Dodaj do ulubionych

---------KONCERT U2------------

IP: *.visp.energis.pl 08.02.05, 11:49
INFORMACJA

30 TYSIĘCY BILETÓW!!!
Tyle sprzedano w przedsprzedaży i w pierwszym dniu sprzedaży.

Jak widzicie rozchodzą sie jak ciepłe bułeczki. W Częstochowie bilety można
kupić w sklepie muzycznym GAMMA, ul. Berka Joselewicza 4. Dzwoniłem tam dziś.
Są wszystkie rodzaje biletów, ale jak długo...?

Ja w każdym bądź razie jutro jadę kupić. Te po 150 na płytę boiska. Jak ktoś
coś to wiecie jak mnie szukać.

Pozdrawiam
dim
Obserwuj wątek
    • Gość: Marcyś Re: ---------KONCERT U2------------ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.05, 14:22
      Jak wiesz na pewno pojedziemy razem ale podbijam dla wszystkich lubiących U2. W
      Warszawie Fricu podobno dotknął Bono!
    • Gość: niktos Za drogo jak na gasnace gwiazdy rocka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.05, 18:33
      U2 juz nic nie potrafi z siebie wykrzesac , Zooropa juz byla slaba , a potem to
      juz kicha
      • Gość: dim Re: Za drogo jak na gasnace gwiazdy rocka IP: *.visp.energis.pl 09.02.05, 18:43
        dziękuje panu niktosiowi za żółć, ale to chyba nie ten adres. pozdrawiam bez
        złośliwosci
    • Gość: dim Re: ---------KONCERT U2------------ IP: *.visp.energis.pl 10.02.05, 13:13
      no i właściwie jest po biletach, zostało około 15 tysięcy na płytę boiska po
      150 złoty. Może odezwie się ktoś z Częstochowy kto jedzie na koncert. Ja mam na
      liście 11 osób;-). Pozdrowienia dla fanów. Moje gg 3712083.
      • Gość: Marcyś Re: ---------KONCERT U2------------ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 13:17
        I to już wystarczy dla Niktosia. Dim dzięki za wystane bilety w Gammie!
        • Gość: niktos Gasnace gwiazdy rocka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 18:18
          Gość portalu: Marcyś napisał(a):

> I to już wystarczy dla Niktosia. Dim dzięki za wystane bilety w Gammie!

Moze i wystarczy , co nie zmienia faktu ze do Polski przyjezdzaja na koncerty
          popluczyny swiatowej estrady , albo wielkie gwiazdy potrzebujace pieniedzy u
          schylku slawy - to wszystko
          • Gość: Marcyś Re: Gasnace gwiazdy rocka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.05, 09:04
            To napisz mi kto jest obecnie dla Ciebie "światową gwiazdą" i nie było go
            jeszcze w Polsce. Może wtedy podyskutujemy na argumenty a nie na bezzasadne
            inwektywy!
      • Gość: kika Re: ---------KONCERT U2------------ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.05, 16:58
        dim daaaarrrrrrrrruuujjjj sobie!!!
        • Gość: dim Re: ---------KONCERT U2------------ IP: *.visp.energis.pl 10.02.05, 18:25
          Co mam sobie darować droga Kiko? Pozdrawiam ciepło.
          • Gość: Marcyś ---------KONCERT U2------------ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.05, 12:01
            I już po biletach. Rozeszły się w tydzień. Pozdrawiam z niemałą satysfakcja
            Pana Niktosia!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka