes wygladac :)

Pozdrawiam! (bardzo zadowolony z nowej fryzurki) :)

Michał
Obserwuj wątek
    • babeczkaa Re: Fryzjer damski - meski 15.11.04, 20:35
      a gdzie mieści się jego salon? babeczki też strzyże?
      • Gość: Michał Re: Fryzjer damski - meski IP: *.cn.com.pl 16.11.04, 10:37
        ZWŁASZCZA BABECZKI
        Ostatnio jak u niego byłem to kolejka chyba z 15 kobiet :) Siedziały posłusznie
        i czekały na swoją kolej.
        Salon jest na ul. Ogrodowej - ukryty w podworku (przed sklepem komputerowym
        Tempest).
        Polecam :)
        • ona013 Re: Fryzjer damski - meski 16.11.04, 12:43
          Przepraszam bardzo to Wy u dobrego fryzjera nie byliście! Polecam zakład
          artystycznego cięcia Edyty i Tomka Warzecha na ul. Dąbrowskiego ( nad
          Consonni), firmowy Kadus. Ale są rewelacyjni oboje!!!! Polecam!!!!
        • ona013 Re: Fryzjer damski - meski 16.11.04, 12:45
          To, że czekały posłusznie nie znaczy o dobrej jakości, jak jestem w Auchan w
          Poczesnej tam też jest zawsze kolejka, ale to co robia z włosami to lepiej
          wcześniej się zastanowić czy chcemy je stracić.
          • Gość: Michał Re: Fryzjer damski - meski IP: *.cn.com.pl 16.11.04, 13:14
            To, ze ONI sa dobrzy nie oznacza ze TEN jest zly!
            Bylas w ogole u niego? Jesli nie to najpierw sprobuj a nie porownuj do jakiegos
            Auchana...

Pozdrawiam.

Michał.
            • babeczkaa Re: Fryzjer damski - meski 16.11.04, 15:24

niestety doświadczyłam cięcia z Auchana, buuu, nigdy więcej. A wszystko z pośpiechu a więc z oszczędnośc. pozdrawiam
              • ona013 Re: Fryzjer damski - meski 16.11.04, 21:18
                Akurat byłam jak jeszcze mieli zakład w Schoot-cie, przy kinie. Tragedia jak
                mnie pani uczesała. Nie chciałam tego pisać, bo kazdy ma swój gust, ale u
                Mosiołka za grosz go nie mają.
                Mogę polecić inne dobre zakłady, a poleciłam Kadusa na Dąbrowskiego bo teraz
                tam chodze i są rewelacyjni, ale mogę jeszcze kilka naprawdę świetnych zakładów
                polecić.
                • babeczkaa Re: Fryzjer damski - meski 16.11.04, 22:06
                  a jakie ceny, jesli mogę zapytać, czy są na przeciętna kieszen babeczki?pozdrawiam
                  • Gość: ona013 Re: Fryzjer damski - meski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.04, 19:35
                    Takie same jak w każdym dobrym zakładzie. Za obcięcie ( niebanalne) i uczesanie
                    50-55zł.
                    • mayessa Re: Fryzjer damski - meski 20.11.04, 19:37
                      To nie wiem czy to takie bardzo "normalne" ceny .Wczoraj w studiu urody Iwetta
                      na Brzeźnickiej 9 zapłaciłam 35 zł za mycie super strzyżenie ("niebanalne) i
                      takie też uczesanie.Polecam p.Agnieszkę Sławutę.
                      • ona013 Re: Fryzjer damski - meski 21.11.04, 13:49
                        Studio Ivetta też polecam! Ale coś bardzo mało Pani zapłaciła,też tam kiedyś
                        chodziłam, chyba ,że po koleżeńsku płaciłam więcej.
    • Gość: luna Re: Fryzjer damski - meski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.04, 11:53
      byłam w czoraj u fryzjera w realu obcinałam mnie młode dziewczyna "Justyna" i
      naprawde zrobiła to genialnie
      • Gość: ona27 Re: Fryzjer damski - meski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.04, 17:28
        Sebastian Nowak- nowo otwarte studio na Jasnogórskiej 11 , drugie na Bcewicz.
        Zawsze jestem zadowolona. Super
        • Gość: ala Re: Fryzjer damski - meski IP: *.bis.czestochowa.pl 24.11.04, 12:04
          byłam u Ani na Sabinowskiej,za mycie i strzyżenie zaplaciłam 15zł.Fryzura super
          świetnie się układa nawet bez modelowania.Polecam
    • Gość: amate Re: Fryzjer damski - meski IP: *.kasa-chorych.silesia.pl 24.11.04, 13:45
      A ja polecam Deja Vu w Tesco - wszystkie dziewczyny sa tam stylistkami i
      strzygą naprawde genialnie i niebanalnie - i włosy sie same układają. Jest dość
      drogo (ok 60 zeta za strzyżenie)ale warto - ja tam trafiłam po kilku latach
      szukania "swojego" fryzjera i wychodzenia ze łzami w oczach od prawie
      wszystkich i już tam zostanę.
    • Gość: ania Re: Fryzjer damski - meski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.11.04, 19:22
      Długo szukałam dobrego fryzjera,a gdy już go znalazłam właśnie był to
      P.Mosiołek. Teraz jestem stałą klientką.Za strzyżenie płaci się 30zł -to bardzo
      dobra cena. Polecam wszystkim ,którzy chcą mieć rewelacyjną fryzurę!!!!
      Pozdrawiam :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka