Dodaj do ulubionych

Tytan gra w Świeciu

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.05, 10:52
Najprawdopodobniej bede miał wynik ze Świecia na żywo. Dogadałem się z
kibicami Polpaku. Obiecali że bede dostawał od nich esa z wynikiem po każdej
kwarcie. Jeśli dotrzymają słowa relację przeprowadzę na tym forum przez
dodawanie komentarzy. Zaiteresowanych prosze również żeby zostawili tutaj
swój post. Mecz zaczyna się o 18. Wtedy też bede dostępny na gadu 7574890
(albo 7475890 nie pamiętam(; ). Mogę też zostawiać posty na forum klubu
kibica tytana. www.kk-tytan.prv.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: bedni Re: Tytan gra w Świeciu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.05, 12:43
      Zostaw tutaj dużo osób przewija się przez tą stronkę a zainteresowanie meczem
      jest duże przecież to gra o fotel wicelidera.ps.fajnie że chłopaki ze Świecia
      pomogli nam w relacji i dzięks dla Ciebie za incjatywę oby tak dalej :D
      Pozdrowienia
      • Gość: Menel Re: Tytan gra w Świeciu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.01.05, 12:53
        Pozdro dla kibicow ze Swiecia(super sprawa),dzieki Tobie za te sms-owa relacje
        i oby dobre nowiny do nas splywaly
        • Gość: bedni z innej beczki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.05, 14:01
          Kiedyś Wacłał Piński grał u nas.Teraz można go podziwiać w tv. Tvp3 Polonia-
          Anwil
    • Gość: hektor Re: Tytan gra w Świeciu IP: *.prenet.pl 22.01.05, 16:15
      Zapraszam na nieoficjalna stronkę naszego klubu TYTAN-a
      www.iskraczestochowa.prv.pl oraz na forum!!!
    • Gość: RELACJA Re: Tytan gra w Świeciu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.05, 18:07
      Ja już jestem. Teraz czekam na esy ze Świecia. Pozdr
    • Gość: TYTAN POLPAK 22:23 Re: Tytan gra w Świeciu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.05, 18:17
      Dla Polpaku niestety
      • Gość: TYTAN_fan Re: Tytan gra w Świeciu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.01.05, 18:40
        nie jest żle, tylko 1 punkt straty a na dodatek gramy bez klasycznego centra,
        walczyć tytan, walczyć!
    • Gość: TYTAN PROWADZI!!!! Re: Tytan gra w Świeciu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.05, 18:46
      42-38 dla TYTANA do przerwy
      • Gość: Aga Re: Tytan gra w Świeciu IP: *.21.pl / 213.199.204.* 22.01.05, 19:33
        91:78, yeaaaaaaaaaaaah!
    • Gość: 67:58 Dla Tytana!! Re: Tytan gra w Świeciu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.05, 19:11
      Tak przynajmniej piszą goście z Polpaku
      • Gość: Menel Re: Tytan gra w Świeciu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.01.05, 19:43
        YEAAAAH!!!!!TO NIE RACJONALNE,NIE MA ZADNYCH PODSTAW BYSMY MIELI WYGRAC TEN
        MECZ,NIE EJSTESMY FAWORYTEM,GRAMY BEZ MIGALY,NIE MAMY SUROWKI A JEDNAK
        PROWADZIMY!!!!!aaaaaaaaaaaaa!!! !!!!!!!!!Kocham ten sport!!!!!JECHAC PANOWIE ZE
        SWIECIEM!!!!DO BOJU TYTAN DO BOJU!!!!!!!!!!!!
    • Gość: TYTAN WYGRAŁ 91:78 Re: Tytan gra w Świeciu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.05, 19:41
      super
      • Gość: Menel Re: Tytan gra w Świeciu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.01.05, 19:48
        MISTRZEM POLSKI JEST TYTAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!
        AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!DZIEKI ZA
        RELACJE,ZARAZ SIE SPUSZCZE NA EKRAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!MAMY NAJLEPSZA DRUZYNE
        W I LIDZE-I KTO AM TERAZ PASSE NAJDLUZSZA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !POZDRO
        POLPAK,DZIEKI ZA ESY
        • Gość: adam Re: Tytan gra w Świeciu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.01.05, 20:04
          częstochowie gratulujemy tytana!!!

pozdro dla chłopaków
          • Gość: aa3 Re: Tytan gra w Świeciu IP: 212.160.108.* 22.01.05, 20:11
            Menel troche Cię poniosło z tym Mistrzem polski - ale zgadzam się w 100% :)))))
            Po prostu szok !!!! Chlopaki jesteście najlepsi - brak mi słów. Musimy na
            najblizszym meczu zrobić ogromny hałas na trybunach, musimy im podziękować.
            ISKRA !!!!!!
            • Gość: Menel Re: Tytan gra w Świeciu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.01.05, 20:15
              aa3 racja,trzeba porzadnie ugoscic zwyciezcow!Rzadko sie zdarza wygrac z kims
              tak silnym i bedacym na takiej fali jak Polpak!Czekam juz tylko na statystyki z
              meczu!Cos nieprawdopodobnego i to na wyjezdzie....
              • Gość: RELACJA Re: Tytan gra w Świeciu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.05, 20:19
                Napewno trzeba im podziękować. Musimy się też wybrać do Chorzowa koniecznie.
                Pogadam z klubem kibica żeby na następnym meczu rzucili konkretne oferty i
                zaczęli robić zapisy na wyjazd. Ja pojadę napewno!!!!!!!!!!!!
        • Gość: bedni Re: Tytan gra w Świeciu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.05, 20:09
          Niesamowite,szkoda że się tam niewybraliśmy ale na Albie nas nie
          zabraknie.Teraz trzeba dorwać kogoś z Kwidzynia o "relację live".To jest cały
          urok sportu biedny może pokonac bogatego.ps.Sponsorzy przybywajcie Tytan nie
          przegrał meczu od 5 grudnia !!!!.Dzięks wszystkim którzy dobrowadzili tą
          relację do skutku.Pozdro dla kibiców Tytana którzy wierzyli i wierzą w to co
          niemożliwe. JEZU TO BYŁO COŚ !!!!!
    • Gość: RELACJA Jeśli chcecie będę się starał robić inne relację IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.05, 20:09
      z wyjazdowych meczy Tytana.
    • Gość: Aga Wyjazd do Chorzowa IP: *.21.pl / 213.199.204.* 22.01.05, 20:31
      Na mecz do Chorzowa napewno jedziemy. Na meczu napewno bedzie to powiedziane,
      ale ja juz mowie ze po sobotnim spotkaniu zrobimy spotkanie kto jest chetny,
      wiec mozna sobie juz ta sprawe przemyslec. Planowalam jechac takim busem na ok.
      18 osob, koszt wyjazdu przy pelnym busie to ok. 18-20 zl + 3 zl wstep na hale
      Alby.Zobaczymy ile bedzie chetnych.
      • Gość: RELACJA Re: Wyjazd do Chorzowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.05, 20:33
        To dobrze. Myślę żę po tym meczu będzie wielu chętnych na wyjazd. Może nawet
        więcej jak 18 os. Trzeba zrobić w Chorzowie taki doping o jakim się nawet
        fizjologom nie śniło.
        • Gość: Aga Re: Wyjazd do Chorzowa IP: *.21.pl / 213.199.204.* 22.01.05, 20:40
          Z tego co slyszalam i pamietam, Alba nie ma zbyt wielkiego dopingu, dlatego
          dobrze byloby wziac jakies bebny i trabki i zrobic tam na prawde fantstyczny
          doping!
          • Gość: RELACJA Re: Wyjazd do Chorzowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.05, 20:48
            My też nie mamy zbyt dobrego dopingu. Ale mam nadzieję że to się zmieni. Nasi
            chłopcy naprawdę na to zasługują. PS: Wiesz może gdzie są statystyki z meczu.
            Ja miałem tylko Aktualne wyniki
            • Gość: Menel Re: Wyjazd do Chorzowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.01.05, 20:49
              www.e-basket.pl wlasnie sie pojawily
              • Gość: bedni Re: Wyjazd do Chorzowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.05, 20:52
                Milewski 100% za 3 (2/2) hehe :D
              • Gość: RELACJA Re: Wyjazd do Chorzowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.05, 20:52
                Dzięki, właściwie sam już znalażłem. Szkoda że Mięki se nie pograł. Czuje że on
                też odejdzie a wtedy bedzie naprawdę niewesoło
                • Gość: Menel Re: Wyjazd do Chorzowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.01.05, 20:53
                  Ale Surowka zagral!!!
                  • Gość: RELACJA Re: Wyjazd do Chorzowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.05, 20:56
                    Mecz w wykonaniu naszych znakomity. Wszyscy świetnie zagrali!!
                • Gość: xx Re: Wyjazd do Chorzowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 21:54
                  raczej na pewno odejdzie... niestety :(
    • Gość: bedni Re: Tytan gra w Świeciu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.05, 21:09
      Co jeszcze Tytan musi zrobi by zwrócić uwagę potencjalnych sponsorów ?? wkurza
      mnie ta sprawa ale cały czas nasuwa mi się na myśl ;/
      • Gość: RELACJA Re: Tytan gra w Świeciu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.05, 21:14
        Jam myślę że jakby TYTAN zaszedł wysoko w rozgrywkach to znajdą się sponsorzy
        na przyszły sezon. Ale do tego potrzebny jest doping. W sobotę z Siarką niech
        nikt nie siedzi i się gapi. Ma być słyszany doping przez cały mecz!!!!!
        • Gość: bedni Re: Tytan gra w Świeciu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.05, 21:26
          Masz racje zróbmy sobie coś na wzór słynnego "świeckiego myłna"
          np. "częstochowski kocioł" :D zresztą po takim meczu ręcę same składają się do
          dopingu.Szukam jakiejś kunkretnej relacjii z meczu niewiecie gdzie mogę znaześć
          pozdro!!!
          • Gość: RELACJA JEST KONKRETNY OPIS MECZU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.05, 21:33
            Mam konkretną relację z meczu. Znajduję się na www.um-swiecie/polpak pozdro
            • Gość: Aga Pozostaje nam żałować, że tego nie widzieliśmy! IP: *.21.pl / 213.199.204.* 22.01.05, 21:40
              Nasz zespół zagrał chyba koncertowy mecz, pozostaje nam żałować, że tego nie
              widzieliśmy. Oby tylko tak dalej!
              • Gość: RELACJA Re: Pozostaje nam żałować, że tego nie widzieliśm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.05, 21:47
                Ale musimy no musimy zobaczyć triumf TYTANA w Chorzowie. Wtedy będzie prawdziwe
                święto.
              • Gość: bedni Re: Pozostaje nam żałować, że tego nie widzieliśm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.05, 21:56
                Szkoda że te kluby 1 ligowe wogóle są tak daleko od czewy.A mecz pewnie
                przypominał koncert Tytan-Stal 96-78 oby więcej takich meczy :D
    • Gość: kibic01 Re: Tytan gra w Świeciu... i WYGRYWA IP: *.stk.pl / 193.19.104.* 22.01.05, 21:56
      Myslalem, ze szlag mnie trafi. Jeszcze w tym roku nie bylem taki wkurzony ale
      juz od rana wisialo cos w powietrzu. Teraz juz wiem, ze mialem przeczucie, ze
      beda baty od Waszych (od kilku dni), ale nie sadzilem, ze w takim stylu zagra
      Wasz zespol. Jestem pod wrazeniem. Gratki! I mozecie zalowac, ze nie
      przyjechaliscie.
      • Gość: RELACJA Re: Tytan gra w Świeciu... i WYGRYWA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.05, 21:59
        Tu w Częstochowie chyba wszyscy żałują że nie pojechali ale to jednak kawał
        drogi a u nas coś trudno zorganizować ekipę.
        • Gość: dzidziuś Re: Tytan gra w Świeciu... i WYGRYWA IP: 80.51.233.* 22.01.05, 23:06
          Brawo chłopaki, macie charakter, oby tak dalej i sponsorzy na pewno się
          znajdą.Już nie mogę się doczekać meczu z Siarką.
          • Gość: Menel Re: Tytan gra w Świeciu... i WYGRYWA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.01.05, 23:17
            Tytan wygrywa na wyjazdach-nowa "Swiecka tradycja":)
    • Gość: marluk czewa DO TOBORKÓW II i INNYCH IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.01.05, 23:19
      TYTAN/ISKRA CZĘSTOCHOWA NA FALI...

Wiadomo było, że to spotkanie nie będzie spacerkiem dla zawodników KS POLPAK
      Świecie. Zespół TYTANA/ISKRY Częstochowa wygrał 5 spotkań z rzędu i nie miał
      zamiaru odpuścić kolejnego meczu. Pomimo, iż z zespołu odszedł Przemysław Migała
      to już przed meczem widać było w zespole częstochowskim bardzo wysoką motywację
      do gry. Można było odnieść wrażenie, że tym razem trener Arkadiusz Urbańczyk,
      musiał zapanować nad wyjątkowo pobudzonymi graczami częstochowskiej drużyny i
      niestety dla miejscowych – udało mu się to doskonale.

Można stwierdzić, że tylko w I kw. gracze naszego zespołu dorównywali gościom
      zdobywając w niej aż 23 pkt przy 22 gości –

później było już tylko gorzej: 15-20; 20-25; 20-24; ostatecznie przegraliśmy 78-91.

Poszczególne zdobycze zespołów w tym meczu były bardzo zbliżone – niestety nie
      wykorzystaliśmy mniejszej ilości strat 11 do 18 i większej ilości przechwytów 11
      do 6, a o przegranej zdecydowała wyjątkowa nieskuteczność rzutów za 3 - 7/28
      (25%), przy 55% 10/18 częstochowian - w tym Michał Saran (27pkt) 4/6za3,
      7/10za2, 1/2za1, 5zb. 3 as. oraz 40 min gry (najlepszy zawodnik meczu). Także
      Tomek Milewski rozegrał całe 40min (23pkt) 7/10za2, 2/2za3, 3/3za1, 10zb., 2as..
    • Gość: bedni Re: Tytan gra w Świeciu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.05, 01:41
      tylu postów na temat Tytana to jeszcze tutaj niewidziałem :D
      • Gość: aa3 Re: Tytan gra w Świeciu IP: 212.160.108.* 23.01.05, 09:15
        Nowy dzień postanowiłem zacząć od ponownych gratulacji dla chłopaków z Tytana :))))
        • Gość: RELACJA Re: Tytan gra w Świeciu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.05, 09:35
          Hehe. Ja też zacząłem od tego forum. Faktycznie tylu postów to tu jeszcze nie
          widziałem. Niedługo chyba AZS pobijemy. Dobry miałem jednak pomysł z tą
          relacją. Będę robił następne jeśli będzie podobne zainteresowanie. Już za 2 tyg
          basket ale w międzyczasie w sobotę trzeba iść zobaczyć pogrom Siarki.
          PS: Jeszcze raz gratki dla naszych koszykarzy
          • Gość: KLUB KIBICA Chcecie zebranie IP: *.prenet.pl 23.01.05, 11:36
            Jak tak to cos odpowiedzcie bo bysmy zrobili. Może na biegana o 16 ale to
            jeszcze ustalimy!!!
            • Gość: ZŁY KIBIC KRAWACIARZE IP: *.prenet.pl 23.01.05, 11:39
              CI Krawaciarze to przychodza. Część wchodzi na mecz za free i mord niedrze. Na
              AZS to wszyscy placa (prawie) i sie dra i spiewają. WY DUPKI!!!
            • Gość: RELACJA Re: Chcecie zebranie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.05, 11:48
              Ale kiedy na tym Bieganie. Dzisiaj?
    • Gość: RELACJA Z KWIDZYNA Będzie relacja na żywo z Kwidzyna z tydzień!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 13:06
      w środę 2 lutego w Kwidzynie Tytan gra z Basketem. Oczywiście dogadałem się z
      jednym z nich. Będzie relacja, powiem to jeszcze spikerowi na meczu żeby
      ogłosił. Ja sugeruję żeby zrobić ją tak jak tą ze Świecia na Wyborczej, a co wy
      myślicie?
      PS: Piszcie do mnie na e-mail: tytanczwa@poczta.fm
      • Gość: Kuban Re: Będzie relacja na żywo z Kwidzyna z tydzień!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 17:19
        Myśle, że mogła by się tym zająć jakaś strona zajmująca się sportem w mieście
        bądź samą koszykówką. Mógłby to zrobić naprzykład Klub Kibica, mogę to zrobić
        także ja na Częstochowskim Portalu Sportowym. Kiedyś już robiłem relacje live z
        innych dyscyplin na stronie.
        • Gość: RELACJA Ja już się tym zajmę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 12:47
          Klub Kibica coś jest pasywny. Sory stary ale gdyby nie ja nie byłoby tej
          relacji ze Świecia. Zajmę się ty mjeśli nikt się nie będzie mieszał. Chyba
          chodzi nam wszystkim o dobro drużyny.
          Pozdr
          • Gość: Kuban Re: Ja już się tym zajmę IP: *.net 26.01.05, 13:44
            Luz ziom. Wszystkim chodzi o to aby bylo jak najlepiej. ja proponowalem ludziom ze swiecia ze przeprowadze relacje ale niestety nikt sie nie odezwal. Rob jak chcesz.
            • Gość: RELACJA Re: Ja już się tym zajmę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 18:07
              Luz luz. Chcę tylko żeby nikt mi nie przeszkadzał.
              Pozdr
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka